Amin canım benım, İnşallahhHadi bakalım canım hayırlisi oldun indallwh güzel sonuclar alırsın
Pazartesi inşallah herşey yolunda gider yumurtalıkların bol olsun inşallah hepsi dollenir inşallah
Eylül ayı ugurlu gelir inşallah
Tetanozun canlı aşı olduğunu hiç bilmiyordum şaşırdım.Onun bebişe etkisi olur mu bilmiyorum kuzum, ama burda sadece tetanoz yapılıyor gebelikte. İnşallah olmaz canım bebiş
Ben öyle biliyorum kuzum o da kas ağrısı yapıyor hatta kolda, hemde daha uzun süreTetanozun canlı aşı olduğunu hiç bilmiyordum şaşırdım.Benim de çarsamba tetanoz aşım var.
inşallah canım vallah bilmiyorum bende netten araştırdım becise yarar die enfeksiyon için mis doğumdan yada anne karnında enfeksiyon olmaması içinmişOnun bebişe etkisi olur mu bilmiyorum kuzum, ama burda sadece tetanoz yapılıyor gebelikte. İnşallah olmaz canım bebiş
Evet ağrı yapar hatırlıyorum canım o yüzden bugün cam silip,temizlik yapıp çiçek falan ektim.Ben öyle biliyorum kuzum o da kas ağrısı yapıyor hatta kolda, hemde daha uzun süregebelikte oluyor illaki canım, Bi zararı yok
inşallah canım vallah bilmiyorum bende netten araştırdım becise yarar die enfeksiyon için mis doğumdan yada anne karnında enfeksiyon olmaması içinmişteşekkürler canım inşallah faydalı olur zararı olmaz
Maalesef var canım bebek büyüdükçe oluyor sabahları uyanınca yada gece tuvalete kalkınca belim çok ağrıyor bazen tek taraf ağrıyor kalçaya vuruyor doktor o yüzden günde 3 tane ictigim magnezyumu 6 yaptı sabah öğle akşam 2,şer tablet alıyorum birde dedi ağır kaldırma cocgunu da kaldırma dedi jimnastik yap dedi yavaş yavaşKalbim73 sende bel ağrısı var mı canım benim uzanıpta kalkınca çok fazla var, tutuluyor gibi kalktığım ilk anda dik duramıyorum.Magnezyum yazmıştı Dr.ama cıks ne fayda çekeceğim var galiba.
Bu arada senin doğum epey yaklaşmış canım,hayırlısıyla kavuşunMaalesef var canım bebek büyüdükçe oluyor sabahları uyanınca yada gece tuvalete kalkınca belim çok ağrıyor bazen tek taraf ağrıyor kalçaya vuruyor doktor o yüzden günde 3 tane ictigim magnezyumu 6 yaptı sabah öğle akşam 2,şer tablet alıyorum birde dedi ağır kaldırma cocgunu da kaldırma dedi jimnastik yap dedi yavaş yavaş
Bu arada senin doğum epey yaklaşmış canım,hayırlısıyla kavuşun6 tablet mi içiyorsun,çok şaşırdım canım şifa olsun inş. Ben de bi dr.uma belirtim bakalım 2 tablete çıkarabilir miyiz diye.Ben hiç ağır kaldırmam yinede çok ağrım var.Videolardan bakıp egzersiz yapmayı bende düşündüm yarın başlarım bakalım fayda sağlar inş.
Güzel dileklerin için çok sağol canım iyiki varsinz cidden varlığınız güç veriyor. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende senin gibi bir sağlıklı doğum sonrası bir kimyasal bir de kürtaj oldum. Şimdi tedavi görüyorum tekrar hamilelik olursa kan sulandırıcı iğne kullanacağım. İğneyi nasıl alıyorsun rapor falan mı cikariliyor özel hastaneye mi gidiyorsun bilgi verebilirsen çok sevinirim:)Merhaba canım.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, amin İnş.Sana ve diğer arkadaşlarıma sağlıklı evlatlar diliyorum en kısa zamanda inş. Benim bi evladım var sağlıkla devam etmişti hiç düşük tehlikelisi falan dahi yaşamamıştim. Daha sonra 2 düşük yaşadım, kürtaj olmak zorunda kaldım.Benim ilk haftalarda betam gayet güzel ilerliyor fakat bebeğin kalp atışı duyulmadan 8.haftalarda kanama başlayıp düşük başlıyordu iğne hap kullanmıştım ama faydası yoktu bebek gelişmiyor olduğu haftada kalıyordu.Kendimi toparlamam uzun zaman aldı korunuyordum açıkçası kürtaj oldum ama benim korunmayı bıraktıktan sonra gebelik bikaç ay içinde oldu bi sıkıntı yaşamadım tekrar denemek isteyince trombofoli testi yaptırdım pıhtılaşma yani 2 gende homozigot var.Ben hergün iğne kullanıyorum,kan sulandırıcı yani bu defa bebeğimin kalp atışını gördük şükür ilerliyoruz Uzun oldu ama yardımcı olmak istedim.Seni buradaki herkes çok iyi anlıyor emin ol canım hatta burada olmamın sebeplerinden biri de yardımcı olabilmek adına düşük yaşamış arkdşlara yazmam.Dualarım hepinizle
Merhaba canım çok teşekkür ederimKalbim73 merhaba öncelikle bebişleriniz sağlıkla kucağınıza gelsin inşallah
Danışmak istediğim bir şey var sizlereöncelikle düşük sonrası kaçıncı ayda gebelik oluştu? Ne kadar süre korundunuz ve düşüğün sebebi biliniyor muydu? Bir tedavi uygulandı mı?
ne kadar düşünmeyeceğim desem de bir anda aklıma geliyor ya tekrar hamile kalamazsam diye. Neden düşük oldu diye de düşünüp duruyorum. Sanırım olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var.
Sağol csnim bu kasılma lar beni yoruyot çok oluyor hemen olsun gelsin zamanı DiomBu arada senin doğum epey yaklaşmış canım,hayırlısıyla kavuşun6 tablet mi içiyorsun,çok şaşırdım canım şifa olsun inş. Ben de bi dr.uma belirtim bakalım 2 tablete çıkarabilir miyiz diye.Ben hiç ağır kaldırmam yinede çok ağrım var.Videolardan bakıp egzersiz yapmayı bende düşündüm yarın başlarım bakalım fayda sağlar inş.
Sende sağolGüzel dileklerin için çok sağol canım iyiki varsinz cidden varlığınız güç veriyor. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende senin gibi bir sağlıklı doğum sonrası bir kimyasal bir de kürtaj oldum. Şimdi tedavi görüyorum tekrar hamilelik olursa kan sulandırıcı iğne kullanacağım. İğneyi nasıl alıyorsun rapor falan mı cikariliyor özel hastaneye mi gidiyorsun bilgi verebilirsen çok sevinirim:)
İnş. zamanında gelir içini ferah tut.Sağol csnim bu kasılma lar beni yoruyot çok oluyor hemen olsun gelsin zamanı Diomçok yoruluyorum bitkinlik falan kan haplarını da 2 ye çıkarır günde 2 tane içiyorum
Magnezyum dozları küçük ya zararı yok draje dir
Kızım küçük ya 1yas 3 aylık kucak istor arada taşımak zor geliyor yaramazlık yapıyor yürümek istemiyor ağlıyor mecbur kalıyorum işte doktor oyüzden dedi taşıma onu
Bende yavaş yavaş hareketler yapmaya başladım inşallah çabuk gelir şu Eylül sonu bu kasılmalar beni yoruyo korkuym erken dogururum die
Yok kız ne balık yağı çayı kahveyi kesmemi önerir azalttım ama yinede kansiz çıktım kan ilaçları beni kabız etti yaİnş. zamanında gelir içini ferah tut.Benim de kan hapları ishal, karın ağrısı yapıyor değiştirdik şurup şeklinde içiyorum şükür daha iyi geldi.Günde 2 defa ama ben 1 defa alıyorum.Balık yağı kullanıyor musun peki Almanyadaki Dr.lar balık yağı tavsiye ediyor mu bakim merak ettim.
Güzel sistemmiş ben beğendim açıkçası. Nedense bizim buranın Sağlık sistemini çok övüp duruyorlardı bu araYok kız ne balık yağı çayı kahveyi kesmemi önerir azalttım ama yinede kansiz çıktım kan ilaçları beni kabız etti yaboğmaca aşısı varmış onu yapalım mı istiyor musun deid bende zararı varmı dedim yok dedi 2 hafta sonra yapacaklar vitamin alıyorum günde 1 tane foliol ismi.
Buranın sistemi 6 aydan sonra her ay 2 defa randevu verirler son ayda ise her hafta randevu verirler son günler haftada 2 kez randevu verirler ve nrasi doğum için ben hangi hastaneyi istersem sevk verirler bende hastane ile görüşürüm kaydını yaparm oraya doğuma giderimCok değişik sistem o yizden korona aşısı olmamı istemediler hamileyim die onermediler
Gebelikte kıyafet ilaç ihtiyaclarim olacağı için 12 haftadan sonra anne doğum defterim var doğuma kadar ne yapildisa ne ilaç verildise benim kilo tansiyon bebeğin haftası günü herşeyi yazıyorlar o deftere
İhtiyacım vardı die 12 haftadan sonra devlet ay sonuna kadar 55 Euro destek veriyor zaten her gittiğimde ilaçlar bitiyor hep alıyorum 20 i geciyor masraf
Valla sende onaylayınca iyice içim rahat ettiTamm o zaman, yumjrtalama dan once bitmis olacak, yumurta guvende
Bu ay ikinci klomen denememiz. Geçen ay olmadı bugün yumurtlama testinde pozitif gördüm inşallah tutar da bende hayırlısıyla başlarım iğnelereSende sağolBütün testlerimi araştırma hastanesinde yaptırdım.Gebelik testinde pozitif görünce özel de kendi Dr.uma gittim kanda pozitifi görünce rapor çıkardılar ilk iğnemi hastanede yaptırdık sonrası evde tabi, kendim yapıyorum şu an bazen can sıkıcı oluyor iğne ama genelde çook ağrıtmıyor vurdukça tecrübe kazanıyorsunuz.Buz katmak morluklara iyi geliyormuş. İğneler 2 kutu alınıyor,rapor çıkınca ücretsiz zaten.Benim eczane kendisi kapıma kadar getiriyor bi kez tek sıkıntı yaşamıştık bulunabildi ama.Hap kullanana var Dr.um gerek görmedi bende güvendim açıkçası.Doz yetersiz olsaydı ilk 4 günde düşük yaşardın demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?