Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal cnm halsizlik, peki bulantilarin var mi

Siz de mi transfer yaptırdınız hadi inşallah bu ay güzel haberler alalım. Benimde pıhtılaşma testi çıkmış bugün alicam yarın da doktra gösterecem bakalım

İnş. hayırlısıyla.. Benimde hep uykum gelirdi ilk haftalarda.Bol bol uyu canım nede olsa ileride uyuyamayabilirsin
Hahaha çok haklısın kuzum uyutmaz minnoşlar bakalım zoru severiz ama bu tam bi çılgınlık olucak
Normal cnm halsizlik, peki bulantilarin var mi
Rahatsızlık var ama öyle çok değil canım kusacak kadar bir şeyim yok henüz anneme çekmişim heralde bide ben progestanı yatmadan ağızdan alıyorum çok bulantı yaparmış normalde bende pek yapmadı fitil olarak kullanınca içim rahat etmiyor kanama daha çok oldu gibi geldi ondan hap olarak kullanıyorum. Sen nasılsın?
Siz de mi transfer yaptırdınız hadi inşallah bu ay güzel haberler alalım. Benimde pıhtılaşma testi çıkmış bugün alicam yarın da doktra gösterecem bakalım
Yok canım ben geçen ay femarayla falan tedavi oldum pozitif sonuç aldım ama kalp atışını duymadım henüz de o yüzden diyorlar inşallah hepimiz güzel haberler alırız pıhtılaşma sonuçların nasıl?

• Kanama profili
  • Torch testleri
  • Grip aşısı
  • Pelvik ultrasonagrafi
  • Genetik Test
Teşekkür ederim yanıtınız için.
Genetik ve Kanama profili hariç hepsini yaptırmışım ama bir sorun yokmuş.
Hamilelik öncesi de tüm kontrol ve testleri yaptırmıştım onlarda da sorun yoktu ama olmayınca olmuyormuş, hayırlısı diyelim.
İlk adetimi olduktan sonra doktorum düşük sonrası yapılan testler için program oluşturacakmış.
Galiba kan pıhtılaşması ve genetik.
Ben olmadım tam bu süreçlerde bebek denerken ama aslında olmak istiyorum
Ben aşı oldum düşükten sonra. Ancak aşıdan 4 gün sonra boğaz ağrısı burum tıkanıklığı başladı.
Sonra da grip oldum. Hapşır tıksır derken en son acile gidip serum aldım da toparladım. Ateş ve öksürük olmadığı için covid değildir dediler ve aşı olduğum için de test yapmadılar yan etkidir dediler.
Ama ben baya yatak döşektim yani :/ Çok şükür bugün itibari ile gayet iyiyim.
İkinci dozdan önce antikor testi yaptıracağım , yüksek çıkarda yaptırmayacağım ikinciyi. Yine grip olmak istemiyorum :)

Sohrab aklım da dualarım da seninle müsait olunca bizi bilgilendir olur mu inşallah kaliteli ve istediğin şekilde bir yumurta toplama işlemi olur

Yaa umarım İnşaAllah çoook güzel geçmiştir herşey,Allah tedavisini bebişle sonuçlandırsın amiiiinn yazar müsait olunca

Ay evet salı günü de kaç tanesi döllendi onu haber vericeklerdi sanki hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

Sohrab güzel haberlerini bekliyoruz cnm dualarımız seninle..
Selamlar ben geldim
Opu sonrası cok sancım oldu kızlar, narkoz etksııs gectıkce sıddetlendı, hemen agrı kesici ıgne yaptılar, agrı kesici ilac da verdiler.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Yuuruken otururken kalkarken cok sancım oluyor, diğer opu da böyleydi..
9 yumurta alınmıs, yarın arıcaklar durumları hakkında bilgi verıcekler, planladığımız gıbı adetin 17.günü histerekopı yapılacak, sonra yine lucrın verip transfer hazırlığına baslıcak 2 ay sonra yanı eylulde

Bu arada hemen aşı olayım mı dedım, yok hormon degerlerın cok yuksek, adet sonrası en erken dedı, birisine pıhtı atmıs herhalde onu duymus, olmamı istemedi suanda.. Eger ası olursam transfer ekime kayacaktı, ben de aşı olmamaya karar verdım, dikkat etmeye devam edicem yine, Rabbim korur insallah

Son düzenleme:
Ne güzel cnm ins olmaz hic bulantin. Ben cok iyi değilim malesef bulantilarim cok yogun, ilac da alıyorum ama özelikle aksam üzeri cok fena oluyorum, doğru düzgün bişey de yiyemiyorum, mutfağa girer girmez öğürme ye basliyorum, annem yapıyor bişeyler, çorbayla besleniyorum 3 haftadır

Hadi hayırlısı cnm ins hepsi döllenir mucizelerin olur

İnşallah sıkıntısız devam eder sürecin Bu son olsun, eylül çok iyi gelsin sana

Yaaa hadi bakalım inşallah yarın da güzel haberler alalım Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin en iyisini o bilir inşallah histeroskopi sonrası da süreç olumlu ilerler de eylülde şahane haberler alırız

Biz aşıyı olmak istedikçe olamıyoruz nedense nasip pıhtı işimden bende çok korkuyorum ya hele ki genetik de sıkıntılı olunca bir daha korku böyle böyle ileri atacağım gibi

Hadi hayırlısı cnm ins hepsi döllenir mucizelerin olur
Aminn canım
İnşallah sıkıntısız devam eder sürecin Bu son olsun, eylül çok iyi gelsin sana
İnşallah canım eylülde gebe kalmıstım oncekınde de, umutluyum
İnşallahh canımm yarını da atlatırsam harika olur..
Valla öyle hatta yarın ransdevı alayım mı dıye sordum, yok dedı direk. Artık olmamaya karar verdım. Dikkat etmeye devam edicem

Hakkımızda hayırlısı olsun şimdilik benim kararım da o inşallah bir sıkıntı çıkmadan atlatırız bu süreçleri

Haberler çok güzel ağrı biraz can sıkıcı ama yarına bişeyin kalmaz. Heyecanlı bekleyiş başladı, yaz bebesi olacak yine

hadi bakalım. sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. faktör 5 ve mthfr heterozigot çıktı. tıbbı genetikçiye sordum doç di son yıllarda yapılan çalışmalarda düşüğe sebep olduğu kesin kanıtlanmamakla birlikte kadın doğumcunuz aspirin gibi kan sulandırıcı verecektir dedi. yarın kadın doğumcuya gidicem bakalım ne dicek. artık usandım gerçekten. rahim emarı çektirmiştim orada da bir sürü kist yazıyor canım çok sıkıldı. yarında doktora görünüp artık sanırım bir kaç ay doktor falan yüzü görmek istemiyorum. hamile olursam gideceğim inşallah.

Hayırlı olsun inşallah güzel ilerler her şey histereskopi ne için yapılacaktı?

bu pıhtılaşma testleri ilk adet sonra mı oluyor. iki kez doktora sordum ben kürtajdan 10 gün sonra yaptırdım doktorlar alakası yok dediler. pıhtılaşma çıktı bende de bu arada daha doktora göstermedim

Hakkımızda hayırlısı olsun şimdilik benim kararım da o inşallah bir sıkıntı çıkmadan atlatırız bu süreçleri
İnşallah kuzum kimsenin dıkkat ettıgı yok ama ben yine dıkkat etmeye devam edicem
Haberler çok güzel ağrı biraz can sıkıcı ama yarına bişeyin kalmaz. Heyecanlı bekleyiş başladı, yaz bebesi olacak yine
Ayy evet İnşallahhtutarsa tabi, annesi gibi ikizler olacak, onceki bebegıme de 22 eylulde yapılan asılama ile hamıle kalmıstım

Hayırlı olsun inşallah güzel ilerler her şey histereskopi ne için yapılacaktı?
Canım benım dusuk ve kaliteli embrıyo ya ragmen tutmayan tüp bebek ıcın yapıcaktı, acaba ultrasonda goremedıgımız minik polipler mi var dedı, bagısıklık testi de yapıcak histerekopı ile birlikte. Ona gore tedavıyıı planlayacak

Tanı amaçlı yapılacak aslında ona göre tedavi olacak anladım canım inşallah yolunda ilerler her şey

Tanı amaçlı yapılacak aslında ona göre tedavi olacak anladım canım inşallah yolunda ilerler her şey
Aynen canım ofis histerekopı, doktor rahım yatagın cok duzgun, bişey cıkacagını sanmıyorum ama yine de emin olalım dedi düşük de yapınca artık hersey den işkilleniyor

Hayırlısı olsun kuzum hepsi döllensin kaliteli embriyolar olsun inşallahhh valla aşı konusu iyi olmuş ya amaaan bugünlere kadar hasta olmadan geldik idare ederiz napalım ben de tam olacağım zaman hamile olduğumu öğrendim bir hayır vardır diyorum inşallah sağlıkla bebişlere kavuş sonra aşını olursun doktor öyle dediyse bi bildiği vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…