Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah bu son olsun istediğin gibi ilerlesin herşey canım

Evet normalde toplamadan sonra olursun demisti, bugun de 50 kişi oldu bısey olmadı, 1 kişi de pıhtı atmıs, o yuzden riske atmadı, senın hormonlar da yuksek suan ne olur ne olmaz, adeti bekle dedı, oyle olunca da transfer Ekim sonuna sarkacaktı, ben de o an karar verdım, ası olmıcam dedım, ben yıne dıkkat ederım dedım, kı bu zamana kadar cok sukur yakalaanmadım.

Olsa da katlanılır artık kuzum napalım biz bebişler için çok bekledik daha erken olduğu için bulanmıyordur belki… En kısa zamanda geçer inşallah senin de

Bende de heterozigot var iki gende (mthfr a1298, pai) doktorum bir şeye gerek görmedi genetikçi de aynı şekilde ama benim ısrarlarımla en düşük doz kan sulandırıcı hap verecekti kanamam olunca kanamayı arttırır diye vermedi sonradan biraz geçsin öyle vericem dedi… valla hepimiz bıktık doktorlar falan ama evlat hasreti olunca katlanılıyor canım benim de 2 yıl oldu. Derdi bitmiyor ki neler neler yaşadık herkesin hikayesi uzun burada şimdi de kalp atışı duyacak mıyım telaşı var inşallah bakalım

Aynen çok şükür böyle devam ederiz inşallah

İnşallah duyarsınız sizin için dua edeceğim. Şuan hep güzel şeyler düşünün. Gerek görmedi ise vardır bildiği bana da genetikci faktorv sadece değerlendirdi diğerlerini onemsemedi zaten.

Maşallah Allah bağışlasın kıyıcam ben memeyi Uzatıcam çekicem, Uzatıcam çekicem psikopat anne hahaha
Allahseni ne yapmaya neyi uzatıp cekcen
Hayırlısı canım çok sevindim insalah yarin güzel haberler alırsın seni Eylül'de inşallah listede görürüz çok geçmiş olsun iyice dinlen sen bugün
Senin ikizin mi var ay inslalh ikizleri tutturursun

İnşallah duyarsınız sizin için dua edeceğim. Şuan hep güzel şeyler düşünün. Gerek görmedi ise vardır bildiği bana da genetikci faktorv sadece değerlendirdi diğerlerini onemsemedi zaten.
Çok sağ ol canım Sen de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah

Aynen canım ofis histerekopı, doktor rahım yatagın cok duzgun, bişey cıkacagını sanmıyorum ama yine de emin olalım dedi düşük de yapınca artık hersey den işkilleniyor
Kuzum yarın güzel haberlerini alalım inşallah ❣ ofis histereskopisibde anestezi alıcak misin?

Merhaba kaç günde çıkmış oldu sonucunuz. Bu pıhtılaşma ile ilgili olan dimi? Benden ve eşimden aldıkları kan sonucuna 1 ayda çıkar pıhtılaşma için olana 15 günde çıkar demişti genetikçi doktor.

17 sinde vermişim 28 inde çıkmış sonuçlar.ngenetik cikmadi esiminki de çıkmadı. Evet pıhtılaşma bir sürü pihtilasma testi heterozigot çıktı yarın kadın doğumcuya gidicem bakalım. Çok bunaldım.

Yok kuzum burcu ikizler olacak tutarsa tabi, bı de erken dogmazsa
Siz Ankara'da miydiniz çağrı gülümser e mi gidiyordunuz
Yok canım, summerwinter ona gidiyor.. Ben baskent hastanesine gıdıyorum

Hayırlı olsun, yumurtaların sağlıklı bebişler olsun inşallah Eylülde sımsıkı tutunsunlar

Oyy maşallah kocaman olmus dua et bize de teyzesi cocuklarım ınsallah dollenıyordur suanda

Yok kuzum burcu ikizler olacak tutarsa tabi, bı de erken dogmazsa

Yok canım, summerwinter ona gidiyor.. Ben baskent hastanesine gıdıyorum
He siz burçları mi konuştunuz benim oğlan ne olur terazi mi Eylül 24 gibi gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…