Hadi inşallah bu son olsun istediğin gibi ilerlesin herşey canımİnşallah kuzumkimsenin dıkkat ettıgı yok ama ben yine dıkkat etmeye devam edicem
Ayy evet İnşallahhtutarsa tabi, annesi gibi ikizler olacak, onceki bebegıme de 22 eylulde yapılan asılama ile hamıle kalmıstım
Evet normalde toplamadan sonra olursun demisti, bugun de 50 kişi oldu bısey olmadı, 1 kişi de pıhtı atmıs, o yuzden riske atmadı, senın hormonlar da yuksek suan ne olur ne olmaz, adeti bekle dedı, oyle olunca da transfer Ekim sonuna sarkacaktı, ben de o an karar verdım, ası olmıcam dedım, ben yıne dıkkat ederım dedım, kı bu zamana kadar cok sukur yakalaanmadım.Hayırlısı olsun kuzum hepsi döllensin kaliteli embriyolar olsun inşallahhhvalla aşı konusu iyi olmuş ya amaaan bugünlere kadar hasta olmadan geldik idare ederiz napalım ben de tam olacağım zaman hamile olduğumu öğrendim bir hayır vardır diyorum inşallah sağlıkla bebişlere kavuş sonra aşını olursun doktor öyle dediyse bi bildiği vardır
Olsa da katlanılır artık kuzum napalım biz bebişler için çok bekledik daha erken olduğu için bulanmıyordur belki… En kısa zamanda geçer inşallah senin deNe güzel cnm ins olmaz hic bulantin. Ben cok iyi değilim malesef bulantilarim cok yogun, ilac da alıyorum ama özelikle aksam üzeri cok fena oluyorum, doğru düzgün bişey de yiyemiyorum, mutfağa girer girmez öğürme ye basliyorum, annem yapıyor bişeyler, çorbayla besleniyorum 3 haftadır
İnsallah canımHadi inşallah bu son olsun istediğin gibi ilerlesin herşey canım
Bende de heterozigot var iki gende (mthfr a1298, pai) doktorum bir şeye gerek görmedi genetikçi de aynı şekilde ama benim ısrarlarımla en düşük doz kan sulandırıcı hap verecekti kanamam olunca kanamayı arttırır diye vermedi sonradan biraz geçsin öyle vericem dedi… valla hepimiz bıktık doktorlar falan ama evlat hasreti olunca katlanılıyor canım benim de 2 yıl oldu. Derdi bitmiyor ki neler neler yaşadık herkesin hikayesi uzun burada şimdi de kalp atışı duyacak mıyım telaşı var inşallah bakalımhadi bakalım. sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. faktör 5 ve mthfr heterozigot çıktı. tıbbı genetikçiye sordum doç di son yıllarda yapılan çalışmalarda düşüğe sebep olduğu kesin kanıtlanmamakla birlikte kadın doğumcunuz aspirin gibi kan sulandırıcı verecektir dedi. yarın kadın doğumcuya gidicem bakalım ne dicek. artık usandım gerçekten. rahim emarı çektirmiştim orada da bir sürü kist yazıyor canım çok sıkıldı. yarında doktora görünüp artık sanırım bir kaç ay doktor falan yüzü görmek istemiyorum. hamile olursam gideceğim inşallah.
Aynen çok şükür böyle devam ederiz inşallahEvet normalde toplamadan sonra olursun demisti, bugun de 50 kişi oldu bısey olmadı, 1 kişi de pıhtı atmıs, o yuzden riske atmadı, senın hormonlar da yuksek suan ne olur ne olmaz, adeti bekle dedı, oyle olunca da transfer Ekim sonuna sarkacaktı, ben de o an karar verdım, ası olmıcam dedım, ben yıne dıkkat ederım dedım, kı bu zamana kadar cok sukur yakalaanmadım.
İnşallah duyarsınız sizin için dua edeceğim. Şuan hep güzel şeyler düşünün. Gerek görmedi ise vardır bildiği bana da genetikci faktorv sadece değerlendirdi diğerlerini onemsemedi zaten.Bende de heterozigot var iki gende (mthfr a1298, pai) doktorum bir şeye gerek görmedi genetikçi de aynı şekilde ama benim ısrarlarımla en düşük doz kan sulandırıcı hap verecekti kanamam olunca kanamayı arttırır diye vermedi sonradan biraz geçsin öyle vericem dedi… valla hepimiz bıktık doktorlar falan ama evlat hasreti olunca katlanılıyor canım benim de 2 yıl oldu. Derdi bitmiyor ki neler neler yaşadık herkesin hikayesi uzun burada şimdi de kalp atışı duyacak mıyım telaşı var inşallah bakalım
Maşallah Allah bağışlasınkıyıcam ben memeyi Uzatıcam çekicem, Uzatıcam çekicem psikopat anne hahaha
Hayırlısı canım çok sevindim insalah yarin güzel haberler alırsın seni Eylül'de inşallah listede görürüzSelamlar ben geldim
Opu sonrası cok sancım oldu kızlar, narkoz etksııs gectıkce sıddetlendı, hemen agrı kesici ıgne yaptılar, agrı kesici ilac da verdiler.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Yuuruken otururken kalkarken cok sancım oluyor, diğer opu da böyleydi..
9 yumurta alınmıs, yarın arıcaklar durumları hakkında bilgi verıcekler, planladığımız gıbı adetin 17.günü histerekopı yapılacak, sonra yine lucrın verip transfer hazırlığına baslıcak 2 ay sonra yanı eylulde
Bu arada hemen aşı olayım mı dedım, yok hormon degerlerın cok yuksek, adet sonrası en erken dedı, birisine pıhtı atmıs herhalde onu duymus, olmamı istemedi suanda.. Eger ası olursam transfer ekime kayacaktı, ben de aşı olmamaya karar verdım, dikkat etmeye devam edicem yine, Rabbim korur insallah
Senin ikizin mi varİnşallah kuzumkimsenin dıkkat ettıgı yok ama ben yine dıkkat etmeye devam edicem
Ayy evet İnşallahhtutarsa tabi, annesi gibi ikizler olacak, onceki bebegıme de 22 eylulde yapılan asılama ile hamıle kalmıstım
Çok sağ ol canımİnşallah duyarsınız sizin için dua edeceğim. Şuan hep güzel şeyler düşünün. Gerek görmedi ise vardır bildiği bana da genetikci faktorv sadece değerlendirdi diğerlerini onemsemedi zaten.
Kuzum yarın güzel haberlerini alalım inşallahAynen canım ofis histerekopı, doktor rahım yatagın cok duzgun, bişey cıkacagını sanmıyorum ama yine de emin olalım dedi düşük de yapınca artık hersey den işkilleniyor
Merhabaİnşallah duyarsınız sizin için dua edeceğim. Şuan hep güzel şeyler düşünün. Gerek görmedi ise vardır bildiği bana da genetikci faktorv sadece değerlendirdi diğerlerini onemsemedi zaten.
Insallah canımKuzum yarın güzel haberlerini alalım inşallah❣ ofis histereskopisibde anestezi alıcak misin?
17 sinde vermişim 28 inde çıkmış sonuçlar.ngenetik cikmadi esiminki de çıkmadı. Evet pıhtılaşma bir sürü pihtilasma testi heterozigot çıktı yarın kadın doğumcuya gidicem bakalım. Çok bunaldım.Merhabakaç günde çıkmış oldu sonucunuz. Bu pıhtılaşma ile ilgili olan dimi? Benden ve eşimden aldıkları kan sonucuna 1 ayda çıkar pıhtılaşma için olana 15 günde çıkar demişti genetikçi doktor.
Siz Ankara'da miydiniz çağrı gülümser e mi gidiyordunuzAynen canım ofis histerekopı, doktor rahım yatagın cok duzgun, bişey cıkacagını sanmıyorum ama yine de emin olalım dedi düşük de yapınca artık hersey den işkilleniyor
Yok kuzum burcu ikizler olacakAllahseni ne yapmaya neyi uzatıp cekcen
Hayırlısı canım çok sevindim insalah yarin güzel haberler alırsın seni Eylül'de inşallah listede görürüzçok geçmiş olsun iyice dinlen sen bugün
Senin ikizin mi varay inslalh ikizleri tutturursun
Yok canım, summerwinter ona gidiyor.. Ben baskent hastanesine gıdıyorumSiz Ankara'da miydiniz çağrı gülümser e mi gidiyordunuz
Hayırlı olsun, yumurtaların sağlıklı bebişler olsun inşallahSelamlar ben geldim
Opu sonrası cok sancım oldu kızlar, narkoz etksııs gectıkce sıddetlendı, hemen agrı kesici ıgne yaptılar, agrı kesici ilac da verdiler.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Yuuruken otururken kalkarken cok sancım oluyor, diğer opu da böyleydi..
9 yumurta alınmıs, yarın arıcaklar durumları hakkında bilgi verıcekler, planladığımız gıbı adetin 17.günü histerekopı yapılacak, sonra yine lucrın verip transfer hazırlığına baslıcak 2 ay sonra yanı eylulde
Bu arada hemen aşı olayım mı dedım, yok hormon degerlerın cok yuksek, adet sonrası en erken dedı, birisine pıhtı atmıs herhalde onu duymus, olmamı istemedi suanda.. Eger ası olursam transfer ekime kayacaktı, ben de aşı olmamaya karar verdım, dikkat etmeye devam edicem yine, Rabbim korur insallah
İnsallah bebegımmHayırlı olsun, yumurtaların sağlıklı bebişler olsun inşallahEylülde sımsıkı tutunsunlar
İyiyim şükür canımİnsallah bebegımmsen nasılsın, epeydir yoktun
Oyy maşallah kocaman olmusİyiyim şükür canımFazla girmiyorum arada girip hızlıca bakıyorum, yavaştan hazırlıklara başlayacağız hiçbir şeyim yok detaylıyı da atlattık şükür Darısı başına inşallah Gözüm üstünde
He siz burçları mi konuştunuzYok kuzum burcu ikizler olacaktutarsa tabi, bı de erken dogmazsa
Yok canım, summerwinter ona gidiyor.. Ben baskent hastanesine gıdıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?