Ben pek bilmiyorum burcları, sadece kendiminkini bılıuoyorum desemHe siz burçları mi konuştunuzbenim oğlan ne olur terazi mi Eylül 24 gibi gelse
He siz burçları mi konuştunuzbenim oğlan ne olur terazi mi Eylül 24 gibi gelse
Terazi oluyor ama tam sınırda bir iki gün erken doğsa başak olur
Hangisi daha iyiTerazi oluyor ama tam sınırda bir iki gün erken doğsa başak olur
Ayy bulantın olmaz inş.canım böyle devam etsin.Hahaha çok haklısın kuzum uyutmaz minnoşlar bakalım zoru severiz ama bu tam bi çılgınlık olucak
Rahatsızlık var ama öyle çok değil canım kusacak kadar bir şeyim yok henüz anneme çekmişim heralde bide ben progestanı yatmadan ağızdan alıyorum çok bulantı yaparmış normalde bende pek yapmadı fitil olarak kullanınca içim rahat etmiyor kanama daha çok oldu gibi geldi ondan hap olarak kullanıyorum. Sen nasılsın?
Yok canım ben geçen ay femarayla falan tedavi oldum pozitif sonuç aldım ama kalp atışını duymadım henüz de o yüzden diyorlarinşallah hepimiz güzel haberler alırız pıhtılaşma sonuçların nasıl?
İkisinin de iyi kötü yanları vardır ben bir şey demeyeyim kendi araştırsın kuzum
Başkentte hangi doktor. İyi bir doktor mu. Perinatolog mi.Yok kuzum burcu ikizler olacaktutarsa tabi, bı de erken dogmazsa
Yok canım, summerwinter ona gidiyor.. Ben baskent hastanesine gıdıyorum
Ay gerçekten çok ilginç balım ondan duaların tutuyor belki de tam vaktine geliyorAyy bulantın olmaz inş.canım böyle devam etsin.Bence gebeliğin en zor kısmı. Senin de belirttiğin gibi biz zoru severiz. Kız sende bişey var nasıl bi tesadüf Allah ım yaa sana ne zaman bişey yazsam iyi dileklerde bulunsam yemin ederim üzerine ezan okunuyor. Yok yok sen de bişey var.
Oğlum çok istediği için ablamlara gitmiştik yoksa aklımdaydın dönüş yapamadım.Selamlar ben geldim
Opu sonrası cok sancım oldu kızlar, narkoz etksııs gectıkce sıddetlendı, hemen agrı kesici ıgne yaptılar, agrı kesici ilac da verdiler.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Yuuruken otururken kalkarken cok sancım oluyor, diğer opu da böyleydi..
9 yumurta alınmıs, yarın arıcaklar durumları hakkında bilgi verıcekler, planladığımız gıbı adetin 17.günü histerekopı yapılacak, sonra yine lucrın verip transfer hazırlığına baslıcak 2 ay sonra yanı eylulde
Bu arada hemen aşı olayım mı dedım, yok hormon degerlerın cok yuksek, adet sonrası en erken dedı, birisine pıhtı atmıs herhalde onu duymus, olmamı istemedi suanda.. Eger ası olursam transfer ekime kayacaktı, ben de aşı olmamaya karar verdım, dikkat etmeye devam edicem yine, Rabbim korur insallah
Aman kuzum duanın güzelini et.Ay gerçekten çok ilginç balım ondan duaların tutuyor belki de tam vaktine geliyorçok sağ ol kuzum valla kanama olmasın da istediği kadar bulantı olabilir o beni mahvediyor
Ediyorum kuzum ama bulantı normal bir şey kanama normal değil sonuçta… Bulantıdan düşük yapan duymadım idare ediliyor bir şekil serum da olsa razıyım yani onu demek istedim sağlıklı olsunlar da eziyeti ben çekerimAman kuzum duanın güzelini et.Öyle deme sakın hastanelik olanlar var serumlarla ayakta duran.Kanama da belki önemsizdir muayeneye gidince belli olur.
Ayy hadi bakalım inşallah sağlıklı hayırlı şekilde tutarHa-ri canım bugün gittim doktora. En son perşembe günü gittiğimde 23 mm olarak ölçtüğü yumurta bugün yoktu yani dün testte yumurtlama görmüştüm doğruymuş. O yumurta çatlamış sıvı görünüyor yumurta yok dedi. Gün aşırı değerlendirmeye iki sefer daha devam edin sonra bırakın bayramdan sonra da test için bekliyorum inşallah dedi. Coraspin ve progestan verdi bide folik asit kullanıyorum bakalım inşallah tutar bu ay hayırlısıyla
Hulusı zeyneloğlına gidiyorum canım, perınatolog deıl,infertilite bakıyor, ama üst katta perinatologları da var.Başkentte hangi doktor. İyi bir doktor mu. Perinatolog mi.
Yaaa seni yerimOğlum çok istediği için ablamlara gitmiştik yoksa aklımdaydın dönüş yapamadım.Rabbim korur inş. canım hiçbir şeycik olmaz insanlar hiiç dikkat etmiyor sen dikkat ettikten sonra. Bu kadar ağrın olmasına çok üzüldüm açıkçası 2.kürtajımdan sonra benim de çook ağrım olmuştu aklıma o geldi.İnş. karşılığı çok hayırlı bi evlat olarak sana dönecek. Sana dua ettim, etmeye de devam ağzımdan sağlıklı bi oğlu olur inş. diye çıktı ne yalan söylim Allah söyletti belki de ne bilim.
Kesinlikle sana katılıyorum cnm ben dua ederken bulantıya bile razıyım dedim, bazi günler hic bisey yiyemiyorum yemeyince daha kötü oluyorum, valla ağladığımı biliyorum, gerçekten cok zor bulanti..Aman kuzum duanın güzelini et.Öyle deme sakın hastanelik olanlar var serumlarla ayakta duran.Kanama da belki önemsizdir muayeneye gidince belli olur.
Çok güzel haberler canımSelamlar ben geldim
Opu sonrası cok sancım oldu kızlar, narkoz etksııs gectıkce sıddetlendı, hemen agrı kesici ıgne yaptılar, agrı kesici ilac da verdiler.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Yuuruken otururken kalkarken cok sancım oluyor, diğer opu da böyleydi..
9 yumurta alınmıs, yarın arıcaklar durumları hakkında bilgi verıcekler, planladığımız gıbı adetin 17.günü histerekopı yapılacak, sonra yine lucrın verip transfer hazırlığına baslıcak 2 ay sonra yanı eylulde
Bu arada hemen aşı olayım mı dedım, yok hormon degerlerın cok yuksek, adet sonrası en erken dedı, birisine pıhtı atmıs herhalde onu duymus, olmamı istemedi suanda.. Eger ası olursam transfer ekime kayacaktı, ben de aşı olmamaya karar verdım, dikkat etmeye devam edicem yine, Rabbim korur insallah
Merhaba, yorumlarınızı az çok okudum ve yazmak istedim. Ben de 1 mayısta 9. Haftada rutin kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendim ve malesef kürtaj oldum. Aradan 2.5 ay geçti, acısı hala aynı ama insan alışıyor. Benim de ilk gebeliğimdi ve hem ruhen hem de bedenen bu zor geçen bir süreçti.Merhabakaç günde çıkmış oldu sonucunuz. Bu pıhtılaşma ile ilgili olan dimi? Benden ve eşimden aldıkları kan sonucuna 1 ayda çıkar pıhtılaşma için olana 15 günde çıkar demişti genetikçi doktor.
Olmasın inşallah canım benimAy gerçekten çok ilginç balım ondan duaların tutuyor belki de tam vaktine geliyorçok sağ ol kuzum valla kanama olmasın da istediği kadar bulantı olabilir o beni mahvediyor
Yaa geçecektir inş. canım,biraz daha sabır muhakkak azalacaktırKesinlikle sana katılıyorum cnm ben dua ederken bulantıya bile razıyım dedim, bazi günler hic bisey yiyemiyorum yemeyince daha kötü oluyorum, valla ağladığımı biliyorum, gerçekten cok zor bulanti..
Aynen hiiç fark etmez.Allah gönlüne göre versin.Yaaa seni yeriminşallah canımsın, düşük yaptığım bebeğim de oğlandı, düşük gecesi rüyamda görmüştüm, o kadar güzeldi ki mis gibi kokuyordu, o rüyadan sonra oğlum olmasını cok ıstıyorum, hep kız isterdim. Kız veya erkek Hıc farketmez ınsallah saglıklı olsun, hayırlı olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?