Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy bulantın olmaz inş.canım böyle devam etsin.Bence gebeliğin en zor kısmı.Senin de belirttiğin gibi biz zoru severiz.Kız sende bişey var nasıl bi tesadüf Allah ım yaa sana ne zaman bişey yazsam iyi dileklerde bulunsam yemin ederim üzerine ezan okunuyor. Yok yok sen de bişey var.

Ay gerçekten çok ilginç balım ondan duaların tutuyor belki de tam vaktine geliyor çok sağ ol kuzum valla kanama olmasın da istediği kadar bulantı olabilir o beni mahvediyor

Oğlum çok istediği için ablamlara gitmiştik yoksa aklımdaydın dönüş yapamadım. Rabbim korur inş. canım hiçbir şeycik olmaz insanlar hiiç dikkat etmiyor sen dikkat ettikten sonra. Bu kadar ağrın olmasına çok üzüldüm açıkçası2.kürtajımdan sonra benim de çook ağrım olmuştu aklıma o geldi.İnş. karşılığı çok hayırlı bi evlat olarak sana dönecek.Sana dua ettim, etmeye de devam ağzımdan sağlıklı bi oğlu olur inş. diye çıktı ne yalan söylim Allah söyletti belki de ne bilim.

Ay gerçekten çok ilginç balım ondan duaların tutuyor belki de tam vaktine geliyor çok sağ ol kuzum valla kanama olmasın da istediği kadar bulantı olabilir o beni mahvediyor
Aman kuzum duanın güzelini et.Öyle deme sakın hastanelik olanlar var serumlarla ayakta duran.Kanama da belki önemsizdir muayeneye gidince belli olur.

Ha-ri canım bugün gittim doktora. En son perşembe günü gittiğimde 23 mm olarak ölçtüğü yumurta bugün yoktu yani dün testte yumurtlama görmüştüm doğruymuş. O yumurta çatlamış sıvı görünüyor yumurta yok dedi. Gün aşırı değerlendirmeye iki sefer daha devam edin sonra bırakın bayramdan sonra da test için bekliyorum inşallah dedi. Coraspin ve progestan verdi bide folik asit kullanıyorum bakalım inşallah tutar bu ay hayırlısıyla

Aman kuzum duanın güzelini et.Öyle deme sakın hastanelik olanlar var serumlarla ayakta duran.Kanama da belki önemsizdir muayeneye gidince belli olur.
Ediyorum kuzum ama bulantı normal bir şey kanama normal değil sonuçta… Bulantıdan düşük yapan duymadım idare ediliyor bir şekil serum da olsa razıyım yani onu demek istedim sağlıklı olsunlar da eziyeti ben çekerim

Ayy hadi bakalım inşallah sağlıklı hayırlı şekilde tutar

Yaaa seni yerim inşallah canımsın, düşük yaptığım bebeğim de oğlandı, düşük gecesi rüyamda görmüştüm, o kadar güzeldi ki mis gibi kokuyordu, o rüyadan sonra oğlum olmasını cok ıstıyorum, hep kız isterdim. Kız veya erkek Hıc farketmez ınsallah saglıklı olsun, hayırlı olsun da

Kesinlikle sana katılıyorum cnm ben dua ederken bulantıya bile razıyım dedim, bazi günler hic bisey yiyemiyorum yemeyince daha kötü oluyorum, valla ağladığımı biliyorum, gerçekten cok zor bulanti..

Çok güzel haberler canım geçmiş olsun, 9 yumoş çok iyi maşallah, ağrıların çabuk geçer umarım, aşı olmaman iyi olmuş canım, aynen dikkat etmeye devam Eylül e ne kaldı şunun şurasında

Merhaba, yorumlarınızı az çok okudum ve yazmak istedim. Ben de 1 mayısta 9. Haftada rutin kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendim ve malesef kürtaj oldum. Aradan 2.5 ay geçti, acısı hala aynı ama insan alışıyor. Benim de ilk gebeliğimdi ve hem ruhen hem de bedenen bu zor geçen bir süreçti.
Anladığım kadarıyla size de ben gibi biraz detaycısınız. Doktorlar ilk düşükleri malesef ‘sıradan’ düşükler olarak nitelendiriyorlar ve bizim üzerinde durduğumuz kadar üzerinde durmuyorlar. Ama ben de siz gibi kan pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırdım. Eşim ve benim genetik test sonucumuz şuan için çıkmadı. Kanımda ufak bir pıhtılaşma çıktı ama doktor bunun çok önemli bir pıhtılaşma bozukluğu olmadığını söyledi. Yine de eğer Allah nasip eder de gebelik olursa bi aspirin başlayacağız. Biz kürtaj sonrası bebekten alınan parçayı da ayrıca patolojik incelemeye gönderdik ve bebekte trizomi 22 denen bir genetik bozuklu çıktı. Yani yaşamla bağdaşmayacak derecede genetik bozukluk. İlk etapta bende kabullenmekte güçlük çektim ve bu olayın sadece benim başıma geldiğini düşünüp kahroldum. Oysa öyle çok ki.. sadece bunlar mahrem konular olarak değerlendirildiğinden kimse birbiri ile paylaşmıyor. Burası bana iyi geldi, kendimi yalnız hissetmem gerektiğini gösterdi. Sizin en büyük şansınız da hamile kalabiliyor olmanız. Allah sizi evlatla sınamamak için sağlıksız olan bebeği aldı sizden, ben üzüldüğümde bu şekilde düşünüyorum ve iyi hissediyorum. Allah kalbinize gönlünüze ferahlık versin, yazdıklarınızı okuyunca sizi kendime yakın hissedip yazmak istedim. Umarım tez vakitte güzel sonuçlar alırız. Bir de son olarak ilk adetten sonra ilişkide herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorum bana, her şey gönlünüzce olsun.

Kesinlikle sana katılıyorum cnm ben dua ederken bulantıya bile razıyım dedim, bazi günler hic bisey yiyemiyorum yemeyince daha kötü oluyorum, valla ağladığımı biliyorum, gerçekten cok zor bulanti..
Yaa geçecektir inş. canım,biraz daha sabır muhakkak azalacaktır . Benim 17 haftalıktan itibaren hızla azaldı kritik haftaymış zaten 16 dan sonra azalırsa geçiyormuş yoksa doğuma kadar sürebiliyomuş.Şu an maşallah diyim toparladım sivilcelerim azaldı eski görüntüme kavuştum.Bulantı çok fazla iştahsızlık yapıyor renkte solgunluk falan oluyor.Bi gün az kalsın ben de artık ağlayacaktım o kadar kötüydüm artık.Sonra sabır dedim ki normalde ben cidden sabırlıyımdır canım tatlı değildir, bulantı süründürüyor azıcık.

Aynen hiiç fark etmez.Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…