Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay doğuma kadar süren oluyomus ins olmaz benimki hatta kimsenin sürmesin ya cidden süründürüyor.. Cok hemde İnanılmaz halsizim, evin içinde zor dolasiyorum, doktor kontrollerine zor gidiyorum, doktorumun muayanesi de uzak bide trafik var mahvoluyorum valla
Ne güzel cnm enerji gelmiştir sana darısı başıma

Kesinlikle sana katılıyorum cnm ben dua ederken bulantıya bile razıyım dedim, bazi günler hic bisey yiyemiyorum yemeyince daha kötü oluyorum, valla ağladığımı biliyorum, gerçekten cok zor bulanti..
Herkese kendi derdi zor gelir tabi ama en azından riski yok diye ben onu tercih ederim dedim kızlar kanama direk düşükle bağlantılı her an artacak mı bir şey mi oldu telaşı çok daha kötü geliyor bana bulantı bebişten oluyor ve neredeyse herkeste oluyor ikisi birden olsun istemem tabi Siz üstünüze mi alındınız anlamadım kolay demedim zaten ben razıyım yeter ki sağlıklı olsunlar dedim. Bulantının nasıl bir şey olduğunu biliyorum gebelikten olmasa da hiç bir şey yemediğim su bile içemediğim mide özsuyuma kadar kustuğum günler olmuştu serum yemiştim çok ağlamıştım ben de. Biliyorum yani nasıl zor bir şey olduğunu ama ilk gebeliğimde de böyle olduğu için çok daha kötü geliyor yine aynı şeyleri yaşamayı kaldıramam. Biri fiziksel biri psikolojik olarak zor birinin sonu var biri ömür boyu peşini bırakmıyor… Hala acısını atlamadım. Size bir şey demek istemedim yani kusura bakmayın öyle anladıysanız.

Amin canım.. Benim ilk gebeliğimde öyleydim bebek zayıf derdi Dr.sonra doğuma yakın toparlayınca gayet iyi doğmuştu. Ben de hastaneden eve zor yetişiyordum.Bi ara benimde had safhadaydı halsizliğim.Bu ilk 3 ayı böyle say inş.çabuk geçiyor.Son aylar bi tık daha zor.Karnın iyice şişmesiyle uykusuzluk oluyor.

Yok ben yanlış anlamadım onu da nereden çıkardın.Galiba biraz kanama korkusuyla stresli olabilirsin anlıyorum seni canım. Düşük korkusu hepimizde fazlaca var zaten.@burcusami şu an ilk tremester de olduğu için bu konuyu konuşmuş olduk sadece bu kadar.

Burasını bu yüzden seviyorum işte..yazdıklarımdan tedirginliğimi görüp kendimi yalnız hissetmemem için uzun uzun tecrübenizi paylaşmanız çok teşekkür ederim. Gerçekten iyi geldi yazdıklarınız. Güç aldım sizden. İnşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için. Güzel haberler paylaşalım

Üstüme alinmakla alakası yok ben 4 buçuk aylık kızımı kaybettim bilirim kaybetme korkusunu, ben dua ederken sadece dikkatli olunmasi lazim diye uyardım o kadar.. Ayrıca gebelikteki bulantı diğer bulantilar gibi değil malesef, umarım yaşamazsın.

Aynen cnm 3 ayin sonunda ins gecer bu sıkıntılar, en güzel dönem 3. Trimestir sanırım herkes öyle diyor,Allahın izniyle ins sağlıkla kucağımıza alalım da herşeyi unuturuz

Benim yaşadığım bulantı çok daha beterdi evet gebelikle aynı değildi bi damla su için yalvarmıştım ama içtiğimden daha fazlasını kusuyorum diye vermemişlerdi. Yine de tercih ederim dedim sadece. Senin de kızını kaybettiğin için anlayacağını düşünmüştüm. Umarım sen de kanama yaşamazsın…

Her zaman kalbimiz seninle kuzum merakla bekliyorum 9u da kaliteli kaliteli döllensin inşallah

PembeAnkaKusu sen ne zaman kontrole gideceksin yazmışsındır belki ama ben kaçırdım kesin senin için de meraktan çatlıyorum mesela

PembeAnkaKusu sen ne zaman kontrole gideceksin yazmışsındır belki ama ben kaçırdım kesin senin için de meraktan çatlıyorum mesela
Arife günü gel dedi inşallah hayırlı bir günde hayırlı haberler verebilirim kuzum ben de çok merak ediyorum senin yumoşlar ne olacak

Kanama yaşamanın çok zor olduğunu biliyorum 2 defa çok yoğun kanama ile düşük yaptım hem bizler neden anlamayalım ki bu konuyu.Umarım inş. burada ki hiçbir arkadaşım bi daha asla düşük yaşamaz, bebeğini kaybetmezBulantının zorlayıcı olduğundan herşeyin hayırlısını istemekten tavsiye de bulunmuştum ki Burcu da sana hak veriyorum dedi.Bu kadar yanlış anlaşılcağını tahmin edemedim.Neyse ben de bi daha yorum yapmayacağım bu konuyla ilgili.

Arife günü gel dedi inşallah hayırlı bir günde hayırlı haberler verebilirim kuzum ben de çok merak ediyorum senin yumoşlar ne olacak
Aman benimkiler bir şekil büyüyor bana bakma önemli olan büyüyüp sonucu getirebilmeleri o da nasip ondan önce yeterki rahim kalınlığı artık hep düzgün olsun

Aaa iyi iyi o zaman daha evde olacağım bakalım ne diyecek doktor ikisi de inşallah sağlıklıdır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…