Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda hamilelikten önce genetik test yaptıran var mı?
Ben yaptırdım ocakta ama hala sonuç yok aradım zor bela ulaştım henüz çıkmamış deyip ışık hızı ile kapattılar bazen kan mı kayboldu diye düşünmüyor değilim artık

Ben yaptırdım ocakta ama hala sonuç yok aradım zor bela ulaştım henüz çıkmamış deyip ışık hızı ile kapattılar bazen kan mı kayboldu diye düşünmüyor değilim artık
Yaa ne kadae çok zaman geçmiş bide bende istiyorum ama benim sadece bir gebeliğim oldu sanırım 2 düşükten sonra yapılıyor.

Anlayacağınızı düşünerek dedim zaten anlamazsınız diye düşünsem söylemem. Ben ille bulantım olsun diye dua etmedim ki ona da razıyım dedim laf arasında. Neredeyse herkes yaşıyor sonuçta bulantı çok yaygın sanki dünyanın en korkunç şeyi gibi aman başıma gelmesin dememi bekliyorsunuz ama bana doğal geliyor bunu göze almıştım hamileliği düşünürken. Size de şuan yaşadığınız için en kötü şey bu gibi geliyor doğal olarak anlıyorum yani. Herkes kendince haklı… Ben de yorum yapmıcam ikinizi de çok seviyorum allah yüzünüzü hep güldürsün

Seni de çok seviyorum canım Teneffus Zili 'm

İnşallah balım Kuzum senin rahim kalınlığı iyiydi geçen sefer ama dimi inşallah yine öyle olur olmazsa da takma kafana benim rahim kalınlığım düşüktü o kadar endişelendim tutunacağı varsa tutunuyor demekki minnoşlar zaten döllenip rahme gelene kadar kalınlaşmaya devam ediyor ondan diye düşündüm kendimce

Yaa ne kadae çok zaman geçmiş bide bende istiyorum ama benim sadece bir gebeliğim oldu sanırım 2 düşükten sonra yapılıyor.
Canım bu işte bir terslik var sankı, 7 ay ne demek, cok ama cok gecıkti.
Cidden çok gecikti ama o hastahane covid açısından çok riskli olmaya başladı baya kötü normal gidip hasta dönen çok, bende aşısız olunca bizzat gitmek istemiyorum kan verirken bile korka korka gitmiştim, Allah var genetikten bir sıkıntı çıkmaz umudu ile de üstüne düşmedim çok. Yine de durumlar az hafiflesin yine gideceğim mecbur.

Benim de tek kaybım var ama iki dedim mecbur

Geçen iyiydi inşallah şimdi de iyi olur artık cidden nasip bakalım bir yerde nasip olacaksa olacak evet bak şükür seninkiler tutundu o bana umut oldu zaten

Geçen iyiydi inşallah şimdi de iyi olur artık cidden nasip bakalım bir yerde nasip olacaksa olacak evet bak şükür seninkiler tutundu o bana umut oldu zaten
Aynen benim o kadar probleme olduysa senin olmaması için bi sebep yok kuzum inşallah bebişin gelsin kan sulandırıcını da kullanıyorsun bu sefer her şey güzel gidicek inşallah çok umutluyum senden de

Aynen benim o kadar probleme olduysa senin olmaması için bi sebep yok kuzum inşallah bebişin gelsin kan sulandırıcını da kullanıyorsun bu sefer her şey güzel gidicek inşallah çok umutluyum senden de
Bakalım Rabbim yeterki bu kez sağlıklı bir şekilde versin artık zamanı ne zaman olur belli değil yaşayıp göreceğiz

Kızlar bu arada persembe memlekete gıdıyorum, geçen yıl yaylada İnternet cekiyordu,insallah bu yıl da çeker belki çok sık giremeyebilirim, haberiniz olsun, simdi den söyleyim aklıma gelmişken
Ben de bayramdan sonra gideceğim benim hiç netim olmuyor gidince ama oldu ki olumlu sonuç öğrendim birinden girip size haber veririm kesin

Sohrab haberlerini bekliyoruz kuzum PembeAnkaKusu inşallah kanaman olmaz canım benim, Rabbim yardımcın olsun, bazen yerleşirken de kanama olabiliyor benim iki gebeliğimde de vardı ama kan dışarı çıkmamıştı, progestan kullanmıştım senin gibi. Doktora gidince bize de haber ver inşallah, Ha-ri inşallah bu ayın talihlisi sen olursun seviniriz, ben bu ay saldım biraz bakalım kısmet

Elbette anlıyorum ben hareketlerini bile hissediyodum yavrumun, ben seni anlıyorum kaybetme korkusu gerçekten cok zor ama dua ederken dikkatli olmak gerek dedim sadece, çünkü bulantidan bişey yiyemiyosun ve bebek beslenemiyor bile bazen, ins hepimiz rahat bi hamilelik yasar, sağlıkla kavusuruz yavrularimiza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…