Ben yaptırdım ocakta ama hala sonuç yok aradım zor bela ulaştım henüz çıkmamış deyip ışık hızı ile kapattılar bazen kan mı kayboldu diye düşünmüyor değilim artıkKızlar aranızda hamilelikten önce genetik test yaptıran var mı?
Yaa ne kadae çok zaman geçmiş bideBen yaptırdım ocakta ama hala sonuç yok aradım zor bela ulaştım henüz çıkmamış deyip ışık hızı ile kapattılar bazen kan mı kayboldu diye düşünmüyor değilim artık
Anlayacağınızı düşünerek dedim zaten anlamazsınız diye düşünsem söylemem. Ben ille bulantım olsun diye dua etmedim ki ona da razıyım dedim laf arasında. Neredeyse herkes yaşıyor sonuçta bulantı çok yaygın sanki dünyanın en korkunç şeyi gibi aman başıma gelmesin dememi bekliyorsunuz ama bana doğal geliyor bunu göze almıştım hamileliği düşünürken. Size de şuan yaşadığınız için en kötü şey bu gibi geliyor doğal olarak anlıyorum yani. Herkes kendince haklı… Ben de yorum yapmıcam ikinizi de çok seviyorum allah yüzünüzü hep güldürsünKanama yaşamanın çok zor olduğunu biliyorum 2 defa çok yoğun kanama ile düşük yaptım hem bizler neden anlamayalım ki bu konuyu.Umarım inş. burada ki hiçbir arkadaşım bi daha asla düşük yaşamaz, bebeğini kaybetmezBulantının zorlayıcı olduğundan herşeyin hayırlısını istemekten tavsiye de bulunmuştum ki Burcu da sana hak veriyorum dedi.Bu kadar yanlış anlaşılcağını tahmin edemedim.Neyse ben de bi daha yorum yapmayacağım bu konuyla ilgili.
Yok kız aramazlar 4 5 gıbı beklıyorum yineAyy tam ben de 12 de leucostım için doktora gideceğim gittim geldim derken kesin ararlar benim de ev dışında netim yok çatlarım artık
Benımkıler de ikiz olursa, senın ikiz tecrübelerinden faydalanırım artıkHer zaman kalbimiz seninle kuzum merakla bekliyorum 9u da kaliteli kaliteli döllensin inşallah
Seni de çok seviyorum canımKanama yaşamanın çok zor olduğunu biliyorum 2 defa çok yoğun kanama ile düşük yaptım hem bizler neden anlamayalım ki bu konuyu.Umarım inş. burada ki hiçbir arkadaşım bi daha asla düşük yaşamaz, bebeğini kaybetmezBulantının zorlayıcı olduğundan herşeyin hayırlısını istemekten tavsiye de bulunmuştum ki Burcu da sana hak veriyorum dedi.Bu kadar yanlış anlaşılcağını tahmin edemedim.Neyse ben de bi daha yorum yapmayacağım bu konuyla ilgili.
Canım bu işte bir terslik var sankı, 7 ay ne demek, cok ama cok gecıkti.Ben yaptırdım ocakta ama hala sonuç yok aradım zor bela ulaştım henüz çıkmamış deyip ışık hızı ile kapattılar bazen kan mı kayboldu diye düşünmüyor değilim artık
İnşallah balımAman benimkiler bir şekil büyüyor bana bakma önemli olan büyüyüp sonucu getirebilmeleri o da nasip ondan önce yeterki rahim kalınlığı artık hep düzgün olsun
Aaa iyi iyi o zaman daha evde olacağım bakalım ne diyecek doktor ikisi de inşallah sağlıklıdır ya
Ay inşallah ikimiz de o günleri görelim de herşeyi anlatırım kuzumBenımkıler de ikiz olursa, senın ikiz tecrübelerinden faydalanırım artık
Yaa ne kadae çok zaman geçmiş bidebende istiyorum ama benim sadece bir gebeliğim oldu sanırım 2 düşükten sonra yapılıyor.
Cidden çok gecikti ama o hastahane covid açısından çok riskli olmaya başladı baya kötü normal gidip hasta dönen çok, bende aşısız olunca bizzat gitmek istemiyorum kan verirken bile korka korka gitmiştim, Allah var genetikten bir sıkıntı çıkmaz umudu ile de üstüne düşmedim çok. Yine de durumlar az hafiflesin yine gideceğim mecbur.Canım bu işte bir terslik var sankı, 7 ay ne demek, cok ama cok gecıkti.
Geçen iyiydi inşallah şimdi de iyi olur artık cidden nasip bakalım bir yerde nasip olacaksa olacakİnşallah balımKuzum senin rahim kalınlığı iyiydi geçen sefer ama dimi inşallah yine öyle olur olmazsa da takma kafana benim rahim kalınlığım düşüktü o kadar endişelendim tutunacağı varsa tutunuyor demekki minnoşlar zaten döllenip rahme gelene kadar kalınlaşmaya devam ediyor ondan diye düşündüm kendimce
Aynen benim o kadar probleme olduysa senin olmaması için bi sebep yok kuzum inşallah bebişin gelsinGeçen iyiydi inşallah şimdi de iyi olur artık cidden nasip bakalım bir yerde nasip olacaksa olacakevet bak şükür seninkiler tutundu o bana umut oldu zaten
Bakalım Rabbim yeterki bu kez sağlıklı bir şekilde versin artık zamanı ne zaman olur belli değil yaşayıp göreceğizAynen benim o kadar probleme olduysa senin olmaması için bi sebep yok kuzum inşallah bebişin gelsinkan sulandırıcını da kullanıyorsun bu sefer her şey güzel gidicek inşallah çok umutluyum senden de
Ben de bayramdan sonra gideceğim benim hiç netim olmuyor gidince ama oldu ki olumlu sonuç öğrendim birinden girip size haber veririm kesinKızlar bu arada persembe memlekete gıdıyorum, geçen yıl yaylada İnternet cekiyordu,insallah bu yıl da çekerbelki çok sık giremeyebilirim, haberiniz olsun, simdi den söyleyim aklıma gelmişken
İnsallah kuzum, bazı agac diplerinde falan cekme durumu yok muBen de bayramdan sonra gideceğim benim hiç netim olmuyor gidince ama oldu ki olumlu sonuç öğrendim birinden girip size haber veririm kesin
Teşekkür ederim.
Elbette anlıyorum ben hareketlerini bile hissediyodum yavrumun, ben seni anlıyorum kaybetme korkusu gerçekten cok zor ama dua ederken dikkatli olmak gerek dedim sadece, çünkü bulantidan bişey yiyemiyosun ve bebek beslenemiyor bile bazen, ins hepimiz rahat bi hamilelik yasar, sağlıkla kavusuruz yavrularimiza..Benim yaşadığım bulantı çok daha beterdi evet gebelikle aynı değildi bi damla su için yalvarmıştım ama içtiğimden daha fazlasını kusuyorum diye vermemişlerdi. Yine de tercih ederim dedim sadece. Senin de kızını kaybettiğin için anlayacağını düşünmüştüm. Umarım sen de kanama yaşamazsın…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?