Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dünyada yaşanabilecek en kötü şeylerden biri evlat acısıdır.Benim 1 gebeliğimde kahverengi lekelenme ile gittiğimde bebeğin kalp atışının muhtemelen durduğunu söyledi Dr. 2. de ise hafif kalp atışını duyduk ama lekelenme vardı bi sonra ki kontrolde kalbi durmuştu maalesef.Sırf kanama konusunda inş.önemsizdir içini ferah tut dememin sebebi buydu bu konuya çok girmemiş olmamın. Bahsedip de senin stresini artırmamak içindi.Tabi benim böyle bir şey yaşamam herkesin yaşayacağı anlamına gelmiyor.

Ay hadi inşallah

Ben de bire bir aynısını yaşadım daha önce anlatmıştım kalp atışı azdı dinletmemişti bile kanama olmuştu sonra da durdu bir daha yaşayacağım diye korkuyorum bulantı olsa ona da razıyım dememin sebebi o. Ay bulantım olsun diye dua etmiyorum tabii ki. Ben yaşadım diyorum zaten başkalarında da olmuştur illa ki tıp bilimi bu yani inşallah olmaz ama olma ihtimali artıyor. Bak işte sen de aynı şeyi demişsin en kötüsü evlat acısı bulantı olur geçer yeter ki sağlıklı olsunlar önceliğim o aman bulantım olmasın diye bir derdim yok. Ablam da kendi tükürüğünden bile iğreniyordu aylarca kilo verdi bebek beslenemedi mi diyordu ama gayet sağlıklı yeğenim çok şükür… Öylesine dediğim bir şey aman öyle deme diyip sanki çok kötü bir şey demişim bulantım olsa ölecekmişim gibi davrandınız aynı anda diğeri önemsizmiş gibi ben de anlam veremedim ne dedim ki diye bu kadar basit. Daha da konuşmak istemiyorum.

İnşallah kuzum çok sağ ol bu ayın tahlihlileri hepiniz olun inşallah salınca daha güzel oluyor valla rahat insanlar daha kolay hamile kalıyor sal gitsin sen de

Sohrab ben leucostım yaptırıp geldim evde yat bugün dedi, aşı işini sordum ilk dozu şimdi ol bu ay tutmazsa 2.dozu da olursun çoğu doktor gebelik öncesi olunabilse daha iyi görüşünde çünkü şu yeni türleri vs onlar hamilelikte iyice riskli ve aşıdan da kötü yan etkileri kalabiliyor dedi arada kaldım

Sohrab haber yok mu halaaa?
Ha-ri senin nasıl geçti?
Yukarıdaki gibi benim durumlar

Sohrab haber yok mu halaaa?
Ha-ri senin nasıl geçti?
Yok canım, 4 gıbı beklıyorum
Şimdi olman etkılemıcek mı 1 hafta sonra yumurtlaman Olcak ama
Ben kararımı verdim olmıcam canım, cevremde cocuk dusunmeyıp olmayan da cok, herkes ikilemde..

bu pıhtılaşma testleri ilk adet sonra mı oluyor. iki kez doktora sordum ben kürtajdan 10 gün sonra yaptırdım doktorlar alakası yok dediler. pıhtılaşma çıktı bende de bu arada daha doktora göstermedim
Benim doktor adetten sonra gel dedi. belki de hormanların düzene girmesini istemiştir. tam da bilgim yok ama :/ ben de beklemek istemiyorum hemen yapılsın bitsin istiyorum ama bekle dediler bekliyoruz mecbur.
Herkes birbirine der ya "seni çok iyi anlıyorum" diye. Genelde sözde kalır, destek olmak için söylenen sözlerdir. Ama bu konu altındaki " seni anlıyorum" diyen herkes gerçekten de anlıyor. Çünkü acı aynı ve ancak yaşayan biliyor. Sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

Bunun net bi cevabı yok gerçekten aşı olmak mı şazım olmamak mı kafalar karışık ama daha önce söyleseydi bari yumurtlamaya az kaldı kuzum

Terazi oluyor ama tam sınırda bir iki gün erken doğsa başak olur

Hangisi daha iyi Kalbim73 ayarlasın
Şimdi doktor sezeryen dedi 39+0 tam 24 Eylül olur bilemiyorum doktor daha mı erken yapar yoksagec mi göreceğiz o zaman kızım da 10 Eylül de doğdu başak terazi olsun bakalım terazi nasıl ki ben balık ,baba kova ,büyük kız başak , küçük kız koç terazi de olsa ne olur bilmiyorum

Ooo herkes farklı burçtan canım buna yorum yapamıcam valla boşver en hayırlısı neyse o denk gelsin diyelim

Ooo herkes farklı burçtan canım buna yorum yapamıcam valla boşver en hayırlısı neyse o denk gelsin diyelim
Amin canım. Ama şunu anladım kova balık anlaşamıyor eşimle ben bazı konularda zıt iz o illa ister kendi dedi gi olsun hep o bilir hep haklı

Yok canım, 4 gıbı beklıyorum

Şimdi olman etkılemıcek mı 1 hafta sonra yumurtlaman Olcak ama
Ben kararımı verdim olmıcam canım, cevremde cocuk dusunmeyıp olmayan da cok, herkes ikilemde..
4de mi haber verecekler yoksa sen gidecek misin oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…