Bence artık konu kapansin sen anlamak istemiyosun çünkü bizim anlatmaya Çalıştığımiz şeyi..Ben de bire bir aynısını yaşadım daha önce anlatmıştım kalp atışı azdı dinletmemişti bile kanama olmuştu sonra da durdu bir daha yaşayacağım diye korkuyorum bulantı olsa ona da razıyım dememin sebebi o. Ay bulantım olsun diye dua etmiyorum tabii ki. Ben yaşadım diyorum zaten başkalarında da olmuştur illa ki tıp bilimi bu yani inşallah olmaz ama olma ihtimali artıyor.Bak işte sen de aynı şeyi demişsin en kötüsü evlat acısı bulantı olur geçer yeter ki sağlıklı olsunlar önceliğim o aman bulantım olmasın diye bir derdim yok. Ablam da kendi tükürüğünden bile iğreniyordu aylarca kilo verdi bebek beslenemedi mi diyordu ama gayet sağlıklı yeğenim çok şükür… Öylesine dediğim bir şey aman öyle deme diyip sanki çok kötü bir şey demişim bulantım olsa ölecekmişim gibi davrandınız aynı anda diğeri önemsizmiş gibi ben de anlam veremedim ne dedim ki diye bu kadar basit. Daha da konuşmak istemiyorum.
Canım ben baya zmaan dir yapmıştım eşimle birlikte kan aldılar sanırım 2 hafta sonra mu ne çıkmıştı sonuç genetik kromozom kültür testi hepsi beraber temizdi sonuclarKızlar aranızda hamilelikten önce genetik test yaptıran var mı?
Dualarımız seninle tatlım heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniPembeAnkaKusu burcusami seviyorum sizi rabbim miniklerinizi size bagışlasın, ikinizin de kalbi pırlanta gibi, ufak tefek yanlıs anlasılmalar oluyor.. Siz onları bi kenara bırakıp bana dua edin cocuklarım döllensinler bugun
Bana da siz anlamak istemiyorsunuz gibi geliyor. Konuyu kapadım ben zaten.Bence artık konu kapansin sen anlamak istemiyosun çünkü bizim anlatmaya Çalıştığımiz şeyi..
Iki kişi aynı şeyi söylüyor biz mi anlamıyor oluyoruz?Bana da siz anlamak istemiyorsunuz gibi geliyor. Konuyu kapadım ben zaten.
Oy mas cnm süper gerçekten hadi bakalım ins hepsi kalır 5.guneKızlaaaaaar
8 tanesi döllenmişpersembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
Aman ben bir şey demeyeyim burada vardır bi kova alınır üstüne falan biraz kendi bildiklerini doğru sanma diretme huyları olabilir ama olsun napalım o kadar beraber kocaman bi aile kurmuşsunuz anlaşamasanız olmazdı kuzum herkesin iyi kötü yanları vardırAmin canım. Ama şunu anladım kova balık anlaşamıyoreşimle ben bazı konularda zıt iz o illa ister kendi dedi gi olsun hep o bilir hep haklı
Yok canım, 4 gıbı beklıyorum
Şimdi olman etkılemıcek mı 1 hafta sonra yumurtlaman Olcak ama
Ben kararımı verdim olmıcam canım, cevremde cocuk dusunmeyıp olmayan da cok, herkes ikilemde..
Ben unuttum sormayı biraz ondan oldu bilmiyorum çevrem covid yüzünden hastahanede baya kötü olanlar ile dolu onları görünce de korkuyorum bebek işini de düşünüyorum etki eder mi diye böyle bir ikilemBunun net bi cevabı yok gerçekten aşı olmak mı şazım olmamak mı kafalar karışık ama daha önce söyleseydi bari yumurtlamaya az kaldı kuzum
Süpermiş kuzum çok sevindim hadi bakalım şimdi de hepsi dondurulacak vaziyete gelsin diye dua etmeye başlayabilirizKızlaaaaaar
8 tanesi döllenmişpersembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
Oy mas cnm süper gerçekten hadi bakalım ins hepsi kalır 5.gune
Süpermiş kuzum çok sevindim hadi bakalım şimdi de hepsi dondurulacak vaziyete gelsin diye dua etmeye başlayabiliriz
Evet.Iki kişi aynı şeyi söylüyor biz mi anlamıyor oluyoruz?
Sana he he deyip geçiyorum artık tamam sen haklisin
Yaa çok iyi inşallah hepsi eeeeen sağlıklı kuzucuklardır yaaKızlaaaaaar
İnşallahh kuzumYaa çok iyi inşallah hepsi eeeeen sağlıklı kuzucuklardır yaa
Etmez mi yaa valla ben bile heyecanlandım şimdi perşembeye kadar ne beklenecek bi orayı tam anlamadımİnşallahh kuzumkalbim pırpır ediyor Walla
Çok yetişkince bir hareket harikasın. Herkes kendince haklı diye 5 kere yazdım bir daha oku istersen haklı olma konusunda direten sensin ben haklıyım demedim haklı olacak bi konu yok. Ben ılımlı konuştukça sen kızıştırıyorsun ortalığı.Sana he he deyip geçiyorum artık tamam sen haklisin
Dondurma ıslemı persembe yapılacak, yanı hepsı dondurulmayabılır, gelısımi guzel olanlar donduralacakmıs, biraz gec saatte arayabılırız telas yapmayın dedılerEtmez mi yaa valla ben bile heyecanlandım şimdi perşembeye kadar ne beklenecek bi orayı tam anlamadım
Sen mi ilimlisin yapma Allah aşkına ya, yok beni anlamiyosunuz yok bilmem ne bu mu ılımlı davranış? Hepimiz burda kayıplar yaşadık elbette kanama ağrılar kötü ama bulantı olsun razıyım demek sacma dedim sana çünkü aynısını yasadim yeterki hamile kalayım, bulantim olsun razıyım dedim ve günlerce bişey yiyemedim, su bile icemedim, dus alamadim, zor dedim böyle dua etme dedim ne vardi bunda? Haklısınız demek cok mu zordu?Çok yetişkince bir hareket harikasın. Herkes kendince haklı diye 5 kere yazdım bir daha oku istersen haklı olma konusunda direten sensin ben haklıyım demedim haklı olacak bi konu yok. Ben ılımlı konuştukça sen kızıştırıyorsun ortalığı.
Haklısınız dedim zaten aranızda devam ettiniz konuşmaya yok ben öyle dedim de çok bulantım oldu da insanların yüzde 90ında oluyor zaten denk gelmiş sen öyle dedin diye olmamıştır merak etme diyorum çok zor olduğunu biliyorum inşallah hemen geçer de dedim hep ılımlı konuştum beni anlamıyorsunuz demedim beni anlarsınız diye öyle dedim laf arasında duasını etmiyorum dedim… Benim söylediğim bir şeyin saçma olup olmadığına da sen karar verme istersen. Hala da yeter ki sağlıklı olsunlar bulantısına razıyım diyorum bulantı olsun demiyorum yani.Sen mi ilimlisin yapma Allah aşkına ya, yok beni anlamiyosunuz yok bilmem ne bu mu ılımlı davranış? Hepimiz burda kayıplar yaşadık elbette kanama ağrılar kötü ama bulantı olsun razıyım demek sacma dedim sana çünkü aynısını yasadim yeterki hamile kalayım, bulantim olsun razıyım dedim ve günlerce bişey yiyemedim, su bile icemedim, dus alamadim, zor dedim böyle dua etme dedim ne vardi bunda? Haklısınız demek cok mu zordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?