Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence artık konu kapansin sen anlamak istemiyosun çünkü bizim anlatmaya Çalıştığımiz şeyi..

Kızlar aranızda hamilelikten önce genetik test yaptıran var mı?
Canım ben baya zmaan dir yapmıştım eşimle birlikte kan aldılar sanırım 2 hafta sonra mu ne çıkmıştı sonuç genetik kromozom kültür testi hepsi beraber temizdi sonuclar

Dualarımız seninle tatlım heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini

Kızlaaaaaar
8 tanesi döllenmiş persembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
Oy mas cnm süper gerçekten hadi bakalım ins hepsi kalır 5.gune

Amin canım. Ama şunu anladım kova balık anlaşamıyor eşimle ben bazı konularda zıt iz o illa ister kendi dedi gi olsun hep o bilir hep haklı
Aman ben bir şey demeyeyim burada vardır bi kova alınır üstüne falan biraz kendi bildiklerini doğru sanma diretme huyları olabilir ama olsun napalım o kadar beraber kocaman bi aile kurmuşsunuz anlaşamasanız olmazdı kuzum herkesin iyi kötü yanları vardır

Yok canım, 4 gıbı beklıyorum

Şimdi olman etkılemıcek mı 1 hafta sonra yumurtlaman Olcak ama
Ben kararımı verdim olmıcam canım, cevremde cocuk dusunmeyıp olmayan da cok, herkes ikilemde..
Bunun net bi cevabı yok gerçekten aşı olmak mı şazım olmamak mı kafalar karışık ama daha önce söyleseydi bari yumurtlamaya az kaldı kuzum
Ben unuttum sormayı biraz ondan oldu bilmiyorum çevrem covid yüzünden hastahanede baya kötü olanlar ile dolu onları görünce de korkuyorum bebek işini de düşünüyorum etki eder mi diye böyle bir ikilem

Kızlaaaaaar
8 tanesi döllenmiş persembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
Süpermiş kuzum çok sevindim hadi bakalım şimdi de hepsi dondurulacak vaziyete gelsin diye dua etmeye başlayabiliriz

Kızlaaaaaar
Yaa çok iyi inşallah hepsi eeeeen sağlıklı kuzucuklardır yaa

Sana he he deyip geçiyorum artık tamam sen haklisin
Çok yetişkince bir hareket harikasın. Herkes kendince haklı diye 5 kere yazdım bir daha oku istersen haklı olma konusunda direten sensin ben haklıyım demedim haklı olacak bi konu yok. Ben ılımlı konuştukça sen kızıştırıyorsun ortalığı.

Etmez mi yaa valla ben bile heyecanlandım şimdi perşembeye kadar ne beklenecek bi orayı tam anlamadım
Dondurma ıslemı persembe yapılacak, yanı hepsı dondurulmayabılır, gelısımi guzel olanlar donduralacakmıs, biraz gec saatte arayabılırız telas yapmayın dedıler

Sen mi ilimlisin yapma Allah aşkına ya, yok beni anlamiyosunuz yok bilmem ne bu mu ılımlı davranış? Hepimiz burda kayıplar yaşadık elbette kanama ağrılar kötü ama bulantı olsun razıyım demek sacma dedim sana çünkü aynısını yasadim yeterki hamile kalayım, bulantim olsun razıyım dedim ve günlerce bişey yiyemedim, su bile icemedim, dus alamadim, zor dedim böyle dua etme dedim ne vardi bunda? Haklısınız demek cok mu zordu?

Haklısınız dedim zaten aranızda devam ettiniz konuşmaya yok ben öyle dedim de çok bulantım oldu da insanların yüzde 90ında oluyor zaten denk gelmiş sen öyle dedin diye olmamıştır merak etme diyorum çok zor olduğunu biliyorum inşallah hemen geçer de dedim hep ılımlı konuştum beni anlamıyorsunuz demedim beni anlarsınız diye öyle dedim laf arasında duasını etmiyorum dedim… Benim söylediğim bir şeyin saçma olup olmadığına da sen karar verme istersen. Hala da yeter ki sağlıklı olsunlar bulantısına razıyım diyorum bulantı olsun demiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…