Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana he he deyip geçiyorum artık tamam sen haklisin
Kızlar hamilelik hormonları+İnternet ortamında yüz ve mimikler belli olmadan konuşulduğu için+en önemlisi önceden kaybı olan anne adayları olarak X2 stresli olduğunuzdan dıştan bakınca minik bir konuyu boşuna uzatıyorsunuz bence. İkiniz de en zor zamanlarınızda bir birinize ne kadar çok yorum yapıp destek oldunuz onları hatırlayın.

Konunun başını kaçırdım ama gördüğüm noktadan dıştan gözüken anladığım şu;mide bulantısı zorluğu üzerine konuşulan bir konu PembeAnkaKusu da gayri ihtiyari kanama olacağına bulantıyı razıyım demesi burcusami kuzum sende duanın hayırlısını et o da çok zor demen bunun üzerine PembeAnkaKusu da ben zaten kanama olmasında o olacağına olacaksa kesin bulantı olsun demedim sadece ikisinden biri olacaksa bulantıyı yeğlerim o bana göre kanamadan daha az stresli geliyor demek istedimi açıklaması

Yani biriniz duanın hayırlısını et diyor aynısını sende yaşama çok zor diye, biri de ben dua olarak yada özellikle yeterki o olmasın bulantı olsun demedim beni yanlış anladınız deyip onu açıklamış burada bir birinize haklısınız vs diyecek bir konu yok ki iki taraf da kendince fikrini belli etmiş iyi niyetle konuşma akışına göre o kadarsonuçta bulantı yaşayana bulantı zordur,kanama yaşayıp gören için de kanama yerine zor da olsa bulantıya razı gelmek mantıklı gelebilir bu göreceli bir konu , yapmayın boşuna stresten birbirinizi kırmayın. burcusami sen zaten onca stres üstüne yeni mutlu oldun bu dönemde gergin olma yazık kuzuya kapatın bu konuyu, PembeAnkaKusu sen de bu konu üstünde durma artık zaten kanaman yeni geçti üstüne ikiz gebelik başlı başına stresli ee birde çift rahim olduğun için vs korkuyordun sende arefe gününe odaklan sağlıkla ikisinin de kalp atışını duy yüzümüz gülsün

Hadi ikinizi de seviyorum bence birbirinize cevap vermeyin nabzınız düşsün ilerde size de boşuna uzattık gibi gelecek zaten ama şuan onu göremezsiniz

Dondurma ıslemı persembe yapılacak, yanı hepsı dondurulmayabılır, gelısımi guzel olanlar donduralacakmıs, biraz gec saatte arayabılırız telas yapmayın dedıler
Maşallah kuzum çok heyecanlı ben bile sabahtan beri bakıyorum haber varmı senden diye seni düşünemiyorum çok güzel olsun herşey listede az kişi kaldık yaz sonu hepimiz dolduralım inşallah listeyi bu zorlu süreçler geçsin gitsin sağlıklı bir şekilde

Kızlaaaaaar
8 tanesi döllenmiş persembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
Çok güzrl canım hayırlısı inşallah Perşembe günü insalah güzel müjdeli haberler alırsın
Kim kız o

Kızlar ikimizde hamilesiniz üzmeyin kendinizi stres yapmayın ikinizide anlıyorum şuan hormonlar da tavan yapmış bosverin bu konuşmayı siz çok iyisiniz kırmayın birbirinizi burda çok güzel arkadaşlıklar edindik dua ettik birbirimize herkesin hamileliği farklı kanamalı kusmali geçer

Rabb'im inşallah sağ salim bebeklerinizi size bağışlar

Bugün inşallah teyze olacagim kız kardeşimin suyu azalmış hastanede bakalım bizim prenses ne zaman gelecek normal deneyecekler sıkıntı olursa sezeryen e alırlar inşallah sağ salim anne kız birbirine kavuşur ilk çocuğu korkuyor ağlıyor heyecanlı

Yok ben denk gelmedim hiç varsa diye dedim kimse üzülmesin. Ay ne güzel valla teyzelik bambaşka yeğenimle aşk yaşıyoruz inşallah bebişlerime abla olduğu günleri de görürüm seninki de sağlıkla doğsun allah mutlu uzun analı babalı ömürler versin

Çok güzrl canım hayırlısı inşallah Perşembe günü insalah güzel müjdeli haberler alırsın
İnşallah kızlar hepiniz heycanıma ortak oldunuz, Allah razı olsun sizlerden

Tamam sen haklısın sağlıklı olsun bulantıya razı ol sen

Amin sağol canım darısı sizlerinde başına inşallah sexeryen yapacaklarmış

Kızlaaaaaar
8 tanesi döllenmiş persembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
Ay 5 tane harika, çok sevindim kuzum inşallah hepsi de dondurulur hadi gözün aydın daha da güzel haberler alıcaz inşallah

Sağlıcakla kavuşsunlar inşallah

Yaa ikisini birden çekmez inşallah rabbim o yolda kimseyi eğlendirmesin biran önce kurtulsun
Amin inşallah csnim çok zor ikisini de çekmek ben yaşadım ikinci dogumda kötü ya inşallah normal doğumu kisave güzel geçer teşekkür ederim

Kızlaaaaaar
Maşallah kuzum Sağlıkla ilerlesin tüm süreç ❣

Kızlaaaaaar
41 kere maşallah, gözün aydın sonu müjdelerle dolsun İnşaAllah..

Kardesimde son dK sezeryen oldu çıktı ameliyat tan bebeğine daha ksvusamadi oksijen veriyorlar bebeğe şükür atlattılar bunu
Oh çok şükür bebiş ve anne sağlıklı olsun da normal ya da sezeryan farketmez allah uzun mutlu ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…