Kızlar hamilelik hormonları+İnternet ortamında yüz ve mimikler belli olmadan konuşulduğu için+en önemlisi önceden kaybı olan anne adayları olarak X2 stresli olduğunuzdan dıştan bakınca minik bir konuyu boşuna uzatıyorsunuz bence. İkiniz de en zor zamanlarınızda bir birinize ne kadar çok yorum yapıp destek oldunuz onları hatırlayın.Sana he he deyip geçiyorum artık tamam sen haklisin
Ayy valla çok heyecanlıDondurma ıslemı persembe yapılacak, yanı hepsı dondurulmayabılır, gelısımi guzel olanlar donduralacakmıs, biraz gec saatte arayabılırız telas yapmayın dedıler
Maşallah kuzum çok heyecanlı ben bile sabahtan beri bakıyorum haber varmı senden diye seni düşünemiyorumDondurma ıslemı persembe yapılacak, yanı hepsı dondurulmayabılır, gelısımi guzel olanlar donduralacakmıs, biraz gec saatte arayabılırız telas yapmayın dedıler
Çok güzrl canımKızlaaaaaar
8 tanesi döllenmişpersembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
Kim kız oAman ben bir şey demeyeyim burada vardır bi kova alınır üstüne falan biraz kendi bildiklerini doğru sanma diretme huyları olabilir ama olsun napalım o kadar beraber kocaman bi aile kurmuşsunuz anlaşamasanız olmazdı kuzum herkesin iyi kötü yanları vardır
Sen mi ilimlisin yapma Allah aşkına ya, yok beni anlamiyosunuz yok bilmem ne bu mu ılımlı davranış? Hepimiz burda kayıplar yaşadık elbette kanama ağrılar kötü ama bulantı olsun razıyım demek sacma dedim sana çünkü aynısını yasadim yeterki hamile kalayım, bulantim olsun razıyım dedim ve günlerce bişey yiyemedim, su bile icemedim, dus alamadim, zor dedim böyle dua etme dedim ne vardi bunda? Haklısınız demek cok mu zordu?
Kızlar ikimizde hamilesiniz üzmeyin kendinizi stres yapmayınHaklısınız dedim zaten aranızda devam ettiniz konuşmaya yok ben öyle dedim de çok bulantım oldu da insanların yüzde 90ında oluyor zaten denk gelmiş sen öyle dedin diye olmamıştır merak etme diyorum çok zor olduğunu biliyorum inşallah hemen geçer de dedim hep ılımlı konuştum beni anlamıyorsunuz demedim beni anlarsınız diye öyle dedim laf arasında duasını etmiyorum dedim… Benim söylediğim bir şeyin saçma olup olmadığına da sen karar verme istersen. Hala da yeter ki sağlıklı olsunlar bulantısına razıyım diyorum bulantı olsun demiyorum yani.
Yok ben denk gelmedim hiç varsa diye dedim kimse üzülmesin. Ay ne güzel valla teyzelik bambaşka yeğenimle aşk yaşıyoruz inşallah bebişlerime abla olduğu günleri de görürümÇok güzrl canımhayırlısı inşallah Perşembe günü insalah güzel müjdeli haberler alırsın
Kim kız o
Kızlar ikimizde hamilesiniz üzmeyin kendinizi stres yapmayınikinizide anlıyorum şuan hormonlar da tavan yapmış bosverin bu konuşmayı siz çok iyisiniz kırmayın birbirinizi burda çok güzel arkadaşlıklar edindik dua ettik birbirimize herkesin hamileliği farklı kanamalı kusmali geçer
Rabb'im inşallah sağ salim bebeklerinizi size bağışlar
Bugün inşallah teyze olacagimkız kardeşimin suyu azalmış hastanede bakalım bizim prenses ne zaman gelecek normal deneyecekler sıkıntı olursa sezeryen e alırlar inşallah sağ salim anne kız birbirine kavuşur ilk çocuğu korkuyor ağlıyor heyecanlı
Maşallah kuzum çok heyecanlı ben bile sabahtan beri bakıyorum haber varmı senden diye seni düşünemiyorumçok güzel olsun herşey listede az kişi kaldık yaz sonu hepimiz dolduralım inşallah listeyi bu zorlu süreçler geçsin gitsin sağlıklı bir şekilde
İnşallah kızlarÇok güzrl canımhayırlısı inşallah Perşembe günü insalah güzel müjdeli haberler alırsın
Tamam sen haklısın sağlıklı olsun bulantıya razı ol senHaklısınız dedim zaten aranızda devam ettiniz konuşmaya yok ben öyle dedim de çok bulantım oldu da insanların yüzde 90ında oluyor zaten denk gelmiş sen öyle dedin diye olmamıştır merak etme diyorum çok zor olduğunu biliyorum inşallah hemen geçer de dedim hep ılımlı konuştum beni anlamıyorsunuz demedim beni anlarsınız diye öyle dedim laf arasında duasını etmiyorum dedim… Benim söylediğim bir şeyin saçma olup olmadığına da sen karar verme istersen. Hala da yeter ki sağlıklı olsunlar bulantısına razıyım diyorum bulantı olsun demiyorum yani.
Amin sağol canım darısı sizlerinde başına inşallahYok ben denk gelmedim hiç varsa diye dedim kimse üzülmesin. Ay ne güzel valla teyzelik bambaşka yeğenimle aşk yaşıyoruz inşallah bebişlerime abla olduğu günleri de görürümseninki de sağlıkla doğsun allah mutlu uzun analı babalı ömürler versin
Ay 5 tane harika, çok sevindim kuzum inşallah hepsi de dondurulurKızlaaaaaar
8 tanesi döllenmişpersembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
8 kızAy 5 tane harika, çok sevindim kuzum inşallah hepsi de dondurulurhadi gözün aydın daha da güzel haberler alıcaz inşallah
Sağlıcakla kavuşsunlar inşallahÇok güzrl canımhayırlısı inşallah Perşembe günü insalah güzel müjdeli haberler alırsın
Kim kız o
Kızlar ikimizde hamilesiniz üzmeyin kendinizi stres yapmayınikinizide anlıyorum şuan hormonlar da tavan yapmış bosverin bu konuşmayı siz çok iyisiniz kırmayın birbirinizi burda çok güzel arkadaşlıklar edindik dua ettik birbirimize herkesin hamileliği farklı kanamalı kusmali geçer
Rabb'im inşallah sağ salim bebeklerinizi size bağışlar
Bugün inşallah teyze olacagimkız kardeşimin suyu azalmış hastanede bakalım bizim prenses ne zaman gelecek normal deneyecekler sıkıntı olursa sezeryen e alırlar inşallah sağ salim anne kız birbirine kavuşur ilk çocuğu korkuyor ağlıyor heyecanlı
Amin inşallah canım şimdi konuştum doktor önce suni sancı vermiş normali deneyecek olmazsa sıkıntı çıkarsa sexeryen olscskSağlıcakla kavuşsunlar inşallah
Yaa ikisini birden çekmez inşallah rabbim o yolda kimseyi eğlendirmesin biran önce kurtulsunAmin inşallah canım şimdi konuştum doktor önce suni sancı vermiş normali deneyecek olmazsa sıkıntı çıkarsa sexeryen olscsk
Amin inşallah csnim çok zor ikisini de çekmek ben yaşadım ikinci dogumda kötü ya inşallah normal doğumu kisave güzel geçer teşekkür ederimYaa ikisini birden çekmez inşallah rabbim o yolda kimseyi eğlendirmesin biran önce kurtulsun
Maşallah kuzumKızlaaaaaar
Çok şükür canımKardesimde son dK sezeryen oldu çıktı ameliyat tan bebeğine daha ksvusamadi oksijen veriyorlar bebeğe şükür atlattılar bunu
41 kere maşallah, gözün aydın sonu müjdelerle dolsun İnşaAllah..Kızlaaaaaar
Oh çok şükür bebiş ve anne sağlıklı olsun da normal ya da sezeryan farketmezKardesimde son dK sezeryen oldu çıktı ameliyat tan bebeğine daha ksvusamadi oksijen veriyorlar bebeğe şükür atlattılar bunu
Gözün aydın canım tebrik ederim Allah analı babalı huzur içinde büyütsün inş.Kardesimde son dK sezeryen oldu çıktı ameliyat tan bebeğine daha ksvusamadi oksijen veriyorlar bebeğe şükür atlattılar bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?