Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sağlıkla kucağına alır ablan inşallah

Oh çok şükür bebiş ve anne sağlıklı olsun da normal ya da sezeryan farketmez allah uzun mutlu ömürler versin

Gözün aydın canım tebrik ederim Allah analı babalı huzur içinde büyütsün inş.

Gözünüz aydın cnm mas sağlıkla kavusmussunuzdarisi başımıza ins

Oh çok şükür ömrü güzel olsun inşallah miniğin
Çok teşekkürler kizlar darısı başımıza inşallah

Kızlaaaaaar
8 tanesi döllenmiş persembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
Hadi hayırlısı olsun. Herşey gönlünüzce olsun inşallah bende birşey soracağım bugün doktor beta HCG yaptı 6 çıktı. 5 6 gün önce yumurta catlamisti değerlendirdik. 5 gunde beta yükselmez değil mi. Bugün doktorlar baktı kese falan yok da döllenen yumurta olunca beta hgc çıkıyor mu.Kürtaj olalı da 5 hafta oldu sıfırlanmamistir diye düşünüyorum ama bı umut işte

Sanırım 5 günde çıkmaz canım muhtemelen beta sıfırlanmamıştır. 11. Günde falan çıkıyor diye biliyorum ben. Ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor tabiki. Bi bakmışsın olmuş bu değerlendirmeyle gebelik inşallah güzel haber gelir bu ay. Sen kürtaj sonrası adeti de erken olmuştun dimi

Bende sifirlanmadi diye düşünüyorum. İnşallah bakalım. Evet ilaç kullandım sonra da saunaya hamama gittim ondan sonraki gün oldu erken diye korktum ama adet öyle oluyormuş ilaçlı. Ben sıcağa bağladım ama rahmime iyi geldi

Ben de şu an termal hoteldeyim. Hamam sauna ne varsa girdim. Bi taraftan kötü etkiler mi diye de düşündüm bakalım kürtaj sonrası 22. Gündeyim ne zaman gelecek.

Yaa kafam başka, elim başka idare et çaktırma
Ay hangimiz böyle değiliz ki bu ara ben bugün doktorda çatal öncesi hazırlık odasında geçtim ayakkabıyı çıkardım çıktım pantolon çıkarmayı unutmuşum geri döndüm çıkardım gittim işlem bitti döndüm bu kez ayakkabıyı giydim çıkacağım pantolon giymeyi unutmuşum kafalar pırıl pırıl

Sizin pihtilasma sonucu ne zaman çıkacak benimki ortalama 2 hafta da çıkmıştı
Ben 2 temmuzda gittiğimde eşimde ve benden genetik için örnek kan alındı 1 ay sonra çıkar dedi. Pıhtılaşma için aynı gün giriş yapamam onun için 10 gün sonra gel o zaman örnek alalım dedi(hala anlamadım ne alaka) ben de bu cuma gidip pıhtılaşma için kan vereceğim. 15 güne de o çıkar dedi. Ağustos başı gibi çıkacaklar dediğine göre

Muhtemelen sıfrılanmamıstır, dusukten 15 20 gun sonra yumurtalama olabılıyormus, enfeksiyon olmasın diye adeti bekleyin diyolar.. Ama bellı de olmaz tabi

Hahaha koptum bebek yapıcaz diye bu hale geldiysek, bebek olunca napıcaz acaba?

Muhtemelen sıfrılanmamıstır, dusukten 15 20 gun sonra yumurtalama olabılıyormus, enfeksiyon olmasın diye adeti bekleyin diyolar.. Ama bellı de olmaz tabi
Ben adeti oldum 10 gün olacak nerdeyse. O da bir garipti 1 gün sürdü 2. Gün azaldı 3. Gün hiç yoktu. Geçen cuma değil ondan önceki cuma. Şimdi çok az olmjs yazınca fark ettim hamilelik olsa çok erken olmaz yani. Sifirlanmamasi da garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…