Aaa adet olduysanız işler degısir, belkı erken gelen bir yumurta varsa, 2 gun sonra tekrar kan testi yaptırırsanız bellı olurBen adeti oldum 10 gün olacak nerdeyse. O da bir garipti 1 gün sürdü 2. Gün azaldı 3. Gün hiç yoktu. Geçen cuma değil ondan önceki cuma. Şimdi çok az olmjs yazınca fark ettim hamilelik olsa çok erken olmaz yani. Sifirlanmamasi da garip
Bende öyle düşünüyorum, akışına bıraktım vallaİnşallah kuzum çok sağ olbu ayın tahlihlileri hepiniz olun inşallah salınca daha güzel oluyor valla rahat insanlar daha kolay hamile kalıyor sal gitsin sen de
Yaptırayım değil mi en azından kafam rahat olur.Aaa adet olduysanız işler degısir, belkı erken gelen bir yumurta varsa, 2 gun sonra tekrar kan testi yaptırırsanız bellı olur
Merhabalar. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bize ve sizeMerhaba bende düşük sonrası gebe kalanlardanım inşallah sağlıkla alırız
Tebrik ederim, insallah darısı bizeMerhaba bende düşük sonrası gebe kalanlardanım inşallah sağlıkla alırız
Diğer test dün muydu? Bence yaptır, zaten yukselıyorsa vardır bişeylerYaptırayım değil mi en azından kafam rahat olur.
Evet dündü cuma günü acile gideyim. Umutlanmak da hiç istemiyorum aslındaDiğer test dün muydu? Bence yaptır, zaten yukselıyorsa vardır bişeyler
Olsun, olursa da cok guzel olurEvet dündü cuma günü acile gideyim. Umutlanmak da hiç istemiyorum aslında
Merhaba tebrik ederimMerhaba bende düşük sonrası gebe kalanlardanım inşallah sağlıkla alırız
Erken gelmıs sankı
Canım aynı zamanlarda kaybettik bebeklerimizi hafta olarak, benim beta sıfırlanması 40 günü bulduBen adeti oldum 10 gün olacak nerdeyse. O da bir garipti 1 gün sürdü 2. Gün azaldı 3. Gün hiç yoktu. Geçen cuma değil ondan önceki cuma. Şimdi çok az olmjs yazınca fark ettim hamilelik olsa çok erken olmaz yani. Sifirlanmamasi da garip
Evet erken oldu kürtaj sonrası 2 ci bu ilkinde fazla gelmedi ondan mı oldu bilemedim gelmemesini umut ediyordumErken gelmıs sankı
Adet gördükten sonra da yani beta hala varmiydiCanım aynı zamanlarda kaybettik bebeklerimizi hafta olarak, benim beta sıfırlanması 40 günü buldu
Evet vardı, bende 30. Gün adet olmuştumAdet gördükten sonra da yani beta hala varmiydi
Çok şaşırdım, Hıc haber de vermedi, gidiyorum diye
Ozaman benimki de öyle hiç baktirmayim tekrarEvet vardı, bende 30. Gün adet olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?