Cidden birşey mi oldu acabaÇok şaşırdım, Hıc haber de vermedi, gidiyorum diye
Bılmıyorum kiCidden birşey mi oldu acaba
Dün ciddi bir yanlış anlama yoktu ki habersiz gitmek isteyecek kadarBılmıyorum kiacaba dünkü yanlıs anlasılmalar dan ötürü mü ki
Bencede dünkü konulardan olabilir, çünkü gerçekten ortadaBılmıyorum kiacaba dünkü yanlıs anlasılmalar dan ötürü mü ki
Bılmıyorum kiacaba dünkü yanlıs anlasılmalar dan ötürü mü ki
İnşallah öyle değildir…Dün ciddi bir yanlış anlama yoktu ki habersiz gitmek isteyecek kadar
Aman kuzum duanın güzelini et.Öyle deme sakın hastanelik olanlar var serumlarla ayakta duran.Kanama da belki önemsizdir muayeneye gidince belli olur.
Su msjlardan konu sacma sapan yerlere gittiYaa geçecektir inş. canım,biraz daha sabır muhakkak azalacaktır. Benim 17 haftalıktan itibaren hızla azaldı kritik haftaymış zaten 16 dan sonra azalırsa geçiyormuş yoksa doğuma kadar sürebiliyomuş.Şu an maşallah diyim toparladım sivilcelerim azaldı eski görüntüme kavuştum. Bulantı çok fazla iştahsızlık yapıyor renkte solgunluk falan oluyor.Bi gün az kalsın ben de artık ağlayacaktım o kadar kötüydüm artık.Sonra sabır dedim ki normalde ben cidden sabırlıyımdır canım tatlı değildir, bulantı süründürüyor azıcık.
Kesinlikle sana katılıyorum cnm ben dua ederken bulantıya bile razıyım dedim, bazi günler hic bisey yiyemiyorum yemeyince daha kötü oluyorum, valla ağladığımı biliyorum, gerçekten cok zor bulanti..
Bu mesajlardan ve attığın daha başka mesajlardan sonra saçma yere gitti konununÜstüme alinmakla alakası yok ben 4 buçuk aylık kızımı kaybettim bilirim kaybetme korkusunu, ben dua ederken sadece dikkatli olunmasi lazim diye uyardım o kadar.. Ayrıca gebelikteki bulantı diğer bulantilar gibi değil malesef, umarım yaşamazsın.
Ya sen hala neyin lafını yapiyosun kapandı konu dedik sus artık, ne ortalığı karıştırmasi bos bos konuşup durmaBu mesajlardan ve attığın daha başka mesajlardan sonra saçma yere gitti konununTeneffus Zili yle alakası yoktu ortalığı karıştıran sensin.
Herkese kendi derdi zor gelir tabi ama en azından riski yok diye ben onu tercih ederim dedim kızlar kanama direk düşükle bağlantılı her an artacak mı bir şey mi oldu telaşı çok daha kötü geliyor bana bulantı bebişten oluyor ve neredeyse herkeste oluyor ikisi birden olsun istemem tabiSiz üstünüze mi alındınız anlamadım kolay demedim zaten ben razıyım yeter ki sağlıklı olsunlar dedim. Bulantının nasıl bir şey olduğunu biliyorum gebelikten olmasa da hiç bir şey yemediğim su bile içemediğim mide özsuyuma kadar kustuğum günler olmuştu serum yemiştim çok ağlamıştım ben de. Biliyorum yani nasıl zor bir şey olduğunu ama ilk gebeliğimde de böyle olduğu için çok daha kötü geliyor yine aynı şeyleri yaşamayı kaldıramam. Biri fiziksel biri psikolojik olarak zor birinin sonu var biri ömür boyu peşini bırakmıyor… Hala acısını atlamadım. Size bir şey demek istemedim yani kusura bakmayın öyle anladıysanız.
Ben ne kadar ılımlı yazdım ortada bunlardan sonra senin verdiğin cevaplar da ortadaAnlayacağınızı düşünerek dedim zaten anlamazsınız diye düşünsem söylemem. Ben ille bulantım olsun diye dua etmedim ki ona da razıyım dedim laf arasında. Neredeyse herkes yaşıyor sonuçta bulantı çok yaygın sanki dünyanın en korkunç şeyi gibi aman başıma gelmesin dememi bekliyorsunuz ama bana doğal geliyor bunu göze almıştım hamileliği düşünürken. Size de şuan yaşadığınız için en kötü şey bu gibi geliyor doğal olarak anlıyorum yani. Herkes kendince haklı… Ben de yorum yapmıcam ikinizi de çok seviyorum allah yüzünüzü hep güldürsün
Arkadaşım yinede böyle direk birini hedef göstermek doğru olmaz bence konunun iç yüzünü bilmiyoruz, kaldı ki konu cidden saçma yere gitti bir anlık oldu bitti olması lazım sonuçta burada herkes birbirine ne kadar destek oldu neler yaşadı çok iyi biliyor, sen şimdi direk dünkü olay yüzünden olmuştur dersen karşındaki de hamile stresli yazık değil mi aklına taksaBencede dünkü konulardan olabilir, çünkü gerçekten ortadaTeneffus Zili yle öylesinesohbet ediyorduk konu sacma sapan şeylere gitti
Sen susarsan kapanacak konu zatenBen ne kadar ılımlı yazdım ortada bunlardan sonra senin verdiğin cevaplar da ortadaburcusami benim hakkımda daha fazla yorum yapma. Teneffus Zili nin kendi kararı bu kadar rahatsız olduysa burda yazardı.
Üsluba bak sen benim hakkımda konuşacaksın ben susucam. Boş mu dolu mu konuştuğuma da mı sen karar veriyorsun?Ya sen hala neyin lafını yapiyosun kapandı konu dedik sus artık, ne ortalığı karıştırmasi bos bos konuşup durma
Herkesın aklına ilk gelen bu zaten durup dururken neden açıklama yapmadan gitsin ki, diğerleri yorumunu yaparken bişey demiyorsunuz da ben deyince niye suc oluyor anlamadim, ayrıca bende hamileyim bende stresliyim tek hamile olan o değilArkadaşım yinede böyle direk birini hedef göstermek doğru olmaz bence konunun iç yüzünü bilmiyoruz, kaldı ki konu cidden saçma yere gitti bir anlık oldu bitti olması lazım sonuçta burada herkes birbirine ne kadar destek oldu neler yaşadı çok iyi biliyor, sen şimdi direk dünkü olay yüzünden olmuştur dersen karşındaki de hamile stresli yazık değil mi aklına taksa
Ben dünkü konu yüzünden gitti bence dedim sen neden üstüne alınıyorsun ki niye cvp veriyorsunÜsluba bak sen benim hakkımda konuşacaksın ben susucam. Boş mu dolu mu konuştuğuma da mı sen karar veriyorsun?
Ben sustum dün ama insanlığımdan. Kimin susup kimin konuşacağına da sen karar veriyorsun anlaşılan. Söyleyecek laf yok sana zaten. Kendimi yorduğuma değmez.Sen susarsan kapanacak konu zaten
Yine susmaya devam et bence, çünkü ortada bişey yok ben sadece konu sacma yerlere gitti dedim o kadar.Ben sustum dün ama insanlığımdan. Kimin susup kimin konuşacağına da sen karar veriyorsun anlaşılan. Söyleyecek laf yok sana zaten. Kendimi yorduğuma değmez.
Sence? Sorunun anlamsızlığı… Ne amaçla söylediğin heryerden belli oluyor.Ben dünkü konu yüzünden gitti bence dedim sen neden üstüne alınıyorsun ki niye cvp veriyorsun
Ben bir tek o hamile dur onu üzmeyelim demedim ki bak yanlış anlıyorsun, ne kadar o konudan olabilir diye düşünmüş olsak bile dile gitirince ister istemezHerkesın aklına ilk gelen bu zaten durup dururken neden açıklama yapmadan gitsin ki, diğerleri yorumunu yaparken bişey demiyorsunuz da ben deyince niye suc oluyor anlamadim, ayrıca bende hamileyim bende stresliyim tek hamile olan o değil
Herkes fikir belirtirken bişey yok ben fikir belirtince mi sıkıntı oluyor? Valla rabbim benim niyetimi biliyor o bana yeter senin, diğerlerinin ne düşündüğü umrumda değilSence? Sorunun anlamsızlığı… Ne amaçla söylediğin heryerden belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?