Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman kuzum duanın güzelini et.Öyle deme sakın hastanelik olanlar var serumlarla ayakta duran.Kanama da belki önemsizdir muayeneye gidince belli olur.
Su msjlardan konu sacma sapan yerlere gitti

Kesinlikle sana katılıyorum cnm ben dua ederken bulantıya bile razıyım dedim, bazi günler hic bisey yiyemiyorum yemeyince daha kötü oluyorum, valla ağladığımı biliyorum, gerçekten cok zor bulanti..

Bu mesajlardan ve attığın daha başka mesajlardan sonra saçma yere gitti konunun Teneffus Zili yle alakası yoktu ortalığı karıştıran sensin.

Bu mesajlardan ve attığın daha başka mesajlardan sonra saçma yere gitti konunun Teneffus Zili yle alakası yoktu ortalığı karıştıran sensin.
Ya sen hala neyin lafını yapiyosun kapandı konu dedik sus artık, ne ortalığı karıştırmasi bos bos konuşup durma

Ben ne kadar ılımlı yazdım ortada bunlardan sonra senin verdiğin cevaplar da ortada burcusami benim hakkımda daha fazla yorum yapma. Teneffus Zili nin kendi kararı bu kadar rahatsız olduysa burda yazardı.

Bencede dünkü konulardan olabilir, çünkü gerçekten ortada Teneffus Zili yle öylesinesohbet ediyorduk konu sacma sapan şeylere gitti
Arkadaşım yinede böyle direk birini hedef göstermek doğru olmaz bence konunun iç yüzünü bilmiyoruz, kaldı ki konu cidden saçma yere gitti bir anlık oldu bitti olması lazım sonuçta burada herkes birbirine ne kadar destek oldu neler yaşadı çok iyi biliyor, sen şimdi direk dünkü olay yüzünden olmuştur dersen karşındaki de hamile stresli yazık değil mi aklına taksa

Ya sen hala neyin lafını yapiyosun kapandı konu dedik sus artık, ne ortalığı karıştırmasi bos bos konuşup durma
Üsluba bak sen benim hakkımda konuşacaksın ben susucam. Boş mu dolu mu konuştuğuma da mı sen karar veriyorsun?

Herkesın aklına ilk gelen bu zaten durup dururken neden açıklama yapmadan gitsin ki, diğerleri yorumunu yaparken bişey demiyorsunuz da ben deyince niye suc oluyor anlamadim, ayrıca bende hamileyim bende stresliyim tek hamile olan o değil

Üsluba bak sen benim hakkımda konuşacaksın ben susucam. Boş mu dolu mu konuştuğuma da mı sen karar veriyorsun?
Ben dünkü konu yüzünden gitti bence dedim sen neden üstüne alınıyorsun ki niye cvp veriyorsun

Ben sustum dün ama insanlığımdan. Kimin susup kimin konuşacağına da sen karar veriyorsun anlaşılan. Söyleyecek laf yok sana zaten. Kendimi yorduğuma değmez.
Yine susmaya devam et bence, çünkü ortada bişey yok ben sadece konu sacma yerlere gitti dedim o kadar.

Ben bir tek o hamile dur onu üzmeyelim demedim ki bak yanlış anlıyorsun, ne kadar o konudan olabilir diye düşünmüş olsak bile dile gitirince ister istemez PembeAnkaKusu aklına takacak ama ya onun yüzünden değilse bilmiyoruz sonuçta boşuna kız gerilmesin diye dedim. Yoksa bana kalsa bence ikiziniz de bu konuyu uzatmayın artık boşuna bir birinizi germeyin stres olmayın nabzınız yüksek diye dün de belirttim ikiniz için de birinize yönelik demedim sonuçta

Sence? Sorunun anlamsızlığı… Ne amaçla söylediğin heryerden belli oluyor.
Herkes fikir belirtirken bişey yok ben fikir belirtince mi sıkıntı oluyor? Valla rabbim benim niyetimi biliyor o bana yeter senin, diğerlerinin ne düşündüğü umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…