Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine susmaya devam et bence, çünkü ortada bişey yok ben sadece konu sacma yerlere gitti dedim o kadar.
Evet sayende yani benim sizi seviyorum mesajıma bile hala ters ters konuşan bi insan varken konu gitti biyerlere ama onla değil senle gitti… Kendi kinini bulaştırma insanlara.

Evet sayende yani benim sizi seviyorum mesajıma bile hala ters ters konuşan bi insan varken konu gitti biyerlere ama onla değil senle gitti… Kendi kinini bulaştırma insanlara.
Ne kini ya sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun, klavye delikanliligi be kolay bişey

Herkes fikir belirtirken bişey yok ben fikir belirtince mi sıkıntı oluyor? Valla rabbim benim niyetimi biliyor o bana yeter senin, diğerlerinin ne düşündüğü umrumda değil
Rabbimiz herkesi herşeyi biliyor. Çok şükür. Umrunda değil belli iki gündür delirdin haklı çıkacaksın diye…

Ne kini ya sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun, klavye delikanliligi be kolay bişey
Hahaha senin bu yazdıkların esas klavye delikanlılığı oluyor ben üslubumu bozmadım hiç farkındaysan. Kin küfür manasına falan mı geliyor? Tam olarak yaptığın şeye bu kadar alındın mı gerçekten? Sen kimsin falan çok komik kendini üstün gördüğün belliydi de bu kadar olacağını tahmin etmemiştim pes.

Rabbimiz herkesi herşeyi biliyor. Çok şükür. Umrunda değil belli iki gündür delirdin haklı çıkacaksın diye…
Seni sadece Allaha havale ediyorum diyecek tek lafım yok sana artık, rabbim beni biliyor niyetimi biliyor, neden seni uyardigimi da rabbim biliyor, haklısın sana Habire cvp yazmakta hata yaptım, gerek yokmuş, bazıları bazen anlamaz çünkü, ben seni anlayanlardan sandım ama yanilmisim, artık cvp yazmazsan sevinirim seninle muhatap olmak istemiyorum, dilerim kanaman biter, bulantin olmaz, bebeklerine saglikla kavuşursun

Allaha havale etmen iyi olmuş çok şükür senin yargılarına kalmadım. Sorun cevap vermen değil verme tarzın. Ben size açıklama yapıyorum kusura bakmayın sizi seviyorum diyorum üstüne yazdıkların ortada. Herşeyi pek güzel anlıyorum çok şükür esas sen anlayanlardan değilmişsin. Ben de sen cevap vermezsen sevinirim seninle muhattap olmaya bayılmıyorum. Ayrıca senin iyi dileklerine ihtiyacım yok ben sana karşı olan iyi dileğime aldığım cevabı gördükten sonra samimiyetine inanmıyorum kusura bakma…

burcusami PembeAnkaKusu
Kızlar lütfen sakinliğinizi korur musunuz, daha 2 gün önceye kadar birbirimiz hakkında boyle seyler dusunumuyorduk 20 bin mesaj oldu tek bir yanlıs anlasılma dahi yasamamıstık, bakın yine diyorum yanlıs anlasılma ortadaki sorun sadece.. Objektif olarak okuyanlar anlıyordur.. Herzaman demedik mi bizi en iyi biz anlarız diye.. Bakın biriniz kanama yasadı,bebeklerini yıne kaybedecegını düşündü.. Biriniz ciddi düzeyde bulantı yasıyor, yiyip içermiyor... İki durumda çok kötü elbette.. Hormonlarınız tavan yapmıs durumda, agresıflesıyorsunuz bosyere.. Kalp kırmaya degmıcek bı mesele cıdden.. Teneffüs zılı daha evvleınde bahsetmıstı, bu topık ıcın giriyorum diye, o da haliyle sorun büyümesin diye ufak bi ara vermıstır.. Eminim gerı gelecektir.. Güzel bi arkadslık kurduk burda, bozmayalım bunu, sizi de bılıyorum ikiniz de bırbirinize destek oldunuz, bırnırınız ıcın uzuldunuz sevindiniz.. Lütfen bu yanlıs anlasılmayi unutalım tenffusun gelmesi ıcın dua edelim olur mu

Rabbim biliyor ya icim cok rahat, benim iyi dileğime ihtiyacın olmayabilir ama ben sana yine de dua edicem, benim içim verdiğim cvp lar danda niyetimden de yana icim cok rahat, vicdanım rahat

Kızlar üstüme vazife değil sizler kadar da sizi tanımıyorum çok yeniyim burada. Ama birbirinizi hamile haliniz ile bu kadar üzmeseniz ne güzel olur. Yanlış anlaşılmalar, ifade farklılıkları bir şekilde konu buralara geldi... Ben bu sayfada hamile olanları görünce içim umutla doluyor o yüzen giriyorum. Ama negatif yükleniyoruz böyle güzel enerji versek olmaz mı zaten yaşadıklarımızdan dolayı negatif doluyuz...

Asıl sen nasılsın canım bizden önce sen neler yaptın
Durumlar aynı çekişmeli dava açıldı yarın avukatimin yanına tekrar gidicem herşeyi bı gözden geçiricez karşı taraf bizden önce davranıp davayı açtı ama avukatım bı sıkıntı olmuycagini söyledi bakalım ne olucak

Hayırlısı olsun hakkinizda ins cnm

Hadi bakalım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Uyanık gecınıyorlar aklı sıra
Dava açıldı kuzum tebligat gelmesini bekliyorum
İnsallah hakkında hayırlısı olsun canım bir an evvel kurtulursun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…