- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Evet sayende yani benim sizi seviyorum mesajıma bile hala ters ters konuşan bi insan varken konu gitti biyerlere ama onla değil senle gitti… Kendi kinini bulaştırma insanlara.Yine susmaya devam et bence, çünkü ortada bişey yok ben sadece konu sacma yerlere gitti dedim o kadar.
Ne kini ya sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun, klavye delikanliligi be kolay bişeyEvet sayende yani benim sizi seviyorum mesajıma bile hala ters ters konuşan bi insan varken konu gitti biyerlere ama onla değil senle gitti… Kendi kinini bulaştırma insanlara.
Rabbimiz herkesi herşeyi biliyor. Çok şükür. Umrunda değil belli iki gündür delirdin haklı çıkacaksın diye…Herkes fikir belirtirken bişey yok ben fikir belirtince mi sıkıntı oluyor? Valla rabbim benim niyetimi biliyor o bana yeter senin, diğerlerinin ne düşündüğü umrumda değil
Hahaha senin bu yazdıkların esas klavye delikanlılığı oluyor ben üslubumu bozmadım hiç farkındaysan. Kin küfür manasına falan mı geliyor? Tam olarak yaptığın şeye bu kadar alındın mı gerçekten? Sen kimsin falan çok komik kendini üstün gördüğün belliydi de bu kadar olacağını tahmin etmemiştim pes.Ne kini ya sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun, klavye delikanliligi be kolay bişey
Rabbimiz herkesi herşeyi biliyor. Çok şükür. Umrunda değil belli iki gündür delirdin haklı çıkacaksın diye…
Seni sadece Allaha havale ediyorum diyecek tek lafım yok sana artık, rabbim beni biliyor niyetimi biliyor, neden seni uyardigimi da rabbim biliyor, haklısın sana Habire cvp yazmakta hata yaptım, gerek yokmuş, bazıları bazen anlamaz çünkü, ben seni anlayanlardan sandım ama yanilmisim, artık cvp yazmazsan sevinirim seninle muhatap olmak istemiyorum, dilerim kanaman biter, bulantin olmaz, bebeklerine saglikla kavuşursunHahaha senin bu yazdıkların esas klavye delikanlılığı oluyor ben üslubumu bozmadım hiç farkındaysan. Kin küfür manasına falan mı geliyor? Tam olarak yaptığın şeye bu kadar alındın mı gerçekten? Sen kimsin falan çok komik kendini üstün gördüğün belliydi de bu kadar olacağını tahmin etmemiştim pes.
Allaha havale etmen iyi olmuş çok şükür senin yargılarına kalmadım. Sorun cevap vermen değil verme tarzın. Ben size açıklama yapıyorum kusura bakmayın sizi seviyorum diyorum üstüne yazdıkların ortada. Herşeyi pek güzel anlıyorum çok şükür esas sen anlayanlardan değilmişsin. Ben de sen cevap vermezsen sevinirim seninle muhattap olmaya bayılmıyorum. Ayrıca senin iyi dileklerine ihtiyacım yok ben sana karşı olan iyi dileğime aldığım cevabı gördükten sonra samimiyetine inanmıyorum kusura bakma…Seni sadece Allaha havale ediyorum diyecek tek lafım yok sana artık, rabbim beni biliyor niyetimi biliyor, neden seni uyardigimi da rabbim biliyor, haklısın sana Habire cvp yazmakta hata yaptım, gerek yokmuş, bazıları bazen anlamaz çünkü, ben seni anlayanlardan sandım ama yanilmisim, artık cvp yazmazsan sevinirim seninle muhatap olmak istemiyorum, dilerim kanaman biter, bulantin olmaz, bebeklerine saglikla kavuşursun
Rabbim biliyor ya icim cok rahat, benim iyi dileğime ihtiyacın olmayabilir ama ben sana yine de dua edicem, benim içim verdiğim cvp lar danda niyetimden de yana icim cok rahat, vicdanım rahatAllaha havale etmen iyi olmuş çok şükür senin yargılarına kalmadım. Sorun cevap vermen değil verme tarzın. Ben size açıklama yapıyorum kusura bakmayın sizi seviyorum diyorum üstüne yazdıkların ortada. Herşeyi pek güzel anlıyorum çok şükür esas sen anlayanlardan değilmişsin. Ben de sen cevap vermezsen sevinirim seninle muhattap olmaya bayılmıyorum. Ayrıca senin iyi dileklerine ihtiyacım yok ben sana karşı olan iyi dileğime aldığım cevabı gördükten sonra samimiyetine inanmıyorum kusura bakma…
Asıl sen nasılsın canım bizden önce sen neler yaptınKızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
kız sen iyi misin asıl,ne durumdasınız suanKızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
Durumlar aynı çekişmeli dava açıldı yarın avukatimin yanına tekrar gidicem herşeyi bı gözden geçiricez karşı taraf bizden önce davranıp davayı açtı ama avukatım bı sıkıntı olmuycagini söyledi bakalım ne olucakAsıl sen nasılsın canım bizden önce sen neler yaptın
Dava açıldı kuzum tebligat gelmesini bekliyorumkız sen iyi misin asıl,ne durumdasınız suan
Hayırlısı olsun hakkinizda ins cnmDurumlar aynı çekişmeli dava açıldı yarın avukatimin yanına tekrar gidicem herşeyi bı gözden geçiricez karşı taraf bizden önce davranıp davayı açtı ama avukatım bı sıkıntı olmuycagini söyledi bakalım ne olucak
Hadi bakalım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallahDurumlar aynı çekişmeli dava açıldı yarın avukatimin yanına tekrar gidicem herşeyi bı gözden geçiricez karşı taraf bizden önce davranıp davayı açtı ama avukatım bı sıkıntı olmuycagini söyledi bakalım ne olucak
İnşallah kuzumHayırlısı olsun hakkinizda ins cnm
Amin kuzummHadi bakalım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Uyanık gecınıyorlar aklı sıraDurumlar aynı çekişmeli dava açıldı yarın avukatimin yanına tekrar gidicem herşeyi bı gözden geçiricez karşı taraf bizden önce davranıp davayı açtı ama avukatım bı sıkıntı olmuycagini söyledi bakalım ne olucak
İnsallah hakkında hayırlısı olsun canımDava açıldı kuzum tebligat gelmesini bekliyorum
Aynen öyle kuzum vallaUyanık gecınıyorlar aklı sıra
İnsallah hakkında hayırlısı olsun canımbir an evvel kurtulursun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?