Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb.lar ben yeni geldim
Kısaca kendimden bahsedeyim
5 yıllık evliyim 34 yaşında erken menapoza giriyorsun denildi yumurta rezervin çok düşük neyse birinci hamileliğinde 6. Haftada kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra tüp bebek denemesi yaptik boş yumurta cıktı
Ve şimdi 2021 1 temmuzda yine hamile olduğumu ogrendim kese görüldü beta hcg ye bakıldı 3777 idi sonra bir daha beta hcg 3400 kusur yani beta hcg nin düştüğü görüldü yine ultrason ve kasete bakıldı kese önceki görünümden daha da küçülmüş ve bir daha beta hcg ye bakıldı değer 3092 ye düşmüş yani gebelik kötüye gittiğinden dün kürtaj oldum
Bu arada 1 temmuzda hiç adetim gelmedi diye rast gele doktora hormon testi yaptırmaya gitmistim amh 0.01 cikmis ama iste o arada hamileligimi ogrenmistim ama sonu da hüsran oldu
Benim neden böyle oluyor sağlıksız yumurta mi geliyor devamı olmuyor ee yumurta sagliksizsa neden dollenebiliyor neden 1. Hamilelikte 6. Haftada kalbi durdu ve sonlandı şimdi niye böyle oldu menapoz olduğum için mi sebep nedir
Dünkü kürtaj da patolojiye yolladık dediler
Offf çok uzulduk ne kadar çok sevinmistim eşimde çok sevinmişti hamilelige ama sonu yine gelmedi sebep sağlıksız yumurta mıdır acaba
Tabi bunu doktora kontrole gidince soracağım ama kafamda bu deli sorular sizde bu konuda yazdığımızı gördüm ve bende durumumu paylaşmak istedim belki bir fikir verirseniz

Merhabalar. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bize ve size darısı bizlere
Aminn insallah
Tebrik ederim, insallah darısı bize
Inşallah canimmm
Merhaba tebrik ederim Kaçıncı haftada düşük olmuştu, ne kadar korundunuz ve bebiş ne zaman geldi Umut oluyor biraz bilgi verir misiniz
Canım ben hamilelik öğrendim daha yeni öğrenir öğrenmez 3 gün sürmeden düştü yani nekadarlik öğrenemedim yeniydi beklemedim o ay kanamam oldu adet gibi sonra üzerine mayısta regel gördüm haziranda olmadım yani 2ay geçti düşüğün üzerinden.

Sizinkisi yüksek ihtimal kimyasal gebelik gibi geldi bana. İnşallah sağlıkla devam eder şimdi Güzel haberlerinizi vermeye devam edin lütfen

Sizinkisi yüksek ihtimal kimyasal gebelik gibi geldi bana. İnşallah sağlıkla devam eder şimdi Güzel haberlerinizi vermeye devam edin lütfen
Degerlerim şükür güzel cıktı geçen 4 gün yattım düşük tehlikem var şimdi evde yatiyom 2 aylık oldu şükür. Darısı size benim bu 6 ci tabi ama nasıp kucağıma almak olur.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah uzamadan kısa süredE biter, hakkın ne varsa iste evli iken yaptı sana bu ihaneti,birde utanmadan senden önce başvuru yor

Öncelikle çok geçmiş olsun.. amh in düşük olması yumurtanın kalitesiz olduğunu göstermez o sadece yumurta rezervi hakkında bilgi verir.. kayıplar yaşadık hepimiz elbet biseyler sebep oluyor bazen net biliniyor sebep, çoğu zamnda bilmiyor doktorlar.. patoloji sunucunuzda çok bisey çıkacağını sanmıyorum.. genetik test filan yapılsa daha net sonuç çıkar.. kendinizi suclamayin..

Evet amh demek sadece yumurta az demek kalitesiz değil.bir tane bile olsa o yumurta dollenelebilir. Tıbbi Genetik teste gidin pihtilasma bakılsın bence. Ben 11+4 de kalp durması ile kaybettim pihtilasma varmış ve ve hergun iğne olmam gerekiyormus aslında. Bilmediğim için böyle bir sonuç oldu.. iyi bir doktora detaylı görünmeniz lazım. Her doktorun da dediğine inanmayın gerçekten alanında iyi olan bir doktor bulun. Çok zor ama.. rabbim inşallah hepimize sağlıklı bir hamilelik cocuk nasip eder

Merhaba, yumurta rezervinin yumurta kalitesi ile bir ilgisi olmadığını biliyorum. Sizin düşük rezerve rağmen gebelik oluşuyor bu da bence güzel bir şey. Kayıplarınız ile ilgili genetik test yaptırmanızda fayda var. Belli ki döllenme açısından bir sorun yok sonrasında bir problem oluşuyor. Ertelemeden testlerinizi yaptırın. Doktorlar gerek yok dese de yaptırın bence. Bol şans diliyorum

Aaa çok iyi kaliteleri şimdi belli olmuyor değil mi hadi bakalım inşallah sonu da güzel olur ya
Hepsı cok ıyı kalitede dedi şükürler olsun cozdurup 5.gune gitmesi beklenecek transfer asamasında
Çok sevindim kuzum bebişler biraz uyusun dinlensin sonra annelerinin karnına güzelce tutunsun inşallahh
İnsallah kuzumm doktora sorucam 3 koyar mı acaba

Hepsı cok ıyı kalitede dedi şükürler olsun cozdurup 5.gune gitmesi beklenecek transfer asamasında

Hahaha delirme kız 3 memen yoktur diye tahmin ediyorum inşallah ikinci üçlüye hiç gerek kalmaz hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de

Hayırlı olsun cnm cok sevindim, peki 3 lu niye dondurdular 3 tane mi koyucaklar acaba

Cozuldukten sonra 5.gune gitmesini beklıceklermıs, gidemeyen olabılırmıs, cozulurken bozulan olabılırmıs, ben 2şer 2şer mi dondursak dıye sordum da çok şukur, rahatladım valla
Allahın izniyle ins bu kez cok güzel olucak cnm

Ay Allahım nasıl güldüm bazen tek koyulan da içinde bölünüyor birde onu düşün sonra görünce hepsini şok

Bu arada ben antibiyotik kullanıyordum ya iki gündür yutkunurken mideme yakın bir yerde sanki birşey takılı da yemek borumdan ne geçerse acıtır gibi olmaya başladı doktora söyleyip ilacı bıraktım ama bu geçer değil mi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…