Nasıl yaptırıcam nerelere gitmem lazım psikolojim çöktü çok mutsuzum çok yorgunum inanın ki çok ama çok yorgunumMerhaba, yumurta rezervinin yumurta kalitesi ile bir ilgisi olmadığını biliyorum. Sizin düşük rezerve rağmen gebelik oluşuyor bu da bence güzel bir şey. Kayıplarınız ile ilgili genetik test yaptırmanızda fayda var. Belli ki döllenme açısından bir sorun yok sonrasında bir problem oluşuyor. Ertelemeden testlerinizi yaptırın. Doktorlar gerek yok dese de yaptırın bence. Bol şans diliyorum
Anlıyorum sizi ama sakin olmanız lazım öncelikle. Şehir hastanesi ya da araştırma hastanesinden tıbbi genetik bölümüne randevu alın. 2 kaybınızın olduğunu söyleyin gerekli testleri yapacaklardır.Nasıl yaptırıcam nerelere gitmem lazım psikolojim çöktü çok mutsuzum çok yorgunum inanın ki çok ama çok yorgunum
Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bir daha böyle şeyler yaşatmasın inşallah. Genetik yada pıhtılaşma testi yapılmadi mi yada önlem amaçlı ikinci gebelikte kan sulandırıcı iğne baslamadilar miMrb.lar ben yeni geldim
Kısaca kendimden bahsedeyim
5 yıllık evliyim 34 yaşında erken menapoza giriyorsun denildi yumurta rezervin çok düşük neyse birinci hamileliğinde 6. Haftada kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra tüp bebek denemesi yaptik boş yumurta cıktı
Ve şimdi 2021 1 temmuzda yine hamile olduğumu ogrendim kese görüldü beta hcg ye bakıldı 3777 idi sonra bir daha beta hcg 3400 kusur yani beta hcg nin düştüğü görüldü yine ultrason ve kasete bakıldı kese önceki görünümden daha da küçülmüş ve bir daha beta hcg ye bakıldı değer 3092 ye düşmüş yani gebelik kötüye gittiğinden dün kürtaj oldum
Bu arada 1 temmuzda hiç adetim gelmedi diye rast gele doktora hormon testi yaptırmaya gitmistim amh 0.01 cikmis ama iste o arada hamileligimi ogrenmistim ama sonu da hüsran oldu
Benim neden böyle oluyor sağlıksız yumurta mi geliyor devamı olmuyor ee yumurta sagliksizsa neden dollenebiliyor neden 1. Hamilelikte 6. Haftada kalbi durdu ve sonlandı şimdi niye böyle oldu menapoz olduğum için mi sebep nedir
Dünkü kürtaj da patolojiye yolladık dediler
Offf çok uzulduk ne kadar çok sevinmistim eşimde çok sevinmişti hamilelige ama sonu yine gelmedi sebep sağlıksız yumurta mıdır acaba
Tabi bunu doktora kontrole gidince soracağım ama kafamda bu deli sorular sizde bu konuda yazdığımızı gördüm ve bende durumumu paylaşmak istedim belki bir fikir verirseniz
Ya çok sevindim hadi hayırlısı canımSelam kızlarr, 6 çocugum kış uykusuna geçiyor bugun3er 3er uyucaklar
Hadi inşallah hayırlısı olsun. Üçünü de koyacaklar sanırım ama ucu de tutunursa efsane olur vallaSelam kızlarr, 6 çocugum kış uykusuna geçiyor bugun3er 3er uyucaklar
Araştırma hastanesine gittim 2 düşük oldu dedim hâlbuki tek düşük. Ama iyiki öyle demişim çünkü 3 tane pihtilasma faktörü çıktı şimdi doktor kan sulandırıcı başladı hamile olduğumu öğrendiğim an da iğne olacakmışim 9 ayNasıl yaptırıcam nerelere gitmem lazım psikolojim çöktü çok mutsuzum çok yorgunum inanın ki çok ama çok yorgunum
Birde niye Eylül ozaman kadar neden beklicem bilmediğim için soruyorumSelam kızlarr, 6 çocugum kış uykusuna geçiyor bugun3er 3er uyucaklar
Valla iyiki de yaptırdınız üstelik aile geçmişin de varmış cidden bende anlamıyorum önceden yaptırmadıkları gibi birde 2 veya 3 düşük bekletiyorlar şaka gibi, hangi genlerdi pekiAraştırma hastanesine gittim 2 düşük oldu dedim hâlbuki tek düşük. Ama iyiki öyle demişim çünkü 3 tane pihtilasma faktörü çıktı şimdi doktor kan sulandırıcı başladı hamile olduğumu öğrendiğim an da iğne olacakmışim 9 ayyani bilmeden 11+4 e kadar gelmişiz şimdi diyorum ki bu pihtilasma neden acba düşükten önce çocuk sahibi olmak isteyen herkese yapılmıyor. Annemde de vardı benim 4 aylikkenn2 bebesi ölmüş. Şimdi kız kardeşim bekar ama ona yaptircaz en azından evlenince çocuk sahibi olmak isteyince bilsin.
Evet ama annemin 3 çocuğu var sonuçta düşük olması sürekli düşük olacağı anlamına gelmiyor Muş. Nasip yani şans biraz anladığım. ilki ve 4. U öyle olmuş. Arastirilmamis bile. Birde bu pihtilasma ilerde kilo vs olursa beyin kanaması kalp krizi vs de risk faktörleri imiş. Tıbbi genetik doktorum söyledi. Ama illa en az 2 düşük beklemeleri saçma. Bence her insan tıbbi genetik bölümüne gitmeli ailede hastalık var ise.. faktör v heterozigot mrcht gibi birşey sanırım o heterozigot birde 5g/5/g değerim 4g /4g çıkmış diğerleri normal. Doktor 2 heterozigot olunca homozigot olur ve bu da baskın pihtilasma demektir dediValla iyiki de yaptırdınız üstelik aile geçmişin de varmış cidden bende anlamıyorum önceden yaptırmadıkları gibi birde 2 veya 3 düşük bekletiyorlar şaka gibi, hangi genlerdi peki
Ya çok sevindim hadi hayırlısı canıminşallah bozulmadan sapa sağlam kalırlar eylüle kadar hepsi kaliteli kalır dollenir tutunur 6 tane birden olsa ooo bayram şenlik hayırlısı inşallah Rabbim onları korusun inşallah
O kısmı bılmıyorum canım 3 tane koyar mı kiHadi inşallah hayırlısı olsun. Üçünü de koyacaklar sanırım ama ucu de tutunursa efsane olur vallaAllah gönlünüze göre versin
Adetten sonra hıstereskopı olucam ondan sonraki adetim de agustos sonu Olcak, transfer hazırlığı derken eylul ayına denk geliyorBirde niye Eylül ozaman kadar neden beklicem bilmediğim için soruyorum
Doktorlar embriyonun kromozom bozukluğundandır diyip geçiştiriyorlar. 2. Si de düşerse o zaman test yaparız diyorlar gerçekten aklım almıyor deneme yanılma mı öğreneceğiz. Eğer pıhtılaşma sorunu yoksa coraspin falan kullanmak sakıncalı olur mu acaba. Tüp bebekte önlem amaçlı veriliyor ama doğal denemede neden Önerilmiyor bir fikri olan var mıAraştırma hastanesine gittim 2 düşük oldu dedim hâlbuki tek düşük. Ama iyiki öyle demişim çünkü 3 tane pihtilasma faktörü çıktı şimdi doktor kan sulandırıcı başladı hamile olduğumu öğrendiğim an da iğne olacakmışim 9 ayyani bilmeden 11+4 e kadar gelmişiz şimdi diyorum ki bu pihtilasma neden acba düşükten önce çocuk sahibi olmak isteyen herkese yapılmıyor. Annemde de vardı benim 4 aylikkenn2 bebesi ölmüş. Şimdi kız kardeşim bekar ama ona yaptircaz en azından evlenince çocuk sahibi olmak isteyince bilsin.
Faktör V için hep riskli deniyor zaten birde 4g4g var iyiki yaptırmışsınız doz olarak ne kadarlık verdi pekiEvet ama annemin 3 çocuğu var sonuçta düşük olması sürekli düşük olacağı anlamına gelmiyor Muş. Nasip yani şans biraz anladığım. ilki ve 4. U öyle olmuş. Arastirilmamis bile. Birde bu pihtilasma ilerde kilo vs olursa beyin kanaması kalp krizi vs de risk faktörleri imiş. Tıbbi genetik doktorum söyledi. Ama illa en az 2 düşük beklemeleri saçma. Bence her insan tıbbi genetik bölümüne gitmeli ailede hastalık var ise.. faktör v heterozigot mrcht gibi birşey sanırım o heterozigot birde 5g/5/g değerim 4g /4g çıkmış diğerleri normal. Doktor 2 heterozigot olunca homozigot olur ve bu da baskın pihtilasma demektir dedi
Tüp bebekte tutunması için mi corasprin veriliyor? Bende bu kan sulandırıcı ilaçların tutunmaya engel olduğunu duymuştum. Yanlış mı acabaDoktorlar embriyonun kromozom bozukluğundandır diyip geçiştiriyorlar. 2. Si de düşerse o zaman test yaparız diyorlar gerçekten aklım almıyor deneme yanılma mı öğreneceğiz. Eğer pıhtılaşma sorunu yoksa coraspin falan kullanmak sakıncalı olur mu acaba. Tüp bebekte önlem amaçlı veriliyor ama doğal denemede neden Önerilmiyor bir fikri olan var mı
Şimdi her gün tok karına ecopronrin alıyorum 100 luk hamile olduğumu öğrendiğim an da iğne olacakmışim onun dozu ne bilmiyorum. Sizde de mi varFaktör V için hep riskli deniyor zaten birde 4g4g var iyiki yaptırmışsınız doz olarak ne kadarlık verdi peki
Maşallah uuyusunlar rahat rahatSelam kızlarr, 6 çocugum kış uykusuna geçiyor bugun3er 3er uyucaklar
Bende 100 lük coraspirin kullanıyorum benim 4g4g var birde MTHFR A1298C heterozigot ama o önemli değil dedi hamile olunca da 0,6 lık oksapar dediTüp bebekte tutunması için mi corasprin veriliyor? Bende bu kan sulandırıcı ilaçların tutunmaya engel olduğunu duymuştum. Yanlış mı acaba
Şimdi her gün tok karına ecopronrin alıyorum 100 luk hamile olduğumu öğrendiğim an da iğne olacakmışim onun dozu ne bilmiyorum. Sizde de mi var
Geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip olsunMrb.lar ben yeni geldim
Kısaca kendimden bahsedeyim
5 yıllık evliyim 34 yaşında erken menapoza giriyorsun denildi yumurta rezervin çok düşük neyse birinci hamileliğinde 6. Haftada kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra tüp bebek denemesi yaptik boş yumurta cıktı
Ve şimdi 2021 1 temmuzda yine hamile olduğumu ogrendim kese görüldü beta hcg ye bakıldı 3777 idi sonra bir daha beta hcg 3400 kusur yani beta hcg nin düştüğü görüldü yine ultrason ve kasete bakıldı kese önceki görünümden daha da küçülmüş ve bir daha beta hcg ye bakıldı değer 3092 ye düşmüş yani gebelik kötüye gittiğinden dün kürtaj oldum
Bu arada 1 temmuzda hiç adetim gelmedi diye rast gele doktora hormon testi yaptırmaya gitmistim amh 0.01 cikmis ama iste o arada hamileligimi ogrenmistim ama sonu da hüsran oldu
Benim neden böyle oluyor sağlıksız yumurta mi geliyor devamı olmuyor ee yumurta sagliksizsa neden dollenebiliyor neden 1. Hamilelikte 6. Haftada kalbi durdu ve sonlandı şimdi niye böyle oldu menapoz olduğum için mi sebep nedir
Dünkü kürtaj da patolojiye yolladık dediler
Offf çok uzulduk ne kadar çok sevinmistim eşimde çok sevinmişti hamilelige ama sonu yine gelmedi sebep sağlıksız yumurta mıdır acaba
Tabi bunu doktora kontrole gidince soracağım ama kafamda bu deli sorular sizde bu konuda yazdığımızı gördüm ve bende durumumu paylaşmak istedim belki bir fikir verirseniz
Valla benim de bilgim yok sadece forumda tüp bebek tedavisinde olanlar yazıyordu önlem amaçlı verdi falan diye ben mi yanlış anladım acabaTüp bebekte tutunması için mi corasprin veriliyor? Bende bu kan sulandırıcı ilaçların tutunmaya engel olduğunu duymuştum. Yanlış mı acaba
Şimdi her gün tok karına ecopronrin alıyorum 100 luk hamile olduğumu öğrendiğim an da iğne olacakmışim onun dozu ne bilmiyorum. Sizde de mi var
Geçmiş olsun buradaki forumlarda pihtilasma ile ilgili. Bu kan sulandırıcılri kullanmayın kanama çok oluyor düşük riski artıyor yazmışlar. Ne derece doğru acaba. Bu oksapar iğne mi ilaç mı. Siz kac tane düşük yaptınız kaçıncı haftadaBende 100 lük coraspirin kullanıyorum benim 4g4g var birde MTHFR A1298C heterozigot ama o önemli değil dedi hamile olunca da 0,6 lık oksapar dedi
Doğrudur olabilir bende burda okudum kan sulandırıcilari kullanmayın hamile olmadan önce diyeValla benim de bilgim yok sadece forumda tüp bebek tedavisinde olanlar yazıyordu önlem amaçlı verdi falan diye ben mi yanlış anladım acaba
Ay inşallah canım hepsi kaliteli olur yıllarca beklediğin bebisleri birseferde birkaç tanesi le alırsınVoleybol takımı hazır, ben de director olurum
O kısmı bılmıyorum canım 3 tane koyar mı ki
Adetten sonra hıstereskopı olucam ondan sonraki adetim de agustos sonu Olcak, transfer hazırlığı derken eylul ayına denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?