Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah canım hepsi kaliteli olur yıllarca beklediğin bebisleri birseferde birkaç tanesi le alırsın
Sohrab Kız birşey dicem şimdi anlamadım bu yumurtalıklari nasıl saklıyorlar ž iki aya kadar donduruluyor derken nasil donuyor buz gibi mi bilmiyorum kusuraxbakma

Geçmiş olsun canım kadın doktoruna git şöyle 2 düşük var ona göre senden eşinden testler istensin yapılsın inşallah umarım bİrdaha düşük yaşamazsın

Maşallah uuyusunlar rahat rahat eylülde de güzelce uyansınlar inşallah
İnşallahh eylulde kavusayum artık
Ay inşallah canım hepsi kaliteli olur yıllarca beklediğin bebisleri birseferde birkaç tanesi le alırsın
İnsallah canımm
Sohrab Kız birşey dicem şimdi anlamadım bu yumurtalıklari nasıl saklıyorlar ž iki aya kadar donduruluyor derken nasil donuyor buz gibi mi bilmiyorum kusuraxbakma
Yumurtalar deıl kuzum, embrıyolar, sperm ile dollendıler bugun 3.gunleriydi, yani döllenmiş hali saklanıyor, özel tüplerin içinde donduruluyor, o kadar detay ben de bılmıyorum ama.3 tanesı aynı tüpün içinde, diğer 3ü farklı tüp içinde, çözülürken üçü birde çözülecek

Cok gecmıs olsun, amh in yumurta kalitesi ile alakası yok ama rezerv az sadece, doktorunuz tüp bebek önermedi mi size

Bence o tür olaylar kişiye göre değişiyor cidden pıhtılaşması olanlar için iğne neden risk olsun, oksapar iğne benim bir kalp durması var 9. Hafta

Anladım canım ne güzle hazırlanmış Eylül u bekliyorlar maşallah bu teknolojide çok iyi gelişmiş süper hayırlısı ile inşallah o günleri göreceğiz ben doğururken inşallah sen de güzel müjdeli haberi verirsin

Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın Ben de 34 yaşında 2 tane sağlıksız gebelik geçirdim, yaşa bağlı yumurta ve sperm kalitesi gittikçe azalıyor özellikle yumurta kalitesi ben ona bağlıyorum başımıza gelenleri Tabi gençlerin de başına geliyor bu durum ama bizde daha çok oluyor Yine de genetikte kadın doğumda dahiliyede bütün testlerinizi yaptırın mutlaka, başka sorun var mı bakılsın gerçi tüp öncesi muhtemelen çoğuna bakılmıştır

Bak normal dogur, sancı cekerken, sohrab bebişlerine kavussun de

Kızlar antibiyotik adeti geciktirir mi 29 Haziran'da transferim olmuştu ama kimyasal gebelik oldu ilaçları bıraktıktan sonra 3 gün içinde adet oldum ama bu ay adetim gecikti işin kötüsü antibiyotik kullanıyorum şuan kulak enfeksiyonundan dolayı acaba bumu geciktirdi aklım karışık

Olabilir ama hormon ilaclarından da ötürü olabilir, aynı durumu ben de yasadım Nisan ayında.. Gecıkmeniz 1 haftayı bulduysa doktora gorunun, adet sokturucu verır

Bak normal dogur, sancı cekerken, sohrab bebişlerine kavussun de
Ah keşke öyle olsa ama malesef iki doğum srasi kisazaman olduğu için yine sezeryen dediler öyle bir imkanım olursa aklımdasın

Geçmiş olsun canım malesef adetini geciktirir

Antibiyotik böyle yapar mı ki bilemedim canım4 gün kullandın toplamda o zaman, akıntın normale döndü mü peki

Kızlar merhaba ben en son kürtaj sonrası kontrolde 1 temmuzda özel hastanede beta baktırmıştım 31 çıkmıştı değer. Bugün pıhtılaşma için şehir hastanesine gittiğimde sıfırlandı mı diye merak ettiğim için beta bakılsın dedim sonuç çıkmış şimdi 46 çıkmış değer. Laboratuvar farklı ama üstünden 15 gün geçti 31 den 46 olmuş neden böyle oldu anlamadım.

Antibiyotik böyle yapar mı ki bilemedim canım4 gün kullandın toplamda o zaman, akıntın normale döndü mü peki
Galiba akıntı yok fitil de kullandım ama geçti bence tekrarlamazsa dünden beri ilacı bıraktım bugün anca kendime gelmeye başladım doktor anında bırak dedi zaten az daha mide ile yemek boruma zarar veriyordumsadece bir kez arkasından bol su içmeyi unuttum ondan oldu üzerinde bile yazıyor bol su ile için 30 dk uzanmayın asla diye kendi kendime ettim nasıl unuttum anlamadım

aynı yere baktırın bence ben şehir hastanesinde 37 gün sonra baktırdım 6 çıktı bugün tekrar aynı hasteneye gidicem. labaratuardan labaratuara sonuç değişebiliyor çünkü. aynı özel hastneye gidin ya da şehir hastanesine 3 gün sonra falan tekarar baktırın bence

şehir hastanesinde tıbbı genetik doktoru ne dedi sıfırlanması mı gerekiyormuş pıhtılaşma için.

Hastaneye gidip yola çıktım sonucu beklemeden ancak bayram sonrası bunu yapabilirim bütün bayram noluyor diye aklımda olacak of parça falan mı kaldı acaba ya. Temiz demişti doktor. Kürtaj sonrası 3 kez de beta takip ettim düştü hep bunu anlamadım şimdi.
Pıhtılaşma için de sıfırlanması gerekiyor mu diye bu gittiğimde konuşmadık geçen gittiğimde alakası yok onunla demişti zaten ben de sormadım. Kadın doğum doktoruna yönlendirdi beni orada da pıhtılaşma ile ilgili testler yapılsın dedi. Ben o doktordan kendim istedim beta sıfırlandı mı diye merak ettiğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…