Ay inşallah canım hepsi kaliteli olur yıllarca beklediğin bebisleri birseferde birkaç tanesi le alırsın
Geçmiş olsun canım kadın doktoruna git şöyle 2 düşük var ona göre senden eşinden testler istensin yapılsın inşallah umarım bİrdaha düşük yaşamazsınMrb.lar ben yeni geldim
Kısaca kendimden bahsedeyim
5 yıllık evliyim 34 yaşında erken menapoza giriyorsun denildi yumurta rezervin çok düşük neyse birinci hamileliğinde 6. Haftada kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra tüp bebek denemesi yaptik boş yumurta cıktı
Ve şimdi 2021 1 temmuzda yine hamile olduğumu ogrendim kese görüldü beta hcg ye bakıldı 3777 idi sonra bir daha beta hcg 3400 kusur yani beta hcg nin düştüğü görüldü yine ultrason ve kasete bakıldı kese önceki görünümden daha da küçülmüş ve bir daha beta hcg ye bakıldı değer 3092 ye düşmüş yani gebelik kötüye gittiğinden dün kürtaj oldum
Bu arada 1 temmuzda hiç adetim gelmedi diye rast gele doktora hormon testi yaptırmaya gitmistim amh 0.01 cikmis ama iste o arada hamileligimi ogrenmistim ama sonu da hüsran oldu
Benim neden böyle oluyor sağlıksız yumurta mi geliyor devamı olmuyor ee yumurta sagliksizsa neden dollenebiliyor neden 1. Hamilelikte 6. Haftada kalbi durdu ve sonlandı şimdi niye böyle oldu menapoz olduğum için mi sebep nedir
Dünkü kürtaj da patolojiye yolladık dediler
Offf çok uzulduk ne kadar çok sevinmistim eşimde çok sevinmişti hamilelige ama sonu yine gelmedi sebep sağlıksız yumurta mıdır acaba
Tabi bunu doktora kontrole gidince soracağım ama kafamda bu deli sorular sizde bu konuda yazdığımızı gördüm ve bende durumumu paylaşmak istedim belki bir fikir verirseniz
İnşallahhMaşallah uuyusunlar rahat rahateylülde de güzelce uyansınlar inşallah
İnsallah canımmAy inşallah canım hepsi kaliteli olur yıllarca beklediğin bebisleri birseferde birkaç tanesi le alırsın
Yumurtalar deıl kuzum, embrıyolar, sperm ile dollendıler bugun 3.gunleriydi, yani döllenmiş hali saklanıyor, özel tüplerin içinde donduruluyor, o kadar detay ben de bılmıyorum ama.3 tanesı aynı tüpün içinde, diğer 3ü farklı tüp içinde, çözülürken üçü birde çözülecekSohrab Kız birşey dicem şimdi anlamadım bu yumurtalıklari nasıl saklıyorlar ž iki aya kadar donduruluyor derken nasil donuyor buz gibi mi bilmiyorum kusuraxbakma
Cok gecmıs olsun, amh in yumurta kalitesi ile alakası yok ama rezerv az sadece, doktorunuz tüp bebek önermedi mi sizeMrb.lar ben yeni geldim
5 yıllık evliyim 34 yaşında erken menapoza giriyorsun denildi yumurta rezervin çok düşük neyse birinci hamileliğinde 6. Haftada kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra tüp bebek denemesi yaptik boş yumurta cıktı
Ve şimdi 2021 1 temmuzda yine hamile olduğumu ogrendim kese görüldü beta hcg ye bakıldı 3777 idi sonra bir daha beta hcg 3400 kusur yani beta hcg nin düştüğü görüldü yine ultrason ve kasete bakıldı kese önceki görünümden daha da küçülmüş ve bir daha beta hcg ye bakıldı değer 3092 ye düşmüş yani gebelik kötüye gittiğinden dün kürtaj oldum
Bu arada 1 temmuzda hiç adetim gelmedi diye rast gele doktora hormon testi yaptırmaya gitmistim amh 0.01 cikmis ama iste o arada hamileligimi ogrenmistim ama sonu da hüsran oldu
Benim neden böyle oluyor sağlıksız yumurta mi geliyor devamı olmuyor ee yumurta sagliksizsa neden dollenebiliyor neden 1. Hamilelikte 6. Haftada kalbi durdu ve sonlandı şimdi niye böyle oldu menapoz olduğum için mi sebep nedir
Offf çok uzulduk ne kadar çok sevinmistim eşimde çok sevinmişti hamilelige ama sonu yine gelmedi sebep sağlıksız yumurta mıdır acaba
Tabi bunu doktora kontrole gidince soracağım ama kafamda bu deli sorular sizde bu konuda yazdığımızı gördüm ve bende durumumu paylaşmak istedim belki bir fikir verirseniz
Bence o tür olaylar kişiye göre değişiyor cidden pıhtılaşması olanlar için iğne neden risk olsun, oksapar iğne benim bir kalp durması var 9. HaftaGeçmiş olsun buradaki forumlarda pihtilasma ile ilgili. Bu kan sulandırıcılri kullanmayın kanama çok oluyor düşük riski artıyor yazmışlar. Ne derece doğru acaba. Bu oksapar iğne mi ilaç mı. Siz kac tane düşük yaptınız kaçıncı haftada
Anladım canımİnşallahheylulde kavusayum artık
İnsallah canımm
Yumurtalar deıl kuzum, embrıyolar, sperm ile dollendıler bugun 3.gunleriydi, yani döllenmiş hali saklanıyor, özel tüplerin içinde donduruluyor, o kadar detay ben de bılmıyorum ama.3 tanesı aynı tüpün içinde, diğer 3ü farklı tüp içinde, çözülürken üçü birde çözülecek
Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasınMrb.lar ben yeni geldim
Bak normal dogur, sancı cekerken, sohrab bebişlerine kavussun deAnladım canımne güzle hazırlanmış Eylül u bekliyorlar maşallah bu teknolojide çok iyi gelişmiş süper hayırlısı ile inşallah o günleri göreceğiz ben doğururken inşallah sen de güzel müjdeli haberi verirsin
Olabilir ama hormon ilaclarından da ötürü olabilir, aynı durumu ben de yasadım Nisan ayında.. Gecıkmeniz 1 haftayı bulduysa doktora gorunun, adet sokturucu verırKızlar antibiyotik adeti geciktirir mi 29 Haziran'da transferim olmuştu ama kimyasal gebelik oldu ilaçları bıraktıktan sonra 3 gün içinde adet oldum ama bu ay adetim gecikti işin kötüsü antibiyotik kullanıyorum şuan kulak enfeksiyonundan dolayı acaba bumu geciktirdi aklım karışık
Yarın acile gidicem zaten kulaklarım için soyliyeyim geciktiğini çok saolunOlabilir ama hormon ilaclarından da ötürü olabilir, aynı durumu ben de yasadım Nisan ayında.. Gecıkmeniz 1 haftayı bulduysa doktora gorunun, adet sokturucu verır
Ah keşke öyle olsa ama malesef iki doğum srasi kisazaman olduğu için yine sezeryen dedilerBak normal dogur, sancı cekerken, sohrab bebişlerine kavussun de
Geçmiş olsun canım malesef adetini geciktirirKızlar antibiyotik adeti geciktirir mi 29 Haziran'da transferim olmuştu ama kimyasal gebelik oldu ilaçları bıraktıktan sonra 3 gün içinde adet oldum ama bu ay adetim gecikti işin kötüsü antibiyotik kullanıyorum şuan kulak enfeksiyonundan dolayı acaba bumu geciktirdi aklım karışık
Antibiyotik böyle yapar mı ki bilemedim canımAy Allahım nasıl güldüm bazen tek koyulan da içinde bölünüyor birde onu düşün sonra görünce hepsini şok
Bu arada ben antibiyotik kullanıyordum ya iki gündür yutkunurken mideme yakın bir yerde sanki birşey takılı da yemek borumdan ne geçerse acıtır gibi olmaya başladı doktora söyleyip ilacı bıraktım ama bu geçer değil mi yaa
Galiba akıntı yok fitil de kullandım ama geçti bence tekrarlamazsa dünden beri ilacı bıraktım bugün anca kendime gelmeye başladım doktor anında bırak dedi zaten az daha mide ile yemek boruma zarar veriyordumAntibiyotik böyle yapar mı ki bilemedim canım4 gün kullandın toplamda o zaman, akıntın normale döndü mü peki
aynı yere baktırın bence ben şehir hastanesinde 37 gün sonra baktırdım 6 çıktı bugün tekrar aynı hasteneye gidicem. labaratuardan labaratuara sonuç değişebiliyor çünkü. aynı özel hastneye gidin ya da şehir hastanesine 3 gün sonra falan tekarar baktırın benceKızlar merhaba ben en son kürtaj sonrası kontrolde 1 temmuzda özel hastanede beta baktırmıştım 31 çıkmıştı değer. Bugün pıhtılaşma için şehir hastanesine gittiğimde sıfırlandı mı diye merak ettiğim için beta bakılsın dedim sonuç çıkmış şimdi 46 çıkmış değer. Laboratuvar farklı ama üstünden 15 gün geçti 31 den 46 olmuş neden böyle oldu anlamadım.
şehir hastanesinde tıbbı genetik doktoru ne dedi sıfırlanması mı gerekiyormuş pıhtılaşma için.Kızlar merhaba ben en son kürtaj sonrası kontrolde 1 temmuzda özel hastanede beta baktırmıştım 31 çıkmıştı değer. Bugün pıhtılaşma için şehir hastanesine gittiğimde sıfırlandı mı diye merak ettiğim için beta bakılsın dedim sonuç çıkmış şimdi 46 çıkmış değer. Laboratuvar farklı ama üstünden 15 gün geçti 31 den 46 olmuş neden böyle oldu anlamadım.
Hastaneye gidip yola çıktım sonucu beklemeden ancak bayram sonrası bunu yapabilirim bütün bayram noluyor diye aklımda olacak ofaynı yere baktırın bence ben şehir hastanesinde 37 gün sonra baktırdım 6 çıktı bugün tekrar aynı hasteneye gidicem. labaratuardan labaratuara sonuç değişebiliyor çünkü. aynı özel hastneye gidin ya da şehir hastanesine 3 gün sonra falan tekarar baktırın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?