Canım ben biraz baktım da inşallah kötü değildir bu test kan pıhtılaşması ile ilgili birşey damarda tıkanan kanla ilgili bu pıhtılaşma varsa düşük yapar ölü doğum yapar tabi orda değerleri var bu var mı demek yada düşük çok iyi mu demek bilemiyorumKızlar ben hiç sonuçlarda bu wild ı görmemiştim şimdiye kadar ve çok endişelendim. Daha araştıramadım dışarıdayım diye. Var mı bilginiz? Nedir bu sonuçlar? Endişelenmeli miyim?
Testleri ben istedim zaten düşük ve dış gebelikten sonra ama umarım değerler normaldir. Sağol kuzumCanım ben biraz baktım da inşallah kötü değildir bu test kan pıhtılaşması ile ilgili birşey damarda tıkanan kanla ilgili bu pıhtılaşma varsa düşük yapar ölü doğum yapar tabi orda değerleri var bu var mı demek yada düşük çok iyi mu demek bilemiyoruminşallah öyle bir sıkıntın yoktur insallahi değerler temizdir anlamına geliyordur içini ferah tut doktorumla konuş kendini sıkıntı etme inşallah sonuçların temizdir
İnşallah canım normaldirTestleri ben istedim zaten düşük ve dış gebelikten sonra ama umarım değerler normaldir. Sağol kuzum
Bence parça kalmadı ben 2 doktora gittim kürtajdan sonra kendi doktorum haricinde.betam 37 gün ve adet geçmiş ama sifirlanmadi. Parça kalsa şuana kadar ultrason da anlasilirdi bence kontrole gitmissiniz bu durum tamamen labaratuvar ile ilgili aynı yerde yaptırın. Benim özelde yaptırdığım hiçbir testi şehir hastanesi kabul etmedi nitekim 3 gün ara ile sonuçlar farklı çıktıHastaneye gidip yola çıktım sonucu beklemeden ancak bayram sonrası bunu yapabilirim bütün bayram noluyor diye aklımda olacak ofparça falan mı kaldı acaba ya. Temiz demişti doktor. Kürtaj sonrası 3 kez de beta takip ettim düştü hep bunu anlamadım şimdi.
Pıhtılaşma için de sıfırlanması gerekiyor mu diye bu gittiğimde konuşmadık geçen gittiğimde alakası yok onunla demişti zaten ben de sormadım. Kadın doğum doktoruna yönlendirdi beni orada da pıhtılaşma ile ilgili testler yapılsın dedi. Ben o doktordan kendim istedim beta sıfırlandı mı diye merak ettiğim için.
Bu heterozigot bende de var pihtilasma demek. Birde 5 g 5 g çıkmış o 4g 5g normali.bu wild ler normal tip demek. Ama 2 heterozigot homozigot anlamına geliyormus o da baskın pihtilasma demektir dedi doktorum bana. Ecopronrin başladıTestleri ben istedim zaten düşük ve dış gebelikten sonra ama umarım değerler normaldir. Sağol kuzum
Canım sonradan kalp atısı hızlandı mı bebeğin nasıl olduHeh iyi kuzum çok şükür maşşallah benim de kanamam olmuştu ama kalbi yavaş atıyordu dinletmemişti doktor ondan merak ettimsenin pıhtılaşma falan bakılmış mıydı? İlaç kullanıyor musun onun için?
2 gebeliğimde de sıkıntı yaşamamdan belli zaten ters bi şeylerin olduğu. Doktoruma mesaj attım bayramdan sonra geleceğim ama hemen başlamam gereken ilaç var mı diye? Bakalım ne dicek. Çünkü korunmasız ilişki yaşadık, çok tedirginim. Gebelikten önce mi başladın ilaçlara? Bu arada çok sağol açıklama içinBu heterozigot bende de var pihtilasma demek. Birde 5 g 5 g çıkmış o 4g 5g normali.bu wild ler normal tip demek. Ama 2 heterozigot homozigot anlamına geliyormus o da baskın pihtilasma demektir dedi doktorum bana. Ecopronrin başladı
Umarım öyledir aslında internetten baktım parça kaldığında kanama devam ediyormuş benim kürtaj sonrası 7. Günde falan kanamam durdu ağrım falan da yok. Artık bayram sonrası aynı yerde tekrar kan verip değerlendiririz. Bugün kan verecektiniz siz kaç çıktı o. Adet görsek de sıfırlanmayabiliyor yani...Bence parça kalmadı ben 2 doktora gittim kürtajdan sonra kendi doktorum haricinde.betam 37 gün ve adet geçmiş ama sifirlanmadi. Parça kalsa şuana kadar ultrason da anlasilirdi bence kontrole gitmissiniz bu durum tamamen labaratuvar ile ilgili aynı yerde yaptırın. Benim özelde yaptırdığım hiçbir testi şehir hastanesi kabul etmedi nitekim 3 gün ara ile sonuçlar farklı çıktı
Ayy evet bazı ılaclar oyle, ben de sasırmıstım.. Geçiş gitmiş olsun ınsallah canımGaliba akıntı yok fitil de kullandım ama geçti bence tekrarlamazsa dünden beri ilacı bıraktım bugün anca kendime gelmeye başladım doktor anında bırak dedi zaten az daha mide ile yemek boruma zarar veriyordumsadece bir kez arkasından bol su içmeyi unuttum ondan oldu üzerinde bile yazıyor bol su ile için 30 dk uzanmayın asla diye kendi kendime ettim nasıl unuttum anlamadım
Valla şükür baya düzeldim yemek yiyebiliyorum buna da şükürAyy evet bazı ılaclar oyle, ben de sasırmıstım.. Geçiş gitmiş olsun ınsallah canım
Doktorun ne dedi bilmiyorum ama sadece iki genin heterozigot 5g5g olması normal demek diye biliyorum 4g4g olsa homozigot ki benim öyle 4g5g olsa heterozigot olurdu çoğu sonuç atan kişide öyle yazıyordu. Wild tip normal demek diye biliyorum diğerleri.Kızlar ben hiç sonuçlarda bu wild ı görmemiştim şimdiye kadar ve çok endişelendim. Daha araştıramadım dışarıdayım diye. Var mı bilginiz? Nedir bu sonuçlar? Endişelenmeli miyim?
Dr.uma mesaj attım henüz cevap yazmadı. Bayramdan sonra giderim heralde. 2 heterozigot olunca homozigot oluyormuş diyorlar, baskın oluyormuş yani. Aldığım sonuç raporunda da 5g 5g homozigotsa normal yazıyor. Ama benim bi toplar damar alındı zaten belli ki pıhtılaşma problemi vardı öncelerden ama ben akıl edemedim hiçbi doktor da sormadı. Bu son gittiğim profesör sordu rahatsızlıklarımı ilk defa. Hatta ilk doğumun zamanında mı oldu diye sordu. 1 ay erken doğdu benim oğlum. Ondan dolayı da şüphelenmişti. Tabii o zaman yaş gençti falan bi şekilde tolere etmiş vücut demek kiDoktorun ne dedi bilmiyorum ama sadece iki genin heterozigot 5g5g olması normal demek diye biliyorum 4g4g olsa homozigot ki benim öyle 4g5g olsa heterozigot olurdu çoğu sonuç atan kişide öyle yazıyordu. Wild tip normal demek diye biliyorum diğerleri.
Heterozigot olan genlerin için folat formda folik asit yeter diyen de var düşük doz iğne önlem amaçlı veren de var tamamen doktora bağlı yani ama kesin folik asit folat formda olmalı o net
Anladım inşallah doktor da en iyisini uygun olanı söyler de bu konu ile ilgili doğru karar malum çok önemliDr.uma mesaj attım henüz cevap yazmadı. Bayramdan sonra giderim heralde. 2 heterozigot olunca homozigot oluyormuş diyorlar, baskın oluyormuş yani. Aldığım sonuç raporunda da 5g 5g homozigotsa normal yazıyor. Ama benim bi toplar damar alındı zaten belli ki pıhtılaşma problemi vardı öncelerden ama ben akıl edemedim hiçbi doktor da sormadı. Bu son gittiğim profesör sordu rahatsızlıklarımı ilk defa. Hatta ilk doğumun zamanında mı oldu diye sordu. 1 ay erken doğdu benim oğlum. Ondan dolayı da şüphelenmişti. Tabii o zaman yaş gençti falan bi şekilde tolere etmiş vücut demek ki
Evet gerçekten araştırırken beynim yandıAnladım inşallah doktor da en iyisini uygun olanı söyler de bu konu ile ilgili doğru karar malum çok önemlivalla çok karışık konular ya
Evet iki doktora gittim biri doç idi o ecoprrin yazdı 100lik şehir hastanesi ndoktor da kalp atışı duyduktan sonra dedi.2 gebeliğimde de sıkıntı yaşamamdan belli zaten ters bi şeylerin olduğu. Doktoruma mesaj attım bayramdan sonra geleceğim ama hemen başlamam gereken ilaç var mı diye? Bakalım ne dicek. Çünkü korunmasız ilişki yaşadık, çok tedirginim. Gebelikten önce mi başladın ilaçlara? Bu arada çok sağol açıklama için
Gidemedim yarın inşallah nsehir Hastanesi'nin aciline gidicem bakalım. Benim işte 6.49cikmisti adet oldum bitti 37.gun. belli olir yarın ya hamileyim ya da kürtaj sonrası düşmedi bence ikincisi daha ihtimal...Umarım öyledir aslında internetten baktım parça kaldığında kanama devam ediyormuş benim kürtaj sonrası 7. Günde falan kanamam durdu ağrım falan da yok. Artık bayram sonrası aynı yerde tekrar kan verip değerlendiririz. Bugün kan verecektiniz siz kaç çıktı o. Adet görsek de sıfırlanmayabiliyor yani...
O kadar iyi anlıyor ve hak veriyorum ki.. Şu anda benim geldiğim kafa buKızlar bugün adetin 9. Günü femara kullanmıştım sağ tarafta 16 ve 17 iki yumurta var pazartesi tekrar çağırdı ona göre çatlatma iğnesi verecek, rahim kalınlığı 6.4doktorla güzelce konuştum ve karar verdim ki bu ay da olmaz ise 3 veya 4 ay ne femara ne doktor takibi hiç bir şey yapmak istemiyorum sadece kendim deneyeceğim baktım olamadı mı rahim filmini de atlayıp direk histeroskopi düşünüyorum ne var ne yok net belli olsun diye ama o süreye kadar kafam sakin biraz kendim deneyip dinlenmek istiyorum.
Buna da şundan karar verdim birincisi artık sürekli yok rahim kalınlaştı mı kalınlaşmadı mı acaba bişey mi vardı telaşı beni gerdi, yok yumurta takibi büyüdü dü mü aman kaçırma derken ciddi derecede kuruluk sıkıntım oluşmaya başladı neden çünkü olaya sadece çocuk yapma görevi gibi bakar olduk haliyle bir kısır döngüye girecek iyisi mi biraz duralım dedik. Tabi belki bu ay olur ve bunlara gerek kalmaz ama olmaz ise plan bu
Ben pıhtılaşma için yaptırdım zaten coraspirin şuan kullanıyorum, diğer rahim filmi vs için de doktor zaten ilk bi oldu diyor hemen gerek yok modunda bakınca da ben eylülde evliliğimiz boyu ilk kez korunmayı bıraktım hamile kaldım yani bir kez oradan denedim kürtaj sonrası da bu 5. Korunmasız denemem yani toplamda daha altı kez denemiştim hadi yanlış hatırladığım da olsun 7 diyelim böyle hesaplayınca dedim bırak 3 4 aydan ölmezsin hiç doktora gitmeyeceğim olmaz ise o zaman bakarım çünkü şimdi gel rahim filmi yok histeroskopi yapalım dese bile halim kalmamış onu anladımO kadar iyi anlıyor ve hak veriyorum ki.. Şu anda benim geldiğim kafa buyaşı maşı da düşünmüyorum artık. Allah nasip ederse her türlü olur diyorum. O ilaçlar, yumurta takibi, kaç tane büyüdü, çatladı mı? Günle, saatle ilişkiye girmek çok gerdi beni aylarca. Şimdi hiç yumurtlama hesaplamadan canımız ne zaman isterse birlikte oluyoruz. Böyle kafamız daha rahat. Bayramdan sonra sadece bu pıhtılaşma testlerini götürücem kullanırsam bi tek onun için ilaç kullanırım. Hep diyorlar yaa kafaya takmadığında oluyor diye, bakalım olacak mı görücez sen bütün tetkiklerini yaptır kafan rahat olsun, sağlık problemin olmadığından emin ol sonra da biraz oluruna bırak dediğin gibi. 2-3 ay ara vermek iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?