Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da doktorum bırak yumurta takibi vs dedi korunmasız bir iki ay akışına bırak dedi bende bıraktım evde o uvulsyon testi var yapmadım.sanorim bu bebek işine yogunlasinca fark etmeden stres düzeyimizi arttırıyoruz. Eşim de yazık diyo ki bu nasıl birşey ne kadar sacma yumurtaya göre vs diye cümleye başlayınca o da geriliyor. En iyisi akışına bırakmak sanırım ben Ağustos ve Eylül içinde akışına bırakacağım bakalım. İnşallah başarir isem. Yoksa bütün işi gücü bıraktım valla yemek bile yapmıyorum dogru düzgün derdim işim gücüm bu oldu dusukten beri

Canım bende salmış durumdayim. Gitmiyirum doktora. Iyice yorulduk bunaldık. Rabbim sonumuzu güzel eylesin

Canım bende salmış durumdayim. Gitmiyirum doktora. Iyice yorulduk bunaldık. Rabbim sonumuzu güzel eylesin
Bende bu ay işte çatlatma iğnesi vs olsun nasip olmaz ise Kasıma kadar kendim deneyeceğim bakalım nasip artık cidden beynen sakin olmaya ihtiyacımız var galiba doktorum da aynı fikirde. Sürekli takip yaptıkça enerjin bile her gelişinde düştü çok belli diye. Tabi inşallah bu ay bunların hiç birine gerek kalmaz

Aynı durumu 3 yıldır yasıyorum evlilik şuuan saki cocuk ıcın devam edıyor gıbı hissediyorum.. Bak tüp bebek sürecine girdik 3 4 aydır bisey de olmuyor.. Bi çocuk olsa hersey düzelecek sanki.. Olmazsa yine aynı terane.. İsteksizce..

İnsallah bu ay güzel bi sonuc alırsın, bunları düsünmek zorunda kalmazsın

İşte bende bu his ile uzun yıllar uğraşmaktan korktum bakınca aslında Eylül den beri çocuk istiyoruz haliyle kendimize yıllar geçmiş muamelesi yapmak istemedim eşim 32 bende 28 yaşındayım nasip olacaksa yaş olarak aman Allahım son anlar denecek bir durum da yok, amaan daha çok genciz de diyemem ama yine de bir an dur dedim artık ya. Belki nasipse bu ay yada biraz ara verdiğim kafama göre doktor takibi olmadan denediğim ay olur olmaz ise direk bana histeroskopi ile baksın eşime de gerekirse baştan sprem ile ilgili yapılacak testleri yapsın ama o araya kadar az biz kendimize gelelim

İnşallah senin de Eylül de pozitif olur da onca zamanki uğraşın son bulur

Haklısın uzun tedavi ve takip süreci bıkkınlık veriyor gerçekten ve evliliği de etkilemeye başlıyor. Ben de aman Kuruyemiş, keçiboynuzu vs her gün darlıyordum eşimi. Şimdi alkol aldığı zamanlarda bile karışmıyorum. Hiç bebek istemiyormuşuz gibi rahat davranıyoruz şu anda. Arada kafa tatili gerçekten iyi geliyor. Olacağı varsa olacak tatlım yaa önlemini aldıktan sonra her şey yoluna girecek. Umarım bu ay gelir o bebiş ve hiçbişeye gerek kalmaz ne zamandı bat?

Kuzum sen kendılıgınden hamıle kalırsın, gebe oldugunu ogrenır ögrenmez de kan sulandırıcılara baslarsın, en azından düşüğün sebebi belli. Ben 28 yasında fink atıyordum, cocuk fikri beynimin bi kösesinde bile yoktu, gezin tozun, hayatın keyfini cıkarın, ne güzel bi yerde de yasıyorsunuz. Cocuk da gelirse basınızın tacı olur

8 ağustos bat bakalım şuan 2 yumurta var geçen ay da böyleydi ama nasip artık cidden eşim de sıkıldı bende sıkıldım deneriz onca ay belki yine olmaz ama bir tedavi işlem olacaksa en azından biraz dinlenmiş oluruz bari yoksa böyle olacağı varsa da olmayacak

Ben de nasip olacaksa bir gün olacağına inanıyorum o yüzden artık kendime en fazla 5 ay izin vereceğim yine önemli günleri kaçırmam dikkat eder değerlendiririz ama koş yumurta takibi yap, rahim ölçtür ilaç al yok şunu ye bunu ye yapmayacağım, ovulasyon günlerini de öyle önemli bir olay gibi beklemeyeceğim kararım bu bakalım ne olacak
Bu kafaya da beni yaşadığım ciddi kuruluk getirdi resmen en son sıfır ıslaklık ömrümde böyle olmamıştı doktora bunu da sordum durex su bazlı bir kayganlaştırıcı alabilirsin dedi hiç öyle sperm öldürür felan demedi

Hayırlısı neyse o olsun kuzum, en doğru zamanda gelecek o minnoş

Ay inşallah gerek kalmaz.guzel haberler verelim

Kuzum inş bunların hiç birine gerek kalmadan mucizen gelir.. rahim filmi çektirdin mi daha önce, onu çektir öyle 3 4 ay kendiliğinden dene.. ya da 3 4 ay oluruna bırak sonrasında rahim filmini es geçme, o histereskopiden çok farklı.. tüpler de tıkanıklık varsa acıyor. Histereskopide rahimde problem varsa duzeltilir o esnada

Hiç çektirmedim daha önce zaten öncede dediğim gibi eylülde ilk kez korunmayı bıraktık hemen oldu kasımda kürtaj 3 ay mola mart nisan 2 ay denedik 3.ay tam femara bitti o ay da deneyeceğiz derken kontrolde rahim kalınlaşmıyor diye ilaç kullanmış olsam bile iptal edip diğer ay estrofem kullanınca 2 ay mola vermiş olduk geçen ay denedik olmadı şimdi de bu ay deniyoruz işte yani hamile kaldığım ay da dahil 5. Denememmiş böyle sayınca ben hep 6 veya 7 sanıyorumdoktor da başından beri bilince hayır biraz daha kasma rahim filmi vs erken dedi haklı aslında kürtaj olup yıpranmasak sakin kafa geriden bakınca şımarıklık yapmanın alemi yok bu daha kaçıncı deneme. İnşallah bu ay olur gerek kalmaz ama rahim filmi histeroskopi gibi şeyler için en az 5 ay kendime fırsat vereceğim artık

Doktor onerdıyse ve cocuk ıstegı oldugunu biliyorsa zarar verecek bişey önermez diye düşünüyorum, zaten bi kac kere kullanıp bırakırsın, düzene girer.

kızlar kürtajın ardından ilk yumurtlama kaç gün sonra oluyor? Ovülasyon ile bakan ya da doktor kontrolünde gören oldu mu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…