Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar kürtajın ardından ilk yumurtlama kaç gün sonra oluyor? Ovülasyon ile bakan ya da doktor kontrolünde gören oldu mu aranızda
Ben adet gününe de sayarsak 5.gun gittim yumurta catlamis dedi. Biri de çatlamak üzere dedi. Sonra 12.gun yine gittim doktora ozamn da diğer yumurta catlamisti. Yanı normalde 14.gun oluyordu ama çok erken oldu. Adet oldun mu.

Ben adet gününe de sayarsak 5.gun gittim yumurta catlamis dedi. Biri de çatlamak üzere dedi. Sonra 12.gun yine gittim doktora ozamn da diğer yumurta catlamisti. Yanı normalde 14.gun oluyordu ama çok erken oldu. Adet oldun mu.
yok canım olmadım adet. ben adet öncesi yumurtlama oluyormuşya onu sordum aslında kürtajdan sonra adetten önce.

Ya biraz detay olcak ama biz geri çekilme ile korunduk kürtaj sorası 14. Günde. Benim bu betanın son 15 gündür düşmeyip az yükselmesi korkuttu beni. Bir arkadaş hamilelik ihtimalin olmasın dedi. Ben hemen hamile kalan biri değilim 3 ayda olmuştu. Şimdi de bi de korunarak olması mümkün değil bence. Ama korktum bi adet olmadan olur mu diye. Bir taraftan da parça mı kaldı diyorum.

Doktor onerdıyse ve cocuk ıstegı oldugunu biliyorsa zarar verecek bişey önermez diye düşünüyorum, zaten bi kac kere kullanıp bırakırsın, düzene girer.
Bu kararları verince bile aklım rahatladı bilmiyorum bana iyi gelecek gibi bu doktordan bir müddet uzak olmak

Dur kız uzak kalmazsın belkı de ayda bir gidersin bebiş kontrolune
Yalan yok ona da umudum var bu kez rahim kalınlığına bile üzülmedim çünkü benim için PembeAnkaKusu güzel örnek oldu onun da çok kalınlaşmadı ama tuttu bir de belli ilk kez kullanılacak olan çatlatma iğnesi uğurlu gelir bakalım pazartesi 17 ve 16 mm olan yumurtalar ne alemde olacak bu kez baya yakın ikisi de mm olarak

Çok heyecanlı değil mi ama yaaa
Valla kanmaların baya korkuttu ama olsun minikler yarın oradan biz burdayıııız deyince biraz içimiz rahatlayacak
İnşallah derler kuzum çok sağ ol çok heyecanlı ve stresli
İnşallahhh büyümüş de olurlar zaten ikisi de çatlıyormuş bir de süper olur hayırlısı olsun

Ben de ilk kez çatlatma iğnesi vurduğumda hamile kalmıştım en son. Sadece 1 yumurta vardı bi de. Doktorumun da pek umudu yoktu. İnşallah sana da dediğin gibi uğurlu gelir

İnşallah derler kuzum çok sağ ol çok heyecanlı ve stresli

İnşallahhh büyümüş de olurlar zaten ikisi de çatlıyormuş bir de süper olur hayırlısı olsun
Valla kanamam var dediğinden beri aklım sende yarın güzel haber verdin mi tamamdır daha ne isteriz ki bakalım artık her ay yeni bir umut benim için

Ben de ilk kez çatlatma iğnesi vurduğumda hamile kalmıştım en son. Sadece 1 yumurta vardı bi de. Doktorumun da pek umudu yoktu. İnşallah sana da dediğin gibi uğurlu gelir
Ay inşallah bakalım bu kez ters rahimim diye acaba onun pozisyonu farklı oluyor muş öyle mi denesek vs de demeyeceğim, ilk hamile kaldığımda ters rahim vs olduğumu bile bilmiyordum. Bakalım bu ay net bu işi saldım artık nasip

Çatlatma da olursan bu iş tamamdır

Ya inan ki alakası yok zaten. O iğneden sonra alarm kurup uyandık sabah 5te sonra bi tuvaletim geldi büyük afedersin, duramadım nasıl koştuğumu bilemedim. Normalde yarım saat ayakları diker yatardım falan. O kritik gün 1 sn bile duramadım hatta eşimle tartıştık, bütün emekler boşa gitti dedi falan. Ama tuttu işte, oldu yani. Ben doğum ve ölüm konusunda kaderciyim biraz. Olacaksa eğer her türlü olacak eminim. O yüzden (önlemi alınmış) kararını sonuna kadar destekliyorum

Yaa cidden bu tür sıkışıp lavaboya koşup sonra eşi arkadan feryad figan eden eşler herkeste oluyor demekki yaa inşallah hepimiz için en en en hayırlı olan olur Rabbim hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…