- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
Bence sizin beta yukselmesi aşırı değil labaratuvar dan kaynakli. Öyle ilk ay adet kalanlar çok tâbi. Parça kalsa anlarsınız ben sancidan öldümyok canım olmadım adet. ben adet öncesi yumurtlama oluyormuşya onu sordum aslında kürtajdan sonra adetten önce.
Ya biraz detay olcak ama biz geri çekilme ile korunduk kürtaj sorası 14. Günde. Benim bu betanın son 15 gündür düşmeyip az yükselmesi korkuttu beni. Bir arkadaş hamilelik ihtimalin olmasın dedi. Ben hemen hamile kalan biri değilim 3 ayda olmuştu. Şimdi de bi de korunarak olması mümkün değil bence. Ama korktum bi adet olmadan olur mu diye. Bir taraftan da parça mı kaldı diyorum.
Tıbbi genetik bölümüne. Şehir hastanesi ve araştırma hastanesi var o bölüm. Tek düşüğe bakmıyorlar iki düşük dedim benMerhaba hangi bölüme gitmek gerekıyor test için
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah gerek kalmaz bu düşüncelere işe yaramış olur iğneYalan yok ona da umudum var bu kez rahim kalınlığına bile üzülmedim çünkü benim içinPembeAnkaKusu güzel örnek oldu onun da çok kalınlaşmadı ama tuttu bir de belli ilk kez kullanılacak olan çatlatma iğnesi uğurlu gelir bakalım pazartesi 17 ve 16 mm olan yumurtalar ne alemde olacak bu kez baya yakın ikisi de mm olarak
İnsallah olmazsınMerhaba kızlar yoğunluktan çok giremiyorum. İnşaAllah iyisinizdirBi bakıp çıkarım dedim, malum kurban bayramı yoğunluğu var pazartesi pembeanka doktora gidiyormuş ne güzel, İnşaAllah bebişler sana güzel güzel tutunmuştur annesi bizden öpücük yolla onlara, Ha-ri salanlara hoş geldin , benim adete 5 gün falan var bayramda ya da tam BİTİMİ olacağım olursam, öpüyorum sizi
Valla hoş buldumMerhaba kızlar yoğunluktan çok giremiyorum. İnşaAllah iyisinizdirBi bakıp çıkarım dedim, malum kurban bayramı yoğunluğu var pazartesi pembeanka doktora gidiyormuş ne güzel, İnşaAllah bebişler sana güzel güzel tutunmuştur annesi bizden öpücük yolla onlara, Ha-ri salanlara hoş geldin , benim adete 5 gün falan var bayramda ya da tam BİTİMİ olacağım olursam, öpüyorum sizi
Kuzum dün de kanama oldu çok umutsuz gittim ama çok şükür ikisi de gelişmiş görünüyor geçen seferki gibi değiller aralarında hala 1 gün var 7 haftalıklar. Kalp atışlarını gördük ama dinletmedi 9.haftadan önce bebekleri ısıtıyor zararlı ben dinletmiyorum kendi bebeğim olsa da dinlemem dedi daha önce de böyle demişti ama sordum özellikle yavaş mı atıyor yine diye hayır güzel dedi iki hafta sonra birdaha gidicez. Kanamalar için sıkıntılı durum yok ama artıp kırmızılaşırsa progestanı arttırırız dedi… Şimdilik durumlar böyle inşallah sağlıklı olurlarPembeAnkaKusu saat kaçta gideceğini hiç sormamışız bize de haber ver olur mu aklım sende ne zamandır inşallah iki kuzucuk da sağlıklıdır güzel haberler ile dönersin
Ayy çok şükürKuzum dün de kanama oldu çok umutsuz gittim ama çok şükür ikisi de gelişmiş görünüyor geçen seferki gibi değiller aralarında hala 1 gün var 7 haftalıklar. Kalp atışlarını gördük ama dinletmedi 9.haftadan önce bebekleri ısıtıyor zararlı ben dinletmiyorum kendi bebeğim olsa da dinlemem dedi daha önce de böyle demişti ama sordum özellikle yavaş mı atıyor yine diye hayır güzel dedi iki hafta sonra birdaha gidicez. Kanamalar için sıkıntılı durum yok ama artıp kırmızılaşırsa progestanı arttırırız dedi… Şimdilik durumlar böyle inşallah sağlıklı olurlar
Çok şükür tatlım gözün aydınKuzum dün de kanama oldu çok umutsuz gittim ama çok şükür ikisi de gelişmiş görünüyor geçen seferki gibi değiller aralarında hala 1 gün var 7 haftalıklar. Kalp atışlarını gördük ama dinletmedi 9.haftadan önce bebekleri ısıtıyor zararlı ben dinletmiyorum kendi bebeğim olsa da dinlemem dedi daha önce de böyle demişti ama sordum özellikle yavaş mı atıyor yine diye hayır güzel dedi iki hafta sonra birdaha gidicez. Kanamalar için sıkıntılı durum yok ama artıp kırmızılaşırsa progestanı arttırırız dedi… Şimdilik durumlar böyle inşallah sağlıklı olurlar
İnşallah kuzum çok sağ olAyy çok şükürinşallah böyle sağlıklı devam ederler bu seferki sınavın da bu kanamalar olacak demek ama olsun içini ferah tut tamam mı bak yavaş vs değil gayet iyiymiş kalp atışları da, inşallah kanamalar da artmaz da sen de rahat edersin yaa
Çok teşekkür ederim canım benimÇok şükür tatlım gözün aydınonların minnoş kalplerini severim
Valla ayarlayıp evde dinlenmen için elinden geleni yap ne emekler ile kavuştun sonuçta tamam olacak olan sen yatıyor olsan yine olur ama tedbir al yinedeİnşallah kuzum çok sağ olgerekirse rapor da vericekmiş öyle dedi belge de aldım işyerine bildirmek için bakalım onların tepkisi nasıl olucak senin de bugün değil miydi kontrol? Neler oldu?
Çok teşekkür ederim canım beniminşallah isteyen herkes başta buradaki arkadaşlarım olmak üzere bebişlerine sağlıkla kavuşsun
Çok şükür canim, dilerim sağlıkla ilerler ❣Kuzum dün de kanama oldu çok umutsuz gittim ama çok şükür ikisi de gelişmiş görünüyor geçen seferki gibi değiller aralarında hala 1 gün var 7 haftalıklar. Kalp atışlarını gördük ama dinletmedi 9.haftadan önce bebekleri ısıtıyor zararlı ben dinletmiyorum kendi bebeğim olsa da dinlemem dedi daha önce de böyle demişti ama sordum özellikle yavaş mı atıyor yine diye hayır güzel dedi iki hafta sonra birdaha gidicez. Kanamalar için sıkıntılı durum yok ama artıp kırmızılaşırsa progestanı arttırırız dedi… Şimdilik durumlar böyle inşallah sağlıklı olurlar
Çok şükür canım, mınnak kalplerini yesin teyzeleriKuzum dün de kanama oldu çok umutsuz gittim ama çok şükür ikisi de gelişmiş görünüyor geçen seferki gibi değiller aralarında hala 1 gün var 7 haftalıklar. Kalp atışlarını gördük ama dinletmedi 9.haftadan önce bebekleri ısıtıyor zararlı ben dinletmiyorum kendi bebeğim olsa da dinlemem dedi daha önce de böyle demişti ama sordum özellikle yavaş mı atıyor yine diye hayır güzel dedi iki hafta sonra birdaha gidicez. Kanamalar için sıkıntılı durum yok ama artıp kırmızılaşırsa progestanı arttırırız dedi… Şimdilik durumlar böyle inşallah sağlıklı olurlar
Öyle sürekli yat gibi birşey demedi aslında ama ben tansiyonum düşüyor demiştim sıcakta çok durma demişti o zaman. Zorlucak şeyler yapmasam yeter sanırım rapor veririm dedi çünküValla ayarlayıp evde dinlenmen için elinden geleni yap ne emekler ile kavuştun sonuçta tamam olacak olan sen yatıyor olsan yine olur ama tedbir al yinedebu arada doktor hareket konusunda ne diyor misal hep uzan mı yoksa günlük ev içinde normal olabilirsin diyor mu bunu şeyden soruyorum kanama korkusuna hep uzansan bu kez de kan akışı rahat olmaz ya o aklıma geldi
Benim 15:00 da bakalım daha gitmedim
İnşallah kuzum çok sağ olÇok şükür canim, dilerim sağlıkla ilerler ❣
Çok teşekkür ederiz teyzsesiÇok şükür canım, mınnak kalplerini yesin teyzeleri
Çok mutlu oldum canim senin adınaKuzum dün de kanama oldu çok umutsuz gittim ama çok şükür ikisi de gelişmiş görünüyor geçen seferki gibi değiller aralarında hala 1 gün var 7 haftalıklar. Kalp atışlarını gördük ama dinletmedi 9.haftadan önce bebekleri ısıtıyor zararlı ben dinletmiyorum kendi bebeğim olsa da dinlemem dedi daha önce de böyle demişti ama sordum özellikle yavaş mı atıyor yine diye hayır güzel dedi iki hafta sonra birdaha gidicez. Kanamalar için sıkıntılı durum yok ama artıp kırmızılaşırsa progestanı arttırırız dedi… Şimdilik durumlar böyle inşallah sağlıklı olurlar
Tamam o zaman sen ne ağır iş yap ne sürekli ayakta dur nede çok hareketsiz kal evin içinde ara ara oraya buraya yürü fazla olmayacak şekilde bunu neden diyorum iğne vs verilmese de heterozigot genin var ya hoş o olmasa bile kan akışı iyi olsun pıhtı olmasın diye hafif hareket iyi derler hep arasını bul işteÖyle sürekli yat gibi birşey demedi aslında ama ben tansiyonum düşüyor demiştim sıcakta çok durma demişti o zaman. Zorlucak şeyler yapmasam yeter sanırım rapor veririm dedi çünküHadi bakalım kuzum sen de haber ver bana
İnşallah kuzum çok sağ ol
Çok teşekkür ederiz teyzsesi
Amiiin kuzum inşallah çok sağ olÇok mutlu oldum canim senin adınaRabb'im bağışlasın bebislerin hayırlısı ile iş yerinden raporunu da al dinlen kendinede dikkat et bol suyunu iç iki canlısın çok ihtiyaçin var suya inşallah kazasız belasız bitirirsin bu 9 ayı
Haklısın canım arada kalkıyorum yine fenalık geliyor zaten hiç alışkın olmayıncaTamam o zaman sen ne ağır iş yap ne sürekli ayakta dur nede çok hareketsiz kal evin içinde ara ara oraya buraya yürü fazla olmayacak şekilde bunu neden diyorum iğne vs verilmese de heterozigot genin var ya hoş o olmasa bile kan akışı iyi olsun pıhtı olmasın diye hafif hareket iyi derler hep arasını bul iştekendine de kuzulara da iyi bakman lazım bakalım 2 hafta sonra nasıl olacak minnaklar
Tamam çıkınca haber ederim kesinlikle
Birde sol taraf a yat ki kan pompalansin plasentalar iyi beslenip iyi baksın bebislerineAmiiin kuzum inşallah çok sağ ol
Haklısın canım arada kalkıyorum yine fenalık geliyor zaten hiç alışkın olmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?