Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence sizin beta yukselmesi aşırı değil labaratuvar dan kaynakli. Öyle ilk ay adet kalanlar çok tâbi. Parça kalsa anlarsınız ben sancidan öldüm

Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah gerek kalmaz bu düşüncelere işe yaramış olur iğne yaşın genç daha stres yapmana hiç gerek yok vakti saati vardır rabbim aratmasın hayırlısını nasip etsin

Merhaba kızlar yoğunluktan çok giremiyorum. İnşaAllah iyisinizdir Bi bakıp çıkarım dedim, malum kurban bayramı yoğunluğu var pazartesi pembeanka doktora gidiyormuş ne güzel, İnşaAllah bebişler sana güzel güzel tutunmuştur annesi bizden öpücük yolla onlara, Ha-ri salanlara hoş geldin , benim adete 5 gün falan var bayramda ya da tam BİTİMİ olacağım olursam, öpüyorum sizi

İnsallah olmazsın çok güzel tarihte dogmus olur

Valla hoş buldum bu kararı almam bile rahatlamama yetti cidden ay inşallah olmazsın hayırlısı ile de güzel haberler verirsin

PembeAnkaKusu saat kaçta gideceğini hiç sormamışız bize de haber ver olur mu aklım sende ne zamandır inşallah iki kuzucuk da sağlıklıdır güzel haberler ile dönersin

PembeAnkaKusu saat kaçta gideceğini hiç sormamışız bize de haber ver olur mu aklım sende ne zamandır inşallah iki kuzucuk da sağlıklıdır güzel haberler ile dönersin
Kuzum dün de kanama oldu çok umutsuz gittim ama çok şükür ikisi de gelişmiş görünüyor geçen seferki gibi değiller aralarında hala 1 gün var 7 haftalıklar. Kalp atışlarını gördük ama dinletmedi 9.haftadan önce bebekleri ısıtıyor zararlı ben dinletmiyorum kendi bebeğim olsa da dinlemem dedi daha önce de böyle demişti ama sordum özellikle yavaş mı atıyor yine diye hayır güzel dedi iki hafta sonra birdaha gidicez. Kanamalar için sıkıntılı durum yok ama artıp kırmızılaşırsa progestanı arttırırız dedi… Şimdilik durumlar böyle inşallah sağlıklı olurlar

Ayy çok şükür inşallah böyle sağlıklı devam ederler bu seferki sınavın da bu kanamalar olacak demek ama olsun içini ferah tut tamam mı bak yavaş vs değil gayet iyiymiş kalp atışları da, inşallah kanamalar da artmaz da sen de rahat edersin yaa

Çok şükür tatlım gözün aydın onların minnoş kalplerini severim

İnşallah kuzum çok sağ ol gerekirse rapor da vericekmiş öyle dedi belge de aldım işyerine bildirmek için bakalım onların tepkisi nasıl olucak senin de bugün değil miydi kontrol? Neler oldu?
Çok şükür tatlım gözün aydın onların minnoş kalplerini severim
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah isteyen herkes başta buradaki arkadaşlarım olmak üzere bebişlerine sağlıkla kavuşsun

Valla ayarlayıp evde dinlenmen için elinden geleni yap ne emekler ile kavuştun sonuçta tamam olacak olan sen yatıyor olsan yine olur ama tedbir al yinede bu arada doktor hareket konusunda ne diyor misal hep uzan mı yoksa günlük ev içinde normal olabilirsin diyor mu bunu şeyden soruyorum kanama korkusuna hep uzansan bu kez de kan akışı rahat olmaz ya o aklıma geldi

Benim 15:00 da bakalım daha gitmedim

Çok şükür canim, dilerim sağlıkla ilerler ❣

Çok şükür canım, mınnak kalplerini yesin teyzeleri

Öyle sürekli yat gibi birşey demedi aslında ama ben tansiyonum düşüyor demiştim sıcakta çok durma demişti o zaman. Zorlucak şeyler yapmasam yeter sanırım rapor veririm dedi çünkü Hadi bakalım kuzum sen de haber ver bana
Çok şükür canim, dilerim sağlıkla ilerler ❣
İnşallah kuzum çok sağ ol
Çok şükür canım, mınnak kalplerini yesin teyzeleri
Çok teşekkür ederiz teyzsesi

Çok mutlu oldum canim senin adına Rabb'im bağışlasın bebislerin hayırlısı ile iş yerinden raporunu da al dinlen kendinede dikkat et bol suyunu iç iki canlısın çok ihtiyaçin var suya inşallah kazasız belasız bitirirsin bu 9 ayı

Tamam o zaman sen ne ağır iş yap ne sürekli ayakta dur nede çok hareketsiz kal evin içinde ara ara oraya buraya yürü fazla olmayacak şekilde bunu neden diyorum iğne vs verilmese de heterozigot genin var ya hoş o olmasa bile kan akışı iyi olsun pıhtı olmasın diye hafif hareket iyi derler hep arasını bul işte kendine de kuzulara da iyi bakman lazım bakalım 2 hafta sonra nasıl olacak minnaklar

Tamam çıkınca haber ederim kesinlikle

Amiiin kuzum inşallah çok sağ ol
Haklısın canım arada kalkıyorum yine fenalık geliyor zaten hiç alışkın olmayınca

PembeAnkaKusu şimdi geldim eve sağ tarafta 18mm ve 20 mm 2 yumurta var bugün akşam 8 de ovitrelle vurcam ama nasıl yapcam hiç bilmiyorum ilk kez olunca aldı beni bir stres ama ne olur ne olmaz 20 mm olana belli olmaz diye bugün de ilişki olsun dedi yine de en önemli çarşamba gün dedi bu arada rahim de 7.5 ile 7.9 arası çıktı artık nasip.4 ü test yap dedi birde.

Artık bir müddet gelmeyeceğim dedim eğer bu kez de olmaz ise dedim onun için de 12.günden 19. Güne kadar sık ilişki olur ilaç kullanmazsın yine olmaz 4 veya 5 ay sonra bakarız yolumuza dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…