Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi gelişmiş yumurtalar evet zaten 36 saat sonra ilişki olacağı için bugünü de es geçmeyin. Önceden gelen sperm de önemli. Ben de çok korkmuştum ilk kez yapınca iğneyi ama aslında çok kolay, tedirgin olma hiç. Hadi bakalım hayırlısı, ben olacağına inanıyorum

Bir kez görsem sonra takmam ama hiç bilmeyince insan geriliyor o yüzden riske atmayıp evimin dibi devlet hastahanesi acile gidip birine yaptırmayı planlıyorum onu görünce zaten artık kan sulandırıcı vs kendim yaparım ama bir kez biri yaparken görsem iyi olacak valla ben ne olumlu ne olumsuz birşey hissedemiyorum artık nasip ne ise o olsun

Evet insan bilmediğinden korkuyor zaten. Hayırlısı tatlım, en sağlıklısından inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla inşallah çok mutlu oldum bu topic de artık hep hamile bebiş haberleri verelim alalım inşallah. Pıhtılaşma varmiydi sizde oyuzden mi kanama var.

Hadi bakalım güzel haberlere.. çok anlamam cm ama bu 7.5 rahim kalınlığı mi. Benim yumurta catlamisti doktora gittiğimde rahim de kalınlaşmış dedi o dediği bu 7.5cm mi. 4u test yapmak ne demek. Sizde de pihtilasma var mı

Wuuuhhuu harika büyümüşler, bi ikizler haberi daha yaklasıyor
Herşey güzel gönlüne göre olsun canım

Süper maşşallah kuzum çok sevindiiim ay aynı benim gibi ikisi de sağ tarafta senin duvar kalınlığı da iyi inşallah bebişlerin gelsin kuzum aslında çok kolay yaparsın balım ama riske atma madem yakın yaptırıver buzdolabında tutuyorsun dimi? Bizim de tam iğneyi yaptıktan sonra ilişki olmuştu o sabah ovulasyon testi koyu çıkmıştı çünkü kaçırmak istemedik sonra da 36 saat sonra demişti esas doktor o zaman oldu ondan sonra günaşırı devam etmiştik yani ilki biraz kafamıza göre oldu ama iyi ki olmuş diyorum şimdi

Hayırlı olsun sağlıkla inşallah çok mutlu oldum bu topic de artık hep hamile bebiş haberleri verelim alalım inşallah. Pıhtılaşma varmiydi sizde oyuzden mi kanama var.
Teşekkür ederim amiiiin inşallah Benim iki gende heterozigot var ama gerek görmüyorlar genetikçi de kadın doğumcu da ısrarlarımla en düşük doz ecopirin verecekti ama tam tersi kanama olduğu için kanı sulandırır kanamayı arttırır diye onu 3 aydan sonra verelim zaten gerek yok dedi. Bu konuda her doktor farklı ben de anlamış değilim Kanama ikizlerde daha sık oluyor galiba bi grup var burda ikiz anneleri diye neredeyse herkesin kanaması olmuş hem de onlar kan sulandırıcı iğne falan kullanıyor tüp bebek bir çoğu test yapmadan prosedür gereği vermişler daha çok kanamaları olmuş canım bu şekilde yani…

Valla hoş buldum bu kararı almam bile rahatlamama yetti cidden ay inşallah olmazsın hayırlısı ile de güzel haberler verirsin
Amin kuzum hepimiz güzel haberler verelim inşallah ya rahatlatma mı canım ya, boşverince kafa rahatlıyor

Evet evet rahim kalınlığı benim bundan önce rahim çok inceydi 1 ay ilaç kullandım da ondan çok dikkat eder oldum acaba kalınlaşabildi mi diye, 4ü derken ağustos 4 de test yapsan pozitifse öğrenirsin dedi evet var pıhtılaşmam şuan coraspirin kullanıyorum

Süper kuzum maşallah kız stres olma o minnak bir iğne, ama biraz ağrı yapabiliyor böyle kasıklarda

Valla riske atmak istemedim gidip önce biri yapsın göreyim dedim bana işte şimdi 8 de vur bugün ilişki olsun dedi sonra çarşamba sabah dedi yine çarşamba akşam da olsun o gün önemli dedi ayarlarken de soruyor sabah olması sıkıntı olur mu diye boşuna mı gitmedim memlekete bayramda dedim sorun değil

İnsallah olmazsın çok güzel tarihte dogmus olur
Parmağımla dokuz ay saydım sen öyle deyince Nisan oluyor hayırlısı kuzum amin senin minnoşlarda haziran da oluyor inşallah, siz 11 aylıksınız dersin biz grupça ak onları bekliyoruz inşallah

Ahaha her şey düşünüldü tabiki hadi hayırlısı olsun

Bende de heterozigot çıktı ama doktor iki heterozigot homozigot demek o da baskın demektir dedi bunu diyen perinatolog doç idi. Ecopronrin verdi bende korkuyorum düşük yapıyormuş ilk haftalarda şehir hastanesi doktor da kalp atışı duyulunca ilaç dedi. bherkes farklı diyor bende anlamadım.

Hii şimdi anladım cahilligimi mazur görün ben hiç baktirmadim onlara

Hangi genin olduğu da önemli tabi benim mthfr a1298 bir de pai var. Bunların heterozigotu önemsenmiyor diğer genler olsa olabilirdi bazıları daha çok etkiliyormuş. İki heterozigot homozigot yapar demesi çok tuhaf olmuş farklı genler sonuçta daha basit anlatmak için öyle demiş olabilir genetikçinin kendi uzmanlığı olduğu halde o bile öyle bir şey demedi. Herkes kendi doktoruna güvenecek yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…