Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hii şimdi anladım cahilligimi mazur görün ben hiç baktirmadim onlara
Ay olur mu öyle şey bu işe başlayıncaya kadar bende burada her şeyi sora sora idrak ettim bat ne demek onu bile ilk anlamamıştımrahim kalınlığına bilinçli baktırmadım bende doktorum iki ay boyunca 5.5 civarı görünce en az 7 olması lazım diye kendi dedi de üzerine düşüldü yoksa haberim bile olmazdı

Amin amin valla yeterki sağlıklı nasip olsun da ikiz tek hiç fark etmez inşallah rahim kalınlığı da yeterlidir de
Yeterlidir, onu Hıc dusunme, çok kalın olunca da transfer bıle erteleniyormus oyle duşün..
Parmağımla dokuz ay saydım sen öyle deyince Nisan oluyor hayırlısı kuzum amin senin minnoşlarda haziran da oluyor inşallah, siz 11 aylıksınız dersin biz grupça ak onları bekliyoruz inşallah
Aynen 11 aylık olacaklar, yasamlarının bir bölümünde dondurulmuş oluyorlar
Bu transfer tutarsa, diğer dondurulanları bi kac yıl sonra transfer ettırdıgımde bile hepsı ikiz ücüz olacaklar, embrıyonık kardesler tabı ınsallah bu sefer tutunur da

Yok yok bu kez de içim rahat cumaya kadar elden geleni yaparım cumartesi yola çıkarım artık memeleket için aklım dağılsın doktor pazara kadar değerlendirin dedi de son iki gün orada halledilir bir şekilde ohh mis gibi sonra hiiiç düşünme fırsatım olmayacak ailem ile olunca

Ayy sen böyle söyleyince cidden tutunursa sağlıkla senin minnaklar aslında hep bir dönemin bebesi olacak çok tuhaf değil mi ama ya

Kesınlıkle aile yanında zaman nasıl gecıyor anlamadım 5 gun gectı bıle. Sanki dün geldim gibi.. Bu arada bızım burda İnternet cok ıyı cekiyor, gecen yıldan cok daha ıyı, belkı sızın orda da cekmeye baslamıstır.
Test zamanı donmus olur musun, kac gun kalacaksınız memlekette

Adet olursam bu kez ilaç doktor kontrolü olmadan devam edeceğim için diğer ay adet sonrası 10. Güne kadar felan kalma niyetimiz var çünkü çok bunaldık, yani sonucu net orada öğreneceğim diğer ovulasyon zamanına kadar da kalırım olumsuz olursa olumlu olursa da kalp atımı duyuncaya kadar orada takipte olur doktorum ile haberleşirim.

Benim kesin çekmez kardeşim dedi çünkü bir değişiklik yok diye ama test zamanına yakın belirti var veya yok eşimle yürüyüş yapıp çeken yerlere gider sizi habersiz bırakmam

Kız benı sımdıden heyecan sardı ayın 4 ü çabucak gelsın ya, belkı daha degerlendırme bıle yapmadınız ben heyecanlandım muhakkak haberdar et.. Sımdı biz sensiz mı kalıcaz yaklasık 1 ay

Kız benı sımdıden heyecan sardı ayın 4 ü çabucak gelsın ya, belkı daha degerlendırme bıle yapmadınız ben heyecanlandım muhakkak haberdar et.. Sımdı biz sensiz mı kalıcaz yaklasık 1 ay
Bende bu kez sıfır heyecan size heyecan yaptığımın yarısı kendimde yok ama umutsuz da değilim yanlış anlaşılmasın

Ben dayanamam ki neti çeken kimi bulursam günlük olmasa da arada girerim kesin

İnşallah tutunurlar canım benim , ikiz olsun ya da 3 üz hiçbir Eylül ü böyle beklememiştim

Ağrı sıkıntı değil ben çatlama normal olduğu zaman da ciddi ağrı çekiyorum zaten alışkınım ama iğneyi kendim ilk yapamayacağım o belli
O ağrılara hasretiz kuzu hiç değilse olmadı mı acaba fikrimiz olmuyor bu acılar bize vız gelir Bee yeterki nazlı bebişler gelsin

Hadi hayırlısı olsun canım kaçırmayın günleri ,inşallah iğnenin faydasını gorursin , Rabb'im mucizeni, mucizelerini versin inşallah

Tatilde kendini de yorma bizi habersiz bırakma şebekeyi bul, Rabb'im yolunuzu açık etsin inşallah

Yok kaçırırmıyız hiç bir aksilik olmazsa doktorun dediğine uyup öyle gideceğiz bakalım gerisi nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…