Ay olur mu öyle şey bu işe başlayıncaya kadar bende burada her şeyi sora sora idrak ettim bat ne demek onu bile ilk anlamamıştımHii şimdi anladım cahilligimi mazur görünben hiç baktirmadim onlara
Yeterlidir, onu Hıc dusunme, çok kalın olunca da transfer bıle erteleniyormus oyle duşün..Amin amin valla yeterki sağlıklı nasip olsun da ikiz tek hiç fark etmezinşallah rahim kalınlığı da yeterlidir de
Aynen 11 aylık olacaklar, yasamlarının bir bölümünde dondurulmuş oluyorlarParmağımla dokuz ay saydım sen öyle deyince Nisan oluyorhayırlısı kuzum amin senin minnoşlarda haziran da oluyor inşallah, siz 11 aylıksınız dersin biz grupça ak onları bekliyoruz inşallah
Yok yok bu kez de içim rahat cumaya kadar elden geleni yaparım cumartesi yola çıkarım artık memeleket için aklım dağılsın doktor pazara kadar değerlendirin dedi de son iki gün orada halledilir bir şekildeYeterlidir, onu Hıc dusunme, çok kalın olunca da transfer bıle erteleniyormus oyle duşün..
Aynen 11 aylık olacaklar, yasamlarının bir bölümünde dondurulmuş oluyorlar
Bu transfer tutarsa, diğer dondurulanları bi kac yıl sonra transfer ettırdıgımde bile hepsı ikiz ücüz olacaklar, embrıyonık kardeslertabı ınsallah bu sefer tutunur da
Kesınlıkle aile yanında zaman nasıl gecıyor anlamadım 5 gun gectı bıle. Sanki dün geldim gibi.. Bu arada bızım burda İnternet cok ıyı cekiyor, gecen yıldan cok daha ıyı, belkı sızın orda da cekmeye baslamıstır.Yok yok bu kez de içim rahat cumaya kadar elden geleni yaparım cumartesi yola çıkarım artık memeleket için aklım dağılsın doktor pazara kadar değerlendirin dedi de son iki gün orada halledilir bir şekildeohh mis gibi sonra hiiiç düşünme fırsatım olmayacak ailem ile olunca
Ayy sen böyle söyleyince cidden tutunursa sağlıkla senin minnaklar aslında hep bir dönemin bebesi olacak çok tuhaf değil mi ama ya
Adet olursam bu kez ilaç doktor kontrolü olmadan devam edeceğim için diğer ay adet sonrası 10. Güne kadar felan kalma niyetimiz var çünkü çok bunaldık, yani sonucu net orada öğreneceğim diğer ovulasyon zamanına kadar da kalırım olumsuz olursa olumlu olursa da kalp atımı duyuncaya kadar orada takipte olur doktorum ile haberleşirim.Kesınlıkle aile yanında zaman nasıl gecıyor anlamadım 5 gun gectı bıle. Sanki dün geldim gibi.. Bu arada bızım burda İnternet cok ıyı cekiyor, gecen yıldan cok daha ıyı, belkı sızın orda da cekmeye baslamıstır.
Test zamanı donmus olur musun, kac gun kalacaksınız memlekette
Kız benı sımdıden heyecan sardı ayın 4 ü çabucak gelsın ya, belkı daha degerlendırme bıle yapmadınız ben heyecanlandımAdet olursam bu kez ilaç doktor kontrolü olmadan devam edeceğim için diğer ay adet sonrası 10. Güne kadar felan kalma niyetimiz var çünkü çok bunaldık, yani sonucu net orada öğreneceğim diğer ovulasyon zamanına kadar da kalırım olumsuz olursa olumlu olursa da kalp atımı duyuncaya kadar orada takipte olur doktorum ile haberleşirim.
Benim kesin çekmez kardeşim dedi çünkü bir değişiklik yok diye ama test zamanına yakın belirti var veya yok eşimle yürüyüş yapıp çeken yerlere gider sizi habersiz bırakmam
Bende bu kez sıfır heyecanKız benı sımdıden heyecan sardı ayın 4 ü çabucak gelsın ya, belkı daha degerlendırme bıle yapmadınız ben heyecanlandımmuhakkak haberdar et.. Sımdı biz sensiz mı kalıcaz yaklasık 1 ay
İnşallah tutunurlar canım benimYeterlidir, onu Hıc dusunme, çok kalın olunca da transfer bıle erteleniyormus oyle duşün..
Aynen 11 aylık olacaklar, yasamlarının bir bölümünde dondurulmuş oluyorlar
Bu transfer tutarsa, diğer dondurulanları bi kac yıl sonra transfer ettırdıgımde bile hepsı ikiz ücüz olacaklar, embrıyonık kardeslertabı ınsallah bu sefer tutunur da
Bizi habersiz bırakma kuzumBende bu kez sıfır heyecansize heyecan yaptığımın yarısı kendimde yok ama umutsuz da değilim yanlış anlaşılmasın
Ben dayanamam ki neti çeken kimi bulursam günlük olmasa da arada girerim kesin
O ağrılara hasretiz kuzu hiç değilse olmadı mı acaba fikrimiz olmuyorAğrı sıkıntı değil ben çatlama normal olduğu zaman da ciddi ağrı çekiyorum zaten alışkınım ama iğneyi kendim ilk yapamayacağım o belli
Yok yok bırakmamBizi habersiz bırakma kuzum
Aynen yeterki sağlıklı hayırlı bir şekilde gelsinlerO ağrılara hasretiz kuzu hiç değilse olmadı mı acaba fikrimiz olmuyorbu acılar bize vız gelir Bee yeterki nazlı bebişler gelsin
Hadi hayırlısı olsun canımPembeAnkaKusu şimdi geldim eve sağ tarafta 18mm ve 20 mm 2 yumurta var bugün akşam 8 de ovitrelle vurcam ama nasıl yapcam hiç bilmiyorum ilk kez olunca aldı beni bir stres ama ne olur ne olmaz 20 mm olana belli olmaz diye bugün de ilişki olsun dedi yine de en önemli çarşamba gün dedi bu arada rahim de 7.5 ile 7.9 arası çıktı artık nasip.4 ü test yap dedi birde.
Artık bir müddet gelmeyeceğim dedim eğer bu kez de olmaz ise dedim onun için de 12.günden 19. Güne kadar sık ilişki olur ilaç kullanmazsın yine olmaz 4 veya 5 ay sonra bakarız yolumuza dedi.
Yok kaçırırmıyız hiç bir aksilik olmazsa doktorun dediğine uyup öyle gideceğiz bakalım gerisi nasip artıkHadi hayırlısı olsun canımkaçırmayın günleri ,inşallah iğnenin faydasını gorursin , Rabb'im mucizeni, mucizelerini versin inşallah
Tatilde kendini de yorma bizi habersiz bırakmaşebekeyi bul, Rabb'im yolunuzu açık etsin inşallah
Hayırlı bayramlar canımHayırlı bayramlar canlar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?