Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar düşük sonrası ilk adet gelmeden akıntılarınızda artış olmuş muydu? Benim birkaç gündür su gibi ciddi akıntım var sürekli çamaşır değiştiriyorum bugün de süt beyazı akıntı geldi. Ama kaşıntı yanma yok enfeksiyon değil diye umuyorum.

Evet haklısın. Inşallah olmaz tabii temennimiz o ben birazdan yapmayı düşünüyorum testi. Bu kadar sabırsız olur mu insan yaa? Okudum da içinde günün her saati yapılabilir yazıyordu
Canım inşallah güzel bir sonuç çıkar da şenlenir buralar bat ne zamandı senin

Evet haklısın. Inşallah olmaz tabii temennimiz o ben birazdan yapmayı düşünüyorum testi. Bu kadar sabırsız olur mu insan yaa? Okudum da içinde günün her saati yapılabilir yazıyordu
Biraz daha sabredip sabah ta yapabilirsin canım ❤ ben hiç erken gebelik testi yapmadım bi kıstas var mı bilmiyorum. Ama 6 gün kala bile ögreneni gördüm. Hadi bismillah Allah gönlümüzdekini göstersin.

Canım belki yumurtlama döneminde olabilirsin. O zaman akıntı artıyor. Ben kürtaj olalı bayağı oldu hatirlamiyorum

Canım belki yumurtlama döneminde olabilirsin. O zaman akıntı artıyor. Ben kürtaj olalı bayağı oldu hatirlamiyorum
O da aklıma geldi canım ama yumurtlama döneminde bu kadar uzun sürmüyordu benim sürekli adet oldum diye tuvalete gidiyorum. Bu kadar akıntım hamile olduğumu öğrendiğimde olmuştu ama öyle bir ihtimal yok tabi şu an Kürtajın 31. Günündeyim adet de gelmedi

Canım inşallah güzel bir sonuç çıkar da şenlenir buralar bat ne zamandı senin
26sı bat canım. Bugünü artık saymazsak 3 gün var yani. Hadi inşallah görücez bakalım

Biraz daha sabredip sabah ta yapabilirsin canım ❤ ben hiç erken gebelik testi yapmadım bi kıstas var mı bilmiyorum. Ama 6 gün kala bile ögreneni gördüm. Hadi bismillah Allah gönlümüzdekini göstersin.
Bi de kaset test almıştım yedek. Negatif olursa 2 gün sonra onu denerim diye. Umut böyle bişey işte ben de ilk kez denicem erken gebelik testini. Uğurlu gelsin ne diyeyim

Hadi bekliyoruz güzel haberler inşallah
İnşallah kuzum inşallah güzel bir haber paylaşabilirim

Hayırlı haberlere inşallh canım

Valla bilemedim canım üşüttün falan acaba kendini

Valla bize bu kez gün aşırı yerine her gün dedi hatta çarşamba sabah akşam dedi resmen bundan önce hep gün aşırı oldu olmadı bu kez de böyle olsun dedik ya valla o kadar rahat kafa devam ediyorum ki anlatamam ve şaka gibi kurulul problemi anında bitti normalde bugün hiç kıpırdamaz yatardım onu da yapmadım üniden en yakın arkadaşım balayına buraya geldi onlar ile de gezdik sakin yerlerde hiç kasmadım gidecek olan gitmiştir dedim

Amin kuzum insallah bi aksilik cıkmaz

İnşallah bebeğim beni korku saldı, ya kötü bişey cıkarsa diye

Evet canım, bagısıklık testi ile birlikte
Yaa çok normal o kadar olsun ama bence yapabildiğin kadar kendini rahat bırak olacak olan her türlü oluyor kafasına gir Rabbim yeterki devası olmayan sıkıntı vermesin bir sıkıntı olup çözümü varsa ne ala o tutmamaların nedeni ortadan kalkar belki Rabbim en hayırlısını versin inşallah

Bu kez hiç gün atlamıyorum önce de gün aşırıydı hamile kalıp düşük olduğunda da hiç gün atlamamıştım yine bir kere öyle yapalım dedik doktor da öyle dedi bu kez zaten

Canım adet gününü bekle bakalım. Ben ilk gebeliğimı tam adet günümde çok silik öğrenmiştim

Akşam yaptın ama öyle düşün

Valla kızlar artık o kadar bağışıklık kazandım ki, hııı yine tek çizgi deyip geçiyorum. 2 gün sonra sabah tekrarlarım bakalım, hayırlısı. Dünden beri çok gazım var genelde regl öncesi böyle olur, belki de erken gelir beklenen

Bu kez hiç gün atlamıyorum önce de gün aşırıydı hamile kalıp düşük olduğunda da hiç gün atlamamıştım yine bir kere öyle yapalım dedik doktor da öyle dedi bu kez zaten
Ooo proteinli vitaminli beslenin kuzum o halde inşallah Nasib etsin rabbim

Cidden tek çizgi bana da alışkanlık oldu çift görürsem idrak etmem zor olacak bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…