- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Canım inşallah güzel bir sonuç çıkar da şenlenir buralarEvet haklısın. Inşallah olmaz tabii temennimiz oben birazdan yapmayı düşünüyorum testi. Bu kadar sabırsız olur mu insan yaa? Okudum da içinde günün her saati yapılabilir yazıyordu
Biraz daha sabredip sabah ta yapabilirsin canım ❤ ben hiç erken gebelik testi yapmadım bi kıstas var mı bilmiyorum. Ama 6 gün kala bile ögreneni gördüm. Hadi bismillah Allah gönlümüzdekini göstersin.Evet haklısın. Inşallah olmaz tabii temennimiz oben birazdan yapmayı düşünüyorum testi. Bu kadar sabırsız olur mu insan yaa? Okudum da içinde günün her saati yapılabilir yazıyordu
Canım belki yumurtlama döneminde olabilirsin. O zaman akıntı artıyor. Ben kürtaj olalı bayağı oldu hatirlamiyorumKızlar düşük sonrası ilk adet gelmeden akıntılarınızda artış olmuş muydu? Benim birkaç gündür su gibi ciddi akıntım var sürekli çamaşır değiştiriyorum bugün de süt beyazı akıntı geldi. Ama kaşıntı yanma yok enfeksiyon değil diye umuyorum.
26 günde bir düzenliydi normaldeNormalde döngünüz nasıldır kaç günde bir olursunuz
O da aklıma geldi canım ama yumurtlama döneminde bu kadar uzun sürmüyordu benim sürekli adet oldum diye tuvalete gidiyorum. Bu kadar akıntım hamile olduğumu öğrendiğimde olmuştu ama öyle bir ihtimal yok tabi şu anCanım belki yumurtlama döneminde olabilirsin. O zaman akıntı artıyor. Ben kürtaj olalı bayağı oldu hatirlamiyorum
Hadi bekliyoruz güzel haberler inşallahEvet haklısın. Inşallah olmaz tabii temennimiz oben birazdan yapmayı düşünüyorum testi. Bu kadar sabırsız olur mu insan yaa? Okudum da içinde günün her saati yapılabilir yazıyordu
26sı bat canım. Bugünü artık saymazsak 3 gün var yani. Hadi inşallah görücez bakalımCanım inşallah güzel bir sonuç çıkar da şenlenir buralarbat ne zamandı senin
Bi de kaset test almıştım yedek. Negatif olursa 2 gün sonra onu denerim diye. Umut böyle bişey işteBiraz daha sabredip sabah ta yapabilirsin canım ❤ ben hiç erken gebelik testi yapmadım bi kıstas var mı bilmiyorum. Ama 6 gün kala bile ögreneni gördüm. Hadi bismillah Allah gönlümüzdekini göstersin.
İnşallah kuzum inşallah güzel bir haber paylaşabilirimHadi bekliyoruz güzel haberler inşallah
Hayırlı haberlere inşallh canım26sı bat canım. Bugünü artık saymazsak 3 gün var yani. Hadi inşallah görücez bakalım
Bi de kaset test almıştım yedek. Negatif olursa 2 gün sonra onu denerim diye. Umut böyle bişey işteben de ilk kez denicem erken gebelik testini. Uğurlu gelsin ne diyeyim
İnşallah kuzum inşallah güzel bir haber paylaşabilirim
Valla bilemedim canımO da aklıma geldi canım ama yumurtlama döneminde bu kadar uzun sürmüyordu benim sürekli adet oldum diye tuvalete gidiyorum. Bu kadar akıntım hamile olduğumu öğrendiğimde olmuştu ama öyle bir ihtimal yok tabi şu anKürtajın 31. Günündeyim adet de gelmedi
Canım adet gününü bekle bakalım. Ben ilk gebeliğimı tam adet günümde çok silik öğrenmiştim2 dk falan geçti tık yok valla. Tertemiz tek çizgi
Valla bize bu kez gün aşırı yerine her gün dedi hatta çarşamba sabah akşam dedi resmenBenim 20ye 17ydi 1 gün arayla çatlamışlar galiba kuzum bebekler arasında 1 gün var sadece yani günaşırı devam etmek lazım birkaç kere daha en azındano akıntı da iğneden dolayı fazla gelmiş olabilir sen yine devam bence
Akşam yaptın ama öyle düşün2 dk falan geçti tık yok valla. Tertemiz tek çizgi
Yaa çok normal o kadar olsun ama bence yapabildiğin kadar kendini rahat bırak olacak olan her türlü oluyor kafasına gir Rabbim yeterki devası olmayan sıkıntı vermesin bir sıkıntı olup çözümü varsa ne ala o tutmamaların nedeni ortadan kalkar belki Rabbim en hayırlısını versin inşallahAmin kuzuminsallah bi aksilik cıkmaz
İnşallah bebeğimbeni korku saldı, ya kötü bişey cıkarsa diye
Evet canım, bagısıklık testi ile birlikte
Bu kez hiç gün atlamıyorum önce de gün aşırıydı hamile kalıp düşük olduğunda da hiç gün atlamamıştım yine bir kere öyle yapalım dedik doktor da öyle dedi bu kez zatenÇatlatma iğnesi 2sini de çatlatır diye düşünüyorum kuzu çünkü o güçlü bir iğne diye hatırlıyorum, ben olduğumda doktor 2 yumurta var demişti ve farklı günler vermemişti, sen yine de akıntını takip et tabii ama benim fikrim bu kuzum.
Canım adet gününü bekle bakalım. Ben ilk gebeliğimı tam adet günümde çok silik öğrenmiştim
Akşam yaptın ama öyle düşün
Ooo proteinli vitaminli beslenin kuzum o haldeBu kez hiç gün atlamıyorum önce de gün aşırıydı hamile kalıp düşük olduğunda da hiç gün atlamamıştım yine bir kere öyle yapalım dedik doktor da öyle dedi bu kez zaten
Cidden tek çizgi bana da alışkanlık oldu çift görürsem idrak etmem zor olacak bu kezValla kızlar artık o kadar bağışıklık kazandım ki, hııı yine tek çizgi deyip geçiyorum. 2 gün sonra sabah tekrarlarım bakalım, hayırlısı. Dünden beri çok gazım var genelde regl öncesi böyle olur, belki de erken gelir beklenen
Hayırlısı ne ise o olsun vallaOoo proteinli vitaminli beslenin kuzum o haldeinşallah Nasib etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?