Rahım filminde de sıvı veriyorlar, acaba o mu dedim, pembeankakusu onu kastetmiş olabılır belkı, cunku adet sonrası hemen cekılıyor, yumurtlama doneminde deneme yapılabiliyor hemen 1 hafta sonrasınaHayır rahim emari ekstra bı ayda kocaman kist çıktı bende ona detaylı bakalım dedi doktor aynı başka yerlerin emari gibi. Renkli çektirdim ben ilaçlı oluyor rahmi komple inceliyor
Hii yok onu bilmiyorum ben bu normal emar. Damardan ilaç verdiler yumurtalık rahmi detaylı renkli epey incelettirdim. Tabi tüm kistlerim ortaya çıktıRahım filminde de sıvı veriyorlar, acaba o mu dedim, pembeankakusu onu kastetmiş olabılır belkı, cunku adet sonrası hemen cekılıyor, yumurtlama doneminde deneme yapılabiliyor hemen 1 hafta sonrasına
Histerekopı gıbı bısey o zaman o da, onda da detaylı inceleme oluyormuş, 5 agustosta yapılacak bana da bakalım neler cıkıcak bende de..Hii yok onu bilmiyorum ben bu normal emar. Damardan ilaç verdiler yumurtalık rahmi detaylı renkli epey incelettirdim. Tabi tüm kistlerim ortaya çıktıgörünen görünmeyen o kadar çokki. Sonumuz insallah bebek olur bu kadar çaba sonuçsuz kalmaz inşallah
Korunduk ama yeterince güvenli bir yöntem değilmiş daha önce bi sıkıntı olmadı şimdi de olmamıştır diye düşünüyorum. Muhtemelen sizinki gibi bir akıntı yaşıyorum ben de. 33. Gündeyim bakalım zaten neden gelmiyor diye düşünürken daha da gecikecek bu adetBende de öyle oldu aynı hamile olduğumda ki gibi bembeyaz akıntı hatta sonra da sarı olmaya başladı bildiğin sapsari. bende doktora gittiğimde kültür aldirdim normal akintiymis. Ama sizin durum farklı sanırım korunmamistiniz bence bir test yapiverin evde
İlk ay böyle oluyormuş hep uzun. Ben ilaç kullandığım için erken geldi sanırım 24. Günde adettimKorunduk ama yeterince güvenli bir yöntem değilmiş daha önce bi sıkıntı olmadı şimdi de olmamıştır diye düşünüyorum. Muhtemelen sizinki gibi bir akıntı yaşıyorum ben de. 33. Gündeyim bakalım zaten neden gelmiyor diye düşünürken daha da gecikecek bu adet
İnsallah yolun temiz ve ak olurAhh hıc sorma, bi aklı ersin de bütün cektiklerimi anlatıcam ona
İnşallahh canım inşallah, iyi anne baba olabilmek için sabırsızlanıyoruzİnsallah yolun temiz ve ak olurcok şanslı bir bebek olacak gelecek olan inşallah cabucak gelir annesini fazla üzmeden bektletmeden
Sanırım öyle birşey. Kolaylıklar dilerim inşallah bbir sorun çıkmaz.Histerekopı gıbı bısey o zaman o da, onda da detaylı inceleme oluyormuş, 5 agustosta yapılacak bana da bakalım neler cıkıcak bende de..
İnsallah elimizden geleni yapıyoruz biz
Hayır nasipse yarın sabah çıkıyoruz
Güle güle git, güle güle gel inşallah, hayırlı haberlerle dön, muhakkak yazmaya calıs sonucu, yanına birsürü gebelik testi alHayır nasipse yarın sabah çıkıyoruz
Bu vesile ile şimdiden hepiniz kendinize çoook iyi bakın dönünce üşenmeden her sayfayı detaylı okuyacağım inşallahsende gelişmelerini hep yaz tamam mı PembeAnkaKusu ikizler ile ilgili inşallah güzel haberler ver hepimiz iyi haberler verelim daha doğrusu bakalım beni nasıl bir tatil bekliyor
Ay şimdilik yanımda bir tanecik normal test var onunla gitme planım var aslındaGüle güle git, güle güle gel inşallah, hayırlı haberlerle dön, muhakkak yazmaya calıs sonucu, yanına birsürü gebelik testi al
Sen al yanına bak, orda nerde bulucan test, eşine ver saklasınAy şimdilik yanımda bir tanecik normal test var onunla gitme planım var aslındacidden yazık yok yere geriliyorum çünkü son ana kadar sabredesim var
Aaa nereye. Herkes gidiyor mu ya hesabıni mi pasiflestireceksin
Neyse memlekette de de yarın alırım olmadıSen al yanına bak, orda nerde bulucan test, eşine ver saklasın
Yok yok yarın memlekete gidiyorum benim netim ev dışında yok olsa da çekmiyor zaten köyde o yüzden gelinceye kadar bir ayı bulur buralarda olmayacağım daAaa nereye. Herkes gidiyor mu ya hesabıni mi pasiflestireceksin
İyi yolculuklar iyi tatiller canımAy şimdilik yanımda bir tanecik normal test var onunla gitme planım var aslındacidden yazık yok yere geriliyorum çünkü son ana kadar sabredesim var
Hii birkaç kişi daha burada hesabını pasiflestirmisti de acaba sende mi fedim. İyi tatillerNeyse memlekette de de yarın alırım olmadı
Yok yok yarın memlekete gidiyorum benim netim ev dışında yok olsa da çekmiyor zaten köyde o yüzden gelinceye kadar bir ayı bulur buralarda olmayacağım da
Yok canım MR’dan bahsediyorum ben de google a yazabilirsiniz ben de öyle sanıyordum ama değilmiş o bölümlerde çalışan hemşire arkadaşım söylemişti hatta baya zor ikna oldum sana soran kişi belki ilaç vereceği için sormuştur radyasyon yokmuş yani yumurtanı etkileyecek bir durum yok da gebelik oluştuysa o verdiği ilaç dokunur diye sormuştur muhtemelen.Emarda radyasyon yok mu bende var sanıyordum ozaman bana görevli niye hamilelik şüphen var mı dedi iki kere sordular hatta
İnşallah kuzum randevuma daha çok var 2 ağustosta. Sana çok mutlu tatiller dileriiiimHayır nasipse yarın sabah çıkıyoruz
Bu vesile ile şimdiden hepiniz kendinize çoook iyi bakın dönünce üşenmeden her sayfayı detaylı okuyacağım inşallahsende gelişmelerini hep yaz tamam mı PembeAnkaKusu ikizler ile ilgili inşallah güzel haberler ver hepimiz iyi haberler verelim daha doğrusu bakalım beni nasıl bir tatil bekliyor
Ben böyle düşüne düşüne 50.gğn oldumKorunduk ama yeterince güvenli bir yöntem değilmiş daha önce bi sıkıntı olmadı şimdi de olmamıştır diye düşünüyorum. Muhtemelen sizinki gibi bir akıntı yaşıyorum ben de. 33. Gündeyim bakalım zaten neden gelmiyor diye düşünürken daha da gecikecek bu adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?