Akıllanmayız bizYaşadığım kayıplar ve geçirdiğim yıpratıcı süreçlerden sonra Batı bile takip etmicem artık sallamicam diyorum. Gün yaklaştıkça yine basıyor heyecan stres
Bende de olmuştu canım o şekilde, bence iyi birşey bölgeyi temiz tutuyor. Enfeksiyon değildir diye düşünüyorum bende.Kızlar düşük sonrası ilk adet gelmeden akıntılarınızda artış olmuş muydu? Benim birkaç gündür su gibi ciddi akıntım var sürekli çamaşır değiştiriyorum bugün de süt beyazı akıntı geldi. Ama kaşıntı yanma yok enfeksiyon değil diye umuyorum.
Hayırlısı canım yılmak yok devam2 dk falan geçti tık yok valla. Tertemiz tek çizgi
Aminn canım, inşallah hayırlısı ile atlatırım bunu daYaa çok normal o kadar olsun ama bence yapabildiğin kadar kendini rahat bırak olacak olan her türlü oluyor kafasına gir Rabbim yeterki devası olmayan sıkıntı vermesin bir sıkıntı olup çözümü varsa ne ala o tutmamaların nedeni ortadan kalkar belki Rabbim en hayırlısını versin inşallah
Güzel düşün güzel şeyler olsun canım geçti gitti diyeceğimiz günlerde gelicek allahın izniyleAminn canım, inşallah hayırlısı ile atlatırım bunu da
İnsallah canımGüzel düşün güzel şeyler olsun canım geçti gitti diyeceğimiz günlerde gelicek allahın izniyle
Yumurtlamadan 14 gün sorna mi oluyor adet. Ben 7 temmuzda doktora gittiğimde yumurta catlamisti. Yanı 21 temmuz da mı adet olacaktım. Ay ozaman iki gün geçmiş oluyor. Ona göre heyacanlanimTatlım yumurtlamadan 14 gün sonra olmuyor mu senin reglin? 17si yumurtlama olsa 31i bat oluyor o zaman zaten
Bende de öyle oldu aynı hamile olduğumda ki gibi bembeyaz akıntı hatta sonra da sarı olmaya başladı bildiğin sapsari. bende doktora gittiğimde kültür aldirdim normal akintiymis. Ama sizin durum farklı sanırım korunmamistiniz bence bir test yapiverin evdeO da aklıma geldi canım ama yumurtlama döneminde bu kadar uzun sürmüyordu benim sürekli adet oldum diye tuvalete gidiyorum. Bu kadar akıntım hamile olduğumu öğrendiğimde olmuştu ama öyle bir ihtimal yok tabi şu anKürtajın 31. Günündeyim adet de gelmedi
Tabii nadiren de olsa değişkenlik olabiliyor ama bi sorun yoksa pikten 14 gün sonra oluyor regl evet. Demek ki senin 1 ya da 2 gün geçmiş. HeyecanlanabilirsinYumurtlamadan 14 gün sorna mi oluyor adet. Ben 7 temmuzda doktora gittiğimde yumurta catlamisti. Yanı 21 temmuz da mı adet olacaktım. Ay ozaman iki gün geçmiş oluyor. Ona göre heyacanlanimtatildeyim iki gün sorna test yapabilirim ancak.
Çok iyi yapmışsınız o zaman canım kuruluk probleminin çözülmesine de çok sevindim rahat olmak işe yarıyor demek kiValla bize bu kez gün aşırı yerine her gün dedi hatta çarşamba sabah akşam dedi resmenbundan önce hep gün aşırı oldu olmadı bu kez de böyle olsun dedik ya valla o kadar rahat kafa devam ediyorum ki anlatamam ve şaka gibi kurulul problemi anında bitti normalde bugün hiç kıpırdamaz yatardım onu da yapmadım üniden en yakın arkadaşım balayına buraya geldi onlar ile de gezdik sakin yerlerde hiç kasmadım gidecek olan gitmiştir dedim
Ayy hadi inşallahTabii nadiren de olsa değişkenlik olabiliyor ama bi sorun yoksa pikten 14 gün sonra oluyor regl evet. Demek ki senin 1 ya da 2 gün geçmiş. Heyecanlanabilirsin
Reglin düzenli midir normalde? Bu 14 gün hesabı düzenliyse geçerli tabii. Benim düşükten ve dış gebelikten sonra bile 1 aydan sonra düzene girdi hep. Gebeliğin ilk belirtiler inden biridir zaten regl ağrısı da. Inşallah regl ağrısı değildirAyy hadi inşallahyalnız şöyle de bir durum var bir sonraki hafta 12 sinde doktora gittiğimde o da bir yumurta catlamis dedi yani bir hafta arayla iki yumurta catlamisti. Ben anlayamadım. Adet olacak gibi de ağrım var ama tık yok.
Aynen yarın da sağ salim memlekete gittik mi tamamdır hiç aklıma bile gelmeden beklerim artıkÇok iyi yapmışsınız o zaman canım kuruluk probleminin çözülmesine de çok sevindim rahat olmak işe yarıyor demek kişimdi beklemece o zamannn
En son çatlayan yumurtadan sonra 14 gün sayman lazım bat için ama ilki zaten tuttuysa tutmuştur canım testte çıkarAyy hadi inşallahyalnız şöyle de bir durum var bir sonraki hafta 12 sinde doktora gittiğimde o da bir yumurta catlamis dedi yani bir hafta arayla iki yumurta catlamisti. Ben anlayamadım. Adet olacak gibi de ağrım var ama tık yok.
İnşallah değildir. Aslında çok düzenlidir dusukten sonra ilk regl 24. Gün oldu şuan duzenlemi mi fikrim yok oyuzden catlamadan sorna 14. Gün mü diye sordum. Normalde 27 28 günde bir olur hiç şaşmaz.Reglin düzenli midir normalde? Bu 14 gün hesabı düzenliyse geçerli tabii. Benim düşükten ve dış gebelikten sonra bile 1 aydan sonra düzene girdi hep. Gebeliğin ilk belirtiler inden biridir zaten regl ağrısı da. Inşallah regl ağrısı değildir
İlkinde çatladı dedikten 2 gün sonra değerlendirdim yani tutmamistir büyük ihtimalle. Çünkü rahim emari çektirdim korktum açıkçası. Ozaman haftaya salı ikinci çatlama nin üzerinden 14 gün sonrası. Çok heyacanli bu bekleyiş. Geçen hafta beta da 6.4 çıkmıştı ama doktor negatif dedi 3 gün sonra yine beta baktırdım yine 6 çıkmıştı. Doktor 6 değer negatif demek dediEn son çatlayan yumurtadan sonra 14 gün sayman lazım bat için ama ilki zaten tuttuysa tutmuştur canım testte çıkar
Anladım evet 2 gün sonra zor bi ihtimal yumurta çatladıktan sonra 1 gün yaşıyor ama öncesinde olduysa sperm daha fazla yaşıyabiliyormuş. Rahim mr ı ben de çekilmiştim baya oldu tabi ama aslında sıkıntılı bir durum yok mr çekilmekte radyasyon yok çünkü keşke deneseymişsinizİlkinde çatladı dedikten 2 gün sonra değerlendirdim yani tutmamistir büyük ihtimalle. Çünkü rahim emari çektirdim korktum açıkçası. Ozaman haftaya salı ikinci çatlama nin üzerinden 14 gün sonrası. Çok heyacanli bu bekleyiş. Geçen hafta beta da 6.4 çıkmıştı ama doktor negatif dedi 3 gün sonra yine beta baktırdım yine 6 çıkmıştı. Doktor 6 değer negatif demek dedi
Emarda radyasyon yok mu bende var sanıyordum ozaman bana görevli niye hamilelik şüphen var mı dedi iki kere sordular hattaAnladım evet 2 gün sonra zor bi ihtimal yumurta çatladıktan sonra 1 gün yaşıyor ama öncesinde olduysa sperm daha fazla yaşıyabiliyormuş. Rahim mr ı ben de çekilmiştim baya oldu tabi ama aslında sıkıntılı bir durum yok mr çekilmekte radyasyon yok çünkü keşke deneseymişsiniz
Rahim mr'ı, rahim filmi dedıgınız sey mi?Emarda radyasyon yok mu bende var sanıyordum ozaman bana görevli niye hamilelik şüphen var mı dedi iki kere sordular hatta
Hayır rahim emari. Film röntgen gibi . Emar detaylı baya Bende ekstra bı ayda kocaman kist çıktı bende ona detaylı bakalım dedi doktor aynı başka yerlerin emari gibi. Renkli çektirdim ben ilaçlı oluyor rahmi komple inceliyorRahim mr'ı, rahim filmi dedıgınız sey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?