Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de olmuştu canım o şekilde, bence iyi birşey bölgeyi temiz tutuyor. Enfeksiyon değildir diye düşünüyorum bende.

Aminn canım, inşallah hayırlısı ile atlatırım bunu da

Tatlım yumurtlamadan 14 gün sonra olmuyor mu senin reglin? 17si yumurtlama olsa 31i bat oluyor o zaman zaten
Yumurtlamadan 14 gün sorna mi oluyor adet. Ben 7 temmuzda doktora gittiğimde yumurta catlamisti. Yanı 21 temmuz da mı adet olacaktım. Ay ozaman iki gün geçmiş oluyor. Ona göre heyacanlanim tatildeyim iki gün sorna test yapabilirim ancak.

Bende de öyle oldu aynı hamile olduğumda ki gibi bembeyaz akıntı hatta sonra da sarı olmaya başladı bildiğin sapsari. bende doktora gittiğimde kültür aldirdim normal akintiymis. Ama sizin durum farklı sanırım korunmamistiniz bence bir test yapiverin evde

Tabii nadiren de olsa değişkenlik olabiliyor ama bi sorun yoksa pikten 14 gün sonra oluyor regl evet. Demek ki senin 1 ya da 2 gün geçmiş. Heyecanlanabilirsin

Çok iyi yapmışsınız o zaman canım kuruluk probleminin çözülmesine de çok sevindim rahat olmak işe yarıyor demek ki şimdi beklemece o zamannn

Tabii nadiren de olsa değişkenlik olabiliyor ama bi sorun yoksa pikten 14 gün sonra oluyor regl evet. Demek ki senin 1 ya da 2 gün geçmiş. Heyecanlanabilirsin
Ayy hadi inşallah yalnız şöyle de bir durum var bir sonraki hafta 12 sinde doktora gittiğimde o da bir yumurta catlamis dedi yani bir hafta arayla iki yumurta catlamisti. Ben anlayamadım. Adet olacak gibi de ağrım var ama tık yok.

Reglin düzenli midir normalde? Bu 14 gün hesabı düzenliyse geçerli tabii. Benim düşükten ve dış gebelikten sonra bile 1 aydan sonra düzene girdi hep. Gebeliğin ilk belirtiler inden biridir zaten regl ağrısı da. Inşallah regl ağrısı değildir

Çok iyi yapmışsınız o zaman canım kuruluk probleminin çözülmesine de çok sevindim rahat olmak işe yarıyor demek ki şimdi beklemece o zamannn
Aynen yarın da sağ salim memlekete gittik mi tamamdır hiç aklıma bile gelmeden beklerim artık cidden canıma yazık ben bu ay fark ettim stres yapmıyorum zannetsem de çok yapmışım, gün aşırı da bile zorlanıyordum eşim de öyle bunda her gün olmasına rağmen umrumuzda olmadı çünkü hep artık doktora gitmeyeceğiz olacağı varsa olacak kafasında olduk ay her gün olunca sperm birikebildi mi diye bile düşünmedik önce olsa ooo ne takardım, bakalım sonuç nasip

En son çatlayan yumurtadan sonra 14 gün sayman lazım bat için ama ilki zaten tuttuysa tutmuştur canım testte çıkar

İnşallah değildir. Aslında çok düzenlidir dusukten sonra ilk regl 24. Gün oldu şuan duzenlemi mi fikrim yok oyuzden catlamadan sorna 14. Gün mü diye sordum. Normalde 27 28 günde bir olur hiç şaşmaz.

En son çatlayan yumurtadan sonra 14 gün sayman lazım bat için ama ilki zaten tuttuysa tutmuştur canım testte çıkar
İlkinde çatladı dedikten 2 gün sonra değerlendirdim yani tutmamistir büyük ihtimalle. Çünkü rahim emari çektirdim korktum açıkçası. Ozaman haftaya salı ikinci çatlama nin üzerinden 14 gün sonrası. Çok heyacanli bu bekleyiş. Geçen hafta beta da 6.4 çıkmıştı ama doktor negatif dedi 3 gün sonra yine beta baktırdım yine 6 çıkmıştı. Doktor 6 değer negatif demek dedi

Anladım evet 2 gün sonra zor bi ihtimal yumurta çatladıktan sonra 1 gün yaşıyor ama öncesinde olduysa sperm daha fazla yaşıyabiliyormuş. Rahim mr ı ben de çekilmiştim baya oldu tabi ama aslında sıkıntılı bir durum yok mr çekilmekte radyasyon yok çünkü keşke deneseymişsiniz

Emarda radyasyon yok mu bende var sanıyordum ozaman bana görevli niye hamilelik şüphen var mı dedi iki kere sordular hatta

Rahim mr'ı, rahim filmi dedıgınız sey mi?
Hayır rahim emari. Film röntgen gibi . Emar detaylı baya Bende ekstra bı ayda kocaman kist çıktı bende ona detaylı bakalım dedi doktor aynı başka yerlerin emari gibi. Renkli çektirdim ben ilaçlı oluyor rahmi komple inceliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…