Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben böyle düşüne düşüne 50.gğn oldumbir dahaki ay saldım normal zamanda geldi doktora da gittim hiç bir sorun yok stres yapıyorsun galiba dedi ki gerçekten öyle
Aynen öyle valla. Bugün baya koyu kahverengi kan geldi biraz söküleceğim heralde artık.

Hii Allah birdaha nasip etmez mr çekmeye de olursa aklımda olsun teşekkürler

İnsan en çokta hamilelik şüphesinden korkuyor, aslında korundum ama risk her zaman var rahmim toparlanmadan hamile kalırsam tekrar bu acıları çekmekten çok korkuyorum

Ay bende bir an önce olsam. Artık 17 haziranda kürtaj oldum hala regl olmadım
43.gun olmuştum ben kurtajdan sonra, ilk az az gelmişti, hamilelik şüphesi olmadığı için soğan kürü yapmıştım baya yoğun bi kanama olmuştu, normalden de uzun sürmüştü hatta, doktoruma sormuştum, maydonoz yada soğan kürü yapabilirsin demişti

10 haziran da kimyasal gebelik kanamam başladı, bende adet olayim hemen diye bekliyordum dün gebelik testim pozitif çıktı.

İyi tatiller canım hayırlı yolculuklar

Bende de ilk adet çok az geldi bu soğan kürü midemi mahvetti. Yine de denesem mi bilemedim bu ay. Bat salı. İnşallah düzensizlik olmaz.

Ben ilaçla oldum ama 45 gün sonra falan olanı da duymuştum. Ama olmazsa bir doktora gidin. Hamileyimiyimdir diye Tyest de yapamazsınız çünkü hala pozitif çıkıyor yani benimki adetten sonra bile sifirlanmamisti.

Ben ilaçla oldum ama 45 gün sonra falan olanı da duymuştum. Ama olmazsa bir doktora gidin. Hamileyimiyimdir diye Tyest de yapamazsınız çünkü hala pozitif çıkıyor yani benimki adetten sonra bile sifirlanmamisti.
40 gün geçtikten sonra bile hcg düşmemiş midir? Buna çok şaşırdım bende test yapmayı planlıyordum.Dediğiniz gibi 45 gün sonra hala olmassam doktora gitmek en iyisi

Bende de ilk adet çok az geldi bu soğan kürü midemi mahvetti. Yine de denesem mi bilemedim bu ay. Bat salı. İnşallah düzensizlik olmaz.
Benim kızım 4 buçuk aylikti kaybettiğimde, belki büyük diye olanilir ama benim 3 4 ay sonra adetim düzene girdi, düzensizlik olabiliyor, sogan kürünun içine limon damlat yapacaksan o hafifletiyo tadını

40 gün geçtikten sonra bile hcg düşmemiş midir? Buna çok şaşırdım bende test yapmayı planlıyordum.Dediğiniz gibi 45 gün sonra hala olmassam doktora gitmek en iyisi
Valla beta hgc 6.47 çıktı adet olduktan 10 gün sonra. Bende gebeyim djye tekrar yaptırdım aynı yere. 6.00 çıktı gün geçtikçe düşüyor yani. Kürtajı 7 Haziran da olmustum

Benim kızım 4 buçuk aylikti kaybettiğimde, belki büyük diye olanilir ama benim 3 4 ay sonra adetim düzene girdi, düzensizlik olabiliyor, sogan kürünun içine limon damlat yapacaksan o hafifletiyo tadını
Ne kadar sürede tekrar hamile kaldınız. Bende pihtilasma çıktı. Şimdi sizde durumlar nedir. Bir sıkıntı yok değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…