- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Aynen öyle valla. Bugün baya koyu kahverengi kan geldi biraz söküleceğim heralde artık.Ben böyle düşüne düşüne 50.gğn oldumbir dahaki ay saldım normal zamanda geldi doktora da gittim hiç bir sorun yok stres yapıyorsun galiba dedi ki gerçekten öyle
Hii Allah birdaha nasip etmez mr çekmeye de olursa aklımda olsun teşekkürlerYok canım MR’dan bahsediyorum ben de google a yazabilirsiniz ben de öyle sanıyordum ama değilmiş o bölümlerde çalışan hemşire arkadaşım söylemişti hatta baya zor ikna oldum sana soran kişi belki ilaç vereceği için sormuştur radyasyon yokmuş yani yumurtanı etkileyecek bir durum yok da gebelik oluştuysa o verdiği ilaç dokunur diye sormuştur muhtemelen.
Kaçıncı gün oldu. Ya bende hamama gitmiştim sauna masaj falan sabahına adet olmuştum senin hamilelik şüphen olmasa tavsiye edicem deAynen öyle valla. Bugün baya koyu kahverengi kan geldi biraz söküleceğim heralde artık.
Ay bende bir an önce olsam. Artık 17 haziranda kürtaj oldum hala regl olmadımAynen öyle valla. Bugün baya koyu kahverengi kan geldi biraz söküleceğim heralde artık.
43.gun olmuştum ben kurtajdan sonra, ilk az az gelmişti, hamilelik şüphesi olmadığı için soğan kürü yapmıştım baya yoğun bi kanama olmuştu, normalden de uzun sürmüştü hatta, doktoruma sormuştum, maydonoz yada soğan kürü yapabilirsin demiştiAy bende bir an önce olsam. Artık 17 haziranda kürtaj oldum hala regl olmadım
10 haziran da kimyasal gebelik kanamam başladı, bende adet olayim hemen diye bekliyordum dün gebelik testim pozitif çıktı.Ay bende bir an önce olsam. Artık 17 haziranda kürtaj oldum hala regl olmadım
İyi tatiller canım hayırlı yolculuklarHayır nasipse yarın sabah çıkıyoruz
Bu vesile ile şimdiden hepiniz kendinize çoook iyi bakın dönünce üşenmeden her sayfayı detaylı okuyacağım inşallahsende gelişmelerini hep yaz tamam mı @PembeAnkaKusu ikizler ile ilgili inşallah güzel haberler ver hepimiz iyi haberler verelim daha doğrusu bakalım beni nasıl bir tatil bekliyor
Bende de ilk adet çok az geldi bu soğan kürü midemi mahvetti. Yine de denesem mi bilemedim bu ay. Bat salı. İnşallah düzensizlik olmaz.43.gun olmuştum ben kurtajdan sonra, ilk az az gelmişti, hamilelik şüphesi olmadığı için soğan kürü yapmıştım baya yoğun bi kanama olmuştu, normalden de uzun sürmüştü hatta, doktoruma sormuştum, maydonoz yada soğan kürü yapabilirsin demişti
Ne güzel rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin10 haziran da kimyasal gebelik kanamam başladı, bende adet olayim hemen diye bekliyordum dün gebelik testim pozitif çıktı.
Ben ilaçla oldum ama 45 gün sonra falan olanı da duymuştum. Ama olmazsa bir doktora gidin. Hamileyimiyimdir diye Tyest de yapamazsınız çünkü hala pozitif çıkıyor yani benimki adetten sonra bile sifirlanmamisti.Ay bende bir an önce olsam. Artık 17 haziranda kürtaj oldum hala regl olmadım
Valla biraz karısık karusuk oldu, bilgisayar yanımda olmadığı ıcın alta alamıyorum, tarihi degıstırdım ama
40 gün geçtikten sonra bile hcg düşmemiş midir? Buna çok şaşırdım bende test yapmayı planlıyordum.Dediğiniz gibi 45 gün sonra hala olmassam doktora gitmek en iyisiBen ilaçla oldum ama 45 gün sonra falan olanı da duymuştum. Ama olmazsa bir doktora gidin. Hamileyimiyimdir diye Tyest de yapamazsınız çünkü hala pozitif çıkıyor yani benimki adetten sonra bile sifirlanmamisti.
Doktor ne kadar süre sonra hamile kalabilirsin demişti?10 haziran da kimyasal gebelik kanamam başladı, bende adet olayim hemen diye bekliyordum dün gebelik testim pozitif çıktı.
Benim kızım 4 buçuk aylikti kaybettiğimde, belki büyük diye olanilir ama benim 3 4 ay sonra adetim düzene girdi, düzensizlik olabiliyor, sogan kürünun içine limon damlat yapacaksan o hafifletiyo tadınıBende de ilk adet çok az geldi bu soğan kürü midemi mahvetti. Yine de denesem mi bilemedim bu ay. Bat salı. İnşallah düzensizlik olmaz.
Herhangi bir süre vermemişti.Doktor ne kadar süre sonra hamile kalabilirsin demişti?
Amin inşallah teşekkür ederim, darısı size isteyene inşallahNe güzel rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin
Valla beta hgc 6.47 çıktı adet olduktan 10 gün sonra. Bende gebeyim djye tekrar yaptırdım aynı yere. 6.00 çıktı gün geçtikçe düşüyor yani. Kürtajı 7 Haziran da olmustum40 gün geçtikten sonra bile hcg düşmemiş midir? Buna çok şaşırdım bende test yapmayı planlıyordum.Dediğiniz gibi 45 gün sonra hala olmassam doktora gitmek en iyisi
Ne kadar sürede tekrar hamile kaldınız. Bende pihtilasma çıktı. Şimdi sizde durumlar nedir. Bir sıkıntı yok değil mi.Benim kızım 4 buçuk aylikti kaybettiğimde, belki büyük diye olanilir ama benim 3 4 ay sonra adetim düzene girdi, düzensizlik olabiliyor, sogan kürünun içine limon damlat yapacaksan o hafifletiyo tadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?