Evet gebelik testi yanıltabilir hcg sıfırlanmamış olabilir ama ovülasyon testiniz henüz pik değil.Kızlar kürtajdan 40 sonea bugün ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı yumurtlama gözüküyor çok şaşırdımbirde merakımdan gebelik testi yaptım çok ince bir çizgi var ama sanırım D Doktoraliguru nun dediği gibi hcg hormonumun yeteri kadar düşmemesinden oda bu şekilde gözüküyor.Görselleri ekliyorum.Çift çizgi olan ovulasyon.Diğeri ise gebelik testi
Ben önlem amacli pıhtılaşma icin igne ve ilac kullanıyorum, cok şükür bi sikinti yok, denememizin 6.ayinda oldu cok şükürNe kadar sürede tekrar hamile kaldınız. Bende pihtilasma çıktı. Şimdi sizde durumlar nedir. Bir sıkıntı yok değil mi.
Ben de kürtajın 34. Günün dün akşam yaptım test çok silik bir şekilde gözüküyordu. Beta sıfırlanmamış belli ki. Benim dün kahverengi siyah çamur gibi lekelenmem oldu biraz sonra kesildi şimdi 35. Günde peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Bir an önce kırmızıya dönse de adet başlasa. Davul gibi şiş hissediyorum kendimi. Yarın da kanamaya dönmezse salı doktora gideyim diyorum. D Doktoraliguru senin direkt kırmızı kanama mı başlamıştı?Kızlar kürtajdan 40 sonea bugün ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı yumurtlama gözüküyor çok şaşırdımbirde merakımdan gebelik testi yaptım çok ince bir çizgi var ama sanırım D Doktoraliguru nun dediği gibi hcg hormonumun yeteri kadar düşmemesinden oda bu şekilde gözüküyor.Görselleri ekliyorum.Çift çizgi olan ovulasyon.Diğeri ise gebelik testi
Bende burada okudum düşmediğini öğrendim. Betamn yüksek çıkınca bir umutlanmistim. Boşa çıktıKızlar kürtajdan 40 sonea bugün ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı yumurtlama gözüküyor çok şaşırdımbirde merakımdan gebelik testi yaptım çok ince bir çizgi var ama sanırım D Doktoraliguru nun dediği gibi hcg hormonumun yeteri kadar düşmemesinden oda bu şekilde gözüküyor.Görselleri ekliyorum.Çift çizgi olan ovulasyon.Diğeri ise gebelik testi
Evet hamama gittim akşam sabah bir kalktım pıhtı gibi. Ve o gün bitti zaten 2 3 gün belli belirsiz akıntı geldi. Önceki günü de hiç leke faln yoktu. Bende korkmuştum hamamda sıcakta rahim içindeki biriken kanlar sandım doktora gittim adetmisBen de kürtajın 34. Günün dün akşam yaptım test çok silik bir şekilde gözüküyordu. Beta sıfırlanmamış belli ki. Benim dün kahverengi siyah çamur gibi lekelenmem oldu biraz sonra kesildi şimdi 35. Günde peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Bir an önce kırmızıya dönse de adet başlasa. Davul gibi şiş hissediyorum kendimi. Yarın da kanamaya dönmezse salı doktora gideyim diyorum. D Doktoraliguru senin direkt kırmızı kanama mı başlamıştı?
Çok şükür rabbim bize de nasip etsin. İlaçlar iğne kanama falan yapmıyor değil mi. Öyle yazıyorlardi forumdaBen önlem amacli pıhtılaşma icin igne ve ilac kullanıyorum, cok şükür bi sikinti yok, denememizin 6.ayinda oldu cok şükür
Evet gebelik testi yanıltabilir hcg sıfırlanmamış olabilir ama ovülasyon testiniz henüz pik değil.
Bende hiç lekelenme yok.Bende aynı şekilde şiş hissediyorum, bir an önce olup rahatlarız umarımBen de kürtajın 34. Günün dün akşam yaptım test çok silik bir şekilde gözüküyordu. Beta sıfırlanmamış belli ki. Benim dün kahverengi siyah çamur gibi lekelenmem oldu biraz sonra kesildi şimdi 35. Günde peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Bir an önce kırmızıya dönse de adet başlasa. Davul gibi şiş hissediyorum kendimi. Yarın da kanamaya dönmezse salı doktora gideyim diyorum. D Doktoraliguru senin direkt kırmızı kanama mı başlamıştı?
Sizin ne kadar olmuştu kürtaj olalı?Bende burada okudum düşmediğini öğrendim. Betamn yüksek çıkınca bir umutlanmistim. Boşa çıktı
Sizin ne kadar olmuştu kürtaj olalı?
Bende tam 10 gün sonra oldum kürtaj.Çok geçmiş olsun, en doğru zamanda hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah7 Haziranda oldum 11+4du
İlk haftalarda kahve gibi akıntım oldu 3 4 kez ama doktorum normal dedi cnm, ilk gördüğümde cok endiselendim hatta keseyi görmemiştik o zaman ama doktorum igne yapabilir dedi. Amin inş en güzel zamanda Rabbim size de isteyen herkese nasip etsin..Çok şükür rabbim bize de nasip etsin. İlaçlar iğne kanama falan yapmıyor değil mi. Öyle yazıyorlardi forumda
Merhaba canım, dun tüp bebek topiğinin ilk sayfalarında konusmustuk, üyelik iptali görünce de üzüldüm, dönmene sevindimKızlar merhaba daha önce de yazmıştım bu topige.Ocak sonu bir kürtajım olmuştu tüp bebekle hamile kalmıştım.Su an bir haftaya tekrardan tedaviye başlayacağım gecen hafta cumartesi Histereskopı oldum hala lekelenmelerim bitmedi tam olarak.Aranızda Histereskopı olan var mı normal mi bu durum acaba,yarın doktoruma da soracağım gerçi ama merak ettim
Merhaba canım.Ya seninde çok az kalmış,bende anlam veremedim forumda Eski gönderilerde 10-15 süren olmuş ama bilemedim.Bu arada Yasmin ve corasprin 300 Luk kullanıyorum sanırım onlarda etki ediyor lekelenmeye.Yasmij bitince tedaviye başlayacağım bu yüzden bir an önce lekelenmelerim bitse iyi olacak ya taze transfer olma ihtimali var canımMerhaba canım, dun tüp bebek topiğinin ilk sayfalarında konusmustuk, üyelik iptali görünce de üzüldüm, dönmene sevindim
Ben de 5 agustosta olacagım.. Lekelenmeler normal diye biliyordum ama 1 haftayı gecmıs, bilemedim.. Benim opudan sonra da lekelenmem olmustu..
Sen en bastan baslayacaksın oyleyse, benım yavrular donduruldu, hıstereskopıden sonra lucrın vurulup transfer hazırlığına baslayacaz..B
Merhaba canım.Ya seninde çok az kalmış,bende anlam veremedim forumda Eski gönderilerde 10-15 süren olmuş ama bilemedim.Bu arada Yasmin ve corasprin 300 Luk kullanıyorum sanırım onlarda etki ediyor lekelenmeye.Yasmij bitince tedaviye başlayacağım bu yüzden bir an önce lekelenmelerim bitse iyi olacak ya taze transfer olma ihtimali var canım
Malasef sıfırdan başlayacağım.dogum kontrol hapı pıhtılaşma riskini artırdığı için bu süreçte aspirini yüksek doz verdi doktorum onu da bırakamıyorum.Benim zaten kürtajdan sonra kanamam çok uzun ve yoğun sürmüştü belki yapım bu bilemedim ki azaldı ama her tuvalete gittiğimde leke görüyorumSen en bastan baslayacaksın oyleyse, benım yavrular donduruldu, hıstereskopıden sonra lucrın vurulup transfer hazırlığına baslayacaz..
Kan sulandırıcı dan oturu olabılır. Bana da düşük sonrası coraspın kullandırtmıstı bi kac gun kanama kesılmeyınce bıraktırdı apar topar.
Bence de aspirin kaynaklıdır canım, 1 haftaya adet olursun öyleyseMalasef sıfırdan başlayacağım.dogum kontrol hapı pıhtılaşma riskini artırdığı için bu süreçte aspirini yüksek doz verdi doktorum onu da bırakamıyorum.Benim zaten kürtajdan sonra kanamam çok uzun ve yoğun sürmüştü belki yapım bu bilemedim ki azaldı ama her tuvalete gittiğimde leke görüyorum
Aynen canım Perşembe ilacım bitiyor doktor bitince iki üç gün içinde gel dedi cumartesi gideyim diyorum o ara adet olur muyum bilmiyorum.Adet olunca gel demedi iki üç gün içinde gel dedi bakalım nasıl olacak tedavi bende merak ediyorumBence de aspirin kaynaklıdır canım, 1 haftaya adet olursun öyleyse
Yasmını ne ıcın kullandın sen, kist mi vardı?Aynen canım Perşembe ilacım bitiyor doktor bitince iki üç gün içinde gel dedi cumartesi gideyim diyorum o ara adet olur muyum bilmiyorum.Adet olunca gel demedi iki üç gün içinde gel dedi bakalım nasıl olacak tedavi bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?