Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son bir soru soracağım kusura bakmayın. Bu iğne göbeğe vuruluyormus acıtıyor mu. Kendi kendknize yapabiliyor musunuz

Son bir soru soracağım kusura bakmayın. Bu iğne göbeğe vuruluyormus acıtıyor mu. Kendi kendknize yapabiliyor musunuz
Est olur mu istediğin kadar soru sorabilirdin, kendi yapan da var ama ben kendim yapamiyorum, bazi yerlere denk gelince acıyor bazen acımıyor ama ilacı yakıyor biraz, ama bebeklerimiz icin herşeye değer..

Ben de şimdi test yaptım böyle çıktı. Hcg miz henüz sıfırlanmamış demekki. 4 temmuzda 31 di beta hala sıfırlanmamış olması da korkutuyor kahverengi lekelenme de kesildi. Kist mi oldu parça mı kaldı diye korkuyorum. Doktorumun da bütün randevuları dolmuş. Farklı bir doktora mı randevu alsam

Fotoğrafı eklememişim newnew

Eklentiler

• 0085E423-D913-43AF-8640-C526286FA3FB.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 53
Tekrar gebelık olabılır mı acaba
İhtimal vermiyorum canım ya kürtaj sonrası ilk adeti görmek istediğim için korunuyordum. ayın 4 ünde ve 12-13 ünde yanlış hatırlamıyorsam ilişki oldu ama geri çekilme ile korunarak. %99 hcg sıfırlanmadı. 1 temmuzda beta verdiğimde 31 çıktı 14 temmuzda verdiğimde 46(farklı hastanede). Saçma bi durum oluştu. İdrarda silik çıkıyor demek hala sıfırlanmadı. Düne kadar hiç lekelenmem falan da olmamıştı şimdi sürekli olmayan kahverengi akıntı gibi lekelenme oldu. Ben en iyisi doktora gideyim salı günü. Normal gelmiyor. 21 haziranda kürtaj olmuştum 35. Gündeyim

1 temmuzdan bu yana sıfırlanması gerekirdi dıye dusunuyorum 25 temmuz bugun, bence de git bakalım ne dıyecek, ben de merak ettim

Est olur mu istediğin kadar soru sorabilirdin, kendi yapan da var ama ben kendim yapamiyorum, bazi yerlere denk gelince acıyor bazen acımıyor ama ilacı yakıyor biraz, ama bebeklerimiz icin herşeye değer..
Çok teşekkür ederim Allah bir an önce nasıp ederde inşallah ben ignelere ragziyim. Bebeklerimiz için değer gerçekten

1 temmuzdan bu yana sıfırlanması gerekirdi dıye dusunuyorum 25 temmuz bugun, bence de git bakalım ne dıyecek, ben de merak ettim
Benim de 37. Gundeydi kürtajdan sonra silik çizgi vardı. Doktorda 6 çıkınca test yapmıştım. 37. Günde sifirlanmadi hala. Garibime gitti. Sizde bir doktora gidin bize de haber edin
Yanlış kişiye yazmışım karaca3443

Sizin beta değeri yüksektir belki o arada ancak 6 ya düşmüştür. Benim 1 temmuzda 31 çıkıp hala sıfırlanmaması korkutuyor. Salı gideceğim inşallah. Yazarım sizlere de

Benimde öyle.Tek farkım benim hiç lekelenmem yok 17 haziranda kürtaj olmuştum bende… Benimde doktorumun randevuları dolu başka doktordan alacağım randevuyu mecbur.Gebeliği bu kadar isteyip bu kadae korkacağımı düşünmemiştim.Birde bende bugün ovulasyon testi de pozitif çıktı ona çok şaşırdım… normalde kürtajdan 15 gün sonra yumurtlama oluyormuş benim nerdeyse 40 gün olucak yumurtlama olması imkansız gibi geliyor aslında

Peki sen kürtaj sonrası hiç beta baktırdın mı canım baktırdıysan hangi tarihte kaç çıkmıştı

Peki sen kürtaj sonrası hiç beta baktırdın mı canım baktırdıysan hangi tarihte kaç çıkmıştı
Hiç beta baktırmadım.Kürtajdan hemen sonra covid oldum sonra tatil ve bayram derken bu zamana geldim bu hafta beta ma baktırmayı düşünüyorum.Ben 13 haftalıkken normal doğumdan sonra kürtaja alındım.Belki de büyük gebeliklerde hcg nin düşmesi daha geç sürüyordur ondan gebelik testimde hayalet çizgi çıkmış olabilir diye düşünüyorum

Çok çok geçmiş olsun hem büyük kaybın için hem covid için büyük haftalarda geç sıfırlandığını söylüyorlar. Bundan sonrası güzel olsun senin için. Haber ver gelişmeleri mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…