Ben bu sefer daha rahattım belkı de dondurulcak dıye oyleydım, transfer asamasına gelınce benı de heyecan sarar, ben hıstereskopıden korkuyorum kotu bişey cıkarsa diyeAynen canım öyle inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız başladı bende Yine bir stres
Yok canım çıkmaz inşallah , bende daha önceki doktor polip var ama önemi yok demişti fakat bu doktor ultrasonda göremedi ama yine de emin olmak istedi birde üstüne kürtaj olunca.Cok şükür birşey çıkmadı sadece hafifçe üstten basıklık varmış onu düzeltmiş ama düşüğün onla alakası yok sanırım zaten rahîm filminde görünmemisti.Rahim içine prp yapılmış birde çizik atılmış.Doktor gebelik şansını%10 %15 artırdık dedi.Burda da çok okumuştum Histereskopı sonrası transferlerde olumlu sonuç alan, inşallah bize de etki yaparBen bu sefer daha rahattım belkı de dondurulcak dıye oyleydım, transfer asamasına gelınce benı de heyecan sarar, ben hıstereskopıden korkuyorum kotu bişey cıkarsa diye
Ne guzel yazdın, insallah faydası olur bıze de, benım doktor da ultrasonda goremedıgımız minik polipler mi var acaba dedı, bısey cıkacagını sanmıyorum rahim yatagın cok duzgun ama emin olalım dedı, dusuk ve 5aa embrıyo tutmayınca yapmak istedi, bir de bana bagısıklık testı yapıcak, o yuzden 15. Gun yapıyorYok canım çıkmaz inşallah , bende daha önceki doktor polip var ama önemi yok demişti fakat bu doktor ultrasonda göremedi ama yine de emin olmak istedi birde üstüne kürtaj olunca.Cok şükür birşey çıkmadı sadece hafifçe üstten basıklık varmış onu düzeltmiş ama düşüğün onla alakası yok sanırım zaten rahîm filminde görünmemisti.Rahim içine prp yapılmış birde çizik atılmış.Doktor gebelik şansını%10 %15 artırdık dedi.Burda da çok okumuştum Histereskopı sonrası transferlerde olumlu sonuç alan, inşallah bize de etki yapar
Anladım canım çok iyi olmuş onu da yapmaları.Benim doktor yapmıyor galiba bağışıklık testini , benim de öyle iki tane en kaliteli 5.gun embriyom gelişimine devam etmedi doktor o yüzden yapmamız gerekiyor dedi.İnsallah bu sefer olur ya olmama ihtimali aklımdan geçince bile bir değişik oluyor içimNe guzel yazdın, insallah faydası olur bıze de, benım doktor da ultrasonda goremedıgımız minik polipler mi var acaba dedı, bısey cıkacagını sanmıyorum rahim yatagın cok duzgun ama emin olalım dedı, dusuk ve 5aa embrıyo tutmayınca yapmak istedi, bir de bana bagısıklık testı yapıcak, o yuzden 15. Gun yapıyor
Hıc sorma, ben onu dusunmek dahi istemiyorum ama, kendımı de kaptırmak ıstemıyorum, herseye hazırlıklı olmalıyız, ilkinde cok sarsıldım..Anladım canım çok iyi olmuş onu da yapmaları.Benim doktor yapmıyor galiba bağışıklık testini , benim de öyle iki tane en kaliteli 5.gun embriyom gelişimine devam etmedi doktor o yüzden yapmamız gerekiyor dedi.İnsallah bu sefer olur ya olmama ihtimali aklımdan geçince bile bir değişik oluyor içim
Hii evet ondan olabilir benimki 11+4 du. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.Sizin beta değeri yüksektir belki o arada ancak 6 ya düşmüştür. Benim 1 temmuzda 31 çıkıp hala sıfırlanmaması korkutuyor. Salı gideceğim inşallah. Yazarım sizlere de
Canim merhabalar.. korkma gayet normal. Polip yüzünden histeroskopi olmuştum. sonrasında 3gun kanama oldu 9-10 gun sonra da regl oldum. Ama 3gun kanama sonrası adet olana kadar lekelenmelerim devam etti.. doktorum normal olduğunu bı sorun olmadığını söyledi... Endişelenme insan düşündükçe stres oluyor..Kızlar merhaba daha önce de yazmıştım bu topige.Ocak sonu bir kürtajım olmuştu tüp bebekle hamile kalmıştım.Su an bir haftaya tekrardan tedaviye başlayacağım gecen hafta cumartesi Histereskopı oldum hala lekelenmelerim bitmedi tam olarak.Aranızda Histereskopı olan var mı normal mi bu durum acaba,yarın doktoruma da soracağım gerçi ama merak ettim
Bana doktor düşüğün olduğu gün adetinin ilk günü artık o tarihten baslicaksin saymaya demiştiMerhabalar, 10 Haziran'da kimyasal gebelik kanamam başladı. Ovulasyonla 11 temmuzda yumurtlama gördüm ve 23 temmuzda da gebelik testim pozitif cikti. Beklenen adet tarihim pazartesi, sali kontrole gidecegim kan verecegim. Suan son adet tarihim olarak kanamayi 10 hazirani mi alip hesaplama yapmam lazim, yoksa yumurtlama olarak mi? Yardim eder misiniz?
Öncelikle teşekkür ederim cevabiniz icin, peki bu kese ve kalp içinde 10 hazirandan baslayarak mi sayacağım. Yani genelde 6. Haftada kese kalp olur derler ya, bende oyle mi dusunmeliyim?Bana doktor düşüğün olduğu gün adetinin ilk günü artık o tarihten baslicaksin saymaya demişti
Yumurtlama tarihinden emınsenız adetinizi kendiniz ayarlayın 2 hafta gerisine gıdıp, gebelık haftanızı hesaplayın o sekılde.. Doktorunuz duzenler zaten kese boyu ve bebegın durumuna goreÖncelikle teşekkür ederim cevabiniz icin, peki bu kese ve kalp içinde 10 hazirandan baslayarak mi sayacağım. Yani genelde 6. Haftada kese kalp olur derler ya, bende oyle mi dusunmeliyim?
Evet yalnız kalp atışı 6 da duyulmayabilir. Geç döllenme falan oluyor genelde 7 de doktorlar garanti olsun diye bekliyorlsr.Öncelikle teşekkür ederim cevabiniz icin, peki bu kese ve kalp içinde 10 hazirandan baslayarak mi sayacağım. Yani genelde 6. Haftada kese kalp olur derler ya, bende oyle mi dusunmeliyim?
Malasef her ihtimali düşünmek zorunda olmak çok kötü.Bende kendimi o kadar yaptırmıştım ki ilk kontrole gidince dünyam başıma yıkıldı.İnsallah bu sefer herşey güzel olurHıc sorma, ben onu dusunmek dahi istemiyorum ama, kendımı de kaptırmak ıstemıyorum, herseye hazırlıklı olmalıyız, ilkinde cok sarsıldım..
Çok teşekkür ederim canım bunu duymak çok rahatlattı beni.Sanırım benim de adet olana kadar az az devam edecek lekelenmem.Bir sorun olmasın da gerisi önemli değilCanim merhabalar.. korkma gayet normal. Polip yüzünden histeroskopi olmuştum. sonrasında 3gun kanama oldu 9-10 gun sonra da regl oldum. Ama 3gun kanama sonrası adet olana kadar lekelenmelerim devam etti.. doktorum normal olduğunu bı sorun olmadığını söyledi... Endişelenme insan düşündükçe stres oluyor..
İnsallah canımmMalasef her ihtimali düşünmek zorunda olmak çok kötü.Bende kendimi o kadar yaptırmıştım ki ilk kontrole gidince dünyam başıma yıkıldı.İnsallah bu sefer herşey güzel olur
Tekrar gittin mi doktora canım, suan ne durumdasın, bir de, histerekopıyı adetin kacıncı gunu yaptı sana hoca?Canim merhabalar.. korkma gayet normal. Polip yüzünden histeroskopi olmuştum. sonrasında 3gun kanama oldu 9-10 gun sonra da regl oldum. Ama 3gun kanama sonrası adet olana kadar lekelenmelerim devam etti.. doktorum normal olduğunu bı sorun olmadığını söyledi... Endişelenme insan düşündükçe stres oluyor..
Bende subat sonu 5.5 aylik erken doğum yapmistim sonrasinda da kurtaj olmustum. 1 hafta sonra beta 502 düşmüştü. Sonraki düşüşte ekte gonderdim. Yani 1 ay sonrasinda normale dönmüştü.40 gün geçtikten sonra bile hcg düşmemiş midir? Buna çok şaşırdım bende test yapmayı planlıyordum.Dediğiniz gibi 45 gün sonra hala olmassam doktora gitmek en iyisi
Şuan hamilesiniz sanırımBende subat sonu 5.5 aylik erken doğum yapmistim sonrasinda da kurtaj olmustum. 1 hafta sonra beta 502 düşmüştü. Sonraki düşüşte ekte gonderdim. Yani 1 ay sonrasinda normale dönmüştü.
Evet hamileyim çok şükürŞuan hamilesiniz sanırımdoktorunuz kaç ay korunmanızı önerdi ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?