Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba pıhtılaşma ve genetik test sonuçlarının çıkıp çıkmadığını nasıl öğreniyoruz? E nabıza hemen düşüyor mu? Doktordan iletişim numarası da istememişim şimdi aklıma geldi. Şehir hastanesinde yaptırmıştım ben telefon ile doktora ulaşabileceğimi sanmıyorum sekreteri falan da yok

Yumurtlama tarihinden emınsenız adetinizi kendiniz ayarlayın 2 hafta gerisine gıdıp, gebelık haftanızı hesaplayın o sekılde.. Doktorunuz duzenler zaten kese boyu ve bebegın durumuna gore
Suan o zan 4 haftalık oluyor hesaplara gore, insallah sağlıkla ilerler

Yumurtlamaya göre 4 haftalik suan, yarin bi kan vereyim 10 gune insallah duyarim, nasipse
Hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah etiketleyin beni de beta kaç. Bende bugün test yaptım adete kaç gün var bilmiyorum kürtajdan sonra ama belli belirsiz bir çizgi oldu. 1 saat sonra da biraz daha görünür hale geldi önceki gebeliğim de de böyle olmuştu yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah sağlıkla nasip etsin hepimize

Hayır düşmüyor sekreter vardır muhakkak ulaşırsınız. Ben telefonla öğrendim bana numarayı kendileri verdiler e nabza düşmez arayın diye bende arastirma hastanesinfr yaptırdım

Bende 2 hafta önce yaptırdım e nabıza düşmez dediler.İletişim numarası aldım onları arayıp öğreneceğim
e

Hadi inşallahh bebiştir o

Ayy hadi inşallah

Hayır düşmüyor sekreter vardır muhakkak ulaşırsınız. Ben telefonla öğrendim bana numarayı kendileri verdiler e nabza düşmez arayın diye bende arastirma hastanesinfr yaptırdım

Bende 2 hafta önce yaptırdım e nabıza düşmez dediler.İletişim numarası aldım onları arayıp öğreneceğim

e
Aradım hastaneyi ulaştım sekreterliğe çıkmamış daha. Genetiği 30 haziranda pıhtılaşmayı 15 temmuzda vermiştim. Bayramda lablar çalışmadı ağustosun 15 İnden sonra çıkar muhtemelen dedi

Ben histereskopi oldum 1 hafta kanama oldu adet gibi.. aradan 3 hafta filan geçti normal vakitte adet oldum

Ayy hadi inşallah
dayanamadım gittim test verdim 2 saate çıkacak. böyle acabalarla zaman geçmeyecekti en iyisi kan testi vermekti. önümüzdeki zaman dliminde çok yoğunum hiçbirşeye odaklanamıyorum. bırakacağım artık akışına bırakacağım. böyle de yok yumurta yok çatlama kaç gün geçti acaba erken gebelik çıkar mı bunaldım ya.

Hadi inşallah

Evet yaptirdim dogumdan sonra pihtilasma cikti
şimdi ilaç iğne kullanıyor musunuz. ben 2 doktora gittim biri ilaca hemen başladı gabeliği öğrenir öğrenmez iğne diğeri kalp atışından sonra iğne diyor. şimdi ecoprin 100 içiyorum acaba yanlış mı yapıyorum. bu arada bu 3. doktor göründüğüm hatta 4. bir türlü iyi bir doktra denk gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…