Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah2. Adetten sonra hamile kaldim yani dogumdan 75 gun sonra falandi
Amin inşallahBebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yumurtlamaya göre 4 haftalik suan, yarin bi kan vereyim 10 gune insallah duyarim, nasipseEvet yalnız kalp atışı 6 da duyulmayabilir. Geç döllenme falan oluyor genelde 7 de doktorlar garanti olsun diye bekliyorlsr.
Suan o zan 4 haftalık oluyor hesaplara gore, insallah sağlıkla ilerlerYumurtlama tarihinden emınsenız adetinizi kendiniz ayarlayın 2 hafta gerisine gıdıp, gebelık haftanızı hesaplayın o sekılde.. Doktorunuz duzenler zaten kese boyu ve bebegın durumuna gore
Hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahYumurtlamaya göre 4 haftalik suan, yarin bi kan vereyim 10 gune insallah duyarim, nasipse
Hayır düşmüyor sekreter vardır muhakkak ulaşırsınız. Ben telefonla öğrendim bana numarayı kendileri verdiler e nabza düşmez arayın diye bende arastirma hastanesinfr yaptırdımmerhaba pıhtılaşma ve genetik test sonuçlarının çıkıp çıkmadığını nasıl öğreniyoruz? E nabıza hemen düşüyor mu? Doktordan iletişim numarası da istememişim şimdi aklıma geldi. Şehir hastanesinde yaptırmıştım ben telefon ile doktora ulaşabileceğimi sanmıyorum sekreteri falan da yok
Amin inşallah. Pıhtılaşma mi vardı genetik test yaptırdınız mi.Amin inşallahrabbim isteyen herkese en tez hayirli vakitte nasip eder inşallah
Evet yaptirdim dogumdan sonra pihtilasma ciktiAmin inşallah. Pıhtılaşma mi vardı genetik test yaptırdınız mi.
emerhaba pıhtılaşma ve genetik test sonuçlarının çıkıp çıkmadığını nasıl öğreniyoruz? E nabıza hemen düşüyor mu? Doktordan iletişim numarası da istememişim şimdi aklıma geldi. Şehir hastanesinde yaptırmıştım ben telefon ile doktora ulaşabileceğimi sanmıyorum sekreteri falan da yok
Hadi inşallahh bebiştir oHayırlı olsun sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahetiketleyin beni de beta kaç. Bende bugün test yaptım adete kaç gün var bilmiyorum kürtajdan sonra ama belli belirsiz bir çizgi oldu. 1 saat sonra da biraz daha görünür hale geldi önceki gebeliğim de de böyle olmuştu yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah sağlıkla nasip etsin hepimize
Ayy hadi inşallahHayırlı olsun sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahetiketleyin beni de beta kaç. Bende bugün test yaptım adete kaç gün var bilmiyorum kürtajdan sonra ama belli belirsiz bir çizgi oldu. 1 saat sonra da biraz daha görünür hale geldi önceki gebeliğim de de böyle olmuştu yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah sağlıkla nasip etsin hepimize
Hayır düşmüyor sekreter vardır muhakkak ulaşırsınız. Ben telefonla öğrendim bana numarayı kendileri verdiler e nabza düşmez arayın diye bende arastirma hastanesinfr yaptırdım
Aradım hastaneyi ulaştım sekreterliğe çıkmamış daha. Genetiği 30 haziranda pıhtılaşmayı 15 temmuzda vermiştim. Bayramda lablar çalışmadı ağustosun 15 İnden sonra çıkar muhtemelen dediBende 2 hafta önce yaptırdım e nabıza düşmez dediler.İletişim numarası aldım onları arayıp öğreneceğim
e
Ben histereskopi oldum 1 hafta kanama oldu adet gibi.. aradan 3 hafta filan geçti normal vakitte adet oldumKızlar merhaba daha önce de yazmıştım bu topige.Ocak sonu bir kürtajım olmuştu tüp bebekle hamile kalmıştım.Su an bir haftaya tekrardan tedaviye başlayacağım gecen hafta cumartesi Histereskopı oldum hala lekelenmelerim bitmedi tam olarak.Aranızda Histereskopı olan var mı normal mi bu durum acaba,yarın doktoruma da soracağım gerçi ama merak ettim
dayanamadım gittim test verdim 2 saate çıkacak. böyle acabalarla zaman geçmeyecekti en iyisi kan testi vermekti. önümüzdeki zaman dliminde çok yoğunum hiçbirşeye odaklanamıyorum. bırakacağım artık akışına bırakacağım. böyle de yok yumurta yok çatlama kaç gün geçti acaba erken gebelik çıkar mı bunaldım ya.Ayy hadi inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunSuan o zan 4 haftalık oluyor hesaplara gore, insallah sağlıkla ilerler
umarım öyledir yoksa da nasip napalım. Allah hayırlı olacak zamanı biliyordurHadi inşallahh bebiştir o
bence o kadar uzamaz benimki 3. hafta mı neydi çıktı bence haftaya tekrar arayın.Aradım hastaneyi ulaştım sekreterliğe çıkmamış daha. Genetiği 30 haziranda pıhtılaşmayı 15 temmuzda vermiştim. Bayramda lablar çalışmadı ağustosun 15 İnden sonra çıkar muhtemelen dedi
Hadi inşallahHayırlı olsun sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahetiketleyin beni de beta kaç. Bende bugün test yaptım adete kaç gün var bilmiyorum kürtajdan sonra ama belli belirsiz bir çizgi oldu. 1 saat sonra da biraz daha görünür hale geldi önceki gebeliğim de de böyle olmuştu yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah sağlıkla nasip etsin hepimize
şimdi ilaç iğne kullanıyor musunuz. ben 2 doktora gittim biri ilaca hemen başladı gabeliği öğrenir öğrenmez iğne diğeri kalp atışından sonra iğne diyor. şimdi ecoprin 100 içiyorum acaba yanlış mı yapıyorum. bu arada bu 3. doktor göründüğüm hatta 4. bir türlü iyi bir doktra denk gelemedimEvet yaptirdim dogumdan sonra pihtilasma cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?