- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
Çok teşekkür ederim cevabın içinBen histereskopi oldum 1 hafta kanama oldu adet gibi.. aradan 3 hafta filan geçti normal vakitte adet oldum
Ben önlem amacli igne ve ecopirin kullanıyorum, 3 4 ay gebelik olmayınca son 2 ay arada ecopirin içtim, hamile kaldığım ay her gün ecopirin içtim bence faydası oldu, zararı olmaz diye düşünüyorum, iğneye de ilk kan değerimde başlattı bana doktorumşimdi ilaç iğne kullanıyor musunuz. ben 2 doktora gittim biri ilaca hemen başladı gabeliği öğrenir öğrenmez iğne diğeri kalp atışından sonra iğne diyor. şimdi ecoprin 100 içiyorum acaba yanlış mı yapıyorum. bu arada bu 3. doktor göründüğüm hatta 4. bir türlü iyi bir doktra denk gelemedim
kanama yapmıyor değilmi. ay inşallah bana da fayda etmiştir 2 saat sonra belli olacak :) yerleşmeyi engelliyor diye okudum da tedirginim. iğne acıtıyor mu kendi başınıza vurabiliyormusunuzBen önlem amacli igne ve ecopirin kullanıyorum, 3 4 ay gebelik olmayınca son 2 ay arada ecopirin içtim, hamile kaldığım ay her gün ecopirin içtim bence faydası oldu, zararı olmaz diye düşünüyorum, iğneye de ilk kan değerimde başlattı bana doktorum
Kahve akıntım oldu bi süre normal dedi doktorum, malesef eşim vuruyor kendim yapamiyorum, bazen aciyo bazen acımıyor, yerine göre değişiyor sanırımkanama yapmıyor değilmi. ay inşallah bana da fayda etmiştir 2 saat sonra belli olacak :) yerleşmeyi engelliyor diye okudum da tedirginim. iğne acıtıyor mu kendi başınıza vurabiliyormusunuz
teşekkürler. ;allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinKahve akıntım oldu bi süre normal dedi doktorum, malesef eşim vuruyor kendim yapamiyorum, bazen aciyo bazen acımıyor, yerine göre değişiyor sanırım
Ahhh ne guzel, hayirli haberler almayi nasip etsin rabbimHayırlı olsun sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahetiketleyin beni de beta kaç. Bende bugün test yaptım adete kaç gün var bilmiyorum kürtajdan sonra ama belli belirsiz bir çizgi oldu. 1 saat sonra da biraz daha görünür hale geldi önceki gebeliğim de de böyle olmuştu yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah sağlıkla nasip etsin hepimize
Allah razı olsun kuzumHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
O kadar iyi anlıyorum ki. Benim de sürekli aklımda adet ne zaman olacak sonraki ay gebelik olur mu ilki 3. Ayda olmuştu şimdi ya olmazsa diye diye sürekli kafam bulanık. 1 hafta arayla gebelik haberi aldığım arkadaşımın çok şükür ki sağlıklı ilerliyor benim de böyle olsaydı diye üzülüyorum. Bir de benim erken dönem kayıptı sizler için çok daha zor olmalıdayanamadım gittim test verdim 2 saate çıkacak. böyle acabalarla zaman geçmeyecekti en iyisi kan testi vermekti. önümüzdeki zaman dliminde çok yoğunum hiçbirşeye odaklanamıyorum. bırakacağım artık akışına bırakacağım. böyle de yok yumurta yok çatlama kaç gün geçti acaba erken gebelik çıkar mı bunaldım ya.
Beta degeri 80-100 arası tam 4 hafta oluyor.. Benım aşılamaya göre yorum yapıyorum.. Ama siz garanti olsun 2 hafta bekleyin, kanama lekelenme olmazsa, bi de kullanacağınız ilac yoksa hem kese hem kalp görürsünüzSuan o zan 4 haftalık oluyor hesaplara gore, insallah sağlıkla ilerler
evet ama böylede yaşanmazki resmen psikolojim bozuluyor odaklanamıyorum işime gücüme. benimde en yakın arkadaşım gebe idi hatta o kadar çok kanaması olmuştu ki sonra başka sıkıntılar bebeği alacaklardı ona üzülürken bir anda benimki çıktı. bayramda gördüm karnı kocaman olmuş üstündeki ceketi çıkarmıyor bana göbeğini göstermemek için. etkilenirim diye konuşmuyor. yeğenim var 4 yaşında bana bebeğin nerede şimdi nereye gitti diyorO kadar iyi anlıyorum ki. Benim de sürekli aklımda adet ne zaman olacak sonraki ay gebelik olur mu ilki 3. Ayda olmuştu şimdi ya olmazsa diye diye sürekli kafam bulanık. 1 hafta arayla gebelik haberi aldığım arkadaşımın çok şükür ki sağlıklı ilerliyor benim de böyle olsaydı diye üzülüyorum. Bir de benim erken dönem kayıptı sizler için çok daha zor olmalıİnşallah güzel haber alırız senden bugün. Motivasyon umut lazım bana da
Yumurtlama görünce kontrole gittigimde progestan baslamistik fitil ona ve gynositol folikasite devam ediyorum suan. Yarin bi kana bakariz 10 gune yeniden gider gorurum inşallah rabbim nasip etsin deBeta degeri 80-100 arası tam 4 hafta oluyor.. Benım aşılamaya göre yorum yapıyorum.. Ama siz garanti olsun 2 hafta bekleyin, kanama lekelenme olmazsa, bi de kullanacağınız ilac yoksa hem kese hem kalp görürsünüz
Gynositol ben de kullandım, gebelık kesınlesınce normal folik asit dönmüştüm, folidoce almıstım.. İnsallah saglıkla ilerlerYumurtlama görünce kontrole gittigimde progestan baslamistik fitil ona ve gynositol folikasite devam ediyorum suan. Yarin bi kana bakariz 10 gune yeniden gider gorurum inşallah rabbim nasip etsin desagolasin kuzum
Evet gebelik olursa degistirirz demisti doktorum, bakalim yarin ne dicek. Allah razı olsun canım benim, inşallahGynositol ben de kullandım, gebelık kesınlesınce normal folik asit dönmüştüm, folidoce almıstım.. İnsallah saglıkla ilerler
Haberdar et bizi deEvet gebelik olursa degistirirz demisti doktorum, bakalim yarin ne dicek. Allah razı olsun canım benim, inşallah
Test sonucu çıkınca haberdar et mutlakadayanamadım gittim test verdim 2 saate çıkacak. böyle acabalarla zaman geçmeyecekti en iyisi kan testi vermekti. önümüzdeki zaman dliminde çok yoğunum hiçbirşeye odaklanamıyorum. bırakacağım artık akışına bırakacağım. böyle de yok yumurta yok çatlama kaç gün geçti acaba erken gebelik çıkar mı bunaldım ya.
Ogrenince hemen basladik kalp atisini beklemeden oksapar 0.4 luk ve 100 luk coraspisin kullaniyorum. Coraspirini bugun itibari ile biraktim. Cuma gunu serklaj olcak cunku. Kalp atisindan sonra progestana basladi doktorum.şimdi ilaç iğne kullanıyor musunuz. ben 2 doktora gittim biri ilaca hemen başladı gabeliği öğrenir öğrenmez iğne diğeri kalp atışından sonra iğne diyor. şimdi ecoprin 100 içiyorum acaba yanlış mı yapıyorum. bu arada bu 3. doktor göründüğüm hatta 4. bir türlü iyi bir doktra denk gelemedim
Serklaj neden oluyorsunuz acaba, bilgisizl8ğimden soruyorum?Ogrenince hemen basladik kalp atisini beklemeden oksapar 0.4 luk ve 100 luk coraspisin kullaniyorum. Coraspirini bugun itibari ile biraktim. Cuma gunu serklaj olcak cunku. Kalp atisindan sonra progestana basladi doktorum.
Est sorabilirsiniz tabiki. Erken dogum aniden basladi benim.oncesinde hic bir belirti olmadi. Yani ani acilma oldu. Bunu onlemek icin. Yani insallah onleyebiliriz ve bu sefer kucagima almak nasip olurSerklaj neden oluyorsunuz acaba, bilgisizl8ğimden soruyorum?
Anladim, teşekkür ederim cevap için. inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğiniziEst sorabilirsiniz tabiki. Erken dogum aniden basladi benim.oncesinde hic bir belirti olmadi. Yani ani acilma oldu. Bunu onlemek icin. Yani insallah onleyebiliriz ve bu sefer kucagima almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?