Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşimin telefonuna bağlandım malum köy şartları onun telinden direk gireyim dedim şifremi unutmuşum aksi gibi e posta şifrem de aklımda yok hepsi küçük bir defterde evde kaldı hayatta tutamam aklımda Allahtan kendi telim otomatik giriyor. Biliyorsunuz pazartesi çatlatma iğnesi oldu yani şuan iğne günü dahil 7 gün geçti klasik hiç bir belirti ağrı sızı vs yok sadece normal beyaz bir akıntı var şükür galiba artık yeşil akıntıdan kurtuldum

Eşim ailesinin yanına gidecek benim adet dönemimde gelecek bakalım pozitif veya negatif iki durumda da size bir şekilde birinden haber veririmama negatif olursa ara verip aşı olacağım karar verdim burada kimse dikkat etmiyor çünkü. Şimdilik bu kadar hepinizi öptüm

Ogrenince hemen basladik kalp atisini beklemeden oksapar 0.4 luk ve 100 luk coraspisin kullaniyorum. Coraspirini bugun itibari ile biraktim. Cuma gunu serklaj olcak cunku. Kalp atisindan sonra progestana basladi doktorum.
Serklaj ne. Corasprin ile ilgisi ne. Hiç bilmiyorum ilk kez duydum

Serklaj ne. Corasprin ile ilgisi ne. Hiç bilmiyorum ilk kez duydum
Serklaj rahim agzina atilan dikis. Erken doğumu engelleyeb ani acilmayi engelleyeb bisey. İgne de kullanıyorum ben. İki tane kan sulandirici ya gerek kalmiyo sanirim o yüzden coraspirini birak dedi doktorum

Serklaj rahim agzina atilan dikis. Erken doğumu engelleyeb ani acilmayi engelleyeb bisey. İgne de kullanıyorum ben. İki tane kan sulandirici ya gerek kalmiyo sanirim o yüzden coraspirini birak dedi doktorum
Anladım çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba kızlar nasılsınız? Görüyorum güzel haberler devam ediyor, bende değişen birşey yok adetim 28 günden 27 ye döndü çok şaşkınım bu iyi birşey galiba ama ne bilim hakkımızda hayırlısı olsun, herkesin hakkında en güzeli olsun kızlar.

PembeAnkaKusu kuzum nasılsın yolunda demi herşey
Çok sağ ol canım lekeler devam ediyor. Bugün işyerime bildirdim gebeliği işyeri hekimi madem riskli gebelik doktorun rapor versin sen neden geldin dedi yarın heyet raporu alıcam sorun çıkmazsa bakalım İdare ediyoruz yani… Sen nasılsın balım?

Al raporunu dinlen canım, keyfini çıkar işin stresi de çok etkiliyor insanı çünkü.

Güzel haber sırası bize de gelir inşallah havalar sıcak gidiyor onun etkisi olabilir belki. Ben de yumurtlama sancısı çekiyorum sanırım, solda bi rahatsızlık var. Kaçırmamışımdır inşallah

Al raporunu dinlen canım, keyfini çıkar işin stresi de çok etkiliyor insanı çünkü.
Stres zaten kötü bide benim işyerim uzak baya yol çekiyorum sıcakta dur kalk trafik ve bugün arttı mesela lekeler eve gelince de baygın gibi yattım saatlerce 2 saat erken çıkma hakkım başladı ona rağmen böyle… Bebeklere bir şey olursa diye korktum işyeri hekimi de korkuttu sen neden geldin diye bir ton laf etti doktorum düşük riski, ikiz gebelik, riskli gebelik yazmış gebelik bildiren kağıda bunları yazıyorsa rapor versin dedi zaten doktorum da demişti veririm diye ben iş güç çok diye istemedim saçmalık tabi haklı yani neyse gidicem yarın bakalım

Kızgın emoji atcaktım ama vazgeçtim Başkasının işi biter mi Allah aşkına? Keyfi izin almıyosun sonuçta. Önemli olan sizin sağlığınız şimdi. Olabilecek en erken zamanda raporunu alıp kafanı boşalt derim ben. Bence ertesi gününde bile çok daha iyi hissedeceksin

Daha iyi olur evde dinlenirsin en azından kalp atışını bi duysan hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah bende iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…