Amin teşekkür ederimAnladim, teşekkür ederim cevap için. inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi
Yok ya silik çizgi boş çıktı. Sonucu gördüğüm an itibariyle akışına bıraktım nasip kısmet
Yok yaa
Serklaj ne. Corasprin ile ilgisi ne. Hiç bilmiyorum ilk kez duydumOgrenince hemen basladik kalp atisini beklemeden oksapar 0.4 luk ve 100 luk coraspisin kullaniyorum. Coraspirini bugun itibari ile biraktim. Cuma gunu serklaj olcak cunku. Kalp atisindan sonra progestana basladi doktorum.
sıkma canını yeni başlıyoruz güzel haberler alacağız inşallahYok ya silik çizgi boş çıktı. Sonucu gördüğüm an itibariyle akışına bıraktım nasip kısmet
İnşallah. Zihnimi boşaltmak istiyorum bu bebek konusunda artık. Allah nasip eder inşallah bir an öncesıkma canını yeni başlıyoruz güzel haberler alacağız inşallah
Test sonucu çıkınca haberdar et mutlaka
Serklaj rahim agzina atilan dikis. Erken doğumu engelleyeb ani acilmayi engelleyeb bisey. İgne de kullanıyorum ben. İki tane kan sulandirici ya gerek kalmiyo sanirim o yüzden coraspirini birak dedi doktorumSerklaj ne. Corasprin ile ilgisi ne. Hiç bilmiyorum ilk kez duydum
Anladım çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSerklaj rahim agzina atilan dikis. Erken doğumu engelleyeb ani acilmayi engelleyeb bisey. İgne de kullanıyorum ben. İki tane kan sulandirici ya gerek kalmiyo sanirim o yüzden coraspirini birak dedi doktorum
Amin cnm insallahAnladım çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok sağ ol canım lekeler devam ediyor. Bugün işyerime bildirdim gebeliği işyeri hekimi madem riskli gebelik doktorun rapor versin sen neden geldin dedi yarın heyet raporu alıcam sorun çıkmazsa bakalımPembeAnkaKusu kuzum nasılsın yolunda demi herşey
Al raporunu dinlen canım, keyfini çıkarÇok sağ ol canım lekeler devam ediyor. Bugün işyerime bildirdim gebeliği işyeri hekimi madem riskli gebelik doktorun rapor versin sen neden geldin dedi yarın heyet raporu alıcam sorun çıkmazsa bakalımİdare ediyoruz yani… Sen nasılsın balım?
Güzel haber sırası bize de gelir inşallahMerhaba kızlarnasılsınız? Görüyorum güzel haberler devam ediyor, bende değişen birşey yok adetim 28 günden 27 ye döndü çok şaşkınım bu iyi birşey galiba ama ne bilim hakkımızda hayırlısı olsun, herkesin hakkında en güzeli olsun kızlar.
Stres zaten kötü bide benim işyerim uzak baya yol çekiyorum sıcakta dur kalk trafik ve bugün arttı mesela lekeler eve gelince de baygın gibi yattım saatlerceAl raporunu dinlen canım, keyfini çıkarişin stresi de çok etkiliyor insanı çünkü.
Kızgın emoji atcaktım ama vazgeçtimStres zaten kötü bide benim işyerim uzak baya yol çekiyorum sıcakta dur kalk trafik ve bugün arttı mesela lekeler eve gelince de baygın gibi yattım saatlerce2 saat erken çıkma hakkım başladı ona rağmen böyle… Bebeklere bir şey olursa diye korktum işyeri hekimi de korkuttu sen neden geldin diye bir ton laf etti doktorum düşük riski, ikiz gebelik, riskli gebelik yazmış gebelik bildiren kağıda bunları yazıyorsa rapor versin dedi zaten doktorum da demişti veririm diye ben iş güç çok diye istemedim saçmalık tabi haklı yani neyse gidicem yarın bakalım
Daha iyi olur evde dinlenirsin en azından kalp atışını bi duysan hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallahÇok sağ ol canım lekeler devam ediyor. Bugün işyerime bildirdim gebeliği işyeri hekimi madem riskli gebelik doktorun rapor versin sen neden geldin dedi yarın heyet raporu alıcam sorun çıkmazsa bakalımİdare ediyoruz yani… Sen nasılsın balım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?