Merhaba canım hayırlısı hepimiz için güzel haber sırası bizede gelir inşallahMerhaba kızlarnasılsınız? Görüyorum güzel haberler devam ediyor, bende değişen birşey yok adetim 28 günden 27 ye döndü çok şaşkınım bu iyi birşey galiba ama ne bilim hakkımızda hayırlısı olsun, herkesin hakkında en güzeli olsun kızlar.
Al gitsin raporu millet keyfi alıyor iş stresi yol artı havalarda anormal sıcak hiç çekilmez dikkat etmekte fayda var yorma kendiniStres zaten kötü bide benim işyerim uzak baya yol çekiyorum sıcakta dur kalk trafik ve bugün arttı mesela lekeler eve gelince de baygın gibi yattım saatlerce2 saat erken çıkma hakkım başladı ona rağmen böyle… Bebeklere bir şey olursa diye korktum işyeri hekimi de korkuttu sen neden geldin diye bir ton laf etti doktorum düşük riski, ikiz gebelik, riskli gebelik yazmış gebelik bildiren kağıda bunları yazıyorsa rapor versin dedi zaten doktorum da demişti veririm diye ben iş güç çok diye istemedim saçmalık tabi haklı yani neyse gidicem yarın bakalım
Bı sonraki adetimle gidecegim canım bakalım neye karar verecek hoca.. adetimin 10.gunuydu sanırım kuzum. Senin histeriskopin ne zaman ?Tekrar gittin mi doktora canım, suan ne durumdasın, bir de, histerekopıyı adetin kacıncı gunu yaptı sana hoca?
Yok yok bazen böyle süre uzayabiliyor. Kürtaj olduğum zamanda hem geç adet olmuştum hemde adet olana kadar lekelenmem devam etmişti. Bunyeden bünyeye degisiyor sanirim. Ama için rahat etmiyorsa tekrar muayene ol istersen. Doktorun en iyisini bilir gerçi...Çok teşekkür ederim canım bunu duymak çok rahatlattı beni.Sanırım benim de adet olana kadar az az devam edecek lekelenmem.Bir sorun olmasın da gerisi önemli değil
Teşekkür ederim Benim de kürtaj olduğumda kanama çok uzun sürmüştü bu sefer de böyle oldu.Az kaldı bakalım kontrolüme inşallah herhangi bir sorun yokturYok yok bazen böyle süre uzayabiliyor. Kürtaj olduğum zamanda hem geç adet olmuştum hemde adet olana kadar lekelenmem devam etmişti. Bunyeden bünyeye degisiyor sanirim. Ama için rahat etmiyorsa tekrar muayene ol istersen. Doktorun en iyisini bilir gerçi...
Benım kı de 15.gün yapılacak, 5 agustosta canım, heyecan korku hepsı varBı sonraki adetimle gidecegim canım bakalım neye karar verecek hoca.. adetimin 10.gunuydu sanırım kuzum. Senin histeriskopin ne zaman ?
1 haftadan fazla sürmez sanırım 8.veya 9.güne alabilirsiniz, yumurtlamadan önce cekilmiş olursunuzMerhaba kızlar benim kahverengi lekelenmem bu sabah kırmızıya döndü çok yoğun değil ama adet oldum artık sanırım. Doktora gidecektim ama kırmızıya dönünce gitmeyeceğim beta baktırmaya D Doktoraliguru .
Kızlar ben bu ay hsg çektirmek istiyorum istanbhlda echomarda çektiricem. Ama adet ne kadar sürecek bilmiyorum şimdi neye göre randevu alıcam kafam karıştı. Farklı bir şehirden gideceğim bir de.
mayıs ayında hsg çekilmiştim bulunduğum ilde ama çelişkili sonuç çıkmıştı bir tüpümde hidrosalpinks şüphesi var dediler ama net değil onu netleştirmek istiyorum
Ben adet bitiminde aradığımda 3 gün sonraya randevu vermişlerdi. Yumurtlama olmadan yapılması gerekiyor bildiğim kadarıyla o yüzden adetin üzerinden çok geçmemesi gerekiyor. Kürtaj sonrası ilk adetinse lekelenmeler devam edebiliyor , bu sorun olur mu bilmiyorum. En iyisi hastaneyi arayıp sorman canım. Ortalama bir güne alırsın, değişiklik olursa da öne arkaya çekilir günü belki.Merhaba kızlar benim kahverengi lekelenmem bu sabah kırmızıya döndü çok yoğun değil ama adet oldum artık sanırım. Doktora gidecektim ama kırmızıya dönünce gitmeyeceğim beta baktırmaya D Doktoraliguru .
Kızlar ben bu ay hsg çektirmek istiyorum istanbhlda echomarda çektiricem. Ama adet ne kadar sürecek bilmiyorum şimdi neye göre randevu alıcam kafam karıştı. Farklı bir şehirden gideceğim bir de.
mayıs ayında hsg çekilmiştim bulunduğum ilde ama çelişkili sonuç çıkmıştı bir tüpümde hidrosalpinks şüphesi var dediler ama net değil onu netleştirmek istiyorum
Hıc acıma, hamıleliğinin tadını cıkar, kımse acımıyor valla, ben 9 yıllık memuriyet hayatımda, sadece 1 hafta tüp bebek transfer sonrası rapor almıstım, İcim ıcımi yedi, işte biz de sorumlu oldugumuz cocuklar olunca geri kalırlar mı diye endişe oluyor.. 1 haftadan bişey olmaz toparlarım dedim sonra..Çok sağ ol canım lekeler devam ediyor. Bugün işyerime bildirdim gebeliği işyeri hekimi madem riskli gebelik doktorun rapor versin sen neden geldin dedi yarın heyet raporu alıcam sorun çıkmazsa bakalımİdare ediyoruz yani… Sen nasılsın balım?
1 haftadan fazla sürmez sanırım 8.veya 9.güne alabilirsiniz, yumurtlamadan önce cekilmiş olursunuz
Aradım merkezi cumartesi lekelenme başladığını söyledim önümüzdeki pazartesiye verdiler randevuyu. Kanama şeklinde devam ederse ararsın erteleriz ama az lekelenme olursa gelirsin dediler. C kollu cihaz ile ağrısız anestezisiz çektikleri için onlarda çekilmek istiyorum şehir dışından gidicem bakalım. Echomar-sanomed cevat bayrak hocada çektiren var mı kızlar aranızdaBen adet bitiminde aradığımda 3 gün sonraya randevu vermişlerdi. Yumurtlama olmadan yapılması gerekiyor bildiğim kadarıyla o yüzden adetin üzerinden çok geçmemesi gerekiyor. Kürtaj sonrası ilk adetinse lekelenmeler devam edebiliyor , bu sorun olur mu bilmiyorum. En iyisi hastaneyi arayıp sorman canım. Ortalama bir güne alırsın, değişiklik olursa da öne arkaya çekilir günü belki.
Merhaba cnm bişey sorucaktım kan pıhtılaşma testini devlette mi verdin acaba? Hangi bölüme gittin tıbbi genetik mi bir de gidince hemen kan alıyorlar mı? çok soru sordum cnm şimdiden teşekkür ederim gerçektenAradım hastaneyi ulaştım sekreterliğe çıkmamış daha. Genetiği 30 haziranda pıhtılaşmayı 15 temmuzda vermiştim. Bayramda lablar çalışmadı ağustosun 15 İnden sonra çıkar muhtemelen dedi
Ben çektirdim Echomar Şişli Cevat hoca yaptı çekimi. Çok rahat hiçbişey hissetmiyorsun hiç korkma hemen olup bitiyor :))Aradım merkezi cumartesi lekelenme başladığını söyledim önümüzdeki pazartesiye verdiler randevuyu. Kanama şeklinde devam ederse ararsın erteleriz ama az lekelenme olursa gelirsin dediler. C kollu cihaz ile ağrısız anestezisiz çektikleri için onlarda çekilmek istiyorum şehir dışından gidicem bakalım. Echomar-sanomed cevat bayrak hocada çektiren var mı kızlar aranızda
Şehir hastanesi tıbbi genetik bölümüne randevu aldık eşim ile birlikte. Genetik ve pıhtılaşma ile ilgili test yaptrmak istiyoruz dedik. Kaç kaybın var diye sordu. Benim 1 düşüğüm var ama burada arkadaşlardan okumuştum bir de kimyasal var dedim yok aslında 2 kayıp olmazsa yapmıyorlar testleri. Benim gittiğim doktor o gün genetik için eşim ile benden kan aldırdı. Pıhtılaşma için 15 gün sonra gel aynı anda iki test girişi yapamam dedi. Ama arkadaşlar hep aynı anda veriyor neden öyle dedi anlamadım. 15 gün kadar sonra da gidip pıhtılaşma için kan verdim. Benim durum böyle canım istediğin kadar soru sorabilirsin yardımcı olabilirsem ne mutlu :)Merhaba cnm bişey sorucaktım kan pıhtılaşma testini devlette mi verdin acaba? Hangi bölüme gittin tıbbi genetik mi bir de gidince hemen kan alıyorlar mı? çok soru sordum cnm şimdiden teşekkür ederim gerçekten
Ay çok sevindim herkes öyle diyor. Anestezili bir tecrübem oldu burada ama verdikleri sıvı damarlarıma geçmiş saatlerce hastanede kaldım çok kanamam oldu. Tüplerin hidrosalpinks hamile kalman mümkün değil dedi bi de üstüne. Cevat hocaya gönderdim görüntüleri o filmin hatalı sıvı tüpe basınç yapamamış ki geçiş olsun, damarına geçmiş gel tekrar çekelim sol tüp açık sağ tüp net değil dedi. O ay da hamile kaldım düşük oldu işte. Hidrosalpenks var da o mu düşüğe neden oldu diye düşünüyorum. Biri açık demekki hamilelik oluştu ama tutunamadı. Ona gidicem bakalım bir umut.Ben çektirdim Echomar Şişli Cevat hoca yaptı çekimi. Çok rahat hiçbişey hissetmiyorsun hiç korkma hemen olup bitiyor :))
Çok sağolasın canım ben de tıbbi genetik bölümünden randevu aldım pazartesi sabah gidicem inşallah hemen kan alırlar. Yalnız mecbur yalan söylettiriyorlar gerçekten de, ben de o zaman mecbur öyle diyeceğim çünkü insan baktırmak istiyor haklı olarak eğer bir durum varsa önlem almak için :)Şehir hastanesi tıbbi genetik bölümüne randevu aldık eşim ile birlikte. Genetik ve pıhtılaşma ile ilgili test yaptrmak istiyoruz dedik. Kaç kaybın var diye sordu. Benim 1 düşüğüm var ama burada arkadaşlardan okumuştum bir de kimyasal var dedim yok aslında 2 kayıp olmazsa yapmıyorlar testleri. Benim gittiğim doktor o gün genetik için eşim ile benden kan aldırdı. Pıhtılaşma için 15 gün sonra gel aynı anda iki test girişi yapamam dedi. Ama arkadaşlar hep aynı anda veriyor neden öyle dedi anlamadım. 15 gün kadar sonra da gidip pıhtılaşma için kan verdim. Benim durum böyle canım istediğin kadar soru sorabilirsin yardımcı olabilirsem ne mutlu :)
Ay çok sevindim herkes öyle diyor. Anestezili bir tecrübem oldu burada ama verdikleri sıvı damarlarıma geçmiş saatlerce hastanede kaldım çok kanamam oldu. Tüplerin hidrosalpinks hamile kalman mümkün değil dedi bi de üstüne. Cevat hocaya gönderdim görüntüleri o filmin hatalı sıvı tüpe basınç yapamamış ki geçiş olsun, damarına geçmiş gel tekrar çekelim sol tüp açık sağ tüp net değil dedi. O ay da hamile kaldım düşük oldu işte. Hidrosalpenks var da o mu düşüğe neden oldu diye düşünüyorum. Biri açık demekki hamilelik oluştu ama tutunamadı. Ona gidicem bakalım bir umut.
Hayırlısı güzel sonuçlar olsun inşallah bende bu ay adet olursam gidicem doktora artık bişeye başlasın aşılamamı yapar ilaç mı verir yaşım geçiyor ve iyice strese giriyorumKızlar az önce doktordan geldim. Bugün reglimin 3.günü, klomene başlattı. Yeniden heyecan sardı beni aylar sonrafolbiolü kullanma dedi başka folik asit verdi, bi de rahim temiz ama gebeliğe daha iyi hazırlamak için bi antibiyotik fitil verdi. Tabii coraspine de devam.. Gebelik olursa iğneye başlayacağız, bazıları gerek görmez ama ben riske atmak istemem dedi. Artık sallamıyorum desem de yeniden tedaviye başlamak çok heyecanlandırdı valla
Ben de yaş konusundan ve pıhtılaşmadan endişeleniyorum. Hayırlısı olsun, inşallah yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin AllahHayırlısı güzel sonuçlar olsun inşallah bende bu ay adet olursam gidicem doktora artık bişeye başlasın aşılamamı yapar ilaç mı verir yaşım geçiyor ve iyice strese giriyorum
Hepimize nasip etsin inşallah canım ilk bebişi olacaklara daha çok nasip etsin rabbim o duyguyu tattırsın sağlıklı bir şekildeBen de yaş konusundan ve pıhtılaşmadan endişeleniyorum. Hayırlısı olsun, inşallah yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin Allahinşallah regl olmazsın, hiçbişeye gerek kalmaz
Merhaba ben de yardımcı olabilirim bu konularda, pıhtılaşma genetik test hepsini yaptırdımMerhaba cnm bişey sorucaktım kan pıhtılaşma testini devlette mi verdin acaba? Hangi bölüme gittin tıbbi genetik mi bir de gidince hemen kan alıyorlar mı? çok soru sordum cnm şimdiden teşekkür ederim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?