- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Al gitsin raporu millet keyfi alıyor iş stresi yol artı havalarda anormal sıcak hiç çekilmez dikkat etmekte fayda var yorma kendini
Çok haklısınız kızlar valla işte takıntı benimki millet para verip rapor alıyormuşHıc acıma, hamıleliğinin tadını cıkar, kımse acımıyor valla, ben 9 yıllık memuriyet hayatımda, sadece 1 hafta tüp bebek transfer sonrası rapor almıstım, İcim ıcımi yedi, işte biz de sorumlu oldugumuz cocuklar olunca geri kalırlar mı diye endişe oluyor.. 1 haftadan bişey olmaz toparlarım dedim sonra..
Tedavin hayırlı olsun canım, bebeğine vesile olsun insallahKızlar az önce doktordan geldim. Bugün reglimin 3.günü, klomene başlattı. Yeniden heyecan sardı beni aylar sonrafolbiolü kullanma dedi başka folik asit verdi, bi de rahim temiz ama gebeliğe daha iyi hazırlamak için bi antibiyotik fitil verdi. Tabii coraspine de devam.. Gebelik olursa iğneye başlayacağız, bazıları gerek görmez ama ben riske atmak istemem dedi. Artık sallamıyorum desem de yeniden tedaviye başlamak çok heyecanlandırdı valla
Aminn tatlım, Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahTedavin hayırlı olsun canım, bebeğine vesile olsun insallah
Yaa, kimnilir ne sorunu vardı, ben şuna da kızıyorum doğum izni bittikten sonra paralı rapor alanlara, al ücretsiz izni, yerine en azından birisi gelir, cocuklar da magdur olmaz.. Hayalim 2 yıl ara vermekÇok haklısınız kızlar valla işte takıntı benimki millet para verip rapor alıyormuş45 günlük verdi doktorum hemşire bile şaşırdı ciddi bir şey olmasa vermiyorlar zaten… Sıcaklar açısından sevindim gerçekten doktora gittim bir saat bayılacaktım yanıyoruz Sohrab valla süpersin benim bir biyoloji öğretmenim vardı bütün dönem rapor alıp durmuştu ve biz artık film izliyorduk labda bomboş geçmişti o yıl allahtan dershanede tamamlamıştım o konuları herkes senin gibi değil
Çok iyi olmuş canım inşallah sorunsuz atlatırsın 45 gün dinlenirsinÇok haklısınız kızlar valla işte takıntı benimki millet para verip rapor alıyormuş45 günlük verdi doktorum hemşire bile şaşırdı ciddi bir şey olmasa vermiyorlar zaten… Sıcaklar açısından sevindim gerçekten doktora gittim bir saat bayılacaktım yanıyoruz Sohrab valla süpersin benim bir biyoloji öğretmenim vardı bütün dönem rapor alıp durmuştu ve biz artık film izliyorduk labda bomboş geçmişti o yıl allahtan dershanede tamamlamıştım o konuları herkes senin gibi değil
Betanız sıfırlanmamıs olabılır, 2 gun sonra tekrar test verın benceMerhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yazmak şimdi nasip oldu 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim kürtaj sonrası adet olmadım 3 gün geçiktim evde test yaptım hayal Mayal bir çizgi çıktı sonra kan testi verdim özelde 3.67 çıktı negatif yazıyor ama yükselme olabilir mi? Yaşanyan var mı aranızda?
Geçmiş olsun canım allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip olsun kürtaj sonrası gecikiyor adet bende 45 gün sonra olmuştum değerler hemen sıfırlanmıyor ondan bu şekilde çıkmış olabilirMerhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yazmak şimdi nasip oldu 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim kürtaj sonrası adet olmadım 3 gün geçiktim evde test yaptım hayal Mayal bir çizgi çıktı sonra kan testi verdim özelde 3.67 çıktı negatif yazıyor ama yükselme olabilir mi? Yaşanyan var mı aranızda?
Herkes senin gibi ince düşünmüyor canım malesef sonuçta para geliyor raporluda olsa mağdur olmuşlar kime ne allah nasip etsin inşallah emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsınYaa, kimnilir ne sorunu vardı, ben şuna da kızıyorum doğum izni bittikten sonra paralı rapor alanlara, al ücretsiz izni, yerine en azından birisi gelir, cocuklar da magdur olmaz.. Hayalim 2 yıl ara vermektabiki rabbim nasip ederse
Amin canım İnşallahhHerkes senin gibi ince düşünmüyor canım malesef sonuçta para geliyor raporluda olsa mağdur olmuşlar kime ne allah nasip etsin inşallah emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın
İnşallah kuzum allah gönlüne göre en hayırlısını versinYaa, kimnilir ne sorunu vardı, ben şuna da kızıyorum doğum izni bittikten sonra paralı rapor alanlara, al ücretsiz izni, yerine en azından birisi gelir, cocuklar da magdur olmaz.. Hayalim 2 yıl ara vermektabiki rabbim nasip ederse
Sen özeldesin o zaman, onun işleyişini Hıc bılmıyorum, 6 ay da olsa kritik zamanı atlatan kadar idare eder sankiİnşallah kuzum allah gönlüne göre en hayırlısını versinay evet 2 yıl çok iyi olur canım bizde en fazla 6 ay ücretsiz oluyor keşke daha fazla alabilsek bakalım ne olucak sağlıkla doğsunlar da
Betanız sıfırlanmamıs olabılır, 2 gun sonra tekrar test verın bence
Hiç baktırmadım beta sıfırlandı mı diye çok kan verdiğim için o dönemde bi daha baktırmak istemedim bi hafta içinde adet olmazsam bakarım en iyisi durmak çok zorGeçmiş olsun canım allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip olsun kürtaj sonrası gecikiyor adet bende 45 gün sonra olmuştum değerler hemen sıfırlanmıyor ondan bu şekilde çıkmış olabilir
Kürtaj nezaman oldunuzHiç baktırmadım beta sıfırlandı mı diye çok kan verdiğim için o dönemde bi daha baktırmak istemedim bi hafta içinde adet olmazsam bakarım en iyisi durmak çok zor
Sağolun Allah kimseye yaşatmasın tekrar
Canım merhaba ben de ilk önce özelde yaptırayım dedim ama fiyatları epey yüksek 3 bin 4 bin lira fiyat verdiler testler için. İstanbulda mıydın cnm özel olmazsa hangi hastanede yaptırmıştın acaba testleri? Ne kadar tuttu acaba fiyatları? Çok teşekkür ederim şimdiden gerçekten :))Merhaba ben de yardımcı olabilirim bu konularda, pıhtılaşma genetik test hepsini yaptırdımyaptırınca da öğrenmek durumunda kaldım. Kan pıhtılaşma testini ben kadın doğum doktorumdan istemiştim, o da beni kan vermeye yönlendirmişti. Kanı verdim sonucunuzda kendisine gösterdim. Başka bir bölüme yönlendirmemişti beni. Sonuçlar da 10 gün içinde çıkmıştı. Bu söylediğim özel hastanedeki prosedür ama.
Genetik testi de daha uygun fiyatlı olduğu İçin farklı bir günde başka bir özel hastanede yaptırdım onun sonucunu da dün aldım, yaklaşık 25 günde çıktı.
Çok iyi yapmışsın, bolca dinlen strese girmeden.. Güzel haberler paylaş hep bizimleİnşallah kuzum allah gönlüne göre en hayırlısını versinay evet 2 yıl çok iyi olur canım bizde en fazla 6 ay ücretsiz oluyor keşke daha fazla alabilsek bakalım ne olucak sağlıkla doğsunlar da
14 haziran kürtaj oldum 23 haziranda kanama durdu tamamen doktorum bu kanamayı adet say demişti o yüzden 23 de olmayı bekliyordumKürtaj nezaman oldunuz
Geçmiş baya bekle bakalım biraz daha olmazsan 2 3 gün sonra kan testine baktır tekrardan artış varsa bebiş vardır belki benim doktorumda kürtaj sonrası olan kanama adet değil demişti14 haziran kürtaj oldum 23 haziranda kanama durdu tamamen doktorum bu kanamayı adet say demişti o yüzden 23 de olmayı bekliyordum
Benim sağlık sigortam var ama bu tarz testleri karşılamıyor malesef, genetik test için 500 er TL olmak üzere toplamda 1000 TL, kan pıhtılaşması İçin de yanlış hatırlamıyorsam yine bi 700-800 dü.Canım merhaba ben de ilk önce özelde yaptırayım dedim ama fiyatları epey yüksek 3 bin 4 bin lira fiyat verdiler testler için. İstanbulda mıydın cnm özel olmazsa hangi hastanede yaptırmıştın acaba testleri? Ne kadar tuttu acaba fiyatları? Çok teşekkür ederim şimdiden gerçekten :))
Evet canım benim de özel sağlık sigortam var ama bu testleri karşılamıyor maalesef çok sağolasın :)Benim sağlık sigortam var ama bu tarz testleri karşılamıyor malesef, genetik test için 500 er TL olmak üzere toplamda 1000 TL, kan pıhtılaşması İçin de yanlış hatırlamıyorsam yine bi 700-800 dü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?