Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al gitsin raporu millet keyfi alıyor iş stresi yol artı havalarda anormal sıcak hiç çekilmez dikkat etmekte fayda var yorma kendini
Çok haklısınız kızlar valla işte takıntı benimki millet para verip rapor alıyormuş 45 günlük verdi doktorum hemşire bile şaşırdı ciddi bir şey olmasa vermiyorlar zaten… Sıcaklar açısından sevindim gerçekten doktora gittim bir saat bayılacaktım yanıyoruz Sohrab valla süpersin benim bir biyoloji öğretmenim vardı bütün dönem rapor alıp durmuştu ve biz artık film izliyorduk labda bomboş geçmişti o yıl allahtan dershanede tamamlamıştım o konuları herkes senin gibi değil

Merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yazmak şimdi nasip oldu 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim kürtaj sonrası adet olmadım 3 gün geçiktim evde test yaptım hayal Mayal bir çizgi çıktı sonra kan testi verdim özelde 3.67 çıktı negatif yazıyor ama yükselme olabilir mi? Yaşanyan var mı aranızda?

Tedavin hayırlı olsun canım, bebeğine vesile olsun insallah

Yaa, kimnilir ne sorunu vardı, ben şuna da kızıyorum doğum izni bittikten sonra paralı rapor alanlara, al ücretsiz izni, yerine en azından birisi gelir, cocuklar da magdur olmaz.. Hayalim 2 yıl ara vermek tabiki rabbim nasip ederse

Çok iyi olmuş canım inşallah sorunsuz atlatırsın 45 gün dinlenirsin

Betanız sıfırlanmamıs olabılır, 2 gun sonra tekrar test verın bence

Geçmiş olsun canım allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip olsun kürtaj sonrası gecikiyor adet bende 45 gün sonra olmuştum değerler hemen sıfırlanmıyor ondan bu şekilde çıkmış olabilir

Herkes senin gibi ince düşünmüyor canım malesef sonuçta para geliyor raporluda olsa mağdur olmuşlar kime ne allah nasip etsin inşallah emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın

Herkes senin gibi ince düşünmüyor canım malesef sonuçta para geliyor raporluda olsa mağdur olmuşlar kime ne allah nasip etsin inşallah emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın
Amin canım İnşallahh kul hakkından çok korkuyorum

İnşallah kuzum allah gönlüne göre en hayırlısını versin ay evet 2 yıl çok iyi olur canım bizde en fazla 6 ay ücretsiz oluyor keşke daha fazla alabilsek bakalım ne olucak sağlıkla doğsunlar da

İnşallah kuzum allah gönlüne göre en hayırlısını versin ay evet 2 yıl çok iyi olur canım bizde en fazla 6 ay ücretsiz oluyor keşke daha fazla alabilsek bakalım ne olucak sağlıkla doğsunlar da
Sen özeldesin o zaman, onun işleyişini Hıc bılmıyorum, 6 ay da olsa kritik zamanı atlatan kadar idare eder sanki

Betanız sıfırlanmamıs olabılır, 2 gun sonra tekrar test verın bence
Hiç baktırmadım beta sıfırlandı mı diye çok kan verdiğim için o dönemde bi daha baktırmak istemedim bi hafta içinde adet olmazsam bakarım en iyisi durmak çok zor
Sağolun Allah kimseye yaşatmasın tekrar

Canım merhaba ben de ilk önce özelde yaptırayım dedim ama fiyatları epey yüksek 3 bin 4 bin lira fiyat verdiler testler için. İstanbulda mıydın cnm özel olmazsa hangi hastanede yaptırmıştın acaba testleri? Ne kadar tuttu acaba fiyatları? Çok teşekkür ederim şimdiden gerçekten :))

Çok iyi yapmışsın, bolca dinlen strese girmeden.. Güzel haberler paylaş hep bizimle

14 haziran kürtaj oldum 23 haziranda kanama durdu tamamen doktorum bu kanamayı adet say demişti o yüzden 23 de olmayı bekliyordum
Geçmiş baya bekle bakalım biraz daha olmazsan 2 3 gün sonra kan testine baktır tekrardan artış varsa bebiş vardır belki benim doktorumda kürtaj sonrası olan kanama adet değil demişti ‍♀

Benim sağlık sigortam var ama bu tarz testleri karşılamıyor malesef, genetik test için 500 er TL olmak üzere toplamda 1000 TL, kan pıhtılaşması İçin de yanlış hatırlamıyorsam yine bi 700-800 dü.

Benim sağlık sigortam var ama bu tarz testleri karşılamıyor malesef, genetik test için 500 er TL olmak üzere toplamda 1000 TL, kan pıhtılaşması İçin de yanlış hatırlamıyorsam yine bi 700-800 dü.
Evet canım benim de özel sağlık sigortam var ama bu testleri karşılamıyor maalesef çok sağolasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…