- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Canım benim doktorum kürtaj sonrası kanama bitecek o adet değil dedi. Kürtajdan sonraki 40 gün içinde adet olmanı bekliyorum dedi. Senin kürtajın üstünden 45 gün kadar geçmiş. Kürtaj sonrası kontrole gitmiş miydin? Büyük ihtimal betan sıfırlanmamıştır ama 2 gün sonra kan ver tekrar için rahat etsin. Benim düşük beta değeri olmasına rağmen sıfırlanmadı evde yaptığım testlerde çok silik çizgi çıkıyor. Bugün az kanamam başladı ama. Adet olsan bile sıfırlanmayabiliyor. D Doktoraliguru arkadaşımızın da öyle olmuştu14 haziran kürtaj oldum 23 haziranda kanama durdu tamamen doktorum bu kanamayı adet say demişti o yüzden 23 de olmayı bekliyordum
Bende 17 haziranda kürtaj oldum hala adet olmadım.yaptığım gebelik testinde silik çizgi çıktı ama beta nın yeteri kadar düşmemesinden kaynaklanıyor.kürtaj sonrası regl düzensizliği 1 2 ay kadar olabiliyor, merak etme14 haziran kürtaj oldum 23 haziranda kanama durdu tamamen doktorum bu kanamayı adet say demişti o yüzden 23 de olmayı bekliyordum
Evet kuzum ben mühendisim zaten yüzde 99 özel sektördeyiz mecbur. Devlette pek seçenek yok heryer özelleştiği için denemedim bile zaten çok sıkıcı oluyormuş iş olarak da. Özelde 16 hafta annelik izni oluyor ikizde 18 oluyormuş ama bunun bir kısmı doğumdan önce bir de ücretsiz 6 ay alabiliyorsun o kadar yani hakkımızda hayırlısı olsun artıkSen özeldesin o zaman, onun işleyişini Hıc bılmıyorum, 6 ay da olsa kritik zamanı atlatan kadar idare eder sanki
Teşekkür ederim kuzum inşallah hepimizin güzel haberleri olsun bolcaÇok iyi yapmışsın, bolca dinlen strese girmeden.. Güzel haberler paylaş hep bizimle
Her doktor farklı konuşuyor galiba bazı doktorlar korunma diyor benim ki 3 ay korun dedi korunmuyorum hatta adet sonrası tekrar devlet hastanesinde tekrar tedaviye başlamak istiyorum ilk çatlama iğnesi tedavisini hep özel de yaptımGeçmiş baya bekle bakalım biraz daha olmazsan 2 3 gün sonra kan testine baktır tekrardan artış varsa bebiş vardır belki benim doktorumda kürtaj sonrası olan kanama adet değil demişti♀
Canım benim doktorum kürtaj sonrası kanama bitecek o adet değil dedi. Kürtajdan sonraki 40 gün içinde adet olmanı bekliyorum dedi. Senin kürtajın üstünden 45 gün kadar geçmiş. Kürtaj sonrası kontrole gitmiş miydin? Büyük ihtimal betan sıfırlanmamıştır ama 2 gün sonra kan ver tekrar için rahat etsin. Benim düşük beta değeri olmasına rağmen sıfırlanmadı evde yaptığım testlerde çok silik çizgi çıkıyor. Bugün az kanamam başladı ama. Adet olsan bile sıfırlanmayabiliyor. D Doktoraliguru arkadaşımızın da öyle olmuştu
Benim beta çok yüksekti haftam büyük olduğu için yarın genetik sonucunu almak için gidicem doktoruma sorarım ona da sizin dediğiniz gibi dicek yüksek ihtimalBende 17 haziranda kürtaj oldum hala adet olmadım.yaptığım gebelik testinde silik çizgi çıktı ama beta nın yeteri kadar düşmemesinden kaynaklanıyor.kürtaj sonrası regl düzensizliği 1 2 ay kadar olabiliyor, merak etme
Evet farklı konuşuyorlar ilk adet sonrası korunmayı bırakabilirsin dedi banadaHer doktor farklı konuşuyor galiba bazı doktorlar korunma diyor benim ki 3 ay korun dedi korunmuyorum hatta adet sonrası tekrar devlet hastanesinde tekrar tedaviye başlamak istiyorum ilk çatlama iğnesi tedavisini hep özel de yaptım
Doktora sorun bence ne zaman gitmweniz gerektiğini çünkü kürtajdan sonra benim normalde adetin 5. günü yumurta çatlamıştı bir değişik oluyor yani kürtajdan sonraki ilkinde yumurta çatlama işi. sanırım hgs de yumurta zamnına göre veiliyor randevu.Merhaba kızlar benim kahverengi lekelenmem bu sabah kırmızıya döndü çok yoğun değil ama adet oldum artık sanırım. Doktora gidecektim ama kırmızıya dönünce gitmeyeceğim beta baktırmaya D Doktoraliguru .
Kızlar ben bu ay hsg çektirmek istiyorum istanbhlda echomarda çektiricem. Ama adet ne kadar sürecek bilmiyorum şimdi neye göre randevu alıcam kafam karıştı. Farklı bir şehirden gideceğim bir de.
mayıs ayında hsg çekilmiştim bulunduğum ilde ama çelişkili sonuç çıkmıştı bir tüpümde hidrosalpinks şüphesi var dediler ama net değil onu netleştirmek istiyorum
benim 37. günde beta vardı bu ne kadar yüksekse beta yani haftasına göre o kadar yavaş düşüyor herhalde. benimde genetik sonucum çıkmış gidicem doktora almaya. pıhtılaşma çıkmışmıydı. beta düşmeden pıhtılaşma testi yapılıyor mu diye genetik doktoruma sordum o da düşer bi hafta 10 gün dedi. fakat şimdi ikinci sonuçlarda beta sıfırlanmamış diye soracağım bakalım.Benim beta çok yüksekti haftam büyük olduğu için yarın genetik sonucunu almak için gidicem doktoruma sorarım ona da sizin dediğiniz gibi dicek yüksek ihtimal
kürtaj sonrası adet düzensiz olur eskisi gibi olmazki. bence gecikme diye düşünmeyin bende 27 28 günde bir olur hiç şaşmaz hatta saati bile şaşmaz bi ay 27 bi ay 28 olurdu kürtajdan sonra 24.gün adet oldum. şimdi 26. gündeyim yumurta çatlama hesabına göre bugün adet olmam lazımdı hala tık yok bekliyorum hamile de değilim kan verdim negatif. yani bence bir ay gün olarak eskisi gibi düşünmeyinMerhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yazmak şimdi nasip oldu 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim kürtaj sonrası adet olmadım 3 gün geçiktim evde test yaptım hayal Mayal bir çizgi çıktı sonra kan testi verdim özelde 3.67 çıktı negatif yazıyor ama yükselme olabilir mi? Yaşanyan var mı aranızda?
Doktor ne diyecek onu yazarsanız sevinirim. Benimki beta ile bir alakası yok demiştibenim 37. günde beta vardı bu ne kadar yüksekse beta yani haftasına göre o kadar yavaş düşüyor herhalde. benimde genetik sonucum çıkmış gidicem doktora almaya. pıhtılaşma çıkmışmıydı. beta düşmeden pıhtılaşma testi yapılıyor mu diye genetik doktoruma sordum o da düşer bi hafta 10 gün dedi. fakat şimdi ikinci sonuçlarda beta sıfırlanmamış diye soracağım bakalım.
Kaç haftalıktınız?Benim beta çok yüksekti haftam büyük olduğu için yarın genetik sonucunu almak için gidicem doktoruma sorarım ona da sizin dediğiniz gibi dicek yüksek ihtimal
Kadın doğumcu bebeği genetiğe gönderdi ya onu yarın alıcam bugün telefonda kötü çıkmış yüz yüze konuşalım dedi nesi kötü bilmiyorumbenim 37. günde beta vardı bu ne kadar yüksekse beta yani haftasına göre o kadar yavaş düşüyor herhalde. benimde genetik sonucum çıkmış gidicem doktora almaya. pıhtılaşma çıkmışmıydı. beta düşmeden pıhtılaşma testi yapılıyor mu diye genetik doktoruma sordum o da düşer bi hafta 10 gün dedi. fakat şimdi ikinci sonuçlarda beta sıfırlanmamış diye
Evet ama insan umutlanıyor yine de hele ki teste çizgi görüncekürtaj sonrası adet düzensiz olur eskisi gibi olmazki. bence gecikme diye düşünmeyin bende 27 28 günde bir olur hiç şaşmaz hatta saati bile şaşmaz bi ay 27 bi ay 28 olurdu kürtajdan sonra 24.gün adet oldum. şimdi 26. gündeyim yumurta çatlama hesabına göre bugün adet olmam lazımdı hala tık yok bekliyorum hamile de değilim kan verdim negatif. yani bence bir ay gün olarak eskisi gibi düşünmeyin
Bebekte genetik bir bozukluk olabilir, benim öyle olmuştu. Yaşamla bağdaşmayan derecede bir genetik bozukluk olduğu İçin zaten tutunması mümkün değilmiş, öyle bir şey olabilir. Eğer bebekte bir sorun yoksa bu sefer sizi araştırmaya başlıyorlar, ki bence o daha kötü. Bebeğin böyle olması tamamen şanssızlık demişti bana doktor. İçinizi ferah tutun.Kadın doğumcu bebeği genetiğe gönderdi ya onu yarın alıcam bugün telefonda kötü çıkmış yüz yüze konuşalım dedi nesi kötü bilmiyorum
Bi de araştırma hastanesi de tıbbı genetiğe gittim onu da yarın alıcam sonuç çıkınca yazarım canım
Alla alla inşallah size bundan sonraki süreçte riske sokacak bir durum yoktur.Kadın doğumcu bebeği genetiğe gönderdi ya onu yarın alıcam bugün telefonda kötü çıkmış yüz yüze konuşalım dedi nesi kötü bilmiyorum
Bi de araştırma hastanesi de tıbbı genetiğe gittim onu da yarın alıcam sonuç çıkınca yazarım canım
9 hastalıktıKaç haftalıktınız?
Aynen ben. dayanamadım kan verdim 3 kez kan vermiş oldum bu ay toplamda. İnşallah gebeliktir öyle hamile kalan da çok zaten. Hayırlısı olsun hakkınizdaEvet ama insan umutlanıyor yine de hele ki teste çizgi görünce
Tamam bugün gidemedim yarın inşallah gideceğim.Doktor ne diyecek onu yazarsanız sevinirim. Benimki beta ile bir alakası yok demişti
Bana da ya pıhtılaşma ya da genetiği bozuk olabilir dedi sonuçta hamile kalabildim ne kadar kötü bişey olabilir bilmiyorumBebekte genetik bir bozukluk olabilir, benim öyle olmuştu. Yaşamla bağdaşmayan derecede bir genetik bozukluk olduğu İçin zaten tutunması mümkün değilmiş, öyle bir şey olabilir. Eğer bebekte bir sorun yoksa bu sefer sizi araştırmaya başlıyorlar, ki bence o daha kötü. Bebeğin böyle olması tamamen şanssızlık demişti bana doktor. İçinizi ferah tutun.
İnşallah yoktur bi sorunAlla alla inşallah size bundan sonraki süreçte riske sokacak bir durum yoktur.
kafana takma diyorlar ama kolaysa gel de takma en ufak şeyde acaba mı diyor insan hakkımızda hayırlısını versin RabbımAynen ben. dayanamadım kan verdim 3 kez kan vermiş oldum bu ay toplamda. İnşallah gebeliktir öyle hamile kalan da çok zaten. Hayırlısı olsun hakkınizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?