Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugun cektirdim echomarda, cevat hoca izinliydi ama bayan doktor yapti ve agrisizdi. Sag tupum tikaliydi 6 ay once ameliyat esnasinda film cekmisleri. Ama bugun actilar. Iki tupumde acik suan cok mutluyum

Bende bugun cektirdim echomarda, cevat hoca izinliydi ama bayan doktor yapti ve agrisizdi. Sag tupum tikaliydi 6 ay once ameliyat esnasinda film cekmisleri. Ama bugun actilar. Iki tupumde acik suan cok mutluyum
Canım yaa ne güzel bir mesaj oldu bu. Çok sevindim senin adına. Tüpler için laporoskopi mi olmuştun daha önce? Selektif salpingografi ile mi açıldı? Bir de düşüğün mü var senin de. Çok sordum ama

Canım yaa ne güzel bir mesaj oldu bu. Çok sevindim senin adına. Tüpler için laporoskopi mi olmuştun daha önce? Selektif salpingografi ile mi açıldı? Bir de düşüğün mü var senin de. Çok sordum ama
Yokk canim, benim dermoid kistim vardi ameliyat olmustum, ama hazir narkozluyken tuplerinede bakalim demislerdi ozaman. Sol tup acikti sagdan gecis olmamisti. Ozamanda hic bi islem yapmamislar demekki acmak icin. Ya aletleri yoktu bilmiyorum.. bu ay bebek icin tedavi gordugum doktorum tekrar rahim filmi istedi ve echomari onermisti kendiside agrisiz diye, kendimde arastirmistim zaten dun randevu aldik bugun icin. Gittim ve asiri memnun kaldim. Cok ufacik bi agri degilde baski gibi bisey oluyor o esnada zaten bitiyor Ilk seferde sagdan olmamis yine gecis, ikinci sefer selektif salpingografi ile acmislar sukur

Geçmiş olsun bende de dermoid var buyukmuydu doktor bana alınmasına gerek yok gebeliğe engel değil demisti

Geçmiş olsun bende de dermoid var buyukmuydu doktor bana alınmasına gerek yok gebeliğe engel değil demisti
Ben bebek icin ilk muayene oldugumda, doktorum ilk once eliyle muayene edince direk eline geldi yumusak bi kitle. 6 cmdi benimki baya buyumustu, ameliyatla alinmasi gerek dediler ve capa’da ameliyat oldum cok sukur sonuclarimda temiz cikti.. gebelige engel degil diyorlar genelde ama sonradan gebeyken buyume ihtimali varmis bu seferde surekli kontrol altinda tutmalari lazim, ve eger bebekle birlikte buyurse gebeyken ameliyatla aliyolar ben hic o risklere girmek istemedim ve temizlensin istedim. Cunku dermoid kendi kendine giden birsey degil malesef ama seninki buyuk degilse ameliyata gerek yok demislerdir

Evet 2 cm. Ağrı yapıyor muydu. Bende acayip ağrı yapıyor

Benım kı de 15.gün yapılacak, 5 agustosta canım, heyecan korku hepsı var
Sakin ol dicem ama biliyorum heyecan yapicaksin yine ama gerçekten 10 dk da bitmiş odaya geçmiş oluyorsun.. ben operasyonun yapılacağı yere alındığımda hoca gelince hemen uyumak istediğimi söyledim hocada hemşireye soyledi. Onu dedikten bı 30 sn sonra gitmişim zaten inşallah gobusumuzde bebislerimizle anlarız bu gunleri

-1 de oldun deıl mı sen cnm, diğer binaya gidenler de oluyormuş.. Anestezi iyi oluyor o acıdan, yoksa bana kendımı kasmaktan hıcbısey yapamaz

-1 de oldun deıl mı sen cnm, diğer binaya gidenler de oluyormuş.. Anestezi iyi oluyor o acıdan, yoksa bana kendımı kasmaktan hıcbısey yapamaz
Aynen canım -1 de oldum. Hoca hem yukaridabmuayenelere devam ediyor hem aşağıya inip birkaç işlem yapıp yukarıya geri çıkıyor. Anestezi iyi ya hicbisey hissetmeden kalkiyosun masadan. Yanına su ve çubuk krakerimsi biseyler al canım. Anestezi yuzunden öncesinde bişey yemediğin için çıkınca tansiyonun falan düşmesin açlıktan.. saat kaçta olucaksin ?

Yumurta toplamada da cubuk kraker ve meyve suyu ıcırmıslerdı, ben ayılırken bıraz zor ayılıyorum hatta meyve suyunu hemsıre ıcırmıstı bana saatini çarsamba günü haber verecekler, salı günü Covid testi yaptırcam.. İşlem persembe Olcak ama saat kacta henüz bilmiyorum..
Ped götürweyim mi cok kanama oluyor mu?

D Doktoraliguru sabah gidip kan verdim 22 çıktı beta. Aynı hastanede 2 temmuzda verdiğimde 31 di. Çok az düşmemiş mi ya. Dün baya kanamam oldu adet gibiyim şu an. Akşam doktora sonuç ile birlikte gidicem. Kafam çok karıştı

Kurtajdan sonra kontrole gittin mi peki?

Valla düşmüş ya önemli olan o değil mi. Zaten ever bir gebelik ve onun değeri ise daha kötü birşey düşmesi. Doktor bence muayene de anlayacaktır onlar anlıyorlar hemen gebelik mi kürtaj mi diye. Benimki kürtajdandi. Bende doğru düzgün kanamada olmadı. Şimdide adetim geçti doktor 15 gün önce yumurta catlamis demişti. Hamile de değilim 3 çıktı betam

Çok heyacanli bir süreç rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik bebek nasip etsin. Hatta bebekler

Kurtajdan sonra kontrole gittin mi peki?
Evet canım 10. Gün kontrole gittim rahim temiz dedi doktor
Gebelik diye düşünmedim de sadece bu kadar küçük bir betanın uzun süredir düşmemesi garip geldi. Doktora soracağım bakalım akşam inşallah sıkıntılı bir şey çıkmaz.

bende gebelik şüpheniz vardı ya onun için kafanız karıştı sandım. bizi de bilgilendirin. bence bir sorun yoktur

Kızlar dertleşmek için yazıyorum çünkü etrafımda kimse ile paylaşamıyorum bu hislerimi. Yakın arkadaş grubumda 3 arkadaşım hamile. Onlar için çok mutluyum dua ediyorum her şeyleri sorunsuz ilerlesin diye. Ama sürekli hamilelik bebek konusu konuşuluyor haklı olarak ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Okumak görmek istemiyorum sanki yazdıklarını. Bencillik ediyorum diye de kendime kızıyorum.

Çok seviyorum hepsini. Ama benim de güzel ilerleseydi ben de böyle heyecanlar yaşasaydım paylaşsaydım diye içimden geçirmeden edemiyorum. Sanki bir yanım eksik gibi. Ben üzülüyorum diye heyecanlarını yutacak değiller tabiki ama beni de anlamıyorlar gibi hissediyorum. Sonra da böyle düşünceler aklıma geliyor diye de suçluyorum kendimi. Onlar için her şey çok kolay oldu ilk denemede hamile kaldılar çok şükür her şey sorunsuz ilerliyor. Yakınımda benim gibi bir şey yaşayan yok. Çok şükür ki yok tabi. kıskançlık değil bu ama imrenme mi desem kendi Halime üzülme mi desem bilemiyorum. Ama sanki yalnız hissediyorum kendimi. Bu sebeple burada yazıyorum iyi geliyor aynı derdi paylaşmak. Öyle işte yine bir yükseldi kabardı içim yazmak istedim...

Yaklasık 1 saat kadar once cocukluk arkadasım, kızkardesım gıbıdir kendisi onunla görüştüm, dün bi yer de bi fotoğraf gördüm bariz belli göbeği, bugun konusurken sordum hamilesin deıl mı diye, hatta bana soylemedi dıye kızdım, diyemedim diyor üzülmemden çekinmiş, transferden sonra dıcektım diyor.. Onun adına cok sevindim kolay hamıle kalamıyor ama 2.bebegı olacak.. Telefonu kapatınca bi ağlama krizi geldi bana, kıskanclık deil bu aslaaa. neden agladıgmı da bilmiyorum ama asla kıskanclık deil
Böyle içim daraldı, yalnız kalmak istedim(ailemin yanındayım şuan) annem anladı bişey oldugunu, anlattım böyle böyle diye, o da üzüldü benimle, annem yaşlı benım, dua ettim annem de cocugumu görsün sevsin diye.. Hatta şuan bunları yazarken de ağlıyorum ben de içimi dökmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…