- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
Çok iyi anlıyorum seni benim en yakın arkadaşım hamile. İkimizde aynı anda hamile kalacaktık o oldu benimki 3 ay sonra oldu. Sürekli konuştuk öyle mi böyle mi doktor vs onun kanaması çoktu bebeğin suyu yoktu alacaklardı hep birlikte doktor araştırdik. Cook zor süreç yaşadı çok ağladı hep destek olduk birbirimize. hatta bebek için ilk kez alışveriş yaptı benim için. Kalbi durduğunu oğrenmeden 2 gün önce bebek kıyafetleri aldi benim bebeğe. Daha erken değil mi dedim. Bu olay oldu şok olduk. Kıyafetleri anneme bırakmış gördüm 2 hafta kadar sonra o kadar kötü oldumki. Kürtajdan sonra hiç benimle fiziken görüşmedi 2 3 kez gördüm ilk hiç paltosunu çıkarmadı gozumun içine dahi bakamadi. Bayramda kocamandı karnı artık hiç bebek muhabbeti yapmadı bile.ben sorunca söyledi. Burada sizin o iki arkadaşınızın bunları düşünüp hassas olması gerek. Sizin şuan hissettiğiniz gayet normal. Ben bebeğin ölü halini ultrasonda gördüm başı kolu ayağı öylece duruyordu hala bazen gözümü kapattgimda o görüntü geliyor gözümün önüne. Ama yapacak birşey yok rabbim böyle nasip etmiş bir bildiği vardır tekrar nasip edecek diyorum rahatlıyorum biraz. Zor bir süreç sizin yerinizde olsam bu kdar etkileniyor isem o WhatsApp grubundan çıkarım çünkü sürekli gebelik muhabbeti sizi daha kötü yapar.Kızlar dertleşmek için yazıyorum çünkü etrafımda kimse ile paylaşamıyorum bu hislerimi. Yakın arkadaş grubumda 3 arkadaşım hamile. Onlar için çok mutluyum dua ediyorum her şeyleri sorunsuz ilerlesin diye. Ama sürekli hamilelik bebek konusu konuşuluyor haklı olarak ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Okumak görmek istemiyorum sanki yazdıklarını. Bencillik ediyorum diye de kendime kızıyorum.
Çok seviyorum hepsini. Ama benim de güzel ilerleseydi ben de böyle heyecanlar yaşasaydım paylaşsaydım diye içimden geçirmeden edemiyorum. Sanki bir yanım eksik gibi. Ben üzülüyorum diye heyecanlarını yutacak değiller tabiki ama beni de anlamıyorlar gibi hissediyorum. Sonra da böyle düşünceler aklıma geliyor diye de suçluyorum kendimi. Onlar için her şey çok kolay oldu ilk denemede hamile kaldılar çok şükür her şey sorunsuz ilerliyor. Yakınımda benim gibi bir şey yaşayan yok. Çok şükür ki yok tabi. kıskançlık değil bu ama imrenme mi desem kendi Halime üzülme mi desem bilemiyorum. Ama sanki yalnız hissediyorum kendimi. Bu sebeple burada yazıyorum iyi geliyor aynı derdi paylaşmak. Öyle işte yine bir yükseldi kabardı içim yazmak istedim...
Lütfen siz de üzülmeyin önünüzde güzel bir süreç var inşallah hayırlısıyla her şey yolunda gidecekYaklasık 1 saat kadar once cocukluk arkadasım, kızkardesım gıbıdir kendisi onunla görüştüm, dün bi yer de bi fotoğraf gördüm bariz belli göbeği, bugun konusurken sordum hamilesin deıl mı diye, hatta bana soylemedi dıye kızdım, diyemedim diyor üzülmemden çekinmiş, transferden sonra dıcektım diyor.. Onun adına cok sevindim kolay hamıle kalamıyor ama 2.bebegı olacak.. Telefonu kapatınca bi ağlama krizi geldi bana, kıskanclık deil bu aslaaa. neden agladıgmı da bilmiyorum ama asla kıskanclık deil
Böyle içim daraldı, yalnız kalmak istedim(ailemin yanındayım şuan) annem anladı bişey oldugunu, anlattım böyle böyle diye, o da üzüldü benimle, annem yaşlı benım, dua ettim annem de cocugumu görsün sevsin diye.. Hatta şuan bunları yazarken de ağlıyorumben de içimi dökmek istedim
Hep söylüyorum benim çok erken dönemdeydiÇok iyi anlıyorum seni benim en yakın arkadaşım hamile. İkimizde aynı anda hamile kalacaktık o oldu benimki 3 ay sonra oldu. Sürekli konuştuk öyle mi böyle mi doktor vs onun kanaması çoktu bebeğin suyu yoktu alacaklardı hep birlikte doktor araştırdik. Cook zor süreç yaşadı çok ağladı hep destek olduk birbirimize. hatta bebek için ilk kez alışveriş yaptı benim için. Kalbi durduğunu oğrenmeden 2 gün önce bebek kıyafetleri aldi benim bebeğe. Daha erken değil mi dedim. Bu olay oldu şok olduk. Kıyafetleri anneme bırakmış gördüm 2 hafta kadar sonra o kadar kötü oldumki. Kürtajdan sonra hiç benimle fiziken görüşmedi 2 3 kez gördüm ilk hiç paltosunu çıkarmadı gozumun içine dahi bakamadi. Bayramda kocamandı karnı artık hiç bebek muhabbeti yapmadı bile.ben sorunca söyledi. Burada sizin o iki arkadaşınızın bunları düşünüp hassas olması gerek. Sizin şuan hissettiğiniz gayet normal. Ben bebeğin ölü halini ultrasonda gördüm başı kolu ayağı öylece duruyordu hala bazen gözümü kapattgimda o görüntü geliyor gözümün önüne. Ama yapacak birşey yok rabbim böyle nasip etmiş bir bildiği vardır tekrar nasip edecek diyorum rahatlıyorum biraz. Zor bir süreç sizin yerinizde olsam bu kdar etkileniyor isem o WhatsApp grubundan çıkarım çünkü sürekli gebelik muhabbeti sizi daha kötü yapar.
Kızlar dertleşmek için yazıyorum çünkü etrafımda kimse ile paylaşamıyorum bu hislerimi. Yakın arkadaş grubumda 3 arkadaşım hamile. Onlar için çok mutluyum dua ediyorum her şeyleri sorunsuz ilerlesin diye. Ama sürekli hamilelik bebek konusu konuşuluyor haklı olarak ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Okumak görmek istemiyorum sanki yazdıklarını. Bencillik ediyorum diye de kendime kızıyorum.
Çok seviyorum hepsini. Ama benim de güzel ilerleseydi ben de böyle heyecanlar yaşasaydım paylaşsaydım diye içimden geçirmeden edemiyorum. Sanki bir yanım eksik gibi. Ben üzülüyorum diye heyecanlarını yutacak değiller tabiki ama beni de anlamıyorlar gibi hissediyorum. Sonra da böyle düşünceler aklıma geliyor diye de suçluyorum kendimi. Onlar için her şey çok kolay oldu ilk denemede hamile kaldılar çok şükür her şey sorunsuz ilerliyor. Yakınımda benim gibi bir şey yaşayan yok. Çok şükür ki yok tabi. kıskançlık değil bu ama imrenme mi desem kendi Halime üzülme mi desem bilemiyorum. Ama sanki yalnız hissediyorum kendimi. Bu sebeple burada yazıyorum iyi geliyor aynı derdi paylaşmak. Öyle işte yine bir yükseldi kabardı içim yazmak istedim...
Kızlar her ikinizin yazdıklarınızı okuyunca içinde bir şeyler cıs etti. Az önce bende bir iş arkadaşımız bebeğinin bugün doğduğunu öğrendim ve arayıp hep birlikte tebrik ettik, onun adına çok mutlu oldum ama kendi yaşadıklarım aklıma gelince de yine dibe çöktüm. Benim de ilk gebeliği kaybettiğim bebeğim ve hala ul fasülye tanesi kadar gözüken ultrason görüntülerim bakıp ağladığım oluyor, kalp atışını hala dilemiyorum 7 snlik ses kaydının her salisesini ezberledim dinleye dinleye. Benim de en yakın arkadaşım hamile, geçen gün baby shower yaptılar, allahtan şehir dışındaydım da gidemedim, ama fotoğrafları görünce bile kendimi kötü hissettim. Hem kaybım İçin hem de ben kötü mü düşünüyorum diyip kendimi suçladığım İçin. Bence bu kıskançlık falan değil, sadece insanın kendini kıyaslaması. Aynı dönemde hamile kaldığım bir akrabamız daha var, bayramda mecburen görüşmek durumunda kaldık. Karnı büyümüş cinsiyet belli olmuş, değişik hissettim kendimi. Sanki beni. Hiç olmayacak benim karnım hiç büyümeyecek gibi hissediyorum, dün yine adet oldum. Bir ay daha geçti gitti böylece. Evet Allah her şeyin en iyisini biliyor her şeyin bir zamanı var ama insan kimi zaman da böyle çöküyor malesef. Sizi o yakın arkadaşlarımdan daha yakın hissediyorum şuan mesela, acılar insanları gerçekten yakınlaştırıyor. Ben de bunları kimseye anlatamıyorum, iyi ki sizler varsınızYaklasık 1 saat kadar once cocukluk arkadasım, kızkardesım gıbıdir kendisi onunla görüştüm, dün bi yer de bi fotoğraf gördüm bariz belli göbeği, bugun konusurken sordum hamilesin deıl mı diye, hatta bana soylemedi dıye kızdım, diyemedim diyor üzülmemden çekinmiş, transferden sonra dıcektım diyor.. Onun adına cok sevindim kolay hamıle kalamıyor ama 2.bebegı olacak.. Telefonu kapatınca bi ağlama krizi geldi bana, kıskanclık deil bu aslaaa. neden agladıgmı da bilmiyorum ama asla kıskanclık deil
Böyle içim daraldı, yalnız kalmak istedim(ailemin yanındayım şuan) annem anladı bişey oldugunu, anlattım böyle böyle diye, o da üzüldü benimle, annem yaşlı benım, dua ettim annem de cocugumu görsün sevsin diye.. Hatta şuan bunları yazarken de ağlıyorumben de içimi dökmek istedim
Kızlar dertleşmek için yazıyorum çünkü etrafımda kimse ile paylaşamıyorum bu hislerimi. Yakın arkadaş grubumda 3 arkadaşım hamile. Onlar için çok mutluyum dua ediyorum her şeyleri sorunsuz ilerlesin diye. Ama sürekli hamilelik bebek konusu konuşuluyor haklı olarak ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Okumak görmek istemiyorum sanki yazdıklarını. Bencillik ediyorum diye de kendime kızıyorum.
Size de oluyor mu bilmiyorum, ben de sürekli bir kıyas başladı. O evlendikten sonra ne zaman hamile kalmış, iyi bari daha benim o kadar olmamış, o kaç yaşında ilk doğumunu yapmış, aa yok ben daha o yaşta değilim gibiBizim çevrede bu sene herkes hamile, hepsi benden küçük üstelik 4-5 yaş.. En yakın arkadaş grubumda da bir arkadaşım ilk bebeğine doğum yaptı.. Cok sevindim onun adına, hatta hep dua ettim sağlıkla ilerlesin diye başka aile problemleri var vs... Bebek doğdu cok tatli teyze oldum diye sevindim, uzun süredir yakinimizda bebek olmadığı icin, haliyle herkesin gözdesi.. Whatsapp gruplarinda fotolar muhabbetler şakalar vs. Böyle düşününce üzülüyorum benim de normalde 2ay sonra doğumum olacaktı.. Ama 3 aylikken kaybettim bebeğimi.. Duygularınızı cok iyi anliyorum. İnanın kıskançlık degil, sadece eksik hissetme. Ben de kendime diyorum ne yapsın kız sevincini yaşamasın paylaşmasın mi? Tabi insanin gözüne soka soka paylaşmak da ayri, o da biraz düşünce gerektirir karşı tarafta.. Bide bazı dertlerini dinliyorum, y9k uykusuzluk, yok bebegin huysuzlugu, yok yorgunluk, bide tavsiye verenler sakin cocuk yapamyin bak böyle oluyor diyenler var.. Bunlari düşününce diyorum keşke benim de bebegim olsa saglikla da katlansam bunlara,hiçbiri gözüme batmaz. Yani nasib, insallah bize de yakında nasib olur
Yaşarız tabiki sadece ihtiyacımız olan şey zamanHep söylüyorum benim çok erken dönemdeydi
Yaşadıklarım sizin durumunuz için çok çok daha yıpratıcıdır eminim. Allah gerçekten güç versin sizlere. Beni etkiliyor diye onların bunu paylaşmamasını bekleyemem. Biliyorum benim için üzüldüklerini. Ama insan yaşamadan bizler kadar anlayamıyor. Alışacağız zamanla. İnşallah çok bekletmeden güzel günler gelir biz de güzel heyecanlarımızı yaşarız dimi
Bu grup benim için de kimseye anlatamadigim burda yazınca da benimle aynı duyguları ve durumları yaşayan kişiler olunca kendimi iyi hissettiğim bu grup. Kendimi iyi hissediyorum konusuncaKızlar her ikinizin yazdıklarınızı okuyunca içinde bir şeyler cıs etti. Az önce bende bir iş arkadaşımız bebeğinin bugün doğduğunu öğrendim ve arayıp hep birlikte tebrik ettik, onun adına çok mutlu oldum ama kendi yaşadıklarım aklıma gelince de yine dibe çöktüm. Benim de ilk gebeliği kaybettiğim bebeğim ve hala ul fasülye tanesi kadar gözüken ultrason görüntülerim bakıp ağladığım oluyor, kalp atışını hala dilemiyorum 7 snlik ses kaydının her salisesini ezberledim dinleye dinleye. Benim de en yakın arkadaşım hamile, geçen gün baby shower yaptılar, allahtan şehir dışındaydım da gidemedim, ama fotoğrafları görünce bile kendimi kötü hissettim. Hem kaybım İçin hem de ben kötü mü düşünüyorum diyip kendimi suçladığım İçin. Bence bu kıskançlık falan değil, sadece insanın kendini kıyaslaması. Aynı dönemde hamile kaldığım bir akrabamız daha var, bayramda mecburen görüşmek durumunda kaldık. Karnı büyümüş cinsiyet belli olmuş, değişik hissettim kendimi. Sanki beni. Hiç olmayacak benim karnım hiç büyümeyecek gibi hissediyorum, dün yine adet oldum. Bir ay daha geçti gitti böylece. Evet Allah her şeyin en iyisini biliyor her şeyin bir zamanı var ama insan kimi zaman da böyle çöküyor malesef. Sizi o yakın arkadaşlarımdan daha yakın hissediyorum şuan mesela, acılar insanları gerçekten yakınlaştırıyor. Ben de bunları kimseye anlatamıyorum, iyi ki sizler varsınız
Geçen yaz memlekete gittim, ablam bugün adet olmazsam test yapcam dedi. Biz de yeni başlamıştık denemeye. Gecikmiştim ama pco olunca anlayamıyorsun. Sana da test alayım mı dedi. Yaptık aynı anda onun testi pozitif:) 5 ay sonra falan tekrar gittim. Kardeşim de 2,5 senedir evli ve hiç korunmadığı halde hamile kalamadı. Göğüslerim acıyor demişti, acaba mı dedim ama o hep hüsran oluyor diye hiç ihtimal vermedi. Ben de gecikmiştim yine, test alcam sana da alayım mı dedim. Yaptık, bir çığlık attı. Koştum baktım 2 dakikada kıpkırmızı ikinci çizgi vardı. Bende yine yok:) Ondan 5 ay sonra falan ben de hamile kaldım ama nasip olmadı. 2 hafta önce kardeşimin bebeği doğdu. Yanında olmak istesem de korktum öncesinde ama yine de pişman olurum diye gittim. İyi ki de gitmişim, bebek ağlayınca kucağıma aldım annesine verdim. Yatırınca uyandı göğsümde uyuttum. O kadar güzeldi ki. Evet kardeşin de olsa imreniyor insan, ama bazı şeylerin değeri daha farklı oluyor gözünde. Gecikiyorsa güzelleştiriyordur Rabbim diyorum. İlk zamanlardaki keşkeleri sildim artık şükür daha iyiyim. Çok düşünmenin kimseye faydası yok çünkü.Kızlar dertleşmek için yazıyorum çünkü etrafımda kimse ile paylaşamıyorum bu hislerimi. Yakın arkadaş grubumda 3 arkadaşım hamile. Onlar için çok mutluyum dua ediyorum her şeyleri sorunsuz ilerlesin diye. Ama sürekli hamilelik bebek konusu konuşuluyor haklı olarak ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Okumak görmek istemiyorum sanki yazdıklarını. Bencillik ediyorum diye de kendime kızıyorum.
Canlar kendinizi toparlayın vardır vakti saati herşeyin şöyle düşünün imtihandayız başlarda kayıp yaşamak doğduktan sonra kaybetmekten daha iyidir sağlıksızlardı tutunamadılar herkesin imtihanı farklı kimisi anneliği hak etmez rabbim verir kimisi sonuna kadar hak eder ama nasip olmaz kimisi hemen hamile kalır bebeği sağlıksız olur evlatla sınanır (evlât candır sağlıksızda olsa allahtan gelen başımızın üstüne) çektiğin zorluk değil evladın için elinden bişey gelip yapamamak en kötüsü...benim 2 ci evliliğim eşimin çocuğu ufak yaşta hastalık sonucunda vefat etmiş okadar fazla çocuk özlemi varki hamile kaldım havalara uçtu ağladı ama nasip olmadı 2 ci bir kayıp daha yaşadı ben sizi anlayamam kızım var allah sağlıklı ömür nasip etsin ama eşimin çocuk özleminden neler yaşadığınızı tahmin ediyorum ve inanın sizin için de hep dua ediyorum anneliği hak eden herkese bu duygu nasip olsun ama kendinizi de yıpratmayın rabbim hayırlısını nasip etsinYaklasık 1 saat kadar once cocukluk arkadasım, kızkardesım gıbıdir kendisi onunla görüştüm, dün bi yer de bi fotoğraf gördüm bariz belli göbeği, bugun konusurken sordum hamilesin deıl mı diye, hatta bana soylemedi dıye kızdım, diyemedim diyor üzülmemden çekinmiş, transferden sonra dıcektım diyor.. Onun adına cok sevindim kolay hamıle kalamıyor ama 2.bebegı olacak.. Telefonu kapatınca bi ağlama krizi geldi bana, kıskanclık deil bu aslaaa. neden agladıgmı da bilmiyorum ama asla kıskanclık deil
Evet o kıyasları ben de yapıyorum malesef, cok gereksiz ama. Ben 2 senelik evliyim. Eşimin kuzeni bizden bi sene sonra evlendi. Ve 2 gün önce doğum yaptı, 20 yaşında ve ben 29umSize de oluyor mu bilmiyorum, ben de sürekli bir kıyas başladı. O evlendikten sonra ne zaman hamile kalmış, iyi bari daha benim o kadar olmamış, o kaç yaşında ilk doğumunu yapmış, aa yok ben daha o yaşta değilim gibibelki daha yeni kayıplarımız olduğu İçin bu şekilde düşünüyoruz bilemiyorum ama en azından hamile kalabildik.. Siz bebeğinizi neden kaybettiniz? Hemen hemen aynı dönemde kayıp yaşamışız.
İnsan bazen doluyor, ağlayınca karşındaki anlam veremiyor ama gerçekten hafifliyor insan. İnşallah bu döktüğün son göz yaşın olur. Ya da sevinçten ağlarsın bir sonrakinde:) Annene de ilk değil ikinciyi, hatta belki üçüncüyü de görmek nasip olsun -amin-. Az önce yazdığım gibi, öyle dua etmek gerekiyormuş, Allah hepimize göz aydınlığı evlatlar nasip etsinYaklasık 1 saat kadar once cocukluk arkadasım, kızkardesım gıbıdir kendisi onunla görüştüm, dün bi yer de bi fotoğraf gördüm bariz belli göbeği, bugun konusurken sordum hamilesin deıl mı diye, hatta bana soylemedi dıye kızdım, diyemedim diyor üzülmemden çekinmiş, transferden sonra dıcektım diyor.. Onun adına cok sevindim kolay hamıle kalamıyor ama 2.bebegı olacak.. Telefonu kapatınca bi ağlama krizi geldi bana, kıskanclık deil bu aslaaa. neden agladıgmı da bilmiyorum ama asla kıskanclık deil
Toparlayın derken fazla yıpratmayın anlamında dedim psikolojiniz bittimi ne verimli bir anne olursunuz nede bir eş yaşadığımız şeyler kolay değil benim panik atağım vardı son zamanlarda daha fazlalaştı doktora gittim 6 ay en az ilaç kullanacaksın bebek fikrini ertele dedi ee yaşım olacak 39 zaten boyumca kızım var nasıl erteliyeyim daha fazla benim durumuma düşmeyin dikkat edin kendinize sizi rahatlatabilmek adına yazdım birazcık yanlış bir kelime kullanmamışımdır inşallahCanlar kendinizi toparlayın vardır vakti saati herşeyin şöyle düşünün imtihandayız başlarda kayıp yaşamak doğduktan sonra kaybetmekten daha iyidir sağlıksızlardı tutunamadılar herkesin imtihanı farklı kimisi anneliği hak etmez rabbim verir kimisi sonuna kadar hak eder ama nasip olmaz kimisi hemen hamile kalır bebeği sağlıksız olur evlatla sınanır (evlât candır sağlıksızda olsa allahtan gelen başımızın üstüne) çektiğin zorluk değil evladın için elinden bişey gelip yapamamak en kötüsü...benim 2 ci evliliğim eşimin çocuğu ufak yaşta hastalık sonucunda vefat etmiş okadar fazla çocuk özlemi varki hamile kaldım havalara uçtu ağladı ama nasip olmadı 2 ci bir kayıp daha yaşadı ben sizi anlayamam kızım var allah sağlıklı ömür nasip etsin ama eşimin çocuk özleminden neler yaşadığınızı tahmin ediyorum ve inanın sizin için de hep dua ediyorum anneliği hak eden herkese bu duygu nasip olsun ama kendinizi de yıpratmayın rabbim hayırlısını nasip etsin
Aminnnİnsan bazen doluyor, ağlayınca karşındaki anlam veremiyor ama gerçekten hafifliyor insan. İnşallah bu döktüğün son göz yaşın olur. Ya da sevinçten ağlarsın bir sonrakinde:) Annene de ilk değil ikinciyi, hatta belki üçüncüyü de görmek nasip olsun -amin-. Az önce yazdığım gibi, öyle dua etmek gerekiyormuş, Allah hepimize göz aydınlığı evlatlar nasip etsin
Aynı benim kafalarSize de oluyor mu bilmiyorum, ben de sürekli bir kıyas başladı. O evlendikten sonra ne zaman hamile kalmış, iyi bari daha benim o kadar olmamış, o kaç yaşında ilk doğumunu yapmış, aa yok ben daha o yaşta değilim gibibelki daha yeni kayıplarımız olduğu İçin bu şekilde düşünüyoruz bilemiyorum ama en azından hamile kalabildik.. Siz bebeğinizi neden kaybettiniz? Hemen hemen aynı dönemde kayıp yaşamışız.
Lütfen siz de üzülmeyin önünüzde güzel bir süreç var inşallah hayırlısıyla her şey yolunda gidecekhayatta bazen her şeyi kolay elde edemiyoruz ne yapalım bizimkisi böyle olacakmış inşallah sonu güzel olsun da. Bazen anlık çöküşler yaşıyoruz ama sonra yola devam. Benim için de duygusal olarak iyi bir gün değil oluyor bazen öyle
Kızlar her ikinizin yazdıklarınızı okuyunca içinde bir şeyler cıs etti. Az önce bende bir iş arkadaşımız bebeğinin bugün doğduğunu öğrendim ve arayıp hep birlikte tebrik ettik, onun adına çok mutlu oldum ama kendi yaşadıklarım aklıma gelince de yine dibe çöktüm. Benim de ilk gebeliği kaybettiğim bebeğim ve hala ul fasülye tanesi kadar gözüken ultrason görüntülerim bakıp ağladığım oluyor, kalp atışını hala dilemiyorum 7 snlik ses kaydının her salisesini ezberledim dinleye dinleye. Benim de en yakın arkadaşım hamile, geçen gün baby shower yaptılar, allahtan şehir dışındaydım da gidemedim, ama fotoğrafları görünce bile kendimi kötü hissettim. Hem kaybım İçin hem de ben kötü mü düşünüyorum diyip kendimi suçladığım İçin. Bence bu kıskançlık falan değil, sadece insanın kendini kıyaslaması. Aynı dönemde hamile kaldığım bir akrabamız daha var, bayramda mecburen görüşmek durumunda kaldık. Karnı büyümüş cinsiyet belli olmuş, değişik hissettim kendimi. Sanki beni. Hiç olmayacak benim karnım hiç büyümeyecek gibi hissediyorum, dün yine adet oldum. Bir ay daha geçti gitti böylece. Evet Allah her şeyin en iyisini biliyor her şeyin bir zamanı var ama insan kimi zaman da böyle çöküyor malesef. Sizi o yakın arkadaşlarımdan daha yakın hissediyorum şuan mesela, acılar insanları gerçekten yakınlaştırıyor. Ben de bunları kimseye anlatamıyorum, iyi ki sizler varsınız
Canlar kendinizi toparlayın vardır vakti saati herşeyin şöyle düşünün imtihandayız başlarda kayıp yaşamak doğduktan sonra kaybetmekten daha iyidir sağlıksızlardı tutunamadılar herkesin imtihanı farklı kimisi anneliği hak etmez rabbim verir kimisi sonuna kadar hak eder ama nasip olmaz kimisi hemen hamile kalır bebeği sağlıksız olur evlatla sınanır (evlât candır sağlıksızda olsa allahtan gelen başımızın üstüne) çektiğin zorluk değil evladın için elinden bişey gelip yapamamak en kötüsü...benim 2 ci evliliğim eşimin çocuğu ufak yaşta hastalık sonucunda vefat etmiş okadar fazla çocuk özlemi varki hamile kaldım havalara uçtu ağladı ama nasip olmadı 2 ci bir kayıp daha yaşadı ben sizi anlayamam kızım var allah sağlıklı ömür nasip etsin ama eşimin çocuk özleminden neler yaşadığınızı tahmin ediyorum ve inanın sizin için de hep dua ediyorum anneliği hak eden herkese bu duygu nasip olsun ama kendinizi de yıpratmayın rabbim hayırlısını nasip etsin
Kızlar hepinizden Allah razı olsun, yazmak, anlatmak gerçekten çok iyi geldi, hafifledim biraz, niyetimizi biliyor elbette Rabbim, insallah bizleri de sevindirir hayırlısıylaİnsan bazen doluyor, ağlayınca karşındaki anlam veremiyor ama gerçekten hafifliyor insan. İnşallah bu döktüğün son göz yaşın olur. Ya da sevinçten ağlarsın bir sonrakinde:) Annene de ilk değil ikinciyi, hatta belki üçüncüyü de görmek nasip olsun -amin-. Az önce yazdığım gibi, öyle dua etmek gerekiyormuş, Allah hepimize göz aydınlığı evlatlar nasip etsin
Ben de 2 yıl korundum, keske Hıc korunmasaydım diyorumAynı benim kafalarben 3.5 yıl korundum mesela benim gibi olanları görünce iyi iyi diyorum hemen çocuk yapanları görünce ben de beklemese miydim diyorum
Inşallah kuzum burası çok güzel bir yer kimseyle paylaşamadıklarımızı yazıyoruz birbirimize moral vermeye çalışıyoruz tanımadığımız insanların sevinciyle seviniyor üzüntüsüne ortak olmaya çalışıyoruz güzel haberini alıcaz inşallah eylüle ne kaldıkiKızlar hepinizden Allah razı olsun, yazmak, anlatmak gerçekten çok iyi geldi, hafifledim biraz, niyetimizi biliyor elbette Rabbim, insallah bizleri de sevindirir hayırlısıyla
Kocamannn AminnInşallah kuzum burası çok güzel bir yer kimseyle paylaşamadıklarımızı yazıyoruz birbirimize moral vermeye çalışıyoruz tanımadığımız insanların sevinciyle seviniyor üzüntüsüne ortak olmaya çalışıyoruz güzel haberini alıcaz inşallah eylüle ne kaldıkisonra bebişe ne aldınız nasıl doğum yapıcaz sonrada uyumuyor bunlar diye öflücez inşallah rabbim göstersin o günleri çokcaaa aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?