Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten bu kadar gerilimin sebebi de insanların beklentileri, ne kadar takmıyoruz desek te, hep onlar ne der dıye dusunup kendımizi paralıyoruz
Korkma, ınsallah saglıcakla alıcaksın kucagına da

Zaten o millet bozuyor insanım psikolojisini olmuyormu ne zaman yapacan bi susmayı bilmezler sanki doğurunca bakacaklar kime nee yaa

Kocaman bir maşallah en tecrübeli annemiz
Büyük yaşlardaki çocuklarda en tecrübeliyim ergenlik vs.ama bebiş deseniz en tecrübesiz benimdir emin olun ufak yaşta anne oldum kaynana yanında falan ne yaşadım nasıl büyüttüm hiç bir fikrim yok benim için ilk gibi olucak nasip olursa

Aminn kuzumm paylaşmak rahatlatır herzaman

Ben bayramlaşma İçin ziyarete gittiğimizde bir tırnak içinde ‘büyüğümüz’ bana artık çalışmalara başlayın gibi bir şey dedi. Ne kadar terbiyesizce. Benim çocuğum olmuyor olabilir, ya da gerçekten çocuk istemiyor olabilirim. İnsanlar çok düşüncesiz, düşündükçe sinir oluyorum

Olsun, hep bırlıkte buyütecez ınsallah hem senın kızın da yardım eder

Kızlar hepinizi çok iyi anlıyorum… O ağlama krizlerini iyi bilirim kesinlikle fesatlık değil dünyada her gün binlerce bebek doğuyor sadece yakınımızda birinde görmek bunu hatırlatıyor herkesin kolayca sahip olduğu bir şey için yıllardır harcadığımız çabaları ve üzerine yaşadığımız kaybımızı düşünürsek benim de olsun istemek ve üzülmek çok doğal… Benim de bebeği olup mızmızlık yapanlara tahammülüm yok gerçekten yeter ki sağlıkları yerinde olsun Allah hayırlısıyla hepimizi en kısa en hayırlı zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah

Bende eşimin ailesine bizden bu yıl bebek haberi faln beklemeyin bu yılı kapattik dedim olursa da 3 ay bitmeden hatta daha sonrası bile gittiği yere kadar demeyi düşünmüyoruz. Ama yani insalarinn cahilligine gelmiş olabilir. Annem abime ve eşine ikinci çocuğu yapın yapın dedi durdu 2 yıl boyunca.bende çok dedim artık kardeş olsun. Bize istemiyoruz dediler dediler ama şimdi fark ediyorum ki olmuyormus hatamizi anladık da geç oldu

Kızlar doktor randevum vardı. Kahverengi lekelenmem olmuştu 3 gün dün kırmızı kan gelmişti bugün tekrar kahverengi leke geliyor. Onun için gitmiştim. Usg ile baktı rahim duvarın ince, kalınlaşmadınız için tam bir adet kanaması gibi olmamış dedi. Bu kötü bir şey mi diye sordum olabiliyor böyle düzensizlik dedi. Bu ay denemek istediğimi bu şartlarda ne yapmam gerektiğini sordum. Eğer kahverengi lekelenme toplamda 10 günü bulursa doğum kontrol hapı kullanacaksın 1 kutu dedi. Ama eğer 10 günden önce lekelenme biterse deneyebilirsiniz dedi. Betanın yavaş düşmesi de tam bir kanama olmadığı için az az düşer ama düşer dedi. Parça yokmuş kist yokmuş.

tuhaf bir durum çok anlamadım da ne olduğunu

Parça yok kist yok çok şükür. Biter bence ya rahat olun doğum kontrol hapları kanama durdursun diye mi. İnşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…