Ayy ben burdan bi yere gitmem kovsanızdaKocamannn Aminnanneler topiğine kacıp gitmek yok tmm mı kızlar bizim de yasadıklarımızla sınanan herkese yardım etmeye devam
Zaten bu kadar gerilimin sebebi de insanların beklentileri, ne kadar takmıyoruz desek te, hep onlar ne der dıye dusunup kendımizi paralıyoruzKızlar Yaşadığınız şeylerin hepsini dibine kadar yaşadım, bizim ağustosta 6 yil olucak evlendigimiz, 4 buçuk aylık bi kaybim var cok şükür Rabbim yine nasip etti, ama neler yaşadım yillardir bi bilseniz.. Her ortamda bebek sordular ki biz 4 yil vajinismus yasadik, düşünsenize psikolojimi millet bebek soruyor ama biz daha ilişki bile yasayamiyoruz, aglamadigim gece olmuyodu, Allahtan atama durumum oldu da sustular bi kac sene, düşünmüyoruz dedik, her gören doktor tavsiyesinde bulundu, burda bilenler bilir görümcem hem hamileliğini hem çocuğunu gozume soka soka yasadi.. Tam herşey güzel oldu hamile kaldım derken 4 buçuk aylık elifimi kaybettim, yine dünya başıma yıkıldı.. Cok sukur Rabbim 6 ay sonra nasip etti ama her zaman yüreğim agzimda cok korkuyorum.. Rabbim en güzel zamanda hepinize nasip edicek ins, hepiniz dualarimdasiniz..
İsim mi, unuttuk gitti bileAyy ben burdan bi yere gitmem kovsanızdaaranızdaki en yaşlı anne olarak huysuzluk yaparım size isim gözükmesin yeter
Zaten o millet bozuyor insanım psikolojisini olmuyormu ne zaman yapacan bi susmayı bilmezler sanki doğurunca bakacaklar kime nee yaaKızlar Yaşadığınız şeylerin hepsini dibine kadar yaşadım, bizim ağustosta 6 yil olucak evlendigimiz, 4 buçuk aylık bi kaybim var cok şükür Rabbim yine nasip etti, ama neler yaşadım yillardir bi bilseniz.. Her ortamda bebek sordular ki biz 4 yil vajinismus yasadik, düşünsenize psikolojimi millet bebek soruyor ama biz daha ilişki bile yasayamiyoruz, aglamadigim gece olmuyodu, Allahtan atama durumum oldu da sustular bi kac sene, düşünmüyoruz dedik, her gören doktor tavsiyesinde bulundu, burda bilenler bilir görümcem hem hamileliğini hem çocuğunu gozume soka soka yasadi.. Tam herşey güzel oldu hamile kaldım derken 4 buçuk aylık elifimi kaybettim, yine dünya başıma yıkıldı.. Cok sukur Rabbim 6 ay sonra nasip etti ama her zaman yüreğim agzimda cok korkuyorum.. Rabbim en güzel zamanda hepinize nasip edicek ins, hepiniz dualarimdasiniz..
Eylülde 38 bitiyorİsim mi, unuttuk gitti bilekaç yasındasın??
Kocaman bir maşallahEylülde 38 bitiyor18 yaşında kızım var
Büyük yaşlardaki çocuklarda en tecrübeliyim ergenlik vs.ama bebiş deseniz en tecrübesiz benimdir emin olun ufak yaşta anne oldum kaynana yanında falan ne yaşadım nasıl büyüttüm hiç bir fikrim yok benim için ilk gibi olucak nasip olursaKocaman bir maşallahen tecrübeli annemiz
Aminn kuzumm paylaşmak rahatlatır herzamanKendimi hafiflemiş hissediyorum çok teşekkür ederim hislerini paylaşan herkese. İnşallah bundan sonra hep güzel haberler paylaşalım burada. Aramızdaki hamileler sağlıkla kucağına alsın bebişlerini. Bizlere de güzel yollar çizsin rabbim.
Oh ya maşallah Allah uzun ömürler versin hem size hem kızınızaEylülde 38 bitiyor18 yaşında kızım var
Amin canım hepimize sağlıklı ömür nasip etsinOh ya maşallah Allah uzun ömürler versin hem size hem kızınıza
Olsun, hep bırlıkte buyütecez ınsallahBüyük yaşlardaki çocuklarda en tecrübeliyim ergenlik vs.ama bebiş deseniz en tecrübesiz benimdir emin olun ufak yaşta anne oldum kaynana yanında falan ne yaşadım nasıl büyüttüm hiç bir fikrim yok benim için ilk gibi olucak nasip olursa
Inşallah o hiç istemedi aldırıncada üzüldü bidaha olsun bakıcam ben ona falan dedi herşerde bi hayır vardır derler doğruymuşOlsun, hep bırlıkte buyütecez ınsallahhem senın kızın da yardım eder
Bende eşimin ailesine bizden bu yıl bebek haberi faln beklemeyin bu yılı kapattik dedimBen bayramlaşma İçin ziyarete gittiğimizde bir tırnak içinde ‘büyüğümüz’ bana artık çalışmalara başlayın gibi bir şey dedi. Ne kadar terbiyesizce. Benim çocuğum olmuyor olabilir, ya da gerçekten çocuk istemiyor olabilirim. İnsanlar çok düşüncesiz, düşündükçe sinir oluyorum
Maşallah. Bizde o yaşlara doğru geliyoruz da dah ilkini bile doguramadikEylülde 38 bitiyor18 yaşında kızım var
Allah nasip eder inşallah kuzum ❤Maşallah. Bizde o yaşlara doğru geliyoruz da dah ilkini bile doguramadik
Parça yok kist yok çok şükür. Biter bence ya rahat olun doğum kontrol hapları kanama durdursun diye mi. İnşallah gerek kalmazKızlar doktor randevum vardı. Kahverengi lekelenmem olmuştu 3 gün dün kırmızı kan gelmişti bugün tekrar kahverengi leke geliyor. Onun için gitmiştim. Usg ile baktı rahim duvarın ince, kalınlaşmadınız için tam bir adet kanaması gibi olmamış dedi. Bu kötü bir şey mi diye sordum olabiliyor böyle düzensizlik dedi. Bu ay denemek istediğimi bu şartlarda ne yapmam gerektiğini sordum. Eğer kahverengi lekelenme toplamda 10 günü bulursa doğum kontrol hapı kullanacaksın 1 kutu dedi. Ama eğer 10 günden önce lekelenme biterse deneyebilirsiniz dedi. Betanın yavaş düşmesi de tam bir kanama olmadığı için az az düşer ama düşer dedi. Parça yokmuş kist yokmuş.
tuhaf bir durum çok anlamadım da ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?