Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Parça yok kist yok çok şükür. Biter bence ya rahat olun doğum kontrol hapları kanama durdursun diye mi. İnşallah gerek kalmaz
Hormonları düzenler gibi bir şey dedi. Oradayken her şeyi anlıyorum gibi oluyor çıkınca hiçbir şey anlamamışım gibi kanama kesilirse denememde sakınca yok dimi diye sordum hiç sorun yok deneyin dedi. İnşallah kesilir

Soğan kürü deneyebilirsin, adeti söker

Ben de kürtajdan sonra kontrole gideceğimde rahim duvarına bakacağız gibi bir şey söylemişti siz söyleyince parça parça hatırladım şimdi, az önce bir video izliyordum orda da rahim duvarı inceyse kanama az olur gibi bir konuya değindi. Bebeğin tutunabilmesi için demek ki belli bir kaşı lıkta olması gerekiyor rahmin. Kist olmaması daha önemli bi husus bence kürtajdan sonra bende kist oluşmuştu çünkü son gittiğimde de büzüşmeye başlamış demişti ama sonradan gitmediğim için ne durumda bilmiyorum. Kist duyunca ben de hemen bu kötü bi şey mi? Gebeliğe engel mi? Demiştim :) insan hemen en kötüsünü düşünüyor.

Yaaa değil mi? Eskiden ben de sorardım ne cahilmişiz kim bilir kimler de bize sinir oldu. Şimdi düşünüyorum da ne haddimize bizim iki kişinin üremesine karar vermek

Ped götür mutlaka canım. Benim kanamam oldu ama öyle ped dolduracak kadar değildi. 3 gün ara ara oldu korkma eğer olursa kanaman gayet normal..

Çok iyi anlıyorum seni evet bu kıskançlık değil amaiste karşıdaki bazı hemcinslerimiz bu kıskanır anlamında da düşünür Rabb'im inşallah Eylül ayında sana güzel sürprizi verir annecigin de torunu görür inşallah kısmet olur hepinize bu evlat ,insallh ağustosta yapacağın işlemler de temiz çıkar canım
Merhaba kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın ne yaptın seni mutlu gördük inşallah durumlar iyidir

Eylülde 38 bitiyor 18 yaşında kızım var
Merhaba hoşgeldiniz maşallah size inşallah bebiş haberi alırsınız aradan 18 yıl gecmis sanirim bir kürtajıniz var Rabb'im yaşatmasın bİrdaha , heyecanınızı anlıyorum o kadar yıldan sonra tekrar bu duyguyu tatmak ilk defa anne olacak mis gibi hissi verir birde küçük yaşta anne oldinuz KV desteği ile baktınız anlamadınız tabi o heyecanı.insallah tekrar hamile kalırsınız kızınıza kardeş getirirsiniz

Ve yeni gelen arkadaşlarımız var onlarda hepinizde hoşgeldiniz Rabb'im insallah dualarınızı kabul eder hepinizi evlat sahibi yapar ,alırız inşallah burda müjdeli haberleri paylaşırız gebelik doğum lohusa durumlarimizi

Merhaba arkadaslar.
Daha once 2 kez gebelik kaybi 1 sefer kimyasal ile sonuclanan tup bebek seruvenim var. Pko var bende.

Immunat markasinin hayit biberiye civan percemi sivi ekstratini kullandim 3 ay. Herseyi deneyen arkadaslarim bu urune bir sans verin ozellikle kahverengi akintisi olanlar.

Merhaba , yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım ve kürtaj oldum . Doktorum 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi. Peki benim merak ettiğim ben tekrar hamile kalırsam riskli gebelik mi yaşayacağım. Yani daha önce yaşadığım düşük etkiler mi sonraki hamileliği ? Çok merak ediyorum. Süreç nasıl oluyor bizler için . Cevabınızı bekliyorum.

Devam mı ediyor kuzum, inşallah herşey yoluna girer aminn evet heyet raporu almak en mantıklısı senin için bencede, sen onlar için az mı çabaladın, inşallah alırsın sorunsuz sıkıntısız, biz çok şeyapıyoruz ya, hayat Bi şekilde devam ediyor, sakın o nolacak bu nolacak deme, duamız seninle

Neye bağlı düşük yaptığın çok önemli canım benim fikrim, yani acaba kromozom anomali si mi vardı bebekte ondan mı sonlandı, kalbi mi sıkıntılıydı, yoksa kan pıhtılaşması mı, senden kaynaklı gen anomali si mi, tutunamadı mı, açıklanamayan bir neden mi?? Bunların cevapları önemli, bir takım testler yaptıran gerekebilir pıhtılaşma ise mesela, ona bağlı olmaya da biliyor, inşallah tekrar gebe kalırsın ve hiçbir sorun olmaz, fakat yine de önlem amaçlı doktoruna danışıp test yaptırmanı tavsiye ederim, genellikle 2. Gebelikte de sorun çıkarsa yapılıyor ama, gel gör ki 1 kayıp bile yaşamak oldukça üzücü,

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…