- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Hormonları düzenler gibi bir şey dedi. Oradayken her şeyi anlıyorum gibi oluyor çıkınca hiçbir şey anlamamışım gibiParça yok kist yok çok şükür. Biter bence ya rahat olun doğum kontrol hapları kanama durdursun diye mi. İnşallah gerek kalmaz
Soğan kürü deneyebilirsin, adeti sökerKızlar doktor randevum vardı. Kahverengi lekelenmem olmuştu 3 gün dün kırmızı kan gelmişti bugün tekrar kahverengi leke geliyor. Onun için gitmiştim. Usg ile baktı rahim duvarın ince, kalınlaşmadınız için tam bir adet kanaması gibi olmamış dedi. Bu kötü bir şey mi diye sordum olabiliyor böyle düzensizlik dedi. Bu ay denemek istediğimi bu şartlarda ne yapmam gerektiğini sordum. Eğer kahverengi lekelenme toplamda 10 günü bulursa doğum kontrol hapı kullanacaksın 1 kutu dedi. Ama eğer 10 günden önce lekelenme biterse deneyebilirsiniz dedi. Betanın yavaş düşmesi de tam bir kanama olmadığı için az az düşer ama düşer dedi. Parça yokmuş kist yokmuş.
tuhaf bir durum çok anlamadım da ne olduğunu
Ebru Ceylan’ın adet söktürücü masajını yapayım diyorum herkes çok memnun kalıyor.Soğan kürü deneyebilirsin, adeti söker
Ben de kürtajdan sonra kontrole gideceğimde rahim duvarına bakacağız gibi bir şey söylemişti siz söyleyince parça parça hatırladım şimdi, az önce bir video izliyordum orda da rahim duvarı inceyse kanama az olur gibi bir konuya değindi. Bebeğin tutunabilmesi için demek ki belli bir kaşı lıkta olması gerekiyor rahmin. Kist olmaması daha önemli bi husus benceKızlar doktor randevum vardı. Kahverengi lekelenmem olmuştu 3 gün dün kırmızı kan gelmişti bugün tekrar kahverengi leke geliyor. Onun için gitmiştim. Usg ile baktı rahim duvarın ince, kalınlaşmadınız için tam bir adet kanaması gibi olmamış dedi. Bu kötü bir şey mi diye sordum olabiliyor böyle düzensizlik dedi. Bu ay denemek istediğimi bu şartlarda ne yapmam gerektiğini sordum. Eğer kahverengi lekelenme toplamda 10 günü bulursa doğum kontrol hapı kullanacaksın 1 kutu dedi. Ama eğer 10 günden önce lekelenme biterse deneyebilirsiniz dedi. Betanın yavaş düşmesi de tam bir kanama olmadığı için az az düşer ama düşer dedi. Parça yokmuş kist yokmuş.
tuhaf bir durum çok anlamadım da ne olduğunu
Yaaa değil mi? Eskiden ben de sorardım ne cahilmişizBende eşimin ailesine bizden bu yıl bebek haberi faln beklemeyin bu yılı kapattik dedimolursa da 3 ay bitmeden hatta daha sonrası bile gittiği yere kadar demeyi düşünmüyoruz. Ama yani insalarinn cahilligine gelmiş olabilir. Annem abime ve eşine ikinci çocuğu yapın yapın dedi durdu 2 yıl boyunca.bende çok dedim artık kardeş olsun. Bize istemiyoruz dediler dediler ama şimdi fark ediyorum ki olmuyormus hatamizi anladık da geç oldu
Ped götür mutlaka canım. Benim kanamam oldu ama öyle ped dolduracak kadar değildi. 3 gün ara ara oldu korkma eğer olursa kanaman gayet normal..Yumurta toplamada da cubuk kraker ve meyve suyu ıcırmıslerdı, ben ayılırken bıraz zor ayılıyorum hatta meyve suyunu hemsıre ıcırmıstı banasaatini çarsamba günü haber verecekler, salı günü Covid testi yaptırcam.. İşlem persembe Olcak ama saat kacta henüz bilmiyorum..
Ped götürweyim mi cok kanama oluyor mu?
Merhaba canım, çok şükür iyiyiz, sen nasılsın, ne durumdasınız?Merhaba kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
Ped götür mutlaka canım. Benim kanamam oldu ama öyle ped dolduracak kadar değildi. 3 gün ara ara oldu korkma eğer olursa kanaman gayet normal..
Saat kaçta transfer olacak çok heyecanlıO zaman hocayı rahatsız etmiyim bunun için de
Canım transfer daha deıl, 5 agustosta histerekopı olcam, eylul basında olcak transfer, sımdılık oyle..Saat kaçta transfer olacak çok heyecanlı
Çok iyi anlıyorum seniYaklasık 1 saat kadar once cocukluk arkadasım, kızkardesım gıbıdir kendisi onunla görüştüm, dün bi yer de bi fotoğraf gördüm bariz belli göbeği, bugun konusurken sordum hamilesin deıl mı diye, hatta bana soylemedi dıye kızdım, diyemedim diyor üzülmemden çekinmiş, transferden sonra dıcektım diyor.. Onun adına cok sevindim kolay hamıle kalamıyor ama 2.bebegı olacak.. Telefonu kapatınca bi ağlama krizi geldi bana, kıskanclık deil bu aslaaa. neden agladıgmı da bilmiyorum ama asla kıskanclık deil
Böyle içim daraldı, yalnız kalmak istedim(ailemin yanındayım şuan) annem anladı bişey oldugunu, anlattım böyle böyle diye, o da üzüldü benimle, annem yaşlı benım, dua ettim annem de cocugumu görsün sevsin diye.. Hatta şuan bunları yazarken de ağlıyorumben de içimi dökmek istedim
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın ne yaptın seni mutlu gördükMerhaba kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
Merhaba hoşgeldiniz maşallahEylülde 38 bitiyor18 yaşında kızım var
Benim rahatsız etmisligim var bikac kezO zaman hocayı rahatsız etmiyim bunun için de
Devam mı ediyor kuzum, inşallah herşey yoluna girer aminnÇok sağ ol canım lekeler devam ediyor. Bugün işyerime bildirdim gebeliği işyeri hekimi madem riskli gebelik doktorun rapor versin sen neden geldin dedi yarın heyet raporu alıcam sorun çıkmazsa bakalımİdare ediyoruz yani… Sen nasılsın balım?
Amin kuzumMerhaba canım hayırlısı hepimiz için güzel haber sırası bizede gelir inşallah
Neye bağlı düşük yaptığın çok önemli canım benim fikrim, yani acaba kromozom anomali si mi vardı bebekte ondan mı sonlandı, kalbi mi sıkıntılıydı, yoksa kan pıhtılaşması mı, senden kaynaklı gen anomali si mi, tutunamadı mı, açıklanamayan bir neden mi?? Bunların cevapları önemli, bir takım testler yaptıran gerekebilir pıhtılaşma ise mesela, ona bağlı olmaya da biliyor, inşallah tekrar gebe kalırsın ve hiçbir sorun olmaz, fakat yine de önlem amaçlı doktoruna danışıp test yaptırmanı tavsiye ederim, genellikle 2. Gebelikte de sorun çıkarsa yapılıyor ama, gel gör ki 1 kayıp bile yaşamak oldukça üzücü,Merhaba , yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım ve kürtaj oldum . Doktorum 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi. Peki benim merak ettiğim ben tekrar hamile kalırsam riskli gebelik mi yaşayacağım. Yani daha önce yaşadığım düşük etkiler mi sonraki hamileliği ? Çok merak ediyorum. Süreç nasıl oluyor bizler için . Cevabınızı bekliyorum.
Amin canım inşallahMerhaba hoşgeldiniz maşallahsize inşallah bebiş haberi alırsınız aradan 18 yıl gecmis sanirim bir kürtajıniz var Rabb'im yaşatmasın bİrdaha , heyecanınızı anlıyorum o kadar yıldan sonra tekrar bu duyguyu tatmak ilk defa anne olacak mis gibi hissi verir birde küçük yaşta anne oldinuz KV desteği ile baktınız anlamadınız tabi o heyecanı.insallah tekrar hamile kalırsınız kızınıza kardeş getirirsiniz
Ve yeni gelen arkadaşlarımız var onlarda hepinizde hoşgeldinizRabb'im insallah dualarınızı kabul eder hepinizi evlat sahibi yapar ,alırız inşallah burda müjdeli haberleri paylaşırız gebelik doğum lohusa durumlarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?