Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar merhaba kızlar adet oldum bugün genetik sonucunu alamaya da gidemedim doktora bir hafta sonra gidicem. Bu ay doktora gitmeden denemek istiyorum. pko var bende kürtaj sonrası ilk adeti ilac almadan oldum önericeğiniz bi kür falan var mı bu ay yapabilceğim

Canım benim, o kadar çok böyle hissettiğim oldu ki.. Seni anlıyorum, çaresizlikten ağlıyoruz aslında o hissi çok tadmak isteyip kaybetmiş olmaktan. İnşallah annen de sever torununu güzel günleriniz olsun canım benim. İmtihanımız evlat..

Sohrab canım bugün rahim filmimi çektirdim. Anestezi olmadan. Merkezde, filmi çeken de, yardımcıları da çok iyidi. Birşey hissetmedim. Çok rahatlattilar. İki tüpüm de açık, yapışıklık yoksadece rahmim çengel rahimmiş. O da gebeliğe ya da doğuma engel değilmiş, düşüğe sebep olmazmış üzerimden yük kalktı

Güzel haber canım, çok şükür sevindim valla, çengel rahim de ilk defa duydum ama anladığım kadarıyla korkulacak bir durum değil arkadaşım

Güzel haber sırası bize de gelir inşallah havalar sıcak gidiyor onun etkisi olabilir belki. Ben de yumurtlama sancısı çekiyorum sanırım, solda bi rahatsızlık var. Kaçırmamışımdır inşallah
İnşallah kaçmamıştır kuzum, denk gelecekse her türlü denk getiri Allah merak etme yaa sıcak etkiler mi kuzum bilmiyordum. Oy bende ne heves kaldı ne bişey yaa, Bi garibim bu aralar azcık canım sıkılsın hemen koyveriyorum bakalım inşallah senden ve diğer arkadaşlardan güzel haber alırız kuzum

İyi diyelim iyi olsun kuzum dilekçeyle uğraşıyorum

İnşallahh canım elimden geleni yapıyorum bunun ıcın

Benim rahatsız etmisligim var bikac kez hatta burda adet gecikmesi yaşlanıyorumuş histeroskopi sonrası benimki erken bile gelmişti. Seninde öyle olabilir, hoca buna da normal bunyeden bünyeye değişir demişti..
Ben eylul ayından bu yana 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi olunca epey haşır neşir olduk, herseyi soruyorum, saollsun cevap verıyor ama ben cekınıyorum
Erken gelmesi işime gelir, en azından transferım seminer zamanı olur rahatça alırım raporu

Amin canımmmsınn
Süper cok sevindim bunu atlatmana, çengel rahim ilk Kez duydum, engel olmaması da güzel, bu ayı güzel degerlendir şansın artıyor, güzel haberler ver bize

Hepimizin durumu ne kadarda aynı...
Aynı zamanda hamile kaldıklarım kucağına aldı. Arkadaşımın iş arkadaşları ile toplanmıştık düşük sonrası gittik. Yaklaşık bir ay sonra.bir gittim ki biri 8 aylık hamile diğeri 6 aylık diğeri 5 haftalık hamile ve hiç birinin haberi yoktu düşük yasadigimdan. Tek tek bana hayırlı olsun demişti ve ben her birine tek tek kaybettim demiştim. Konu ne olur tabiki bebekler... Ve benden akıl almaya calisan bile vardı ki ben koruyamamisim kaybetmişim. İçim acıya acıya mutluluklarına ortak oldum. Ama dediğin gibi kıskançlık değil...sadece çim acıdı...hamile olmayan diğer kadın anladı halime... Dik duruyorsun ama gözlerin belli ediyor Allah sana sabır versin demişti. Şimdi her birinin yanında evlatları benim ki ise sadece ultrasyon görüntüsü cuzdanimda duruyor.... Allah bu durumu yaşayan tüm kadınlara sabır versin...sağlıkla sıhhatle kucaklarına bebeklerini alsın

Merhaba, öncelikle kürtaj sonrası korunma ile ilgili doktorların fikirleri çok farklı. Kürtajdan sonra 3 ay korunmanın bilimsel bir dayanağı yokmuş okuduğuma göre. Benim doktorum ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi. Burada önemli olan sizin kendinizi ne zaman hazır hissettiğiniz tabii. Eğer ki düşüğün nedeni embriyonun sağlıksız olması gibi bir nedense bir sonrakinde de düşük olma olasılığı çok azmış. Tabiki bir rahatsızlık neden oluyorsa o zaman TGK(tekrarlayan gebelik kayıpları) olabiliyormuş. Bu sebeple ben genetik test ve pıhtılaşma testlerini yaptırdım sonuçlarını bekliyorum.

instagramda Prof. Osman Develioğlu TGK ile ilgili detaylı paylaşımlar yapıyor bir göz atın isterseniz. İnşallah tekrar yaşamayız kaç haftalıktı kaybınız?

Testlerinizi nerede yaptırdınız ne kadar sürede çıktı acaba

Aldım kuzum yatıyorum evde çok sağ ol inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Ertesi gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi koyuydu ama hiç kontrol çizgisi kadar koyu olmuyor. İlk gebelikte de aynısı olmuştu. Batmalar var ama bakalım artık nasip. Biraz daha rahatım olmazsa da sonraki aylara bakarız. Sıcak konusunda da herşeyden etkileniyoruz ya olabilir belki diye düşündüm Belki de koyvermiş olman daha iyidir, diyorlar ya takmadığın zaman oluyor diye. Hepimiz güzel haberler alcaz bu sene bitmeden ben öyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…