Canım benim, o kadar çok böyle hissettiğim oldu ki.. Seni anlıyorum, çaresizlikten ağlıyoruz aslında o hissi çok tadmak isteyip kaybetmiş olmaktan. İnşallah annen de sever torununuYaklasık 1 saat kadar once cocukluk arkadasım, kızkardesım gıbıdir kendisi onunla görüştüm, dün bi yer de bi fotoğraf gördüm bariz belli göbeği, bugun konusurken sordum hamilesin deıl mı diye, hatta bana soylemedi dıye kızdım, diyemedim diyor üzülmemden çekinmiş, transferden sonra dıcektım diyor.. Onun adına cok sevindim kolay hamıle kalamıyor ama 2.bebegı olacak.. Telefonu kapatınca bi ağlama krizi geldi bana, kıskanclık deil bu aslaaa. neden agladıgmı da bilmiyorum ama asla kıskanclık deil
Böyle içim daraldı, yalnız kalmak istedim(ailemin yanındayım şuan) annem anladı bişey oldugunu, anlattım böyle böyle diye, o da üzüldü benimle, annem yaşlı benım, dua ettim annem de cocugumu görsün sevsin diye.. Hatta şuan bunları yazarken de ağlıyorumben de içimi dökmek istedim
Güzel haber canım, çok şükür sevindim valla, çengel rahim de ilk defa duydum ama anladığım kadarıyla korkulacak bir durum değil arkadaşımSohrab canım bugün rahim filmimi çektirdim. Anestezi olmadan. Merkezde, filmi çeken de, yardımcıları da çok iyidi. Birşey hissetmedim. Çok rahatlattilar. İki tüpüm de açık, yapışıklık yok sadece rahmim çengel rahimmiş. O da gebeliğe ya da doğuma engel değilmiş, düşüğe sebep olmazmış üzerimden yük kalktı
İnşallah kaçmamıştır kuzum, denk gelecekse her türlü denk getiri Allah merak etmeGüzel haber sırası bize de gelir inşallahhavalar sıcak gidiyor onun etkisi olabilir belki. Ben de yumurtlama sancısı çekiyorum sanırım, solda bi rahatsızlık var. Kaçırmamışımdır inşallah
Aynı kuzum devam dilekçe yazıyorumMerhaba canım, çok şükür iyiyiz, sen nasılsın, ne durumdasınız?
İyi diyelim iyi olsun kuzum dilekçeyle uğraşıyorumÇok iyi anlıyorum senievet bu kıskançlık değil amaiste karşıdaki bazı hemcinslerimiz bu kıskanır anlamında da düşünür Rabb'im inşallah Eylül ayında sana güzel sürprizi verir annecigin de torunu görür inşallah kısmet olur hepinize bu evlat ,insallh ağustosta yapacağın işlemler de temiz çıkar canım
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın ne yaptın seni mutlu gördükinşallah durumlar iyidir
Hakkınız da hayirlisi canım, uzatmalı çekişmeli olmaz demi karşı taraf da kabullendi mi artıkİyi diyelim iyi olsun kuzum dilekçeyle uğraşıyorum
Güzel haber canım, çok şükür sevindim valla, çengel rahim de ilk defa duydum ama anladığım kadarıyla korkulacak bir durum değil arkadaşım
Yok cok yapmiyordu, sadece son aylarda adetime yakin sag taraftan kramplar giriyordu. Bende adet olucam diye saniyodum megersem kistten oluyomusEvet 2 cm. Ağrı yapıyor muydu. Bende acayip ağrı yapıyor
İnşallahh canımÇok iyi anlıyorum senievet bu kıskançlık değil amaiste karşıdaki bazı hemcinslerimiz bu kıskanır anlamında da düşünür Rabb'im inşallah Eylül ayında sana güzel sürprizi verir annecigin de torunu görür inşallah kısmet olur hepinize bu evlat ,insallh ağustosta yapacağın işlemler de temiz çıkar canım
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın ne yaptın seni mutlu gördükinşallah durumlar iyidir
Ben eylul ayından bu yana 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi olunca epey haşır neşir olduk, herseyi soruyorum, saollsun cevap verıyor ama ben cekınıyorumBenim rahatsız etmisligim var bikac kezhatta burda adet gecikmesi yaşlanıyorumuş histeroskopi sonrası benimki erken bile gelmişti. Seninde öyle olabilir, hoca buna da normal bunyeden bünyeye değişir demişti..
Amin canımmmsınnCanım benim, o kadar çok böyle hissettiğim oldu ki.. Seni anlıyorum, çaresizlikten ağlıyoruz aslında o hissi çok tadmak isteyip kaybetmiş olmaktan. İnşallah annen de sever torununugüzel günleriniz olsun canım benim. İmtihanımız evlat..
Süper cok sevindim bunu atlatmana, çengel rahim ilk Kez duydum, engel olmaması da güzel, bu ayı güzel degerlendir şansın artıyor, güzel haberler ver bizeSohrab canım bugün rahim filmimi çektirdim. Anestezi olmadan. Merkezde, filmi çeken de, yardımcıları da çok iyidi. Birşey hissetmedim. Çok rahatlattilar. İki tüpüm de açık, yapışıklık yok sadece rahmim çengel rahimmiş. O da gebeliğe ya da doğuma engel değilmiş, düşüğe sebep olmazmış üzerimden yük kalktı
Hepimizin durumu ne kadarda aynı...Yaklasık 1 saat kadar once cocukluk arkadasım, kızkardesım gıbıdir kendisi onunla görüştüm, dün bi yer de bi fotoğraf gördüm bariz belli göbeği, bugun konusurken sordum hamilesin deıl mı diye, hatta bana soylemedi dıye kızdım, diyemedim diyor üzülmemden çekinmiş, transferden sonra dıcektım diyor.. Onun adına cok sevindim kolay hamıle kalamıyor ama 2.bebegı olacak.. Telefonu kapatınca bi ağlama krizi geldi bana, kıskanclık deil bu aslaaa. neden agladıgmı da bilmiyorum ama asla kıskanclık deil
Böyle içim daraldı, yalnız kalmak istedim(ailemin yanındayım şuan) annem anladı bişey oldugunu, anlattım böyle böyle diye, o da üzüldü benimle, annem yaşlı benım, dua ettim annem de cocugumu görsün sevsin diye.. Hatta şuan bunları yazarken de ağlıyorumben de içimi dökmek istedim
Ben karıştırdımCanım transfer daha deıl, 5 agustosta histerekopı olcam, eylul basında olcak transfer, sımdılık oyle..
Merhaba, öncelikle kürtaj sonrası korunma ile ilgili doktorların fikirleri çok farklı. Kürtajdan sonra 3 ay korunmanın bilimsel bir dayanağı yokmuş okuduğuma göre. Benim doktorum ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi. Burada önemli olan sizin kendinizi ne zaman hazır hissettiğiniz tabii. Eğer ki düşüğün nedeni embriyonun sağlıksız olması gibi bir nedense bir sonrakinde de düşük olma olasılığı çok azmış. Tabiki bir rahatsızlık neden oluyorsa o zaman TGK(tekrarlayan gebelik kayıpları) olabiliyormuş. Bu sebeple ben genetik test ve pıhtılaşma testlerini yaptırdım sonuçlarını bekliyorum.Merhaba , yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım ve kürtaj oldum . Doktorum 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi. Peki benim merak ettiğim ben tekrar hamile kalırsam riskli gebelik mi yaşayacağım. Yani daha önce yaşadığım düşük etkiler mi sonraki hamileliği ? Çok merak ediyorum. Süreç nasıl oluyor bizler için . Cevabınızı bekliyorum.
Testlerinizi nerede yaptırdınız ne kadar sürede çıktı acabaTekrar merhaba kızlar adet oldum bugün genetik sonucunu alamaya da gidemedim doktora bir hafta sonra gidicem. Bu ay doktora gitmeden denemek istiyorum. pko var bende kürtaj sonrası ilk adeti ilac almadan oldum önericeğiniz bi kür falan var mı bu ay yapabilceğim
Uzuycak kuzum hicbisey kabul etmicekler benim yaşadıklarımı kendi yaşamış gibi. Yazmış ne kadar uzar bilmiyorum ama uzarHakkınız da hayirlisi canım, uzatmalı çekişmeli olmaz demi karşı taraf da kabullendi mi artık
Aldım kuzum yatıyorum evde çok sağ ol inşallahDevam mı ediyor kuzum, inşallah herşey yoluna girer aminnevet heyet raporu almak en mantıklısı senin için bencede, sen onlar için az mı çabaladın, inşallah alırsın sorunsuz sıkıntısız, biz çok şeyapıyoruz ya, hayat Bi şekilde devam ediyor, sakın o nolacak bu nolacak deme, duamız seninle
Ertesi gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi koyuydu ama hiç kontrol çizgisi kadar koyu olmuyor. İlk gebelikte de aynısı olmuştu. Batmalar var ama bakalım artık nasip. Biraz daha rahatım olmazsa da sonraki aylara bakarız. Sıcak konusunda da herşeyden etkileniyoruz ya olabilir belki diye düşündümİnşallah kaçmamıştır kuzum, denk gelecekse her türlü denk getiri Allah merak etmeyaa sıcak etkiler mi kuzum bilmiyordum. Oy bende ne heves kaldı ne bişey yaa, Bi garibim bu aralar azcık canım sıkılsın hemen koyveriyorum bakalım inşallah senden ve diğer arkadaşlardan güzel haber alırız kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?