Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, test yaptırmışsın madem bence sonucunu görene kadar beklemen daha iyi olur. Ama yine de soğan kürü yapabilirsin adet bitiminde başlanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Pko da insülin direnci oluyor genelde o yüzden şekeri de azaltırsan faydası olur.

Kızlar kürtajdan 2 hafta sonra gliforla folik asite tekrar başlamıştım. Arkadaşımın elinde Tuesto folin diye bir folik asit vardı o günden beri onu kullanıyordum. Şimdi bitti yenisini almak istiyorum fiyat olarak uçuk olmayan, önerebileceğiniz bir marka var mı? Mesela Tuesto folin 90 tablet içinde başka vitaminler de var, Solgar 100 tablet sadece folik asit var içeriğinde ikisi de 65-70 lira. Aynı fiyata 30 tablet olan markalar da var ama 3 kere aynı parayı vermek mantıklı mı? Diğerleri de aynı görevi görüyordur diye düşünüyorum ama tavsiyeniz varsa açığım.

Canım ben osman develioğluna takip oluyorum o normal klasik folik asit yeterli oluyor diyor.. yine de kendi doktorunun önerisine kulak ver derim

Canım ben osman develioğluna takip oluyorum o normal klasik folik asit yeterli oluyor diyor.. yine de kendi doktorunun önerisine kulak ver derim
Uzun zaman önce bir doktor diofol önermişti. Sonraki doktorum devam edebilirsin dedi ama normalde Tuestoyu öneriyormuş, bana elindekini veren arkadaşım da ona gidiyordu ordan biliyorum. Şimdi bakıyorum solgarın yorumları çok fazla puanı da yüksek ondan mı alsam diyorum.

Gözün aydın canım Bişey çıkmamış şükür

Ben de diofol kullanıyorum canım

Kızlar arı sütü bal polen propolis karışımı kullanıyor musunuz? Olumlu olumsuz etkisini gören oldu mu aranızda. Ben geçen ay başlamıştım 2 yumurtam oldu ondan mı oldu bilmiyorum. Korkuyorum da takviyeler başka şeyleri bozuyor bazen

Merhaba canım, ben kürtajdan sonra ilk kontrole gittiğimde doktor bana ekstra bir takviye falan mı kullandın yumurtan çok büyümüş ama çatlamamış kiste çevirmiş dedi. Çok bilgi sahibi değilim ama bazı takviyeler sanırım istenenden bi tık sana fazla büyütebiliyor ve bu bazen iyi bir şey olmayabiliyor. Bence bu ay akışına bırak, normal beslenme düzenime devam et

kızlar ben daha adet görmedim. hamile de değilim 3 gün önce kan verdim 3 çıktı. yumurta düzenim değişmiş dicem ama doktora gitmiştim 17 gün önce ultrasonda baktı çatlamıştı yani 14 gün sonra adet olmam gerekmez mi?. öyle aşırı da bir adet ağrısı yok. ne yapsamki. soğan kürü bana iyi gelmiyor. geç döllenme falan ne oluyor öyle bir şey olur mu. yumurta çatlayıp geç adet gören var mı.

kürtajdan sonra bende de 2 yumurta olmuştu ikisi de çatlamıştı bir de ikisi de aynı taraftan gelmişti. kürtajla ilgili bence. bende ilaç kullanmıştım ona bağladım ama.

Hulusi hoca çok yoğun ama cevapsız bırakmıyor sağolsun geçte olsa yaziyor.. Ama bende öyle yogunki sorularimla daha çok meşgul etmek istemiyorum kanama döneminde baya bı rahatsız etmiştim
Gönlünce olsun herşey canım bu sefer pozitif olsun ama 9 ayı birlikte tamamlayıp sağlıklı doğumla kucağına al yavrunu insallah Hulusi hocacigiller olarak bu yoldaki hepimize de ışık olsun sonucun bugun regl oldum bende ama Adana'ya annemlere gidiyorum yoldayım Önümüzdeki ayın regliyle baslayacagiz sürece kısmetse çok heycanliyimmmm

Haklısın galiba bu ay da beklicem soğan suyunu adet olmayınca yapıyordum söktürücü olarak işe yarıyor ama yumurta oluşmasına bence iyi gelmiyor.

Testlerinizi nerede yaptırdınız ne kadar sürede çıktı acaba
Kürtajı özel hastane de oldum ordan genetiğe gönderdim devlet ilk kayıpta göndermediği için. Diğer testleri araştırma hastanesinde tıbbı genetik bölümünde yaptırdım. 1 ay da çıkıyor iki sonuçta.

Merhabalar ben de 9 gün önce kürtaj oldum yarın kontrole gideceğim. Ana sayfada gördüm bu grubu. Acaba 3 ay sonra tekrar düşünsem mi yoksa rafa mi kaldırsam çocuk ışını bilemiyorum. Psikolojik olarak çok yıprandım. Sizlerin fikri nedir hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…