Merhaba, test yaptırmışsın madem bence sonucunu görene kadar beklemen daha iyi olur. Ama yine de soğan kürü yapabilirsin adet bitiminde başlanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Pko da insülin direnci oluyor genelde o yüzden şekeri de azaltırsan faydası olur.Tekrar merhaba kızlar adet oldum bugün genetik sonucunu alamaya da gidemedim doktora bir hafta sonra gidicem. Bu ay doktora gitmeden denemek istiyorum. pko var bende kürtaj sonrası ilk adeti ilac almadan oldum önericeğiniz bi kür falan var mı bu ay yapabilceğim
Canım ben osman develioğluna takip oluyorum o normal klasik folik asit yeterli oluyor diyor.. yine de kendi doktorunun önerisine kulak ver derimKızlar kürtajdan 2 hafta sonra gliforla folik asite tekrar başlamıştım. Arkadaşımın elinde Tuesto folin diye bir folik asit vardı o günden beri onu kullanıyordum. Şimdi bitti yenisini almak istiyorum fiyat olarak uçuk olmayan, önerebileceğiniz bir marka var mı? Mesela Tuesto folin 90 tablet içinde başka vitaminler de var, Solgar 100 tablet sadece folik asit var içeriğinde ikisi de 65-70 lira. Aynı fiyata 30 tablet olan markalar da var ama 3 kere aynı parayı vermek mantıklı mı? Diğerleri de aynı görevi görüyordur diye düşünüyorum ama tavsiyeniz varsa açığım.
Uzun zaman önce bir doktor diofol önermişti. Sonraki doktorum devam edebilirsin dedi ama normalde Tuestoyu öneriyormuş, bana elindekini veren arkadaşım da ona gidiyordu ordan biliyorum. Şimdi bakıyorum solgarın yorumları çok fazla puanı da yüksek ondan mı alsam diyorum.Canım ben osman develioğluna takip oluyorum o normal klasik folik asit yeterli oluyor diyor.. yine de kendi doktorunun önerisine kulak ver derim
Gözün aydın canım Bişey çıkmamış şükürSohrab canım bugün rahim filmimi çektirdim. Anestezi olmadan. Merkezde, filmi çeken de, yardımcıları da çok iyidi. Birşey hissetmedim. Çok rahatlattilar. İki tüpüm de açık, yapışıklık yok sadece rahmim çengel rahimmiş. O da gebeliğe ya da doğuma engel değilmiş, düşüğe sebep olmazmış üzerimden yük kalktı
Hayırlısı olsun hakkınızda zor bir süreç allah yardımcınız olsunUzuycak kuzum hicbisey kabul etmicekler benim yaşadıklarımı kendi yaşamış gibi. Yazmış ne kadar uzar bilmiyorum ama uzar
Ben de diofol kullanıyorum canımUzun zaman önce bir doktor diofol önermişti. Sonraki doktorum devam edebilirsin dedi ama normalde Tuestoyu öneriyormuş, bana elindekini veren arkadaşım da ona gidiyordu ordan biliyorum. Şimdi bakıyorum solgarın yorumları çok fazla puanı da yüksek ondan mı alsam diyorum.
Baktım şimdi 60lısı 100 lirayı geçmişBen de diofol kullanıyorum canım
Pahalı valla canım haklısınBaktım şimdi 60lısı 100 lirayı geçmiş
Amin kuzum çok sağolHayırlısı olsun hakkınızda zor bir süreç allah yardımcınız olsun
kürtajdan sonra bende de 2 yumurta olmuştu ikisi de çatlamıştı bir de ikisi de aynı taraftan gelmişti. kürtajla ilgili bence. bende ilaç kullanmıştım ona bağladım ama.Kızlar arı sütü bal polen propolis karışımı kullanıyor musunuz? Olumlu olumsuz etkisini gören oldu mu aranızda. Ben geçen ay başlamıştım 2 yumurtam oldu ondan mı oldu bilmiyorum. Korkuyorum da takviyeler başka şeyleri bozuyor bazen
Hulusi hoca çok yoğun ama cevapsız bırakmıyor sağolsun geçte olsa yaziyor.. Ama bende öyle yogunki sorularimla daha çok meşgul etmek istemiyorumBen eylul ayından bu yana 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi olunca epey haşır neşir olduk, herseyi soruyorum, saollsun cevap verıyor ama ben cekınıyorum
Erken gelmesi işime gelir, en azından transferım seminer zamanı olur rahatça alırım raporu
Haklısın galiba bu ay da beklicem soğan suyunu adet olmayınca yapıyordum söktürücü olarak işe yarıyor ama yumurta oluşmasına bence iyi gelmiyor.Merhaba, test yaptırmışsın madem bence sonucunu görene kadar beklemen daha iyi olur. Ama yine de soğan kürü yapabilirsin adet bitiminde başlanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Pko da insülin direnci oluyor genelde o yüzden şekeri de azaltırsan faydası olur
Kürtajı özel hastane de oldum ordan genetiğe gönderdim devlet ilk kayıpta göndermediği için. Diğer testleri araştırma hastanesinde tıbbı genetik bölümünde yaptırdım. 1 ay da çıkıyor iki sonuçta.Testlerinizi nerede yaptırdınız ne kadar sürede çıktı acaba
Yok benim kürtaj öncesi 2 yumurta. Onlardan biriyle hamile kalmıştım işte.kürtajdan sonra bende de 2 yumurta olmuştu ikisi de çatlamıştı bir de ikisi de aynı taraftan gelmişti. kürtajla ilgili bence. bende ilaç kullanmıştım ona bağladım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?