Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın galiba bu ay da beklicem soğan suyunu adet olmayınca yapıyordum söktürücü olarak işe yarıyor ama yumurta oluşmasına bence iyi gelmiyor.
Ebru Ceylan’ın adet söktürücü masajı iyi geliyor bi bakın isterseniz. Benim kahverengi lekelenmem oluyordu masajı yapınca akşam kırmızı kanama şeklinde söküldü

Geç döllenme iki tane yumurtluyorsun ya biri adete yakın yumurtladın diyelim o döllendi o zaman geç döllenme oluyor. Benim öyle olmuştu. Adetime birkaç gün kala kanda beta baktırmıştım 1.60 çıkmıştı ama adet geçtikten birkaç gün sonra baktırdığımda 70 küsür çıkmıştı.

Merhaba geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın hepimiz aynı şeyleri yaşadık daha zorlarını yaşayanlarda var aramızda çocuk düşünüyorsanız rafa kaldırmayın derim yani bir çoğumuz kürtaj sonrası denemelere başladık hayırlısı olsun hakkınızda rabbim nasip ederde kucağınıza aldığınızda bütün herşeyi unutursunuz

Geçmiş olsun. Bu istemenize ve yasa bağlı bir şey.ben 36 yaşındayım ilk çocuk rafa kaldıramam ama bir 26 23 olsaydım kafam daha rahat olurdu tabi. Bu tamamen size bağlı ne kadar istediğinize sağlık ve yaş faktörunr bağlı

Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Kaç haftalık bir kayıp yaşadınız? Bu durum kişiye göre değişiyor. Ben kürtaj sonrası 1 adet gördükten sonra tekrar denemeye başlayacağım. Allah tekrar ne zaman nasip eder bilmiyorum tabii.

Anladım teşekkür ederim. Birkaç gün daha bekleyim ozaman. olmadı bir hamam yaparım sauna da baya iyi gelmişti ilk adette şimdilerde gitmeyim ozaman geç döllenme ise

Anladım teşekkür ederim. Birkaç gün daha bekleyim ozaman. olmadı bir hamam yaparım sauna da baya iyi gelmişti ilk adette şimdilerde gitmeyim ozaman geç döllenme ise
Birkaç gün bekle istersen doktora kontrole gidersin. Adet düzenimiz de iyice şaştı ona da üzülüyorum. Senelerdir şaşmıyordu şimdi her şey bir karmaşa.

Rahim duvarı inceliğini kafaya taktım ben de. Zor tutunuyormuş galiba öyle olunca. Resmen yürüyen stres topuyum ufacık bir olumsuzluk dert oluyor

Çok geçmiş olsun. Buradaki herkes sizin yaşadığınız şeyleri yaşadı emin olun, burda birbirimizin yaralarını sarmaya çalışıyoruz her birlikte. Yaş ve kayıp faktörlerine göre değişir bu durum, biraz ayrıntı verebilir misiniz?

Aynen ya hic aksamazdi şimdi ne oluyor vücuduma anlamıyorum ince mi o yumurtlama zamanı kendiliğinden kalinlasmiyor mu. Bana da ilk doktor çatladı dediginde rahim duvarin yeterince kalın değil misti. Bir sonraki haftaki doktor kontrolünde rahimduvarı kalın dedi. Bence o bizim dongumuze göre değişiyor rahat olun. Bende aşırı gerginim sağa sola catmaya başladım. Böyle giderse dert küpü olacaz

Amin insallah rabbim kimseye yaşarmasın. Inşallah hepimize nasip olsun. Haklisiniz hemen olcağı da meçhul.

Ben 28 yaşımdayım. Ilk gebeligimdi. Nereye kadar erteleyeceğim aslında 1 sene sonra da aynı risk üç ay sonra da. Haklisiniz.

Tam 6 haftalikti kanamam gelince aldılar. Kesenin şekli bozuktu zaten. Yarın doktora gideceğim bazı doktorlar hemen oneriyormus bazıları 3 ay sonra galiba.

Zaten başlığı görünce kalabalık hissettim kendimi. Ailemden uzaktayım biraz zor geçiriyorum bu durumu. Ben 28 yaşımdayım. 2 senelik evliyim. 3 aydır çocuk dusunuyordum ilk gebeligimdi. Hcg degerim cok yüksekti kasem de büyüktü ama sekli bozuktu bayramın ilk günü kanamam geldi. Kahve lekelerim zaten geliyordu. Progestan da kullandım iğne de oldum ama sağlıklı bir gebelik değilmiş.

Tam 6 haftalikti kanamam gelince aldılar. Kesenin şekli bozuktu zaten. Yarın doktora gideceğim bazı doktorlar hemen oneriyormus bazıları 3 ay sonra galiba.
Bir adetten sonra deneniyor genelde benimde ileri gebelikti doktor bir adet gor dene dedi. Bence yaş da 28 imiş çok stres yapmayın ama korunmayında. Ben o hataya düştüm sanki korunmayı bırakınca hemen olcaak sandım hata etmişim

Evet genel olarak 3 ay diyorlar ama araştırdığımda 1 ay korunma ile 3 ay arasında fiziksel açıdan bir fark olmadığı yazıyor. Yaşınıza psikolojinize deneme sürenize göre de değerlendirebilirsiniz bu durumu. Bundan sonra sağlıklı gebelikler yaşarsınız inşallah

D Doktoraliguru senin de 3. Ayda olmuştu gebelik dimi benim de öyleydi

Eşimi ikna etmek gerekicek tamam en iyisi uzatmamak.

Aslında hemen oldu sayılır bizim. Ilk iki ay eşim istemiyordu çok baltaladı. sonra biraz ağlayıp sızladım ben bana anneliği yakistirmiyor musun falan diye gün aşırı ilişki denedigim ayaklarimi kaldırdığım ilk ay oldu. Ama sagliksizmis diğeri de hemen olur mu bilmiyorum. Ilk adetten sonra ben de başlayayım inşallah.

Ne güzel şanslısınız inşallah yine öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…