Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu demek istemedim tabii. Hepimiz o zor günleri yaşadık maalesef. İlk denemenizde hamile kalabiliyor olmanız için söyledim. Bu bile o kadar büyük bir teselli konusu ki..
Evet ya pko denen şey varmış meselâ. Bir grupta her gün ovulasyon yapanlar vardı çok şükür demek bizim yumurtalar iyi:)
Geçicek inşallah hep aileme üzülmedim çok daha oluşmamış bile kendimi anne gibi hissetmiyorum falan diyordum ama icim yanıyor vallahi allahım kimseye vermesin. Inşallah bu günlerimizi unutturan sağlıklı çocuklarımız olur.

Haklısın galiba bu ay da beklicem soğan suyunu adet olmayınca yapıyordum söktürücü olarak işe yarıyor ama yumurta oluşmasına bence iyi gelmiyor.
Yok yumurtlama için değil de içeriyi temizler diye söylemiştim aslında canım ama sen bilirsin herkese aynı etkiyi yapmıyor diyorlar.

Amin inşallah. Bende hamile kalınca istememe rağmen içten içe istemiyordum o kadar gergindimki yanlış mı yaptım erken mi oldu falan demiştim. Kaybedince erken olmadığını anladım aslında istiyordum ama acayip korkuyordum. Şimdi şu surecten sonra hem eşim hem ben daha hazır hissediyoruz daha bilicliyiz. Rabbim inşallah nasip eder

Yok yumurtlama için değil de içeriyi temizler diye söylemiştim aslında canım ama sen bilirsin herkese aynı etkiyi yapmıyor diyorlar.
Başka birşey yok mu içeriyi temizleyen benim midemi mahvetti soğan suyu. Şimdi çok az kahverengi gelmeye başladı da adetim geçti iyice temizlensin istiyorum

Bitki çayı içiyorum ben de şuan adet dönemindeyim. Ananaslı yeşil çayı tavsiye ederim, ekstra bir temizleme etkisi var mı biliyorum ama bitki çayı olarak tadı güzel.

Amin insallah canım benim hepimize

Merhaba kızlar bat günü 29.06 da hamile olduğumu öğrendim beta hcg 218 çıktı ve daha sonra çok az bi şekilde arttı max 240 ı gördüm doktor sağlıksız gebelik dedi ve düşeceğini söyledi. Öyle de oldu 11.07 de kanamam başladı ve her zamanki gibi 5 gün sürdü. Adetim bitince beta hcg değerim 1.2 ye düştü. 24.07 de ovülasyon testim poz. çıktı ve tekrar bebek denedik sizce kötü mü yaptım hemen gebelik düşünmek doğru mu?

Neden kötü yapmış olasınız ki? Anladığım kadarıyla planlı bir gebelikti bundan önceki de. En kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Benim araştırdığım kadarıyla ilk adetten sonra denenmesinde sakınca yok, en azından ben bu görüş çerçevesinde denedim. He olmadı ilk denemede orası ayrı ama:)

Eylül ayında bi kürtajım oldu bebeğin kalbinin durması sonucu 3 ay sonrasında denemey başladık ya ki bu aya kadar bunda da sonuç düşük o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum. İnşallah kucağımıza almak nasip olur bebeklerimizi

Kalp durması olayı ne kadar fazla, kendi başıma gelmeden biç bilmezmişim meğer. Ben de Mayıs ayında kalp durmasından dolayı kürtaj oldum, bakalım Allah ne zaman nasip edecek

Kalp durması olayı ne kadar fazla, kendi başıma gelmeden biç bilmezmişim meğer. Ben de Mayıs ayında kalp durmasından dolayı kürtaj oldum, bakalım Allah ne zaman nasip edecek
Evet ne yazık ki çok var böyle şeyler artık sağlık gebelik yaşayanların sayısı çok düşük

Ahh ahh bizim okuldan bı arkadas da bana 12. 13.haftalık durumları sordu, ben de acık acık soyledım hocam ben 9.haftanın otesıne geçemedim diye, biliyor dusuk yaptığımı, üstüne üstlük 36.haftaya kadar kendısı de gebelık gecırdi. İnsanlar cok tuhaf cıdden..

Siz bu ay denemeye yeni mi başladınız
Mayıs ayında kürtaj oldum, Haziran ayındaki adetimden sonra denemeye başladık ama bende kürtajdan sonra kist oluşmuş. Kontrole gittiğimde gelişen yumurtam çatlamayın kiste dönüşmüş o yüzden zaten o geçene kadar gebelik haberi beklemiyorum. 2. Ayım dolmuş oldu bakalım bir sonraki ay ne olacak.
İnsanlar ne kadar düşüncesiz. Bilmeyip de soruyorsa ona lafım yok ama bile bile insanın gözüne sokar gibi de sorulmaz ki

Benım bütün tedavimi o yaptı, daha once hiç Baska doktora gitmedim, bana takılıyor, bizim elimizde büyüdün diye, kucagına verecez bu sene dıyor, insallah bizim mutluluğumıza da vesile olur
Tüp mü aşılama mı karar verdi mi?

Anladıgım kadarıyla 2 düşük geçirdiniz, pıhtılasma ve genetik testi muhakkak yaptırın

Artık boşverdim diyorum da, aklıma gelınce sinir oluyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…