Hadsiz insanlar her yerde. Benim de bir iş arkadaşım hamile, diğerinin de eşi hamile. Artık son aylarındalar. Konuşurken temkinli konuştuklarının farkındayım, sonuçla yaşam ve yaşamdaki güzellikler onların bebeği için devam ediyor ama ben bile bazen kendi içimde alınıp güceniyorum, ban ne oluyorsaArtık boşverdim diyorum da, aklıma gelınce sinir oluyorum yine
Evet fakülteden randevu aldım. Ayrıca corasprin kullanmaya da başladım hayırlısı artıkAnladıgım kadarıyla 2 düşük geçirdiniz, pıhtılasma ve genetik testi muhakkak yaptırın
Kesinlikle oyle, bu grubu acmadan once sanki tek ben düşük yasamısım, kımse benı anlamıyor gibi hissediyordum, o kadar cok İnsan bu duyguların üstesinden tek basına gelmeye calısıyor ki.. Neysekı biz burda fikir alısverısinde bulunurken birbirimizin ne hissedecegini bilerek yazıyoruz, kırmadan, üzmeden...Hadsiz insanlar her yerde. Benim de bir iş arkadaşım hamile, diğerinin de eşi hamile. Artık son aylarındalar. Konuşurken temkinli konuştuklarının farkındayım, sonuçla yaşam ve yaşamdaki güzellikler onların bebeği için devam ediyor ama ben bile bazen kendi içimde alınıp güceniyorum, ban ne oluyorsainsanoğlu işte, yanlış anlamak istedi mi her şeyi nasıl da güzel yanlış anlıyor. Eskiden hiç dikkatimi çekmezdi bebek muhabbeti falan, öyle ki çalışma arkadaşım 4. Seferde( düşükler dış gebelikler) hamile kalabildi ama onun acısını yan yana olduğumuz halde ben bile o kadar ney anlayamamışım diyorum şimdi.İnsan başına gelmeden anlamıyor gerçekten.
Aaa siz açmıştınız dimi bu grubu? Ne iyi etmişsiniz öyleKesinlikle oyle, bu grubu acmadan once sanki tek ben düşük yasamısım, kımse benı anlamıyor gibi hissediyordum, o kadar cok İnsan bu duyguların üstesinden tek basına gelmeye calısıyor ki.. Neysekı biz burda fikir alısverısinde bulunurken birbirimizin ne hissedecegini bilerek yazıyoruz, kırmadan, üzmeden...
Gebe kalan arkadaslarımız umut verıyor, gebeliklerini gözümüze gözümüze sokmuyorlar.. O yuzden kendımı en rahat hıssettgım yer burası diyebilirim
Aaa siz açmıştınız dimi bu grubu? Ne iyi etmişsiniz öyle
Ben bu ay adetim sökülsün diye adaçayı içtim ama gebelik olmadığından emindim. Yani sadece adet mi söker yoksa temizler mi bilmiyorum. Hayıt suyu denemediysen onu araştırabilirsin ama gebelik olmadığından emin ol canım ne olur ne olmaz.Başka birşey yok mu içeriyi temizleyen benim midemi mahvetti soğan suyu. Şimdi çok az kahverengi gelmeye başladı da adetim geçti iyice temizlensin istiyorum
Teşekkürler bir deneyimBitki çayı içiyorum ben de şuan adet dönemindeyim. Ananaslı yeşil çayı tavsiye ederim, ekstra bir temizleme etkisi var mı biliyorum ama bitki çayı olarak tadı güzel.
Merhaba filmi nerede çektirdiniz acabaSohrab canım bugün rahim filmimi çektirdim. Anestezi olmadan. Merkezde, filmi çeken de, yardımcıları da çok iyidi. Birşey hissetmedim. Çok rahatlattilar. İki tüpüm de açık, yapışıklık yok sadece rahmim çengel rahimmiş. O da gebeliğe ya da doğuma engel değilmiş, düşüğe sebep olmazmış üzerimden yük kalktı
Bahsettiğiniz kimyasal gebelik sanırım. Kendiliğinden düşmüş. Eğer kürtaj olsaydınız rahim toparlansın diye bir iki adet geçmesini öneriyorlar ama sizin durumumuzda bence olabilir tabi hazır hissediyorsanızMerhaba kızlar bat günü 29.06 da hamile olduğumu öğrendim beta hcg 218 çıktı ve daha sonra çok az bi şekilde arttı max 240 ı gördüm doktor sağlıksız gebelik dedi ve düşeceğini söyledi. Öyle de oldu 11.07 de kanamam başladı ve her zamanki gibi 5 gün sürdü. Adetim bitince beta hcg değerim 1.2 ye düştü. 24.07 de ovülasyon testim poz. çıktı ve tekrar bebek denedik sizce kötü mü yaptım hemen gebelik düşünmek doğru mu?
Tamam o hayıt suyunu bir araştırayim. Adaçayı fayda etti miBen bu ay adetim sökülsün diye adaçayı içtim ama gebelik olmadığından emindim. Yani sadece adet mi söker yoksa temizler mi bilmiyorum. Hayıt suyu denemediysen onu araştırabilirsin ama gebelik olmadığından emin ol canım ne olur ne olmaz.
Limon emojisi ne kızAynen ya hic aksamazdi şimdi ne oluyor vücuduma anlamıyorumince mi o yumurtlama zamanı kendiliğinden kalinlasmiyor mu. Bana da ilk doktor çatladı dediginde rahim duvarin yeterince kalın değil misti. Bir sonraki haftaki doktor kontrolünde rahimduvarı kalın dedi. Bence o bizim dongumuze göre değişiyor rahat olun. Bende aşırı gerginim sağa sola catmaya başladım. Böyle giderse dert küpü olacaz
5 Ağustos degilmidiSohrab naptınız nasıl geçti rahim filmi. Bugündu değil mı. Bir sorun yoktur inşallah
Histereskopi olacaktı sanki rahim filmi değildi sanırım bugün müydü kiSohrab naptınız nasıl geçti rahim filmi. Bugündu değil mı. Bir sorun yoktur inşallah
Geçmiş olsun canım sanırım kistler varken gebelik zor olur Eltim bile 2 yıldır uğraştı kistleri bitmedi rahimde yumurtalıklarda vardı eni sonunda kısmet bu sene geçen aylarda kistler bitti adet olunca yumurta çatlatma iğnesi de oldu şuan hamile inşallah kistlerin biter yine hamile kalırsın canımMayıs ayında kürtaj oldum, Haziran ayındaki adetimden sonra denemeye başladık ama bende kürtajdan sonra kist oluşmuş. Kontrole gittiğimde gelişen yumurtam çatlamayın kiste dönüşmüş o yüzden zaten o geçene kadar gebelik haberi beklemiyorum. 2. Ayım dolmuş oldu bakalım bir sonraki ay ne olacak.
İnsanlar ne kadar düşüncesiz. Bilmeyip de soruyorsa ona lafım yok ama bile bile insanın gözüne sokar gibi de sorulmaz ki
Ağustos da yapilacakti benceHistereskopi olacaktı sanki rahim filmi değildi sanırım bugün müydü ki
Canım Ebru Ceylan’ın kistlere de iyi gelen masajı varya ona baksana bi insanlar yaptım doktora gittim kist kaybolmuş falan yazıyorlar bir dene istersenMayıs ayında kürtaj oldum, Haziran ayındaki adetimden sonra denemeye başladık ama bende kürtajdan sonra kist oluşmuş. Kontrole gittiğimde gelişen yumurtam çatlamayın kiste dönüşmüş o yüzden zaten o geçene kadar gebelik haberi beklemiyorum. 2. Ayım dolmuş oldu bakalım bir sonraki ay ne olacak.
İnsanlar ne kadar düşüncesiz. Bilmeyip de soruyorsa ona lafım yok ama bile bile insanın gözüne sokar gibi de sorulmaz ki
Doktor kistin direkt olarak hamileliğe engel olmadığını söyledi ama bilemiyoruz tabi, bezen her şey yolundayken bile olmayabiliyor nasipGeçmiş olsun canım sanırım kistler varken gebelik zor olur Eltim bile 2 yıldır uğraştı kistleri bitmedi rahimde yumurtalıklarda vardı eni sonunda kısmet bu sene geçen aylarda kistler bitti adet olunca yumurta çatlatma iğnesi de oldu şuan hamile inşallah kistlerin biter yine hamile kalırsın canım
Bi bakayım canım, en son gittiğimde büzüşmeye başlamış kendiliğinden gider dedi doktor ama bilemiyorum tabi.Yapmaktan zarar gelmez bi araştırayım.Canım Ebru Ceylan’ın kistlere de iyi gelen masajı varya ona baksana bi insanlar yaptım doktora gittim kist kaybolmuş falan yazıyorlar bir dene istersen
5 agustosta histerekopı canımSohrab naptınız nasıl geçti rahim filmi. Bugündu değil mı. Bir sorun yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?