Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim

Neredeyse 1 yıldır hazırım hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elden

Neredeyse 1 yıldır hazırım hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elden
Bana doktor 3 ay demişti. ilk adetten sonra denesem mi diye çok düşündüm ama kafa olarak çok dağınıktım. Sonra bir adet daha geçsin istedim, ailemin yanına gittim tam o zamana denk geldi yine 3 ayı buldu. Şuan daha rahatım, daha hazırım mesela. Kastettiğim buydu. Hakkında en güzeli olsun, iyi düşün iyi olsun

Limon emojisi ne kız
Araya girmiş bende sonradan fark ettim.bazi kelimeleri yazınca bende otomatik simgesi çıkıyor
5 agustosta histerekopı canım
Ben çorba yapmışım herşeyiniye aklımda böyle kaldı ki
Kahverengi lekelenme başlamıştı ama bir türlü sökülmemişti. Birkaç gün içtim söküldü. Zaten sökülecekti belki de, içerde ne dönüyor muamma
Bende de kahverengi akıntı çamura dönüyor o kırmızı eski hali yok. Korkuyorum birikmiş de inmiyor sanki içeyim bende ya. Valla içerde ne oluyor bilmiyorum ama kötü şeyler olmuyordur inşallah

Bende bu ay kendimi hazır hissediyorum baya. Ağustos ayı uğur getirsin inşallah hepimize

Ne kisti var. Bende dermoid var birde küçük miyomlar. Doktor engel değil dedi.

Bende de kahverengi akıntı çamura dönüyor o kırmızı eski hali yok. Korkuyorum birikmiş de inmiyor sanki içeyim bende ya. Valla içerde ne oluyor bilmiyorum ama kötü şeyler olmuyordur inşallah
İnşallah canım. Okuduğum kadarıyla çok stres yapıyosun biraz akışına bırak. Adeti de yumurtlamayı da çok etkiliyor. Dediğim gibi ben gebelik olmadığından emindim. Söktürücü olduğu için gebelik varsa tehlikeli olabilir eminsen öyle iç lütfen❤

Evet haklısın galiba fazla stres yapıyorum. Bu ay akışına bırakmaya karar verdim olduğu kadar tabi bilmiyorum aslında eminmiyim korunmuyoruz sonuçta. Aslında hicbirsey yapmayım bakalım illaki normale dönecek. Sanırım hep bir korku var kötü bir şey mi olacak diye sanırım.

Allah sabrımızın karşılığını verecek canım

Ne kisti var. Bende dermoid var birde küçük miyomlar. Doktor engel değil dedi.
Canım kistin özel bi ismi var mı bilmiyorum, yumurta olgunlaşıyor ama çatlamayın kiste dönüşüyormuş. Kötü huylu değil bir kaç adet döneminde atılır dedi gittiğim her iki doktor da. Dermedik kist ne demek? Ben de de miyom vardı Aralık ayında alındı. Milyonlar da engel değil bildiğim kadarıyla, tüm riskleri önlemek için ben aldırmak istedim. Gerçi ne oldu düşecek olan yine düştü o yüzden kist miyom polip, doğacak çocuk tutunuyor. Olmayacaksa da olmuyor. Çaylar haplar biraz hikaye gibi geliyor bana. Dışarda gezen ‘misafirlerimizin’ onlarca çocuğu var hangisi hap kullanmış kistlerini aldırmış?

Anladım dermoid saç kılı diş falan oluşturuyor vucud rahimde o. Doğru söylüyorsun olacak olduktan sonra her türlü oluyor olmayacaksa nasip olmuyor işte.

Canım senin kistin geçici olanlardan anladığım kadarıyla problem edilecek bir şey yok onda. Dediğin gibi adetle atılıyor onlar. ‘Misafirlerimiz’ konusuna da sonuna kadar katılıyorum. Her gördüğümde bunu söylüyorum eşime doktor yüzü görmeden sonsuzca ürüyorlar

Anladım dermoid saç kılı diş falan oluşturuyor vucud rahimde o. Doğru söylüyorsun olacak olduktan sonra her türlü oluyor olmayacaksa nasip olmuyor işte.
Onu hiç duymadım, bilmediğimiz ne çok şey var.
Dizi filmlerde insanlar ilk seferde hamile kalınca biz de öyle olur zannettik tabi yanarım yanarım o kadar okuduk ettik de şu konuları hiç bilinçli bir şekilde araştırmamışız öncesinde ona yanarım.

Kızlar e nabıza trombofili paneli testi düşmüş ama değer yazmıyor. Hastaneye gidip almam gerekiyor sanırım. Bir de genetik için kan vermiştim o çıkmamış sanırım sadece bu var.

Eklentiler

• 31AC2497-9B39-422A-ACA5-720FF6C81076.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 35
Hadi biz bilinçli değiliz kimse de demedi ki bak öyle izlediğiniz filmlerdeki gibi tek seferde hamile kalinmiyor diye ben şimdi niye isteyince tek seferde hamile kalacağımı düşündüğümün nedenini anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…