5 Ağustos degilmidi
Histereskopi olacaktı sanki rahim filmi değildi sanırım bugün müydü ki
Aynen kızlar cevaplamışAğustos da yapilacakti bence
Teşekkür ederimMerhaba kızlar bat günü 29.06 da hamile olduğumu öğrendim beta hcg 218 çıktı ve daha sonra çok az bi şekilde arttı max 240 ı gördüm doktor sağlıksız gebelik dedi ve düşeceğini söyledi. Öyle de oldu 11.07 de kanamam başladı ve her zamanki gibi 5 gün sürdü. Adetim bitince beta hcg değerim 1.2 ye düştü. 24.07 de ovülasyon testim poz. çıktı ve tekrar bebek denedik sizce kötü mü yaptım hemen gebelik düşünmek doğru mu?
geçmiş olsun kimyasal gebelik geçirmişsiniz sanırım. Kimyasal gebelikten sonra hiç beklemeye gerek yok zaten iyi yapmışsınız deneyerek. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Kahverengi lekelenme başlamıştı ama bir türlü sökülmemişti. Birkaç gün içtim söküldü. Zaten sökülecekti belki de, içerde ne dönüyor muammaTamam o hayıt suyunu bir araştırayim. Adaçayı fayda etti mi
Neredeyse 1 yıldır hazırımBahsettiğiniz kimyasal gebelik sanırım. Kendiliğinden düşmüş. Eğer kürtaj olsaydınız rahim toparlansın diye bir iki adet geçmesini öneriyorlar ama sizin durumumuzda bence olabilir tabi hazır hissediyorsanız
Bana doktor 3 ay demişti. ilk adetten sonra denesem mi diye çok düşündüm ama kafa olarak çok dağınıktım. Sonra bir adet daha geçsin istedim, ailemin yanına gittim tam o zamana denk geldi yine 3 ayı buldu. Şuan daha rahatım, daha hazırım mesela. Kastettiğim buydu. Hakkında en güzeli olsun, iyi düşün iyi olsunNeredeyse 1 yıldır hazırımhayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elden
Araya girmiş bende sonradan fark ettim.bazi kelimeleri yazınca bende otomatik simgesi çıkıyorLimon emojisi ne kız
Ben çorba yapmışım herşeyi5 agustosta histerekopı canım
Bende de kahverengi akıntı çamura dönüyor o kırmızı eski hali yok. Korkuyorum birikmiş de inmiyor sanki içeyim bende ya. Valla içerde ne oluyor bilmiyorum ama kötü şeyler olmuyordur inşallahKahverengi lekelenme başlamıştı ama bir türlü sökülmemişti. Birkaç gün içtim söküldü. Zaten sökülecekti belki de, içerde ne dönüyor muamma
Bende bu ay kendimi hazır hissediyorum baya. Ağustos ayı uğur getirsin inşallah hepimizeBana doktor 3 ay demişti. ilk adetten sonra denesem mi diye çok düşündüm ama kafa olarak çok dağınıktım. Sonra bir adet daha geçsin istedim, ailemin yanına gittim tam o zamana denk geldi yine 3 ayı buldu. Şuan daha rahatım, daha hazırım mesela. Kastettiğim buydu. Hakkında en güzeli olsun, iyi düşün iyi olsun
Ne kisti var. Bende dermoid var birde küçük miyomlar. Doktor engel değil dedi.Doktor kistin direkt olarak hamileliğe engel olmadığını söyledi ama bilemiyoruz tabi, bezen her şey yolundayken bile olmayabiliyor nasip
Bi bakayım canım, en son gittiğimde büzüşmeye başlamış kendiliğinden gider dedi doktor ama bilemiyorum tabi.Yapmaktan zarar gelmez bi araştırayım.
İnşallah canım. Okuduğum kadarıyla çok stres yapıyosun biraz akışına bırak. Adeti de yumurtlamayı da çok etkiliyor. Dediğim gibi ben gebelik olmadığından emindim. Söktürücü olduğu için gebelik varsa tehlikeli olabilir eminsen öyle iç lütfen❤Bende de kahverengi akıntı çamura dönüyor o kırmızı eski hali yok. Korkuyorum birikmiş de inmiyor sanki içeyim bende ya. Valla içerde ne oluyor bilmiyorum ama kötü şeyler olmuyordur inşallah
İnşallahBende bu ay kendimi hazır hissediyorum baya. Ağustos ayı uğur getirsin inşallah hepimize
Evet haklısın galiba fazla stres yapıyorum. Bu ay akışına bırakmaya karar verdim olduğu kadar tabiİnşallah canım. Okuduğum kadarıyla çok stres yapıyosun biraz akışına bırak. Adeti de yumurtlamayı da çok etkiliyor. Dediğim gibi ben gebelik olmadığından emindim. Söktürücü olduğu için gebelik varsa tehlikeli olabilir eminsen öyle iç lütfen❤
Allah sabrımızın karşılığını verecek canımAhh ahhbizim okuldan bı arkadas da bana 12. 13.haftalık durumları sordu, ben de acık acık soyledım hocam ben 9.haftanın otesıne geçemedim diye, biliyor dusuk yaptığımı, üstüne üstlük 36.haftaya kadar kendısı de gebelık gecırdi. İnsanlar cok tuhaf cıdden..
İstanbul Fulya'da çektirdimMerhaba filmi nerede çektirdiniz acaba
Aminn canımmAllah sabrımızın karşılığını verecek canım
Canım kistin özel bi ismi var mı bilmiyorum, yumurta olgunlaşıyor ama çatlamayın kiste dönüşüyormuş. Kötü huylu değil bir kaç adet döneminde atılır dedi gittiğim her iki doktor da. Dermedik kist ne demek? Ben de de miyom vardı Aralık ayında alındı. Milyonlar da engel değil bildiğim kadarıyla, tüm riskleri önlemek için ben aldırmak istedim. Gerçi ne oldu düşecek olan yine düştüNe kisti var. Bende dermoid var birde küçük miyomlar. Doktor engel değil dedi.
Anladım dermoid saç kılı diş falan oluşturuyor vucud rahimde o. Doğru söylüyorsun olacak olduktan sonra her türlü oluyor olmayacaksa nasip olmuyor işte.Canım kistin özel bi ismi var mı bilmiyorum, yumurta olgunlaşıyor ama çatlamayın kiste dönüşüyormuş. Kötü huylu değil bir kaç adet döneminde atılır dedi gittiğim her iki doktor da. Dermedik kist ne demek? Ben de de miyom vardı Aralık ayında alındı. Milyonlar da engel değil bildiğim kadarıyla, tüm riskleri önlemek için ben aldırmak istedim. Gerçi ne oldu düşecek olan yine düştüo yüzden kist miyom polip, doğacak çocuk tutunuyor. Olmayacaksa da olmuyor. Çaylar haplar biraz hikaye gibi geliyor bana. Dışarda gezen ‘misafirlerimizin’ onlarca çocuğu var hangisi hap kullanmış kistlerini aldırmış?
Canım senin kistin geçici olanlardan anladığım kadarıyla problem edilecek bir şey yok onda. Dediğin gibi adetle atılıyor onlar. ‘Misafirlerimiz’ konusuna da sonuna kadar katılıyorum. Her gördüğümde bunu söylüyorum eşime doktor yüzü görmeden sonsuzca ürüyorlarCanım kistin özel bi ismi var mı bilmiyorum, yumurta olgunlaşıyor ama çatlamayın kiste dönüşüyormuş. Kötü huylu değil bir kaç adet döneminde atılır dedi gittiğim her iki doktor da. Dermedik kist ne demek? Ben de de miyom vardı Aralık ayında alındı. Milyonlar da engel değil bildiğim kadarıyla, tüm riskleri önlemek için ben aldırmak istedim. Gerçi ne oldu düşecek olan yine düştüo yüzden kist miyom polip, doğacak çocuk tutunuyor. Olmayacaksa da olmuyor. Çaylar haplar biraz hikaye gibi geliyor bana. Dışarda gezen ‘misafirlerimizin’ onlarca çocuğu var hangisi hap kullanmış kistlerini aldırmış?
Onu hiç duymadım, bilmediğimiz ne çok şey var.Anladım dermoid saç kılı diş falan oluşturuyor vucud rahimde o. Doğru söylüyorsun olacak olduktan sonra her türlü oluyor olmayacaksa nasip olmuyor işte.
Dizi filmlerde insanlar ilk seferde hamile kalınca biz de öyle olur zannettik tabiCanım senin kistin geçici olanlardan anladığım kadarıyla problem edilecek bir şey yok onda. Dediğin gibi adetle atılıyor onlar. ‘Misafirlerimiz’ konusuna da sonuna kadar katılıyorum. Her gördüğümde bunu söylüyorum eşime doktor yüzü görmeden sonsuzca ürüyorlar
Hadi biz bilinçli değiliz kimse de demedi ki bak öyle izlediğiniz filmlerdeki gibi tek seferde hamile kalinmiyor diyeOnu hiç duymadım, bilmediğimiz ne çok şey var.
Dizi filmlerde insanlar ilk seferde hamile kalınca biz de öyle olur zannettik tabiyanarım yanarım o kadar okuduk ettik de şu konuları hiç bilinçli bir şekilde araştırmamışız öncesinde ona yanarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?