- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
Evet özel bilgi dosyada saklıyorlar fotokopisini veriyorlar. Bende kaç gündür genetik sonucumu alamadım hastaneye gidemedim. İnşallah bir şey çıkmaz gerçi çıkarsa da çaresi var. Ben sonucu alınca hicbirsey anlamadim genetikci de sağolsun hiçbir şey yokmuş gibi sakin sakin anlattı 5 gene bakıyorlar 3 ünde mutant çıkmış halbukiKızlar e nabıza trombofili paneli testi düşmüş ama değer yazmıyor. Hastaneye gidip almam gerekiyor sanırım. Bir de genetik için kan vermiştim o çıkmamış sanırım sadece bu var.
Belki çok risk oluşturacak değerler değildir ondandır. Benim sıfır bilgim var bu konuda. Normal olan sonuçta ne yazıyor problem olanda ne yazıyor onu bilmiyorum. Ne yazarsa doktordan detay bilgi istemeliyim?Evet özel bilgi dosyada saklıyorlar fotokopisini veriyorlar. Bende kaç gündür genetik sonucumu alamadım hastaneye gidemedim. İnşallah bir şey çıkmaz gerçi çıkarsa da çaresi var. Ben sonucu alınca hicbirsey anlamadim genetikci de sağolsun hiçbir şey yokmuş gibi sakin sakin anlattı 5 gene bakıyorlar 3 ünde mutant çıkmış halbuki
Canım genetik testler sistemde gözükmüyor, kapalı bir zarf içinde bekletiyorlar gidip Alman gerekiyor. Aynı zamanda doktoruna mail gidiyor ama doktorlar hemen aramıyorlar. Gidip al sonuçlarını at istersen bize. Ben de yaptırmıştım.Kızlar e nabıza trombofili paneli testi düşmüş ama değer yazmıyor. Hastaneye gidip almam gerekiyor sanırım. Bir de genetik için kan vermiştim o çıkmamış sanırım sadece bu var.
İlk adeti mi bekliyordun? Öyle hatırlıyorum sanki. Ağrın, sızın, tuhaf akıntın ya da kanaman yoksa sorun yoktur bence. İlk birkaç ay düzensizlik olabiliyormuş.Evet haklısın galiba fazla stres yapıyorum. Bu ay akışına bırakmaya karar verdim olduğu kadar tabibilmiyorum aslında eminmiyim korunmuyoruz sonuçta. Aslında hicbirsey yapmayım bakalım illaki normale dönecek. Sanırım hep bir korku var kötü bir şey mi olacak diye sanırım.
Sana gönderdim kendi sonuçlarımı diye hatırlıyorum canım, yanlışsam söyle yine gönderirim olmazsa.Belki çok risk oluşturacak değerler değildir ondandır. Benim sıfır bilgim var bu konuda. Normal olan sonuçta ne yazıyor problem olanda ne yazıyor onu bilmiyorum. Ne yazarsa doktordan detay bilgi istemeliyim?
Yok canım bana göndermedin başka arkadaşa mı ekledin acabaSana gönderdim kendi sonuçlarımı diye hatırlıyorum canım, yanlışsam söyle yine gönderirim olmazsa.
Faktör v bak birde hangisinde normal yazmıyor ise ona bak hepsini sor. Ben anlamadım şimdi ne var dedim tubbi genetikciye. Bana kadın doğumcum riskleri anlattı faktör v önemli imiş baskın imiş vs vs. Tıbbi genetik doktoru çok rahattı kilo almayın dedi sadece obezite olursa pihtilasma sorun olur dedi spor yapın sağlıklı beslenenin falan. Gebelik ile ilgili sonucu kadın doğum doktunuz değerlendirecek dediBelki çok risk oluşturacak değerler değildir ondandır. Benim sıfır bilgim var bu konuda. Normal olan sonuçta ne yazıyor problem olanda ne yazıyor onu bilmiyorum. Ne yazarsa doktordan detay bilgi istemeliyim?
Yok ilkini 24.gunde oldum 1 gün ve çok az oldu ozaman ara kanama sandım ama normal adetmis. Hep akıntı oldu bende sarı koyu sarı, kültür aldirdim birşey çıkmadı. Ağrım da ne yazikki geçmiyor kürtajdan önce de hep vardı. Aslında kendi kendimi de dinliyorum sanki. Bugün normal akışına girdi adet. Resmen mutlu oldum eskisi gibi olunca. Böyle birşeye sevineceğimi hiç düşünmezdimİlk adeti mi bekliyordun? Öyle hatırlıyorum sanki. Ağrın, sızın, tuhaf akıntın ya da kanaman yoksa sorun yoktur bence. İlk birkaç ay düzensizlik olabiliyormuş.
Doktorunuz ne dedysie o tabi. Akışına bırakın hesap kitap yapmayın ama korunmayında bence. Bana doktor öyle dedi bir iki ay hesap kitap yumurta takibi yapmayınBugün 10. Günümdü kurtajdan sonra doktora gittim. Her şey yolunda dedi ama 3 ay korunun dedi. Sanırım eşimi ikna edemeyeceğim
Canım şimdi ekledim, bana doktor Mthrf nin önemli olmadığını hatta yurtdışında bu değer kalemime hiç bakılmadığını söyledi. Ama beni biraz endişeli görünce gebelik durumunda aspirin başlarız demişti. Örnek olması açısından koyuyorum.Yok canım bana göndermedin başka arkadaşa mı ekledin acaba
Aaa normale dönmesine çok sevindim. Sökülmeyince vücutta ağırlık oluyor. En güzeli o aslında. Ben de bu ay rahattım yumurtlama ağrım oldu sanırım, eşime söylemeden zorunlu hissetmeden beraber olduk. Kürtaj sonrası ağrıyı hiç yaşamadım neredeyse. Bat 12 ağustos bakalım artık nasip:)Yok ilkini 24.gunde oldum 1 gün ve çok az oldu ozaman ara kanama sandım ama normal adetmis. Hep akıntı oldu bende sarı koyu sarı, kültür aldirdim birşey çıkmadı. Ağrım da ne yazikki geçmiyor kürtajdan önce de hep vardı. Aslında kendi kendimi de dinliyorum sanki. Bugün normal akışına girdi adet. Resmen mutlu oldum eskisi gibi olunca. Böyle birşeye sevineceğimi hiç düşünmezdimrahatım çok şükür. Bu ay benim için sallama ayı olacak bakalım ya tutarsa yapicaz
Ben ne ovulasyon ne yumurta takibi yapmadım hepsini burdan öğrendimDoktorunuz ne dedysie o tabi. Akışına bırakın hesap kitap yapmayın ama korunmayında bence. Bana doktor öyle dedi bir iki ay hesap kitap yumurta takibi yapmayın
Sağol canım alınca sonucu paylaşıcam ben deCanım şimdi ekledim, bana doktor Mthrf nin önemli olmadığını hatta yurtdışında bu değer kalemime hiç bakılmadığını söyledi. Ama beni biraz endişeli görünce gebelik durumunda aspirin başlarız demişti. Örnek olması açısından koyuyorum.
Ben de yapmadım, yapmadığının 2. Ayı hamile kalmıştım. Şuan için ben de yapmayı düşünmüyorum tabi büyük konuşmamayım da. Çünkü okuduğum kadarıyla pil çıksa yumurtlama olsa bile o ay gebe kalınamayabiliyor. Bide diğer türlüsü görev gibi oluyor ilişkideBen ne ovulasyon ne yumurta takibi yapmadım hepsini burdan öğrendimadet bitiminden bir hafta sonra gun aşırı ilişki ile hamile kalmıştım. Eşim zaten çocuk istemiyordu bu zorlu süreç onu da yıprattı çok. Kendisi de doktor zaten hayatta kandıramam mecbur ara vereceğiz.
Ne güzel. Heyacanli bekleyiş başlasin sizin için. Rabbim gönlünuze göre nasip etsin sağlıklı bir bebek inşallahAaa normale dönmesine çok sevindim. Sökülmeyince vücutta ağırlık oluyor. En güzeli o aslında. Ben de bu ay rahattım yumurtlama ağrım oldu sanırım, eşime söylemeden zorunlu hissetmeden beraber olduk. Kürtaj sonrası ağrıyı hiç yaşamadım neredeyse. Bat 12 ağustos bakalım artık nasip:)
Forum sitelerinde okuduğum kadarıyla aslında ne kadar doğru bilmiyorum ama kurtajdan sonra daha kolay hamile kalındığı gibi bir şey kalmış aklımda bilmiyorum. Ama eşim kesinlikle kasımdan önce olmaz dedi. bu arada evet çocuğa odaklanınca ilişki pek zevkli ve heyecanlı olmuyorBen de yapmadım, yapmadığının 2. Ayı hamile kalmıştım. Şuan için ben de yapmayı düşünmüyorum tabi büyük konuşmamayım da. Çünkü okuduğum kadarıyla pil çıksa yumurtlama olsa bile o ay gebe kalınamayabiliyor. Bide diğer türlüsü görev gibi oluyor ilişkide
Amin, hepimize inşallahNe güzel. Heyacanli bekleyiş başlasin sizin için. Rabbim gönlünuze göre nasip etsin sağlıklı bir bebek inşallah
Bende de var öyle bir bilgi, o kadar çok şey okuduk ki artık jinekolojiye giriş bilgimiz var :))) benim 9. Hafta rutin kontrole gittiğimde 8. Haftada bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendim. Hiçbir belirti vs. De olmadı aslında ama içime doğmuştu sanki, eşime bir gün öncesinden sordum ya bizim başımıza da böyle birmeyeceğim gelirse diye. Meğerse bir hafta önce durmuş zaten bebeğin kalbi.Forum sitelerinde okuduğum kadarıyla aslında ne kadar doğru bilmiyorum ama kurtajdan sonra daha kolay hamile kalındığı gibi bir şey kalmış aklımda bilmiyorum. Ama eşim kesinlikle kasımdan önce olmaz dedi. bu arada evet çocuğa odaklanınca ilişki pek zevkli ve heyecanlı olmuyorSiz neden kaybetmiştiniz bebeğinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?