Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dimi ? Ben doğum İçin gün almaya gidio bebeğin kalbinin durduğunu öğrenen duydum. Hep şükretmek lazım

Insan şey gibi düşünüyor benim nasıl olmaz aslında çocuk da sevmem ben sadece yeğenimi seviyorum ama yaşımız geldi hop diyince de olmuyor işte bakalım nasip allahım aratmasin.
Iyi yapmışsınız siz de

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz Hoşgeldinizhoş keşke hiç bu tecrübe ile gelmeseydiniz ama adettendir diyeyim dedim ara ara girip hepinizin yazdıklarını okuyorum ama cevap veremiyorum kusura bakmayın memlekete tatile gelince sayfaya girişim ona göre oluyor

Bu arada kızlar güncel durumumu diyeyim çatlatma iğnesi sonrası galiba 11. Gün ama sıfır belirti ile bekliyorum muhtemelen bu ay da boş ama tabi son ana kadar bir umut

Ben umutluyum o bebiş gelecek

Aaa bak beni meraklandırdın şimdi inşallah vardır beee

Bugün 10. Günümdü kurtajdan sonra doktora gittim. Her şey yolunda dedi ama 3 ay korunun dedi. Sanırım eşimi ikna edemeyeceğim
Niye korunun dedik kuzu, yani bebek çok ufak düşmüş, rahimde bir sıkıntı birşey mi var?? Folik asistini kullan bu 3 ayda ihmal etme bu arada.

Merhaba canım kızlar, sizi özlüyorum yeni gelen arkadaşlarımıza da merhaba diyeyim ayrıca, Ha-ri nin dediği gibi hoşgeldin demek olmaz, ama adet olmuş, dilimize yerleşmiş. İnşallah çabucak güzel haberlerinizi alırız,

Benim 1 kızım var teyzoşlar, elhamdülillah, onu bulana kadar çok uğraştım, bilenler bilir, Bi kardeşi olsun istedim. Nasibi yokmuş yavrumun.. Olmadı. Şimdi tekrar isterken başka sorunların içinde buluyorum kendimi, size biraz içimi dökmek istedim.. Ne bilim eşim istemiyor sanki, başta olsun istemişti, 2. Bebeğimiz kaybettikten sonra, daha sonra bahaneler öne süröye başladı. Tekrar böyle birşey olur diye mi korkuyor, sorumluluk mu almak istemiyor bilemiyorum.. Yani ben çok kararsızım, tek başıma da istedim oldu diyebileceğim birşey değil, birden çok isterken kendimi farklı sorunların içinde bulmak üzücü..

Canım merhaba, biz yeni geldik buralara tanışmadık tabi Allah kızını sana bağışlasın. Ben de bir koz evlat istiyorum Allah nasip eder inşallah vakti zamanı geldiğinde. Kaybettiğim bebeğim erkekmiş, genetik teste gönderdiğimizde öğrenmiştik. Açana eşini marşına alıp konuşsan mi? Sadece bu mesele özelinde değil, insan kafasında kurunca işin içinden çıkamıyor. Nasıl ki bu mesele ikinizle olacak bir mesele ise, olmayacaksa da ikinizin oluru ile olmamalı.

Allah evladını bağışlasın, hep güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah. Erkeklerin olaylara bakışı ve çözümü farklı maalesef. Biz çok yoğun yaşıyoruz özellikle gebelik, annelik, kayıp gibi durumları. Tepkilerimiz de ona göre oluyor. Önce hamilelik nazı, sonra kayıp acısı... Hepsini onlar da yaşıyor. Bu kadar ağır duygulara alışık değiller sanırım. Şimdi korkuyor olabilir eşin, zamana ihtiyacı vardır belki

Bebeğim kolay şeyler yaşamadık, hani hep kadın üzülüp ağlıyor sanıyoruz ama erkekler bunu da görüp üzülüyor, sanki onlar etkılenmıyor gıbı düşünüyoruz ama öyle deil işler.. Eminim gebelik beklentisi ile koskoca bir ayı geçirirken o da umutla bekliyor, olmadığında o da yıpranıyordur, biraz zaman verın kendınıze, zaten yumurtlaman ne zamandır, sancıdan akıntıdan anlıyorsundur, o günlerde ilişki olur, eşin de rahat eder.. Biz kolay çocuk sahibi olan insanlardan değiliz maalesef..elimizden geleni yapmalım, gerisi Rabbime kalmıs

Niye korunun dedik kuzu, yani bebek çok ufak düşmüş, rahimde bir sıkıntı birşey mi var?? Folik asistini kullan bu 3 ayda ihmal etme bu arada.
Yani neden diye sormadım doktora hiç bir sıkıntı yok gayet güzel her sey dedi bence psikolojik acıdan ve rahim kendini toplasın diye her doktor ayni degil. Okumuştum zaten bazı doktorların ilk adet sonrası gebelik önerdiğini bazılarının min. 3 ay beklettigini. Doğru folik asidi unutmuşum tamam teşekkürler

Ben de ilk defa gördüm sizi çok yeniyim. Bence etkenlerin genel tavrı bu benim eşim de istemiyor degdii mi gözyaşına ağrılarına suratını asmana kendini izleme diyor. Ikna edebiliyorsanız edin erkekler çabuk alışıyor ama size hiç destek olmuyorsa o büyük sorun kendinizi kötü bir sey de allah korusun daha yalnız hissedebilirsiniz. Kardeşin çok önemli olduğunu söyleyin. Bi arkadasim vardi benim anne baba ayri baba hayirsiz. annesi trafik kazasinda öldü bir başına kaldı. O zaman kardeşin değerini anladim ben. Kız dağıldı kardeşi olsa destek olurdu dünyanın binbir türlü hali var bu yollarla anlatabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…