Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum eşin de belki üzüntüsünü bu şekilde yaşıyordur bilmezsin kikarşılıklı sakince konuşup duygularınızı açınca belli olur aslında. Eminim o da 2.bir çocuk ister ama yaşadıkları gözünü korkutmuştur. Benim eşim bunca tedavi, ilaç, kürtaj hepsini sen yaşadın ama resmen ben yoruldum derdi hep çünkü hem bana üzülüyor hem normal duruma üzülüyor doktora gitmek yoruyor yani onlar da bir şekilde etkileniyor işte, ben bu aydan sonra doktora az ara verip kendim deneyeceğim dediğimde eşim bile rahatladı resmen meğer o da çok istiyormuş az sakin denemeyi ama diyememiş yanlış anlarım diye mesela

Konudan bağımsız olarak kızlar bol bol dua edin diken üzerinde uyuyoruz resmen. Aile yanına tatile mi geldik olaylar içine mi düştük belirsiz. Şuan deniz kenarı hattında bi bizim bir de eşimin köyü kaldı yeşil ormanlık arazi yanmayan. Gece boyu köylüler sıra ile nöbet tutuyor artık yabancı arabayı köylüler durdurup sorguluyor kim diye. Allah korusun bir yaksalar bu kez kurtulamayız. Resmen bitti güzelim yerler her yer yandı yaa yol boyunda

Herkese günaydın kızlar

Haberlerden takip ediyoruz canım ama bizim gördüğümüz yaşanan olayın sadece yüzde 10’luk kısmıdır muhtemelen, bunun da farkındayımTepeden çekilen görüntüler felaketin boyutunu daha derinden görmemize neden oldu, içimiz yandı. Yangın ne büyük afet, bu kadar kolay yayılabileceğini bilmezdim. Allah yardımcımız olsun

Biz 4 yıl önce de yaşadık hatta o zaman evimizin karşısında son anda rüzgar çevirdi can kaybı olmadı ama üzerimize kül yağa yağa eşyaları toplayıp bekledik köyü anında boşaltabikmek için şükür kurtulmuştuk ama çok fazla alan yandı hala da düzelmedi, şimdi kasıtlı bile isteye yakanlar varmış eğer bir şekilde gözden kaçırıp yakalarsa gece köyden çıkmamız çok zor olur Allah korusun

Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok zor vallahi icim açıyor haberleri izledikce okudukça. Allaha emanet olun.

Rabbim yardımcınız olsun kuzum, haberleri izledikçe sinir krizleri geçiriyorum, Allah cehennem azabına bogsun eli karısanları.

Bizim burada karatepe diye bi yer acık hava müzesi, orda da yangın vardı, dün kontrol altına alındı, müzeyi boşaltma kararı almıslardı, neyseki kontrol altına alındı.. Mammamia2 sizin oralar yakın, insallah yoktur bişey

Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok zor vallahi icim açıyor haberleri izledikce okudukça. Allaha emanet olun.
Valla nereye gidiyoruz bilmiyorum yakalananlardan ne kadar doğru bilmiyorum ama bu daha ne ki şebeke sularına zehir katacağız vs deniyormuş gibi

Sinir olunmayacak gibi değil ki yol boyu bomboş kaldı resmen hayır birde suları zehirleme gibi söylentiler de çıktı yazık günah cidden ya

Sinir olunmayacak gibi değil ki yol boyu bomboş kaldı resmen hayır birde suları zehirleme gibi söylentiler de çıktı yazık günah cidden ya
Allah korusun ya, üst düzey bi teroristin sözleri varmıs, sayımız azaldığında ormanlarını yakarız demış..
İçme suları sürekli kontrol edılmelı aslında, ozellıkle köy yerlerinde, kuyulara falan dıkkat edılmelı

Allah korusun ya, üst düzey bi teroristin sözleri varmıs, sayımız azaldığında ormanlarını yakarız demış..
Valla kim ne dedi bilmem ama şuan bile isteye yakıyorlar belediye başkanları tüm muhtarlara haber yollamış tüm yüksek yerleri tutun diye, gece boyu tüm köy belli yerleri tutuyor çünkü şuan bi bizim buralar kaldı herkes tetikte resmen

Valla nereye gidiyoruz bilmiyorum yakalananlardan ne kadar doğru bilmiyorum ama bu daha ne ki şebeke sularına zehir katacağız vs deniyormuş gibi
Çok üzülüyorum her fotoğrafı videoyu gördüğümde içim yanıyor. Seni düşünemiyorum bile canım Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizlerle. Hava çok sıcak kendiliğinden olduğuna inanmak istiyorum ama aynı anda bu kadar tesadüfü aklım almıyor. Güzel ülkemi yaktılar yıktılar ruhsuz bir hale getirdiler gerçekten çok üzülüyorum Allah daha kötü günler göstermesin bize.

Allah korusun kuzum, haberde ızledım 10 dk ıcınde geldı, ne taraftan geldogını de anlayamadık diyor,hayvanların yarısını bırakabılmsler, yuregımiz yandı bızım de burada, senın antalyadakı eve uzak mı yangın noktası

Yunansıtan da yangınla mucadele edıyor us 41 noktada yangın varmıs, yani tuhaf gelıyor, yaz ayları her zaman sıcak ve kurak olur guneyde, bu kadar es zamanlı yangın ınsanı dusunuyruyor

Çok üzücü ya izleyemiyorum bakamıyorum artık ki orda insanlarin yaşam alanları gidiyor maddi manevi berbat durumdalar. Terör demek sadece dağlarda askerin silahla mücadele ettiği bir kavram değil artık.. şehirde heryerde devletimize insanımıza zarar veren herşey. Birşeyler yapmak gerek diyoruz vatandaş olarak hepimizin taşı elinin altına koymak gerekiyor ama ne yapacağız bilmiyoruz sonumuz hayr olsun daha kötü değil daha iyiye gitsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım takip ediyoruz haberlerden içimiz acıyor allah yardımcınız olsun sebep olanları allah kahretsin

Sohrab bugün doktora gittim .Pazartesi ilaçlara başlıyorum.Gonalf 150 ,merional 150 kullanacağım.Cuma günü kontrol var.Dozum yüksek bakalım bu sefer kaç yumurta Toplanacak.İlac fiyatları da çok arttırmış.2 kutu gonalf 450 ,5 kutu merional e 2500 lira verdim oda indirimli hali

Tüp bebek için mi kullanıyorsunuz ben gonal f yi yumurta büyütüp sonrasında çatlatma için kullanmıştım özel klinikte yaptırmıştım gerçekten çok yüksek fiyatları

Tedavin hayırlı olsun canım bebegıne vesile olsun insallah

Benim çok daha yüksekti, 250 gonalf + 150 merional kullandım.. 2kutu gonalf 900, 1 kutu gonalf450, 1 kutu gonalf 300(100ü kaldı) 9 tane de merıonal 150 kullandım, rapor hepsını karsılamadı, benım yumurtlar dırenclı cıktı.. İlaclara sürekli zam yapılıyor, Allah herkesı yardımcısı olsun

Oncekı tedaviye gore benım de dozum yukseldı, oncekınde 5 yumurta alınmıştı, bu sefer 9 yumurta alındı, senin de yukselır.. İlkinde kac yumurta alınmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…