Kuzum eşin de belki üzüntüsünü bu şekilde yaşıyordur bilmezsin kiMerhaba canım kızlar, sizi özlüyorumyeni gelen arkadaşlarımıza da merhaba diyeyim ayrıca, Ha-ri nin dediği gibi hoşgeldin demek olmaz, ama adet olmuş, dilimize yerleşmiş. İnşallah çabucak güzel haberlerinizi alırız ,
Benim 1 kızım var teyzoşlar, elhamdülillah, onu bulana kadar çok uğraştım, bilenler bilir, Bi kardeşi olsun istedim. Nasibi yokmuş yavrumun.. Olmadı. Şimdi tekrar isterken başka sorunların içinde buluyorum kendimi, size biraz içimi dökmek istedim.. Ne bilim eşim istemiyor sanki, başta olsun istemişti, 2. Bebeğimiz kaybettikten sonra, daha sonra bahaneler öne süröye başladı. Tekrar böyle birşey olur diye mi korkuyor, sorumluluk mu almak istemiyor bilemiyorum.. Yani ben çok kararsızım, tek başıma da istedim oldu diyebileceğim birşey değil, birden çok isterken kendimi farklı sorunların içinde bulmak üzücü..
Herkese günaydın kızlarKuzum eşin de belki üzüntüsünü bu şekilde yaşıyordur bilmezsin kikarşılıklı sakince konuşup duygularınızı açınca belli olur aslında. Eminim o da 2.bir çocuk ister ama yaşadıkları gözünü korkutmuştur. Benim eşim bunca tedavi, ilaç, kürtaj hepsini sen yaşadın ama resmen ben yoruldum derdi hep çünkü hem bana üzülüyor hem normal duruma üzülüyor doktora gitmek yoruyor yani onlar da bir şekilde etkileniyor işte, ben bu aydan sonra doktora az ara verip kendim deneyeceğim dediğimde eşim bile rahatladı resmen meğer o da çok istiyormuş az sakin denemeyi ama diyememiş yanlış anlarım diye mesela
Konudan bağımsız olarak kızlar bol bol dua edin diken üzerinde uyuyoruz resmen. Aile yanına tatile mi geldik olaylar içine mi düştük belirsiz. Şuan deniz kenarı hattında bi bizim bir de eşimin köyü kaldı yeşil ormanlık arazi yanmayan. Gece boyu köylüler sıra ile nöbet tutuyor artık yabancı arabayı köylüler durdurup sorguluyor kim diye. Allah korusun bir yaksalar bu kez kurtulamayız. Resmen bitti güzelim yerler her yer yandı yaa yol boyunda
Biz 4 yıl önce de yaşadık hatta o zaman evimizin karşısında son anda rüzgar çevirdi can kaybı olmadı ama üzerimize kül yağa yağa eşyaları toplayıp bekledik köyü anında boşaltabikmek için şükür kurtulmuştuk ama çok fazla alan yandı hala da düzelmedi, şimdi kasıtlı bile isteye yakanlar varmış eğer bir şekilde gözden kaçırıp yakalarsa gece köyden çıkmamız çok zor olur Allah korusunHerkese günaydın kızlar
Haberlerden takip ediyoruz canım ama bizim gördüğümüz yaşanan olayın sadece yüzde 10’luk kısmıdır muhtemelen, bunun da farkındayımTepeden çekilen görüntüler felaketin boyutunu daha derinden görmemize neden oldu, içimiz yandı. Yangın ne büyük afet, bu kadar kolay yayılabileceğini bilmezdim. Allah yardımcımız olsun
Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok zor vallahi icim açıyor haberleri izledikce okudukça. Allaha emanet olun.Kuzum eşin de belki üzüntüsünü bu şekilde yaşıyordur bilmezsin kikarşılıklı sakince konuşup duygularınızı açınca belli olur aslında. Eminim o da 2.bir çocuk ister ama yaşadıkları gözünü korkutmuştur. Benim eşim bunca tedavi, ilaç, kürtaj hepsini sen yaşadın ama resmen ben yoruldum derdi hep çünkü hem bana üzülüyor hem normal duruma üzülüyor doktora gitmek yoruyor yani onlar da bir şekilde etkileniyor işte, ben bu aydan sonra doktora az ara verip kendim deneyeceğim dediğimde eşim bile rahatladı resmen meğer o da çok istiyormuş az sakin denemeyi ama diyememiş yanlış anlarım diye mesela
Konudan bağımsız olarak kızlar bol bol dua edin diken üzerinde uyuyoruz resmen. Aile yanına tatile mi geldik olaylar içine mi düştük belirsiz. Şuan deniz kenarı hattında bi bizim bir de eşimin köyü kaldı yeşil ormanlık arazi yanmayan. Gece boyu köylüler sıra ile nöbet tutuyor artık yabancı arabayı köylüler durdurup sorguluyor kim diye. Allah korusun bir yaksalar bu kez kurtulamayız. Resmen bitti güzelim yerler her yer yandı yaa yol boyunda
Rabbim yardımcınız olsun kuzum, haberleri izledikçe sinir krizleri geçiriyorum, Allah cehennem azabına bogsun eli karısanları.Kuzum eşin de belki üzüntüsünü bu şekilde yaşıyordur bilmezsin kikarşılıklı sakince konuşup duygularınızı açınca belli olur aslında. Eminim o da 2.bir çocuk ister ama yaşadıkları gözünü korkutmuştur. Benim eşim bunca tedavi, ilaç, kürtaj hepsini sen yaşadın ama resmen ben yoruldum derdi hep çünkü hem bana üzülüyor hem normal duruma üzülüyor doktora gitmek yoruyor yani onlar da bir şekilde etkileniyor işte, ben bu aydan sonra doktora az ara verip kendim deneyeceğim dediğimde eşim bile rahatladı resmen meğer o da çok istiyormuş az sakin denemeyi ama diyememiş yanlış anlarım diye mesela
Valla nereye gidiyoruz bilmiyorum yakalananlardan ne kadar doğru bilmiyorum ama bu daha ne ki şebeke sularına zehir katacağız vs deniyormuş gibiRabbim yar ve yardımcınız olsun çok zor vallahi icim açıyor haberleri izledikce okudukça. Allaha emanet olun.
Sinir olunmayacak gibi değil ki yol boyu bomboş kaldı resmenRabbim yardımcınız olsun kuzum, haberleri izledikçe sinir krizleri geçiriyorum, Allah cehennem azabına bogsun eli karısanları.
Bizim burada karatepe diye bi yer acık hava müzesi, orda da yangın vardı, dün kontrol altına alındı, müzeyi boşaltma kararı almıslardı, neyseki kontrol altına alındı..Mammamia2 sizin oralar yakın, insallah yoktur bişey
Dikkat edin nolur nolmaz hazır su kullanın.Valla nereye gidiyoruz bilmiyorum yakalananlardan ne kadar doğru bilmiyorum ama bu daha ne ki şebeke sularına zehir katacağız vs deniyormuş gibi
Bizim yine kendi çıkardığımız kaynak suyu ama şehirlerdeki insanların Allah yardımcısı olsun ciddenDikkat edin nolur nolmaz hazır su kullanın.
Allah korusun ya, üst düzey bi teroristin sözleri varmıs, sayımız azaldığında ormanlarını yakarız demış..Sinir olunmayacak gibi değil ki yol boyu bomboş kaldı resmenhayır birde suları zehirleme gibi söylentiler de çıktı yazık günah cidden ya
Valla kim ne dedi bilmem ama şuan bile isteye yakıyorlar belediye başkanları tüm muhtarlara haber yollamış tüm yüksek yerleri tutun diye, gece boyu tüm köy belli yerleri tutuyor çünkü şuan bi bizim buralar kaldı herkes tetikte resmenAllah korusun ya, üst düzey bi teroristin sözleri varmıs, sayımız azaldığında ormanlarını yakarız demış..
Çok üzülüyorum her fotoğrafı videoyu gördüğümde içim yanıyor. Seni düşünemiyorum bile canım Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizlerle. Hava çok sıcak kendiliğinden olduğuna inanmak istiyorum ama aynı anda bu kadar tesadüfü aklım almıyor. Güzel ülkemi yaktılar yıktılar ruhsuz bir hale getirdiler gerçekten çok üzülüyorum Allah daha kötü günler göstermesin bize.Valla nereye gidiyoruz bilmiyorum yakalananlardan ne kadar doğru bilmiyorum ama bu daha ne ki şebeke sularına zehir katacağız vs deniyormuş gibi
Allah korusun kuzum, haberde ızledım 10 dk ıcınde geldı, ne taraftan geldogını de anlayamadık diyor,hayvanların yarısını bırakabılmsler, yuregımiz yandı bızım de burada, senın antalyadakı eve uzak mı yangın noktasıValla kim ne dedi bilmem ama şuan bile isteye yakıyorlar belediye başkanları tüm muhtarlara haber yollamış tüm yüksek yerleri tutun diye, gece boyu tüm köy belli yerleri tutuyor çünkü şuan bi bizim buralar kaldı herkes tetikte resmen
Yunansıtan da yangınla mucadele edıyor us 41 noktada yangın varmıs, yani tuhaf gelıyor, yaz ayları her zaman sıcak ve kurak olur guneyde, bu kadar es zamanlı yangın ınsanı dusunuyruyorÇok üzülüyorum her fotoğrafı videoyu gördüğümde içim yanıyor. Seni düşünemiyorum bile canım Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizlerle. Hava çok sıcak kendiliğinden olduğuna inanmak istiyorum ama aynı anda bu kadar tesadüfü aklım almıyor. Güzel ülkemi yaktılar yıktılar ruhsuz bir hale getirdiler gerçekten çok üzülüyorum Allah daha kötü günler göstermesin bize.
Çok geçmiş olsun canım takip ediyoruz haberlerden içimiz acıyor allah yardımcınız olsun sebep olanları allah kahretsinKuzum eşin de belki üzüntüsünü bu şekilde yaşıyordur bilmezsin kikarşılıklı sakince konuşup duygularınızı açınca belli olur aslında. Eminim o da 2.bir çocuk ister ama yaşadıkları gözünü korkutmuştur. Benim eşim bunca tedavi, ilaç, kürtaj hepsini sen yaşadın ama resmen ben yoruldum derdi hep çünkü hem bana üzülüyor hem normal duruma üzülüyor doktora gitmek yoruyor yani onlar da bir şekilde etkileniyor işte, ben bu aydan sonra doktora az ara verip kendim deneyeceğim dediğimde eşim bile rahatladı resmen meğer o da çok istiyormuş az sakin denemeyi ama diyememiş yanlış anlarım diye mesela
Tüp bebek için mi kullanıyorsunuz ben gonal f yi yumurta büyütüp sonrasında çatlatma için kullanmıştım özel klinikte yaptırmıştım gerçekten çok yüksek fiyatlarıSohrab bugün doktora gittim .Pazartesi ilaçlara başlıyorum.Gonalf 150 ,merional 150 kullanacağım.Cuma günü kontrol var.Dozum yüksek bakalım bu sefer kaç yumurta Toplanacak.İlac fiyatları da çok arttırmış.2 kutu gonalf 450 ,5 kutu merional e 2500 lira verdim oda indirimli hali
Tedavin hayırlı olsun canım bebegıne vesile olsun insallahSohrab bugün doktora gittim .Pazartesi ilaçlara başlıyorum.Gonalf 150 ,merional 150 kullanacağım.Cuma günü kontrol var.Dozum yüksek bakalım bu sefer kaç yumurta Toplanacak.İlac fiyatları da çok arttırmış.2 kutu gonalf 450 ,5 kutu merional e 2500 lira verdim oda indirimli hali
Oncekı tedaviye gore benım de dozum yukseldı, oncekınde 5 yumurta alınmıştı, bu sefer 9 yumurta alındı, senin de yukselır.. İlkinde kac yumurta alınmıştı?Sohrab bugün doktora gittim .Pazartesi ilaçlara başlıyorum.Gonalf 150 ,merional 150 kullanacağım.Cuma günü kontrol var.Dozum yüksek bakalım bu sefer kaç yumurta Toplanacak.İlac fiyatları da çok arttırmış.2 kutu gonalf 450 ,5 kutu merional e 2500 lira verdim oda indirimli hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?