Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım inşallah sonu güzel olur, Malesef benim raporum yok o kadar paraya emeğe değer inşallah.Su an 5-6 folikül var sanırım , ama Benim öncekinde de aynıydı sonra geriden gelenler oldu 11 yumurtadan 7 si olgun çıkmıştı.Birde şu an adet değilim, Yasmin biteli 2 gün oluyor, bakalım bu sefer nasıl olacak merak ediyorum.1 yıl önce ilk denemede de 10 olgun yumurta çıkmıştı

Aaa hemen yazdı mı doktorun ılacını, bızımkı kan testı yapmadan vermiyor ılacı, dozu da e2 degerıne göre ayarlıyor

Aaa hemen yazdı mı doktorun ılacını, bızımkı kan testı yapmadan vermiyor ılacı, dozu da e2 degerıne göre ayarlıyor
Bu sefer verdi canım,e2 testine cuma günü bakılacakmis.Sanirim Yasmin kullandığımdan mi nedir bilmiyorum

Vardır bir bildiği, ben de lucrin le basladım, e2 fsh lh hepsı cok dusuk cıktı İlk testte, aslında 1.de bakmasa bile olurdu
Doğrudur canım, bakalım artık sayıyı kafmaa takmıyorum olacaksa her türlü oluyor.Stresten rezervim azalmaya başladı benim,annemde 43 yaşında menapoza girmişti.O yüzden tedirginlik var biraz bende ,zaten asıl sorun eşimde ama benimde rezervim düşük

Sayıyı ben de kafama takmıyorum, İlk tedavı de 5 yumurta cıkmıstı uzulmustum, ama sonrasında 3 tanesı 5.gune gıttı.onemlı olan ılerleyebılmeleri, 1 tanesinin tutunabılmesi.. 35 yumurtası olup 1 tane bile 3.gune gıdemeyen kısıler okudum burada.. İnsallah bu son tedavımız olur bugunlerı guzel bir anı olarak hatırlarız

İnşallah canım benim, Benim eşimin sperm sayısı çok az tek tük çıkıyor.Ama bize lazım olan bir tane, burada çok okudum 3-4 spermle veya 1 yumurtayla sağlıcakla bebeğini kucağına alanları.O yüzden Allah nasip ederse olacaktır inşallah.Bakalim Benim büyük ihtimalle Taze transfer olacak herhalde,yine başladı heyecanlar hayal kurmalar

Tabi canım ameliyatla sperm alıp cocuk sahibi olan cok kısı var, yeterki rabbim ol desin
Benım opu sonrası cok sancım oldu, e2 cok yuksek diye zaten taze yapmazdı, tabı bız oncesınde dondurulmuş yapıcaz dıye konusmustuk, eger kendını hazır hıssetmezsen 1 adet bekle derım hormonların rahmın toparlanır, cunku yuksek doz da vycut yoruluyor.. Benım ilki taze transferdi, o zamanda sancım olmustu 2 gun

Muhemeln e2 değeri yüksek çıkarsa bekletebilir canım 1 adet . Gerçi okul başlayacak gidip gelmek zor olur ama hangisi sağlıklı olacaksa artık mecbur bekleyeceğiz

Muhemeln e2 değeri yüksek çıkarsa bekletebilir canım 1 adet . Gerçi okul başlayacak gidip gelmek zor olur ama hangisi sağlıklı olacaksa artık mecbur bekleyeceğiz
En azından yumurta takibinde tatılde olmus olcaksın, transfer hazılrkta cok sık gıdılıyor mu?
Benım de transfer ilk haftaya denk gelecek, mevbur raporlanıcaz

En azından yumurta takibinde tatılde olmus olcaksın, transfer hazılrkta cok sık gıdılıyor mu?
Canım senin düşük olan tüp bebek miydi? Yoksa düşükten sonra mı tüp bebek sürecine başladın. Umarım çok güzel haberler alırsın bu tedavinde. Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin inşallah

Çok sık gidilmiyor canım ama Diyarbakır Ankara yapacağım transferden sonra da rapor almak gerekecek, bakalım nasıl olacak fikrim Yok

Benım gebelik aşılama ile olmustu, düşük sonrası bi Aşılama daha yaptık tutmadı, sonra tüp bebek için ısrarcı oldum öyle basladık tüpe

Antalyadaki evimize uzak ama hep geçiş güzergahımız yandı burada ailelerin evi hep risk altında iki tarafında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…