Aahh ahh ne desek az kalıyor, rabbim yardımcıları olsun ınsallahAntalyadaki evimize uzak ama hep geçiş güzergahımız yandı burada ailelerin evi hep risk altında iki tarafında
Teşekkür ederim. Yoğun ama ilgisi nedir acabaMemorial Aygül demirol.İyi bir doktor fakat çok yoğun.Hem tüp bebek hem normal hastalara bakıyor
İlgisi iyi bence ama tabi bu sizin beklentinize bağlı.Ama muayene ücreti çok pahalı canım 670 tlTeşekkür ederim. Yoğun ama ilgisi nedir acaba
Doğum paketi vardır sanırım. Hamile olunca bir doktor buldum 600lira başka biri 800tl. Ben eskisine 350veriyordum zaten oyuzden şuan tek düşündüğüm bilgili donanımlı bir de umursamaz biri olmasın.İlgisi iyi bence ama tabi bu sizin beklentinize bağlı.Ama muayene ücreti çok pahalı canım 670 tl
Evet var galiba.Hayır umursamaz biri değil kesinlikle, gayet bilgili olduğunu da düşünüyorum ama dediğim gibi çok yoğun.Mesela bugün randevum 10 buçukta idi Benim içeri girmem, muayene olmam doktorl görüşmem,hemsireyle görüşmem 12 yi buldu, özellikle bazı günler daha Bir yoğun oluyor nedense.Ama bı gidip görebilirsiniz.Doğum paketi vardır sanırım. Hamile olunca bir doktor buldum 600lira başka biri 800tl. Ben eskisine 350veriyordum zaten oyuzden şuan tek düşündüğüm bilgili donanımlı bir de umursamaz biri olmasın.
İyi olmuş bana da ısrarla hayırlı olsun diyen biri çıkmıştı herkesin içinde bende ne için dedik bebek varmış duydum dedi bende herkesin içinde yok öyle birşey yanlış duydun dedim. Israrla niye sakliyorsun dedi sanki ben bebeği kaybettim demek zorundayım. Herkesin içinde sana neden yalan söyleyim şuan hamile değilim hamile olsam hamileyim derdim niye saklayım dedimKızlar az önce bir akraba ziyaretinde uzaktan bir yakınımız böyle elini ağzına götürüp kimse duymayacak şekilde bebek? Bebek? Dedi. İlk başta anlamadım ne dediğini yalan olmasın. Sonra anladım. İlk başta söylemek istemedim ama sonra o kendi yaptığından utansın diye ‘ vardı ama düştü! ‘ dedim. İnsanlar iki kişinin cinsel hayatını bu kadar rahat nasıl sorguluyor anlamıyorum. Bazen konuyu kapatmak iyi geliyor bazen de karşı tarafa haddini bildirmek istiyorum. Oh iyi yaptım. Ben değil o kendini kötü hissetsin.
Teşekkürler. Şimdi değilde gebe kalınca bu doktoru da değerlendirelim. TeşekkürlerEvet var galiba.Hayır umursamaz biri değil kesinlikle, gayet bilgili olduğunu da düşünüyorum ama dediğim gibi çok yoğun.Mesela bugün randevum 10 buçukta idi Benim içeri girmem, muayene olmam doktorl görüşmem,hemsireyle görüşmem 12 yi buldu, özellikle bazı günler daha Bir yoğun oluyor nedense.Ama bı gidip görebilirsiniz.
Aslında size dediğim gibi açıkça söylemek istiyorum ama işte bize yakışmaz öyle deİyi olmuş bana da ısrarla hayırlı olsun diyen biri çıkmıştı herkesin içinde bende ne için dedik bebek varmış duydum dedi bende herkesin içinde yok öyle birşey yanlış duydun dedim. Israrla niye sakliyorsun dedi sanki ben bebeği kaybettim demek zorundayım. Herkesin içinde sana neden yalan söyleyim şuan hamile değilim hamile olsam hamileyim derdim niye saklayım dedimacayip bozuldu ama hak etmişti. Sizde iyi yapmışsınız biraz bizi kendimize bırakıp bazı konularda ısrarcı olmamak gerek. Sanki biz bilerek yapıyoruz
Direk tüp bebek istiyorum dicem kuzum ya.. zaten 2 cm den büyük polibibimden daha önce hiçbir doktor bahsetmemisti hulusi hoca gördü, 2 kaynım olduğu için hemen testler yapalım deyip bizi o yola yönlendirdi. Tüm oykumu biliyor. Bize akışına bırakın kendiliğinden olucak belkide dedi ama olmadı bu 5 aylık süreçte. Aşılamaya vakit kaybetmek istemiyorum sanırım direk tüpe başlayalım diyeceğim...Benım bütün tedavimi o yaptı, daha once hiç Baska doktora gitmedim, bana takılıyor, bizim elimizde büyüdün diye, kucagına verecez bu sene dıyor, insallah bizim mutluluğumıza da vesile olur
Tüp mü aşılama mı karar verdi mi?
Hulusı hoca bilir işiniDirek tüp bebek istiyorum dicem kuzum ya.. zaten 2 cm den büyük polibibimden daha önce hiçbir doktor bahsetmemisti hulusi hoca gördü, 2 kaynım olduğu için hemen testler yapalım deyip bizi o yola yönlendirdi. Tüm oykumu biliyor. Bize akışına bırakın kendiliğinden olucak belkide dedi ama olmadı bu 5 aylık süreçte. Aşılamaya vakit kaybetmek istemiyorum sanırım direk tüpe başlayalım diyeceğim...
Çok geçmiş olsun kuzum haberleri izledikçe aklıma sen geldin içimiz yandı bizim de hiç tadım tuzum yokAntalyadaki evimize uzak ama hep geçiş güzergahımız yandı burada ailelerin evi hep risk altında iki tarafında
Önümüzdeki ay başlayacağız kismetse canım. Ben pcos olduğum için rahim dinlendirme yapacak hoca. Taze transfer değilde 1 adet dönemi bekleyeceğiz... Önümüzdeki regl döneminde mi senin transferin peki?Hulusı hoca bilir işiniben tüpü yaptırmak ıcın cok zorladım, aşılama tutunca yıne olur gozuyle baktı, ama napim yaş gecıyor, tedavı oncesı 2 yıl bekledim zaten, biraz darladım adamı
Bu ay mı baslarsınız, ilkinde taze transfere sıcak bakıyor, belki yakın zamanda hamıle kalırız
Persembe hıstereskopı Olcak 15.günüm, 21.günde lucrın yapıcak, adetle de cagırcak transfer hazırlığı Olcak, şimdilik böyle, hıstereskopı sonrası kararı degısir mi bilmemÖnümüzdeki ay başlayacağız kismetse canım. Ben pcos olduğum için rahim dinlendirme yapacak hoca. Taze transfer değilde 1 adet dönemi bekleyeceğiz... Önümüzdeki regl döneminde mi senin transferin peki?
Sorduğumda istemiyorum dedi ama net olup olmadığını anlayamadım çünkü sinirli bir anında söyledi, annesinin çocuğa bakmasını istemediğim için.. O istemeyince ben nasıl isteyeyim çocuktan çok başka meseleler üzerine yoğunlaşıyor, onu tam anlayamıyorum.Canım merhaba, biz yeni geldik buralara tanışmadık tabiAllah kızını sana bağışlasın. Ben de bir koz evlat istiyorum Allah nasip eder inşallah vakti zamanı geldiğinde. Kaybettiğim bebeğim erkekmiş, genetik teste gönderdiğimizde öğrenmiştik. Açana eşini marşına alıp konuşsan mi? Sadece bu mesele özelinde değil, insan kafasında kurunca işin içinden çıkamıyor. Nasıl ki bu mesele ikinizle olacak bir mesele ise, olmayacaksa da ikinizin oluru ile olmamalı.
Bizim köy baya zarar gördü canım çok üzgünümRabbim yardımcınız olsun kuzum, haberleri izledikçe sinir krizleri geçiriyorum, Allah cehennem azabına bogsun eli karısanları.
Bizim burada karatepe diye bi yer acık hava müzesi, orda da yangın vardı, dün kontrol altına alındı, müzeyi boşaltma kararı almıslardı, neyseki kontrol altına alındı..Mammamia2 sizin oralar yakın, insallah yoktur bişey
Haklısın canım farkındayım onunda bir zamana ihtiyacı var, kendisi demişti aslında bir çocuğumuz daha olur inşallah diye, belki sonra bu olaylar onu etkiledi üzdü bilmiyorum. Ben unutmuyorum oda unutmuyordur eminim. Haklısın onlar farklı yaşıyorlar canım. Aslında Bi baskı da kurmuyorum, hani akışına bıraktık ama yine de biraz toparlaması lazım demek.. Hakkımızda en iyisi en güzeli olsun hepimiz için canım, ne diyelim..Kuzum eşin de belki üzüntüsünü bu şekilde yaşıyordur bilmezsin kikarşılıklı sakince konuşup duygularınızı açınca belli olur aslında. Eminim o da 2.bir çocuk ister ama yaşadıkları gözünü korkutmuştur. Benim eşim bunca tedavi, ilaç, kürtaj hepsini sen yaşadın ama resmen ben yoruldum derdi hep çünkü hem bana üzülüyor hem normal duruma üzülüyor doktora gitmek yoruyor yani onlar da bir şekilde etkileniyor işte, ben bu aydan sonra doktora az ara verip kendim deneyeceğim dediğimde eşim bile rahatladı resmen meğer o da çok istiyormuş az sakin denemeyi ama diyememiş yanlış anlarım diye mesela
Konudan bağımsız olarak kızlar bol bol dua edin diken üzerinde uyuyoruz resmen. Aile yanına tatile mi geldik olaylar içine mi düştük belirsiz. Şuan deniz kenarı hattında bi bizim bir de eşimin köyü kaldı yeşil ormanlık arazi yanmayan. Gece boyu köylüler sıra ile nöbet tutuyor artık yabancı arabayı köylüler durdurup sorguluyor kim diye. Allah korusun bir yaksalar bu kez kurtulamayız. Resmen bitti güzelim yerler her yer yandı yaa yol boyunda
Takip ediyorum yazıları canım bu aralar yazamadım pek, bayram, gelen giden, işler güçler vs. Evet görmüştüm sizinde eşiniz biraz çekingen bu konuda galiba, bende kardeşin hem psikolojik hem bir yoldaş olması destek Dayanak arkadaş olması açısından önemli olduğunu biliyorum, o da biliyor tabii, Allah göstermesin bir insan için ne zor şeyler yaşamış. İnşallah anlar, inşallah geçicidir canım bu durum..Ben de ilk defa gördüm sizi çok yeniyim. Bence etkenlerin genel tavrı bu benim eşim de istemiyor degdii mi gözyaşına ağrılarına suratını asmana kendini izleme diyor. Ikna edebiliyorsanız edin erkekler çabuk alışıyor ama size hiç destek olmuyorsa o büyük sorun kendinizi kötü bir sey de allah korusun daha yalnız hissedebilirsiniz. Kardeşin çok önemli olduğunu söyleyin. Bi arkadasim vardi benim anne baba ayri baba hayirsiz. annesi trafik kazasinda öldü bir başına kaldı. O zaman kardeşin değerini anladim ben. Kız dağıldı kardeşi olsa destek olurdu dünyanın binbir türlü hali var bu yollarla anlatabilirsiniz
Yok kuzum ona hiç yansıtmıyorum aslında hani, belki kendisi düşünüyorsa yine olmadı diye bilmiyorum tabi kuzum, ama ne bu ay olsun ne yumurtlama vs hiç söylemiyorum, belki olaydan etkilendi üzüldü Bi ihtimal bu Bi ihtimal şartlar canım, çalışıyoruz, çocuk bakımında ister istemez zorlanıyoruz diye olabilir. Ama evlat yani olsun hiçbirşeye değişilmez. Kısmet kuzum, fikri değişir inşallah..Bebeğim kolay şeyler yaşamadık, hani hep kadın üzülüp ağlıyor sanıyoruz ama erkekler bunu da görüp üzülüyor, sanki onlar etkılenmıyor gıbı düşünüyoruz ama öyle deil işler.. Eminim gebelik beklentisi ile koskoca bir ayı geçirirken o da umutla bekliyor, olmadığında o da yıpranıyordur, biraz zaman verın kendınıze, zaten yumurtlaman ne zamandır, sancıdan akıntıdan anlıyorsundur, o günlerde ilişki olur, eşin de rahat eder.. Biz kolay çocuk sahibi olan insanlardan değiliz maalesef..elimizden geleni yapmalım, gerisi Rabbime kalmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?