Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce bir akraba ziyaretinde uzaktan bir yakınımız böyle elini ağzına götürüp kimse duymayacak şekilde bebek? Bebek? Dedi. İlk başta anlamadım ne dediğini yalan olmasın. Sonra anladım. İlk başta söylemek istemedim ama sonra o kendi yaptığından utansın diye ‘ vardı ama düştü! ‘ dedim. İnsanlar iki kişinin cinsel hayatını bu kadar rahat nasıl sorguluyor anlamıyorum. Bazen konuyu kapatmak iyi geliyor bazen de karşı tarafa haddini bildirmek istiyorum. Oh iyi yaptım. Ben değil o kendini kötü hissetsin.

İlgisi iyi bence ama tabi bu sizin beklentinize bağlı.Ama muayene ücreti çok pahalı canım 670 tl
Doğum paketi vardır sanırım. Hamile olunca bir doktor buldum 600lira başka biri 800tl. Ben eskisine 350veriyordum zaten oyuzden şuan tek düşündüğüm bilgili donanımlı bir de umursamaz biri olmasın.

Doğum paketi vardır sanırım. Hamile olunca bir doktor buldum 600lira başka biri 800tl. Ben eskisine 350veriyordum zaten oyuzden şuan tek düşündüğüm bilgili donanımlı bir de umursamaz biri olmasın.
Evet var galiba.Hayır umursamaz biri değil kesinlikle, gayet bilgili olduğunu da düşünüyorum ama dediğim gibi çok yoğun.Mesela bugün randevum 10 buçukta idi Benim içeri girmem, muayene olmam doktorl görüşmem,hemsireyle görüşmem 12 yi buldu, özellikle bazı günler daha Bir yoğun oluyor nedense.Ama bı gidip görebilirsiniz.

İyi olmuş bana da ısrarla hayırlı olsun diyen biri çıkmıştı herkesin içinde bende ne için dedik bebek varmış duydum dedi bende herkesin içinde yok öyle birşey yanlış duydun dedim. Israrla niye sakliyorsun dedi sanki ben bebeği kaybettim demek zorundayım. Herkesin içinde sana neden yalan söyleyim şuan hamile değilim hamile olsam hamileyim derdim niye saklayım dedim acayip bozuldu ama hak etmişti. Sizde iyi yapmışsınız biraz bizi kendimize bırakıp bazı konularda ısrarcı olmamak gerek. Sanki biz bilerek yapıyoruz

Teşekkürler. Şimdi değilde gebe kalınca bu doktoru da değerlendirelim. Teşekkürler

Aslında size dediğim gibi açıkça söylemek istiyorum ama işte bize yakışmaz öyle de burası benim günlüğüm oldu, burdan aldığım güçle yapıyorum belki bunları. Bu cevapları verebiliyorum i.

Direk tüp bebek istiyorum dicem kuzum ya.. zaten 2 cm den büyük polibibimden daha önce hiçbir doktor bahsetmemisti hulusi hoca gördü, 2 kaynım olduğu için hemen testler yapalım deyip bizi o yola yönlendirdi. Tüm oykumu biliyor. Bize akışına bırakın kendiliğinden olucak belkide dedi ama olmadı bu 5 aylık süreçte. Aşılamaya vakit kaybetmek istemiyorum sanırım direk tüpe başlayalım diyeceğim...

Kızlar yarın hsg çekilicem ama yumurtlama oldu mu diye de merak ediyorum düzen şaştığı için erken de olmuş olabilir. Evde ovülasyon testi var onu yapayım dedim ama betam hala sıfırlanmadıysa doğru sonuç verir mi acaba? Hamileyken öylesine denemiştim koyu çıkmıştı onda da. Şimdi değer çok az etkiler mi bilemedim

Hulusı hoca bilir işini ben tüpü yaptırmak ıcın cok zorladım, aşılama tutunca yıne olur gozuyle baktı, ama napim yaş gecıyor, tedavı oncesı 2 yıl bekledim zaten, biraz darladım adamı
Bu ay mı baslarsınız, ilkinde taze transfere sıcak bakıyor, belki yakın zamanda hamıle kalırız

Antalyadaki evimize uzak ama hep geçiş güzergahımız yandı burada ailelerin evi hep risk altında iki tarafında
Çok geçmiş olsun kuzum haberleri izledikçe aklıma sen geldin içimiz yandı bizim de hiç tadım tuzum yok bütün yazdıklarınızı okuyamadım pek girmiyorum ben de… Daha test yapmadın dimi?

Önümüzdeki ay başlayacağız kismetse canım. Ben pcos olduğum için rahim dinlendirme yapacak hoca. Taze transfer değilde 1 adet dönemi bekleyeceğiz... Önümüzdeki regl döneminde mi senin transferin peki?

Önümüzdeki ay başlayacağız kismetse canım. Ben pcos olduğum için rahim dinlendirme yapacak hoca. Taze transfer değilde 1 adet dönemi bekleyeceğiz... Önümüzdeki regl döneminde mi senin transferin peki?
Persembe hıstereskopı Olcak 15.günüm, 21.günde lucrın yapıcak, adetle de cagırcak transfer hazırlığı Olcak, şimdilik böyle, hıstereskopı sonrası kararı degısir mi bilmem

Sorduğumda istemiyorum dedi ama net olup olmadığını anlayamadım çünkü sinirli bir anında söyledi, annesinin çocuğa bakmasını istemediğim için.. O istemeyince ben nasıl isteyeyim çocuktan çok başka meseleler üzerine yoğunlaşıyor, onu tam anlayamıyorum.

Bizim köy baya zarar gördü canım çok üzgünüm sen bilirsin baya ormanlık bir yer aslantaş açık hava müzesi, hep yandı diyorlar.. Evlere birşey oldu mu bilmiyorum baya birbirinden uzak evler, rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sebep olanların Allah cezasını versin.

Haklısın canım farkındayım onunda bir zamana ihtiyacı var, kendisi demişti aslında bir çocuğumuz daha olur inşallah diye, belki sonra bu olaylar onu etkiledi üzdü bilmiyorum. Ben unutmuyorum oda unutmuyordur eminim. Haklısın onlar farklı yaşıyorlar canım. Aslında Bi baskı da kurmuyorum, hani akışına bıraktık ama yine de biraz toparlaması lazım demek.. Hakkımızda en iyisi en güzeli olsun hepimiz için canım, ne diyelim..

Takip ediyorum yazıları canım bu aralar yazamadım pek, bayram, gelen giden, işler güçler vs. Evet görmüştüm sizinde eşiniz biraz çekingen bu konuda galiba, bende kardeşin hem psikolojik hem bir yoldaş olması destek Dayanak arkadaş olması açısından önemli olduğunu biliyorum, o da biliyor tabii, Allah göstermesin bir insan için ne zor şeyler yaşamış. İnşallah anlar, inşallah geçicidir canım bu durum..

Yok kuzum ona hiç yansıtmıyorum aslında hani, belki kendisi düşünüyorsa yine olmadı diye bilmiyorum tabi kuzum, ama ne bu ay olsun ne yumurtlama vs hiç söylemiyorum, belki olaydan etkilendi üzüldü Bi ihtimal bu Bi ihtimal şartlar canım, çalışıyoruz, çocuk bakımında ister istemez zorlanıyoruz diye olabilir. Ama evlat yani olsun hiçbirşeye değişilmez. Kısmet kuzum, fikri değişir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…